12 BEDSTE SmartWatch For 10-årige børn 2021 Opdatering

Bedste Smart Watch for 10YearOld søn eller datter Smart Krop Touch

Leder du efter en SmartWatch i 10 år dreng eller pige? Hvis ja, så er dette det rigtige sted at tjekke det ud. Her i denne artikel, vil jeg gennemgå den bedste SmartWatch i 10 år dreng og pige.

På markedet kan du finde mange smartwatches for børn, men ikke alle SmartWatch er gode og fungerer godt. Så efter at have tilbragt $$$ i afprøvning og gennemgang børn smartwatches. Jeg har nævnt nogle top-rated smartwatches i 10 år dreng og piger. Du kan også gave Nedenstående SmartWatch på deres fødselsdagsgave eller julegave.

# amazfit BIP u pro vandtæt SmartWatch

Amazfit Bip U Pro er den bedste SmartWatch for en 10-årig, du kan købe, hvis dit barn bliver ved at spørge dig om en Apple Watch. Med et design, der ligner Apple Watch, dette ur bærer en større, super-lydhør touch screen og en trykknap på siden.

Amazfit Bip U Pro er en fantastisk SmartWatch når det kommer til holdbarhed. Den plastiske omslutter føles godt i kvalitet og gør ikke bryde nemt. Desuden skærmen har en ridsefast belægning, sikring det fra børnenes negle og fingeraftryk mærker.

Amazfit Bip U Pro er et vandtæt ur, der kan modstå drizzles og sved. Desuden kan dine børn endda bruge Amazfit Bip U Pro i poolen, da uret har 5ATM certificering. Men mangler, det en svømmetur sporing funktion.

Denne SmartWatch for børn isnt en cellulær én, så børn ikke kan foretage eller modtage opkald, eller SOS opkald direkte med uret. Men uret viser tekst og opkald meddelelser, når parret med en smartphone.

# æble ur SE for børn

Apple Watch SE er en stor pluk for børn, der elsker at være aktiv. Dens en stilfuld SmartWatch spækket med funktioner, herunder en kalender, stopur , fald afsløring, og mere. Dine børn kan endda installere og spille flere spil på uret, så itll holde dem underholdt. ,EN

Apple Ure Arent, at populære for holdbarhed, men mærket har forbedret build med iWatch SE. Dette er et holdbart ur med en guld aluminium tilfælde. Desuden skærmen har en belægning, der kan modstå ridser og støv mærker. Den silikone rem føles også holdbare og sikrer stramt på dit børnene håndled.

Den helt nye Apple Watch SE er vand og sved-resistente. Dit barn kan endda bruge uret, mens svømning, og det kan også spore svømning omgange. Endvidere silicone rem er hypoallergen og udvisninger rækkevidde sved og vand.

Apple Watch SE er tilgængelig i både GPS og cellulære modeller. Denne ene her er GPS, der kun understøtter ringer når den er tilsluttet en iPhone eller iPad. Uret endda udstyret med en SOS opkald funktion, der hjælper dine børn dial nødopkaldsnumre når det er påkrævet.

# CJC g smarte ur til børnetøj

Så du er på udkig efter en SmartWatch for en 10-årig for at holde dit barn underholdt? Heres en sød SmartWatch fra CJC, der tilbyder en lang række funktioner, herunder en selfie kamera, og er en fornuftig indstilling. Ideel til unge børn, uret er nem at bruge og sætte op, og thats hvad gør det til en perfekt julegave.

Uret scorede 9/10 med hensyn til holdbarhed, alle takket være TFT touchscreen og plast indkapsling. Stroppen er også meget holdbart, så din lille Dennis the Menace cant bryde det nemt. Det føles som skærmen har en belægning til at modstå ridser, men det hindrer anslagsfølsomhed så godt.

Hvordan at sætte eller fjerne en sortliste kontakt på Samsung E1200

Dine børn kan nemt foretage opkald eller sende tekster med denne SmartWatch. Som det understøtter et SIM-kort, så theres ingen grund til at parre den med en smartphone. Theres en SOS funktion så godt, så forældrene altid vide, om deres barn har brug for hjælp.

