10 måder at bruge S Pen på en Samsung Galaxy-enhed

Hvordan man styrer din note 10s kamera med S penne Ny Air Gestures

Hvis du enten har malplacerede eller brudt S Pen med Galaxy Note 20, er alt håb ikke tabt. Du kan få en erstatning, hvis du ikke kan klare at lokalisere S Pen, der fulgte med din nye telefon. Her er hvordan du kan erstatte din Samsung Galaxy Note 20 S pen.

Produkter, der anvendes i denne vejledning

I modsætning til de Galaxy bønner eller Galaxy Watch, er der ingen reel måde for din Galaxy Note 20 til "lokalisere", hvor din S Pen kan være, hvis du har glemt at re-hylster det. Men hvis du bevæger dig for langt væk fra Bluetooth-forbindelsen, vises en meddelelse på din note 20, der tilbyder en blid påmindelse til dobbelttjekke og sørg for, at S Pen er blevet sat tilbage på plads.

Bortset fra det, skal du kigge dig omkring og se om du kan regne ud, hvor det var sidste gang du brugte S Pen med din note 20. Desværre er der ingen måde at pinge det som du kan med andre enheder. Da der ikke er nogen højttaler på S Pen, vil du ikke være i stand til at "ring" det, hvis det falder i en sædehynden eller et andet sted.

Erstat Galaxy Note s pen

Så du har revet sofaen fra hinanden og kiggede overalt og stadig ikke kan finde, hvor du sidst havde S Pen. Selv om det er frustrerende, den sidste mulighed, du har, er at hente en erstatning. I øjeblikket, Samsung og Amazon tilbyder noten 20'erne S Pen, hvis du ønsker at bestille et, men der er en anden mulighed.

De, der ikke ønsker at punge ud den ekstra dej til den nyeste S Pen kan hente den samme S Pen, der blev brugt med Galaxy Note 10 og note 10 +. Vi har bekræftet, at disse S penne er udskiftelige, og selvom farverne ikke vil matche op, alle af samme Air Gestures og andre store S Pen funktioner vil stadig arbejde. Den eneste forskel uden for farve er den ventetid. Interaktion med din Galaxy Note 20 med sidste års S Pen kan føle sig en smule nervøs, især på Note 20 Ultra s 120Hz skærm.

Ny og skinnende

Galaxy Note 20 og note 20 Ultra er to af de mest imponerende enheder af året, med en lidt sammenknebne design, et enormt kamera bump, og den ultra-nyttige S Pen. Få alle af de bedste specs og displayet på en smartphone i 2022.

Ikke bare en stylus

S Pen følger med Galaxy Note 20 er i stand til så meget mere end bare at aflæse og rulle gennem siderne. Den ventetid er blevet stærkt reduceret, og Air Command Gestures er noget, du bliver nødt til at prøve selv.

Sidste års udgave værker

Selvom du vil gå glip af den forbedrede ventetid, vil S Pen fra Galaxy Note 10 og 10+ fungere fint for alt hvad du behøver. Sure, kan farverne ikke passer sammen, men som blot giver din Note 20 mere personlighed.

blandt de bedste Android-telefoner, galaksen s fe brug bedste fald

Samsungs Galaxy S20 FE kan være lidt gammel, men det er stadig en utrolig mulighed for alle, der leder efter en værdi for pengene Android flagskib smartphone. Men det er stadig en delikat enhed, der har brug for beskyttelse mod daglig slitage. Så hvis du optagning Galaxy S20 FE denne ferie sæson, sørg for at parre den med en af ​​disse sager, således at denne ting holder udkig fabelagtig.

En 10. tommer Samsung tablet computer med en 1. GHz processor, 1280x800 pixel LCD, og ​​149 ppi multi-touch skærm. Modelnummer enheden er GT-N8013ZW. Udgivet August 2022 reparation af denne enhed er ligetil.

Hvorfor min tablet reagerer på s-pen, men ikke mine fingre?

Brett Daniels, både situationen er en mulighed. Stikket kunne undlade at ordentligt sæde kablet, eller det kunne simpelthen være en digitizer fiasko. Skriv et billede fra din stik på her, så vi kan være i stand til at se nogen skade. Om ikke andet, er du måske tænke på at få den digitizer udskiftet. Tjek på her for at se, om der er noget, du ønsker at tackle. Håber dette hjælper, held og lykke.

Bare en tanke. Dette synes ret simpelt, men der er en funktion af den tablet, der kan ignorere fingrene, mens s pen er i nærheden. Hvis du har forsøgt at røre det med fingeren, mens du holder s pennen i den samme hånd, ville det ikke fungere med denne indstilling på plads.

Problemet er for let .. bare demontere bagsiden af ​​Galaxy Note derefter kontrollere al forbindelse "specielt den ene nær til stikket" det skal monteres på tilslutningen linje ti samle det igen det vil arbejde "i Shaa alla".

