10 bedste tilfælde til Motorola One Ace 5g

Motorola One 5g Ace Falcon Shield Case med Belt Clip Holster

Motorola One G Ace Parallax Lite Series

Parallax Lite er en klassiker med et twist. Fan-favorit mønsteret, der er vundet flere designpriser, er tilbage og bedre end nogensinde i et ultra-lys, et stykke TPU-krop. Et indre forsvarsmønster holder din telefon sikkert ved at sprede chok, når de falder, mens hjørnerne har vores patenterede Air Space Technology, så din telefon forbliver sikker på trods af alle livets bump, dråber og snuble. Parallaxen du kender og elsker, i en helt ny krop.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Den ultra-tynde sag kombinerer en blanding af beskyttelse og stil, hvilket gør dette til det perfekte tilbehør til din Motorola One 5G ACE. Hvert ultra-tyndt tilfælde er lavet til langvarig beskyttelse. Lavet ved hjælp af en særlig hård gel, som giver det fleksibiliteten af ​​silikone materialer, men tilbyder også fremragende beskyttelse.

Raised Front Bezel beskytter din Motorola One G Ace Screen

Professionel nok til arbejde og sporty nok til at spille. Det unikke hårde gelmateriale giver den ultimative beskyttelse for din Motorola One 5G ACE. Det er skræddersyet til Motorola en 5G ACE, der beskytter alle hjørnerne, og efterlader udskæringer til de vigtige funktioner som opladnings- og hovedtelefonstikkene.

lavet til måling, så tilføjer næsten ingen ekstra bulk

Dette ultra-tynde tilfælde er lavet specielt til Motorola One 5G ACEÂ og er det perfekte beskyttelseskasse, som stadig opretholder telefonens slanke profil og sikrer, at ingen unødvendig bulk eller vægt er tilføjet.

* Bemærk: De ultra-tynde tilfælde skind dækker ikke skærmen på dit håndsæt, for den bedste beskyttelse , der kombinerer det ultra-tynde tilfælde med en skærmbeskytter hjælper med at beskytte dit håndsæt fra bump og også beskytte skærmen mod snavs og ridser. *

Nøgleoplysninger

For at kunne levere dine ordrer sikkert har en række af vores partnere introduceret en minimal kontakt eller Kontaktløs Leveringstjeneste. Ved at gøre så begge vores kunder og vores leveringspartnere holdes sikre. Klik her for at se, hvilke kurere der kan tilbyde Kontaktløs Levering.

International levering

Udgivet i januar 2022, er Motorola One Ace Companys Budget Phone, der tilbyder 5g tilslutning. Kommer til specifikationerne, telefonen har en 6. LCD-skærm, 4 og 6 GB RAM, et massivt 5000mAh batteri og drevet af snapdragon 750g octa-core processor. Den har et tredobbelt bagkamera sæt med 48mp bred, 8MP Ultrawide og 2MP makro og dybde linse og et enkelt 16mp frontkamera. Den ene ACE tilbyder en god batterilevetid og et anstændigt kamera, men den forældede installerede version af Android sætter den i en lavere position i forhold til andre telefoner i samme prisklasse. Her er de 10 bedste tilfælde til Motorola One Ace til at holde din telefon i god behold.

Motorola One 5g Ace Falcon Shield Case med Bælte Clip Holster

Osophter taske til Motorola One Ace

Tiende på denne liste er det klart tilfælde til Motorola One Ace. Lavet med den højeste kvalitet TPU materiale, den ultra-tynde design holder din telefon let og nem at gribe. Den ultra-transparent design giver dig mulighed for at fremvise dine telefoner oprindelige farve og stil og samtidig være beskyttet og fri for ridser. Kommer til skærmen og kameraet beskyttelse, de hævede bafler og fire hjørner, der er udstyret med slagfast luftpude giver maksimal sikkerhed mod uventede dråber.

lbyzcase tegnebog etui til Motorola en es

I niende sted er tegnebogen tilfældet for Motorola One Ace. Ikke alene denne beskytter tilføje æstetiske værdi til din telefon, det giver også 360-graders beskyttelse med sin hårde pc udvendig og blød silikone interiør. Det har en stærk og dobbeltsidet magnetisk lukning der sikrer din telefon, penge og kort i sikkert og en indbygget trinløs stativ kan du konvertere coveret til en stander og se video med en håndfri erfaring på telefonen, hvor som helst du ønsker. Dette er det perfekte tilfældet for dig, hvis du vil have en tegnebog og telefon dækning i én.