# gbdÃ, smarwatch

Nu dit barn kan tage selfies eller optage videoer med denne fantastiske SmartWatch thats designet specielt til børn. Udstyret med funktioner, dette ur er en kompakt smartphone bundet til dit barns håndled. Ingen tvivl om uret ser sød, og dermed dens en fantastisk fødselsdagsgave til ethvert barn beder om en SmartWatch.

Pr forældre, dette SmartWatch for en 10-årig dreng er meget holdbare, alle takket være den robuste plastik indkapsling. Bygget til at holde, dette ur er en stor mulighed for de små aber. Desuden materialet føles godt og tåler udsættelse for sved og vand.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Der er også en indbygget bevægelsesføler i timepiece for aktive spilleudfordringer og en skridttæller , der fungerer som en skridt tæller. Forældrekontrolfunktionen giver dig mulighed for at indstille en skærmtid og playtime-grænse.

meritsoar kids smartwatch til drenge piger

Dette børn smart ur for begge køn kommer med syv spændende videospil, der omfatter basketball shoot master; Pinball ramte mursten, bi krig, bil grab varer, ultimative racing, 2048, og spis guld.

Var så vant til at tænke på smartwatches som højteknologiske enheder til tech-savvy voksne, som de fleste af os ikke holder op med at tænke på, hvordan disse gadgets kan bruges af børn. Jeg ved, at jeg var overrasket, da jeg fandt ud af, at der faktisk er ure specielt designet til brug af børn, snarere end voksne eller endda teenagere.

I starten blev jeg forvirret. I betragtning af at smartwatches hovedsagelig bruges til fitness tracking, synkroniseret til smartphones og for at holde os opdateret på advarsler og app notifikationer, spekulerede jeg på, hvilke smartwatches for børn muligvis kunne give i form af værdi. Dont Kids har allerede nok gadgets til at lege med mellem tabletter og smartphones?

Men jeg Undersøgt Yderligere. Og jeg endte med at opdage, at smartwatches for børn har en praktisk værdi, dels på grund af de forskellige fokuserer, som disse gadgets har. For eksempel, de fleste børn smartwatches understreger Opkaldsforbindelse, forældrekontrolfunktioner og endda uddannelsesmæssige spil.

Masser mere har taget det oprindelige fitnesssporingsfokus og gjort det hensigtsmæssigt for børn bruger â € œ sådanne ure kan spore en børns fysisk aktivitet for at sikre, at de får al den øvelse, de har brug for.

Alt dette er at sige, at der er sådanne ting som de bedste smartwatches for børn. Så, naturligvis var jeg nødt til at finde dem! Det, du ser nedenfor, er det endelige resultat af uger af forskning, men det var det værd, hvis jeg kan hjælpe selv en forælder finde den perfekte smartwatch for deres barn. Lader dykke ind.

Top SmartWatches til børn i â € € € œ et overblik

Bluetooth-forbindelse: Nej | Accepterer opkald: Ja | Vejrbestandigt: Ja | GPS: Ja, høj kvalitet | Størrelser: n / aã ,â | Bandstørrelser: N / A | Display: 1. | Vægt: 1. 4 ozã, Farver: Blå, Pink | Batterilevetid: 4 dage | Heart Rate Monitor: Nej | Tilslutning: 4G LTE | MOBIL BETALINGER: NEJ | Kompatibilitet: Android, IOS | Automatisk træningsporing: Nej | Sleep Tracking: Nej | Opladning: USB-kabel | OS: N / A | Processor: Qualcomm Snapdragon Wear 2500 32-bit, Quad-Core 1. GHz | Onboard Storage: 4GB

Når det kommer til smartwatches for børn, skal jeg starte her. Gizmo Watch 2 kan være svært at finde, men det er kun fordi det er et unikt ur specielt designet til brug sammen med Verizon-telefoner. Ud over denne vægt har Watchs Creations designet det med barnsikkerhed i tankerne â € œ Jeg fandt masser af funktioner, der forstærkede denne kendsgerning, da jeg tjekket det ud.

