10 bedste Skærmbeskyttere til Samsung Galaxy S21

10 bedste Skærmbeskyttere til Samsung Galaxy S21

Har nogen af ​​jer har anbefalinger til beskyttelse kvalitet til mit nye S21 Ultra? Tidligere fik jeg en Otterbox for min S7, så jeg kan bare gå med det igen, men jeg er ikke sikker på, om der har været bedre alternativer siden da. Jeg leder efter en sag, der tilbyder maks beskyttelse som en Otterbox og har også nok af en læbe rundt kameralinsen, så det ikke ved et uheld bliver ridset.

Helt ærligt, i årevis var jeg en stor fan af hærdet glas skærm beskyttere. De er måde måde bedre end de crappy plast dem folk bruges til brug, og bidraget til at beskytte de mest sårbare del af telefonen.

Så ærligt, bare smide en sag på det med en hævet læbe, og leve dit liv. Sagen vil beskytte mod dråber på flade overflader temmelig darn godt. Jeg ved det lyder skræmmende, men jeg har gået tilfældet med ingen skærm protektor for et par år og det har været fint.

Jeg er lidt skuffet over, at Ultra S21 ikke kommer med en præinstalleret skærmbeskytter så nu jeg nødt til at vente, indtil jeg kan finde noget. Weird fordi min Bemærk 10+ har haft en pre-installeret skærmbeskytter fra Samsung, da jeg fik det og har brugt det lige siden. Jeg leder efter bare om det samething til min S21 Ultra, eventuelle anbefalinger?

Popularitet tværs reddit:

Jeg har haft en S21 Ultra siden lanceringen. Jeg har prøvet en række skærm beskyttere for denne enhed, især de film-baserede dem, en plastik en, og et glas én. Alle har haft alvorlige problemer, der førte til mig at skulle fjerne dem på et tidspunkt. Plast dem boble og i sidste ende få riller fra S-Pen og mine fingernegle. De plast dem blive ridset af bogstaveligt talt noget i mine lommer og kanterne begynder at komme op inden for en uge eller to. Glasset dem jeg har brugt tidligere simpelthen ikke passer kanterne korrekt eller har et underligt sort kant, der dækker meget kanter af skærmen.

I øjeblikket er jeg at finde den Zagg kan give en dejlig fornemmelse og er meget subtil, men hvis jeg ridse det med min fingernegl, det forårsager en permanent mærke i skærmbeskytter. Dette kan ikke være fast nok til at beskytte en sådan en dyr investering, ikke?

AmFilm gør kun Ultra Glas til S21 Ultra i år en eller anden grund. Jeg har en S21 reg. Måtte gå tilbage til Whitestone Dome. God ting deres fingeraftryk sensor fik meget bedre. De grundlæggende kopierede vægt amFilm anvendelser på FP sensor med deres egen store plastik vægt. Men nu er min Whitestone virker lige så god som min AmFilm Ultra Briller gjorde med FP-sensoren. Jeg vil sige, hvis du lægger dem på højre, følg anvisningerne fra EBPMAN præcis, være tålmodig, tænd anslagsfølsomhed, og når du er færdig re-registrere dit FP s. Tilmeld din FP s den præcise måde, du ville holde, og tryk på sensoren. Ingen på hovedet, 360 s og lort som dette. Registrer dit højre tommelfinger 2wice, venstre tommelfinger én gang, og dine 2 pegepinde deler sidste stedet skiftevis tilbage og fjerde 50/50. Også trykker HARD, mens registrering. En anden foreslået dette, og jeg prøvede det, og jeg får 9-10 ud af 10 haner, der arbejder.

Samsung nylig afsløret sine Galaxy S21 serien som den første flagskib annonceringen af ​​det nye år. Den vanille Galaxy S21 er den mindste af de tre telefoner og kommer med en 6., 1080p panel med en opdateringshastighed på 120Hz. Det er drevet af enten Exynos 2100 eller Snapdragon 888 afhængigt af hvor du er, og har en tredobbelt kamerasystem hovednavn med en 12MP bred, 64MP tele og 12MP ultrabrede konfiguration, hvilket giver en ganske alsidig lineup . Det har også en 4000mAh batteri for at holde alt Juiced op. Â Her er de 10 bedste skærm beskyttere til Samsung Galaxy S21 til at holde din telefon i god behold. ,EN

qitayo skærmbeskytter til Samsung Galaxy S

Starter listen, har vi den Qitayo skærmbeskytter til Samsung Galaxy S21. Lavet med high-definition glas med 9H Hårdhed og 99. 9% gennemsigtighed, denne beskytter konserves den oprindelige skærmens lysstyrke for at sikre en fantastisk visuel oplevelse. En ekstra oleofobisk belægning frastøder olier, fingeraftryk og snavs, mens top-kvalitet glas giver en meget lydhør og følsom forbrug oplevelse.

spigen neoflex beskytter til Samsung Galaxy S

Næste på listen er den Spigen NeoFlex skærmbeskytter til Samsung Galaxy S21. Efter at gøre nogle fremragende sager til denne telefon, Spigen vender endnu en gang med NeoFlex skærmbeskytter. Denne beskytter er lavet af en fleksibel film til at tilpasse sig alle konturer på uendeligt skærmen og har stort set alt kunne ønskede fra en skærm beskytter, med den betroede navn Spigen yderligere at styrke sin appel.

iqshield skærmbeskytter til Samsung Galaxy S

Næste er den IQShield skærmbeskytter til Samsung Galaxy S21. Lavet med deres særlige LiQuidSkin klæbemiddel kombineret med en våd-installere metode, det sikrer en nem, boble-fri installation. Denne innovative beskytter også lover førsterangs følsomhed, selvhelende holdbarhed, og ikke gulfarvning , optisk transparens. Dette er for de mennesker, der har absolut ingen kompromis, når det kommer til kvalitet skærm-beskyttere.