Min kones Galaxy Note havde det samme problem, intet andet syntes at arbejde, indtil vi fjernede dækslet! tilsyneladende det samme problem, at Grobolo oplever. Hvem ville have troet. og dette efter at hun havde brugt den samme dækning, sat på samme måde, i lang tid uden problemer, indtil hun opdateret det. grrrrrr.

Siden sin udgivelse i 2022, har Apple Pencil gjort pennen sexet igen. Ikke alene er det et fantastisk værktøj til digitale kunstnere og designere , men det har også hjulpet almindelige brugere tage noter som aldrig før. Men der er én universel problem, at mange Apple Blyant brugere faceâ € ”de holder miste det.

Der er flere måder at finde din tabte æble blyant

Med sin Bluetooth-design, Apple Pencil giver dig uhindret muligheder for at skrive og tegne på den måde, du ønsker. dens trådløse naturen gør dog gøre det lettere for brugerne at miste det.

Brug din iPad Bluetooth-forbindelse

For at kontrollere, om din Apple Pencil er i nærheden, gå til Indstillinger> Bluetooth> Mine enheder på din iPad. Hvis din Apple Pencil vises som Tilsluttet, ved du, at det skal være inden for 30 fod, da det er den maksimale rækkevidde af Bluetooth.

Husk, at Bluetooth-rækkevidde reducerer afhængigt af materialerne i mellem dine enheder. For eksempel, tykke mure, gulve, eller endda møbler kan påvirke, hvor godt dine Apple Blyant viser op.

downloade bluetooth finderen app

Bluetooth Finder app kan hjælpe dig med at finde din Apple Pencil ved at forbinde toits trådløs signatur. Vær opmærksom, at ved hjælp af Bluetooth Finder app kun vil fungere, når Apple Pencil er opladet og vågen.

spore dine skridt

spore dine skridt ved at huske præcist hvornår du sidst haft din Apple Blyant på hånden. Gennemgå dine filer, såsom dokumenter underskrevet, tegninger eller noter til nogen spor såsom tidsstempler eller placering detaljer.

For dem, der tager deres Apple Blyant til kontoret, skal du kontrollere områderne omkring din arbejdsstation, såsom under bordet, bag skærmen, eller inde piedestaler. Du kan også vælge at undersøge dit kontor tabt og fundet afdeling, i tilfælde af at nogen har forsøgt at returnere den.

nudge tingene

Hvis din Apple Pencil har været forsvundet i et stykke tid, kan det være faldet i søvn. Når en Apple Blyant sover, kan du ikke oprette forbindelse til det via Bluetooth, selv om den er opladet op. En hurtig tip for at gøre det nemmere at finde din Apple Pencil er at forsøge at skubbe enheden.

Ved at ryste din taske, spejlvende sofa puder, eller rodede gennem desk skuffer, kan du være i stand til at skubbe din begravet Apple Blyant og vække den. Hvis du har mistanke om, at du har mistet din Apple Blyant i bilen, kan køre rundt aktivere det så godt.

hvordan man kan undgå at miste din æble blyant

Notér, at mens det er muligt at lokalisere din Apple Blyant ved hjælp af Bluetooth, metoder nævnt ovenfor kun arbejde, hvis din Apple Pencil er opladet. For første generation Apple Blyant brugere, kan du oplade den ved at fjerne hætten og forbinder den til Lightning-porten på din iPad.

Da Apple Blyanter er designet til at køre kontinuerligt på standby, deres Li-On batterierne skal regelmæssigt afholdes fungere korrekt. Hvis tabt og oplades igennem flere uger, kan det få batteriet til at mislykkes, og ikke længere være i stand til at tænde.

Tilpas din Apple blyant

En måde Tilpasning Apple Pencil er at gravere det gratis ved køb på Apple Store. Hvis du mister din indgraveret Apple Blyant mens du arbejder i en cafà © eller co-arbejdsrum, potentielle tyvene er mindre tilbøjelige til at stjæle det, da det vil have lavere gensalgsværdi.

Fastgør en gps tracker

Med GPS trackere bliver mere og mere tilgængelig, kan du vedhæfte en GPS tracker til din Apple Pencil for at undgå tab eller tyveri. Mange nye former for GPS trackere kommer i form af klistermærker eller nøgleringe , der er lette at undgå at ødelægge skrive og tegne oplevelse.

Giv din æble blyant et hjem

Hvis den kom med din Galaxy-enhed, vil du ikke behøver at slutte den, men der er stadig et par skridt, der er nødvendige for at bruge det. Og den nyere din enhed, jo mere har du adgang til med S Pen.

Sådan brug s pen på Samsung Galaxy

Du kan bruge S Pen til at gøre noget, som du normalt kunne gøre med din finger. Og afhængigt af Galaxy Note eller Tab model du har, kan du være i stand til at bruge nogle af eller alle de følgende nyttige funktioner. Test dem alle ud og se hvilke du kan lide.

Tilpas knappen pen. Tryk og hold knappen pennen. Gå ind i dine indstillinger 'avancerede funktioner sektion for S pen og vælg "S Pen Remote" eller "Air Actions". Tryk derefter på "Hold nede pennast til" og vælg den ønskede indstilling.