damondy dual layer tilfældet for Motorola en ace

Næste er den dual layer tilfælde af DAMONDY til Motorola One Ace. Den beskytter har et dobbelt lag design, der beskytter telefonen fra alle vinkler og de hævede læber frontrammen yde maksimal beskyttelse til skærmen i tilfælde af et fald. Den dobbelte lag design kan give indtryk af at have dårlig usability til telefonen knapper, men sagen er tilpasset til at passe på knapperne præcist og giver fuld adgang til knapper og funktioner.

nuomaofly etui til Motorola en es

Syvende på denne liste er den stødsikkert tilfældet for Motorola One Ace. Sagen er opdelt i to stykker, en TPU bagside skal og en hård pc front, som giver 360-graders beskyttelse til din telefon og holde det sikkert fra revner og utilsigtede virkninger. Med præcise udskæringer der sikrer let kontakt med knapper og opladning port, så du ikke behøver at bekymre sig om at tage det ud hver gang du oplader. Den slanke gradient farver giver det et elegant look og topcoaten er fingeraftryk-bevis, så du ikke behøver at bekymre sig om pletter og snavs.

foluu etui til Motorola en es

Den næste sag på listen er ved Foluu til Motorola One Ace. Denne sag er lavet af fleksibelt TPU der har en blød overflade og stærk slagstyrke, som giver 360 beskyttelse. Den kulfiber design på bagsiden sikrer et stærkt greb om telefonen, så det gør ikke glide ud af dine hænder. Udskæringerne er alle præcist placeret som giver nem adgang til alle de knapper, højttaler, kamera og opladning port.

dahkoiz etui til Motorola en es

femte er det holdbart gummi tilfældet for Motorola One Ace. Designet med gummieret TPU indvendige hylster og hårdt PC ydre skal, det giver tilstrækkelig beskyttelse med sine stød- absorberende egenskaber. Kofangeren på bagsiden sikrer et stærkt greb om telefonen med sin anti-slip mønster finish og præcise udskæringer sikrer nem adgang til alle knapper og opladning port. Ekstra rejst kanter rundt om kameralinsen og skærmen giver ekstra beskyttelse mod ridser og skrammer

futanwei skridsikkert etui til Motorola en es

Den næste sag på listen er det kulfiber tilfældet for Motorola One Ace. Lavet af høj kvalitet TPU materiale, som gør sagen stærk og holdbar, blød og let på samme tid. Det giver pålidelig beskyttelse mod støv, ridser, olie, snavs og fingeraftryk. De udskæringer giver mulighed for nem adgang til alle knapper og opladning port.

pulen etui til Motorola en es

Tredje på vores liste PULENs fleksibel tilfældet for Motorola One Ace. Sagen giver maksimal chok modstand, forbliver lomme med børn, og giver maksimal beskyttelse mod snavs, ridser, dråber og påvirkninger. Rillerne på bagsiden giver et stærkt greb om telefonen med næsten nul chancer for det ved et uheld glider fra din hånd.

damondy robust etui til Motorola en es

På andenpladsen, har vi den barske tilfældet for Motorola One Ace. Dækslet er designet med høj kvalitet TPU og PC materiale til at beskytte telefonen fra alle vinkler og de forhøjede kanter rundt om kamera og skærm holde det sikkert fra dråber, stød og ridser. TPU kofanger på begge sider giver et stærkt greb om telefonen, samtidig med at det et unikt udseende. EN

swoders tunge etui til Motorola en es

Og til top off denne liste over de 10 bedste tilfælde til Motorola One Ace, har vi pligt tilfældet for Motorola One Ace den tunge. Lavet med to slagfast lag, sagen er stødsikkert og ridsefast med en fleksibel TPU interiør og hårde pc ydre og beskytter din telefon mod hverdagens slid. Rillerne på bagsiden af ​​sagen sikrer en nem greb på telefonen, så det ikke falder ud af dine hænder nemt. De præcise udskæringer sikrer nem adgang til alle knapper og opladning port.

Case-mate hårde etui til Motorola en g es

Pil-højrehætte med skitse. 2000451-E5A8-4D53-9C9C-99CA334E157B2x80DBCA04-D5D2-4C2F-AA21-C079CB73A0A88A92C1BA-C3AD-48AC-8034-6167396F66BBAA28C8C4-A7AD-48CF-9C3A-B51596B645212x0137F936-0B51-4FCA-A934-AC24EEE049052x1 Oprettet af potrace 1. 5, som er skrevet af Peter Selinger 2001-2022 Pathcreated med skitse. athcreated med skitse. 9CD96FC-C00B-4DFB-8DE3-93926786ADDEF3329BBC-F37C-4451-877B-9653180AF2873xcreated med SketchTool. 0350F22-F946-4812-AF3A-98ACFBBCFACDACC667C6-3890-4843-BC1E-0F965AC8B63384063AAD-9878-4919-A386-D7CF201CF7E43XCREATED MED SketchTool. 55E1533-21D1-4D4C-89E3-BCB8A8C12DB22X98DF2797-38FF-4354-8A6A-3BE55B364A5F2X8F90AD5C-F596-4A65-B71C-D5C882EAEA4943xcreated med SketchTool. sercreated med skitse.