Der er masser af andre funktioner til at gøre det værd at dit, herunder call-fokuserede muligheder som hurtigopkald og automatisk svar. Dette kan hjælpe forældre med at holde kontakten med deres børn uden at kræve, at de husker, hvordan du bruger en kompleks digital urkontrol. Den inkluderede automatiske telefonsvarer, til et andet eksempel, gør det, så opkald vil automatisk gå igennem. Hurtigkald hjælper børnene med at foretage telefonopkald hurtigt og nemt ved at trykke på en hard-tasteknap i fem sekunder.

I alt er Gizmowatch 2 en perfekt børneindretning. Børn kan forblive i kontakt med op til 10 betroede kontakter på én gang. Dette gør selvfølgelig slettet perfekt sammen med Verizon Mobile Networks à ¢ â € œ men det betyder også, at det kan være et godt valg, hvis du allerede bruger Verizon til dine cellulære behov.

Der er også andre mobile aspekter, som en fuld fitness tracker for at hjælpe børnene med at tælle deres trin og forblive aktive. Forældre kan også tage en mere aktiv rolle i deres barns fitness ved at sætte påmindelser og indstille planlagte advarsler for at holde deres børn op og i bevægelse. Yderligere planlægningsfunktioner, som f.eks. Opgave påmindelser eller alarmer til at børste tænder eller gå i seng, gøre dette til en perfekt følgesvend på mange måder.

Kurio â € œ bedste værdi smartwatch for børn

Bluetooth-forbindelse: Ja | Accepterer opkald: Nej | Vejrprofil: Nej | GPS: Nej | Størrelser: n / aã ,â | Bandstørrelser: N / A | Display: 1. 4 | Vægt: 0. 6ozÃ, Â | Farver: Lavendel, Blå, Pink | Batteriets levetid: 2-24 timer | Heart Rate Monitor: Nej | Forbindelse: Bluetooth | MOBIL BETALINGER: NEJ | Kompatibilitet: Android, IOS | Automatisk træningsporing: Nej | Sleep Tracking: Nej | Opladning: Micro USB slot | OS: proprietære | Processor: N / A | Onboard Storage: 256mb

Kurio 2. er en anden fantastisk smartwatch for børn, og det er ganske overkommelige, når du overvejer den rene værdi og antallet af funktioner pakket i sin software og hardware. Jeg har personligt fundet dette ur for at have de største udvalg af funktioner sammenlignet med konkurrerende smartwatches, så forældre, der ønsker at give deres børn noget funktionelt og sjovt på samme tid kan finde meget at lide her.

For eksempel kommer Kurio 2. med kamera, video og voice recorder funktionalitet. Børn kan nemt bruge uret til at tage billeder og optage video, samt nyde en forenklet tilpasset tilpasset software-suite til at ændre billederne, før de sender dem til deres venner eller familie. Dette gør uret lidt mere avanceret til yngre børn â € œâ € œ dem i 8-12 aldersgruppen vil sandsynligvis få mest muligt ud af dette i forhold til yngre børn.

Andre funktioner øger urens værdi endnu mere. For eksempel kan bærere besked andre Kurio-mærke ure ved hjælp af Bluetooth-teknologi. Men uret kan også sende beskeder til enhver Android-enhed. Dette er faktisk noget af en begrænsning, da du ikke kan sende tekster eller andre beskeder til iOS-enheder. ,EN

Men Kurio 2. kommer også med andre interessante funktioner, herunder tonsvis af sjove apps og spil. Nogle af disse er to-spiller spil, selvom den lille skærm realistisk gør disse en lille Janky til at spille i praksis. Men forældre interesserede i at levere deres børn med en underholdende SmartWatch vil dog være glad for, at deres børn kan lege med andre i stedet for sig selv. Der er også flere bevægelsesdetekteringsspil à ¢ â € œ disse kan være nyttige for at få dit barn op og flytte i stedet for at sidde på sofaen stirrer på endnu en skærm.

Selvfølgelig, Kurio 2. Funktioner alle de hæftemåde, du forventer i en voksen smartwatch, ligesom telefonopkald, trinsporing, musik, der spiller og en kalender. Alle disse arbejder godt på Android OS, som er intuitivt og relativt forenklet at bruge: en perfekt pasform til børn.