Skift automatisk din håndskrift til tekst. Tænd din pen og åbn Samsung Notes-appen. Opret din Håndskrevet Bemærk og tryk på Gem, og tryk derefter på Håndskrift -tekstikonet i den nederste værktøjslinje.

Tag billeder og videoer eksternt. Følg trinene ovenfor for at bruge stylus som fjernbetjening. Så, når du har kameraet åbent og klart, skal du blot trykke på enden af ​​stylusen en gang for at tage et billede eller starte en video. Tapping to gange vil skifte mellem for- og bagkameraer. Dette virker, når stylus er mindre end 10 meter væk fra enheden.

Styr din musik og andre medier med S Pen. Når du har oprettet din pen som en fjernbetjening, har du også mulighed for at starte og stoppe dine medier ved at trykke på enden af ​​stylusen, mens du ser en video eller lytter til musik.

Tilpas air handlinger. Stryg ned på din enhed, og på meddelelsespanelet skal du vælge "S Pen Air Actions." Under "App Actions", vælg den app, du vil tilpasse. Tryk let på det emne, du vil tilpasse, og vælg enten "Pen-knap" eller "Gestures".

Advance gennem et dias dæk. Åbn en præsentation på din telefon, og træk derefter nedelsesmenuen ned og vælg at bruge din telefon som en touchpad. Gå ind i præsentationstilstand og klik på din pen en gang for at gå til næste dias, eller to gange for at gå tilbage et dias.

Galaxy SmartTags kan hjælpe dig med at finde dine tabte genstande ved hjælp af Bluetooth og en app - Her er howSamsung Galaxy Buds er ikke vandtætte eller effektivt vandafvisende - her er et par vandafvisende alternativesHow til korrekt rense din Samsung Galaxy Buds uden at beskadige themThe Apple Pencil virker ikke med iPhone, men andre stiluser gør - så er det sådan, det virker

Vigtig

Sådan force Start eller genstart Enhver iPhone Hongkiat

Sådan force Start eller genstart Enhver iPhone Hongkiat

Forvirret mellem at gøre en genstart eller en kraft genstart Hvad er forskellen heres forskellen mellem genstart og kraft genstart på iPhone.

Forever 21 Den nyeste mode Tøj-apps på Google Play

Forever 21 Den nyeste mode Tøj-apps på Google Play

Forhandleren blev offer for den udhule magt shopping malls og sagde, at det ville ophøre operationer i 40 lande og lukke op til 178 butikker i U..

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Apple giver dig mange forskellige måder at gendanne et tabt Apple ID-adgangskode på, men de bliver stadig mere komplicerede. Heres hvad du kan og skal gøre, hvis du glemmer, plus, hvis din iPhone eller anden enhed også går tabt.

Løst Unlock iPhone adgangskode uden at miste data

Løst Unlock iPhone adgangskode uden at miste data

Glemt låseskærmen adgangskode på iPhone, men ønsker ikke at gendanne Denne guide vil vise dig 3 enkle metoder til at fjerne den glemte iPhone adgangskode uden gendannelse.

Sådan fjernes Glemt iPhone adgangskode uden gendannelse

Sådan fjernes Glemt iPhone adgangskode uden gendannelse

Denne vejledning er specielt skrevet til en person, der ønsker at fjerne glemt iPhone adgangskode, men ønsker ikke at slette nogen iPhone-data. Hvis det også er din sag, er du kommer til det rigtige sted, hvor du kan finde tre mulige løsninger for at få arbejdet gjort.

Hvordan ændrer jeg min adgangskode til telefonsvareren på Samsung Galaxy J3

Hvordan ændrer jeg min adgangskode til telefonsvareren på Samsung Galaxy J3

Find de bedste Log Side glemt min Samsung adgangskode til telefonsvarer. Du vil finde og få adgang til loginportaler med den mest optimerede proces.

ATT Cingular Flip IV U102AA ændre eller nulstille adgangskode til telefonsvarer ATT

ATT Cingular Flip IV U102AA ændre eller nulstille adgangskode til telefonsvarer ATT

Få Sonim XP3 XP3800 støtte til det emne Forandring eller Nulstil adgangskode til telefonsvarer. Find flere skridtvise enhed tutorials på att. om.

Tfrecipesabout.

Tfrecipesabout.

Nem og hurtige rettelser, du kan bruge, hvis du har glemt voicemail-adgangskode på iPhone-enhed.

5200 S Fort Apache Rd, Las Vegas, NV 89148 Tropicana Beltway Centre LoopNet. om.

5200 S Fort Apache Rd, Las Vegas, NV 89148 Tropicana Beltway Centre LoopNet. om.

Besøg din ATT Fort Apache butik og finde de bedste tilbud på de nyeste mobiltelefoner fra Apple, Samsung, LG og mere. Nocontact curbside afhentning og berøringsfri transaktioner til rådighed.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.