Som titlen siger Im udkig efter en ny hærdet glas skærm protektor for min S21 Ultra. Bonuspoint hvis den har en skærm privat samtale. Er ...

Tauri skærmbeskytter til Samsung Galaxy S

Op næste er Tauri skærmbeskytter til Samsung Galaxy S21. Lavet af materialer af høj kvalitet, det har en unik fleksibel hud, der tilbyder klarhed med ingen bobler og ingen regnbue mærker. Den våde-installationsprocessen giver mulighed for nem og fleksibel installation og blade filmen perfekt kontureret til enhver enhed. It også kontrollerer alle de andre kasser, herunder at være anti-ridse, boble fri, gul-resistent og sikre din enhed vil have skærmen beskyttelse kant-til-kant.

armorsuit skærmbeskytter til Samsung Galaxy S

Næste på listen er den ArmorSuit skærmbeskytter til Samsung Galaxy S21. Med fuldstændig klarhed og fantastiske slankhed, det passer perfekt til konturerne af din enhed. Nem ansøgning sikres, med et fleksibelt materiale designet til maksimal fuld dækning på de buede hjørner og kanter på din enhed. Det er også hævder at have selvhelende teknologi, der hjælper med at fjerne mindre ridser på filmen helt af sig selv og reducerer støv, olie og fingeraftryk pletter betydeligt.

caseology skærmbeskytter til Samsung Galaxy S

Dernæst har vi denne skærmbeskytter fremstillet af Caseology Samsung Galaxy S21. Denne ultratynde skærmbeskytter er kun 0. 3 mm tykt for fuld touchscreen følsomhed. Den oleofobisk belægning er vandtæt og beskytter mod fingeraftryk snavs og olie, mens 9H overflade hårdhed sørger for, at skærmen protektor er ridsefast og brudsikkert , der giver daglig beskyttelse mod dråber, ridser og slitage. , Â â €

 orzero skærmbeskytter til Samsung Galaxy S

fjerde på denne liste er den Orzero skærmbeskytter til Samsung Galaxy S21. Lavet med nogle af de fineste kvalitet hærdet glas i landet, bør det give maksimal beskyttelse af din skærm for at sikre, at din skinnende nye display kan være vidne i al sin pragt. Den 99% HD-klar skærm konserves den oprindelige skærm visning og bruge oplevelse, mens det også kaster i nogle ekstra tilbehør til at holde din skærm ren samt sikker.

lk skærmbeskytter til Samsung Galaxy S

LK skærmbeskytter til Samsung Galaxy S21 er den tredje-plads skærmbeskytter på vores liste. Det har en gennemsigtighed rating på 99.% og har en unik lim, der kan vaskes, genbruges, genanvendes og sikrer boble-gratis program. Dette beskytter tilbyder også maksimal skærm dækning, som er helt et problem med telefoner med dette billedformat. Den er udstyret med militær-grade termoplast urethan, betyder, at din skærm bør beskyttes mod at tage skade gennem stød og slag.

ESR skærmbeskytter til Samsung Galaxy S

På andenpladsen har vi ESR skærmbeskytter til Samsung Galaxy S21. Denne skærmbeskytter er blevet hærdet til at modstå op til 22 pounds af kraft, hjælpe med at beskytte skærmen mod skader, mens de præcise snit sørge for, at denne skærm beskytter ikke forstyrrer frontkameraet udskæring. Det er det valg skærmbeskytter for mange, og har alt, man kan ønske sig fra en skærm beskytter, herunder høj gennemsigtighed og hårdhed, og en problemfri gratis program.

Skinomi techskin skærmbeskytter til Samsung Galaxy S

I første omgang har vi Skinomi TechSkin skærmbeskytter til Samsung Galaxy S21. Den første-valg skærmbeskyttelse for mange, er det lavet med top-notch materialer såsom selv-healing, fleksibel, hård, militær-grade termoplast urethan. Denne protektor er designet til at modstå ridser, punkter , UV-lys og gulning , hvilket betyder, at det kan give mere end nok beskyttelse til den store skærm. Boblefri installation uden risiko for støv, olie og fingeraftryksmængder bør ikke være et problem.

Velkommen til Reddit,

Jeg har set så mange produkter, der giver god skærmbeskyttelse, men jeg kan godt lide fabriksbeskytteren mere primært, fordi den har oleofobisk belægning og glat at røre ved. I modsætning til billigt hærdet glas, som jeg brugte før det var svært at skubbe.