Oversigt

Vi forventer, at denne vare ankommer af den anslåede leveringsdato. Vi beregner også en maksimal leveringsdato i tilfælde af forsinkelser, der er ude af vores kontrol. Med vores penge tilbage garanti giver vi dig en fuld refusion, hvis varen ikke leveres af den maksimale leveringsdato. Du kan starte en restitution på varer inden for 30 dage efter levering eller den maksimale leveringsdato, hvis varen ikke er ankommet. Lær mere i vores fragt FAQ.

Day Retur & Refund

Kreditgodkendelse, depositum, kvalifikationstjeneste, og i butikker og kundeserviceopkald, $ 30 Assisteret eller Opgraderingsstøtteafgift kan være påkrævet. Udstyrs afdragsplan: 0% Apr. Hvis du annullerer trådløs service, bliver den resterende saldo på enheden forfalden. Tilgængelighed og beløb af EIP-finansiering underlagt kreditgodkendelse. Down Payment & Unfinanceret del, der kræves ved køb. Balance betalt i månedlige rater. Skal forblive på kvalifikationstjeneste i god stand for varighed af EIP-aftale. Lateon-betalingsgebyrer kan gælde. Kun deltagende steder. Eksempler vist afspejler nedbetaling og månedlige betalinger af vores mest Creditworthy kunder; Beløb for andre vil variere.

Vigtig

Sim Unlock Code for Moto G7 Power

Sim Unlock Code for Moto G7 Power

Lås op Motorola Moto G7 Play i 3 nemme trin CellFServices, leverandør af Motorola Unlock Codes kan generere din Motorola Moto G7 Play Unlock Code Fast

Sådan Hard Reset Moto G5s Plus Ingen Kommando Fast Trick jeg kender

Sådan Hard Reset Moto G5s Plus Ingen Kommando Fast Trick jeg kender

Er du forsøger at nulstille reset moto g5s plus og du sugede på intet kommando skærm, er ingen nøgler arbejder. Lige Lets løse dette problem.

Ubegrænset UNLOCK Mobiltelefon oplåsningskoder Mobiltelefon Frigørelse IMEI oplåsningskoder

Ubegrænset UNLOCK Mobiltelefon oplåsningskoder Mobiltelefon Frigørelse IMEI oplåsningskoder

Når vi sender du låse kode, indsætte ikke-understøttet sim-kort. Telefon vil bede om unlock kode. Indtast oplåsningskode vi givet dig. Indsæt ikke-understøttet SIM-kort i enheden, og kontrollere, om din telefon prompter for oplåsningskode.

Kommende Motorola Mobiltelefoner Kommende Motorola Mobile Pris I Indien 19 december 2021

Kommende Motorola Mobiltelefoner Kommende Motorola Mobile Pris I Indien 19 december 2021

Kassen den bedste Motorola smartphones i Indien med priser, specs og funktioner. Vælg den bedste EMI-ordningen køb nyeste moto mobiltelefon fra en butik i nærheden af ​​dig.

Motorola Moto G Stylus 2021

Motorola Moto G Stylus 2021

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Moto G Stylus 2021 Anmeldelse komme til det punkt S3 Android News

Moto G Stylus 2021 Anmeldelse komme til det punkt S3 Android News

I betragtning af Motorola Moto G Stylus 2021 Få alle de anmeldelser på ét sted, sammenligne priser, stille spørgsmål mere.

Hvorfor min Motorola Moto et es ikke lade mig Rece QA Best Buy

Hvorfor min Motorola Moto et es ikke lade mig Rece QA Best Buy

Hvis du står over problemer med messaging service på din Android-telefon, og du ikke er i stand til at modtage tekster eller sms, så er denne simple metode vil hjælpe yo ...

Motorolas 4 nyeste sub400 telefoner er her, og vi gik hands

Motorolas 4 nyeste sub400 telefoner er her, og vi gik hands

Motorola One 5G Ace vs Motorola Moto G Power 2021. Sammenlign specs og funktioner af Motorola One 5G Ace og Motorola Moto G Power 2021 for at se, hvilket er bedre.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.