Vil du føje til diskussionen?

Jeg har det, og det føles som glas. Jeg har allerede sendt det, men det landede ret hårdt på den buede kant, og det kommer med et ekstra, jeg kan erstatte den med. Den største ulempe er fingeraftryk scanneren synes at kæmpe for et anstændigt beløb, men bortset fra det virker ret godt.

Jeg brugte denne, som var stor, og det dækkede hele skærmen, selv kanten mit problem var, jeg ramte altid hjørnerne af kontorerne for det meste, da min telefon er i lommen, så for de 4 pakker fik jeg 4, 3 af De fik splittet beskyttelse af min oprindelige telefonskærm, det var fantastisk samlet med fingeraftryk scanner ingen problemer på alle penne var fantastisk på glasset ingen farve skiftende eller noget.

Husk i mit sind, at de først blev solgt omkring 25 $ nu det er omkring 60 $ de er stadig gode, men jeg finder, at de ved, at de solgte noget godt, de burde ikke have øget prisen for at være grådig som andre.

Nu siden jeg arbejder hjemmefra, skiftede jeg til disse gelé-type skærme, ikke rigtig glade for det, fordi penen ikke føler sig fantastisk på det, det forårsager en vis modstand med det, det har nogle andre fordele det Kan små hits tælle ikke de store, da jeg ikke bevæger mig meget mere, havde jeg ikke nogen større ulykker, det skulle gøre arbejdet, hvis du er mere forsigtig end mig og ikke bruger penen tho, hvis du relæer på pennen denne vil gøre dig hader det.

Hvilken skærmbeskytter bruger du med din S21, jeg havde en glas en, men det ville ikke fungere med den i display fingeraftryk scanner, så jeg har fjernet det, jeg har brugt fabrikken installeret en, men jeg Har tendens til at slippe min telefon nu, og så held og lykke har jeg en god beskyttelsescase. Jeg er bare bekymret for, at fabriksbeskyttelsen ikke er meget god i det lange løb, så jeg spekulerer på, om jeg skal tilføje en anden filmbeskytter eller et glas en, men jeg vil stadig være i stand til at kunne bruge scannerens in-display fingeraftryk

Er helt modsat. Jeg hader følelsen af ​​en skærmbeskytter, mere så de tykke glasskærmbeskyttere. Jeg føler bare, at de fjerner den sande og realistiske følelse af at bruge telefonen. Hvis du er bekymret for at tabe telefonen, kan det faktisk være bedre at være bedre, som de fleste kommer med hævede hjørner.

Vigtig

Verizon lavet en SmartWatch til din bedstemor

Verizon lavet en SmartWatch til din bedstemor

Android, rabatter og godtgørelser, Samsung Galaxy Watch serien, SmartWatch, Wear OS

Smartwatches og Trackers

Smartwatches og Trackers

Shop for børn Smart Ure på Walmart. om. Spare penge. Lev bedre

10 Bedste Smartwatches for børn, der Ideel Rejser Til 2022

10 Bedste Smartwatches for børn, der Ideel Rejser Til 2022

Shop for børn SmartWatch hos Best Buy. Find lave priser dagligdags og købe online for levering eller instore afhentning.

The Best Smart Home-enheder til at hjælpe seniorer Alder i Place

The Best Smart Home-enheder til at hjælpe seniorer Alder i Place

De fleste seniorer har planer om at alder på plads i hjemmet i stedet for et anlæg. Smarthome enheder kan hjælpe, hvilket gør det lettere for dig at hjælpe og samtidig sikre de er sikre.

De bedste smartwatches på 2021

De bedste smartwatches på 2021

De bedste smartwatches af 2021, testet og gennemgået, fra Samsung, Fossil, Oppo, Ticwatch, Huawei og mere heres Mine top 10 favorit rivaler til Apple Wat ...

Top 10 SMS Blocker med Auto Response i 2021

Top 10 SMS Blocker med Auto Response i 2021

Download SMS Blocker App til Android Appslow HTTPSAPPSLOW. logspot. om.

De bedste iPhone 13 PRO-skærmbeskyttere til 2021 Digital Trends

De bedste iPhone 13 PRO-skærmbeskyttere til 2021 Digital Trends

Vi rund op de bedste iPhone 13 PRO-skærmbeskyttere, så du kan beskytte æbler nyt flagskib og dets lækre 120Hz display fra revner og anden skade.

Bedste mobiltelefon Skærm beskyttere eBay

Bedste mobiltelefon Skærm beskyttere eBay

Den uofficielle hjemsted for teampixel og madebygoogle lineup på Reddit. Få support, lære nye oplysninger, og hænge ud i subreddit ...

Bedste Black Friday USB-kabel beskæftiger USBC, Lightning kabler og flere

Bedste Black Friday USB-kabel beskæftiger USBC, Lightning kabler og flere

Black Friday 2021 isnt bare om killer laptop tilbud, strålende smartphone rabatter og billige tablet tilbud, som USB-kabler er også at få betydelige prisnedsættelser. Find ud af de bedste Black Friday 2021 USB-kabel tilbud.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.