Talende af pasform kommer uret med tonsvis af udskiftelige stropper, der kommer i forskellige farver. Dette giver dig chancen for at lade dit barn tilpasse uret i overensstemmelse med deres personlighed. Eller du kan vælge den specielle termiske rem, der ændrer farve baseret på bærervognens varme.

Alt i alt tilbyder Kurio 2. masser af værdi for pengene, i bytte for nogle få begrænsninger vedrørende kompatibilitet med messaging. Efter min mening vil både børn og forældre finde dette til at være et godt valg, hvis de vil have et ur, der gør det hele uden et særligt snævert fokus.

Amazfit BIP SmartWatch à ¢ â € œ bedste smartwatch for teenagere

Bluetooth-forbindelse: Ja | Accepterer opkald: Ja | Vejrbestandigt: Ja | GPS: Ja | Størrelser: n / aã ,â | Bandstørrelser: 20mm | Display: 1. 8 | Vægt: 1. oz | Farver: Onyx sort, hvid sky, kokoda grøn, cinnabar rød | Batterilevetid: 45 dage | Heart Rate Monitor: Ja | Forbindelse: Bluetooth 5. / BLE | MOBIL BETALINGER: NEJ | Kompatibilitet: Android, IOS | Automatisk træningsporing: Ja | Sleep Tracking: Ja | Opladning: Klip / 2-Pins POGO PIN | OS: Amazfit | Processor: MediateK | Ombord opbevaring: 64 MB

Der er smartwatches til mindre børn, og så er der smartwatches for ældre børn på deres teenageårs cusp, eller som vil have noget lidt mere modent uden at være lige så avanceret eller kompleks som en voksen smartwatch. Det er, hvor Amazfit Bip kommer ind. Denne enkle, men effektive SmartWatch blurs linjen mellem at være børnevenlige og relativt simplistiske, versus at være egnet til voksen brug.

Intet tilføjer kærlighed og Styrker Bindingen mellem en forælder og barnet som en smuk gave. Som forælder ville du ikke se dit barn vokse ubesvaret og i sidste ende at miste sin tillid til dig. Derfor er det det rigtige tidspunkt at lave nogle gave.

En smartwatch har en berøringsskærm brugergrænseflade, der gør det venligt. Denne enhed kræver ikke omfattende færdigheder til at bruge dermed kan bruges bekvemt med en 10-årig. Børn elsker sjove rigtigt? Denne smartwatch har masser af sjove funktioner som et kamera, videoafspiller, musik, spil og internetforbindelse.

Vigtig

Den bedste Kids ure i 2021

Den bedste Kids ure i 2021

Flik Flak er verdens goto til uddannelsesmæssige børn ure, hjælp kære lære at fortælle tid. Siden 1987 tidtagning gaver har været sjovt og stilfuldt.

Mesh WiFi til mindre virksomheder

Mesh WiFi til mindre virksomheder

Vi har søgt på markedet for at finde de 10 bedste small business bredbånd routere. Undersøg bredbånd trådløse routere. Sammenligning forretning

Kohls i Des Moines, IA på 3800 Merle Hay Rd

Kohls i Des Moines, IA på 3800 Merle Hay Rd

Centrale apparater er en familie ejet Hvidevarer butik beliggende i Ankeny, IA. Vi tilbyder den bedste i hjemmet Hvidevarer på discount priser.

Betingelser og modularitet i generel logik

Betingelser og modularitet i generel logik

Jeg ser på denne sæson for første gang. Ive havde altid et blødt sted for CT og voksede til at elske Big T super hurtigt. At se dem som partnere og ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Shipwrecked 2019 vil luft på kanal 4 i år med en ny lineup af deltagere, der sætter deres overlevelsesevner til testen. Men hvem er i Shipwrecked 2019 lineup

MTV Udfordringen Spies, Lies and allierede Episode 15 Sådan Watch, tid, strøm, kanal

MTV Udfordringen Spies, Lies and allierede Episode 15 Sådan Watch, tid, strøm, kanal

Tula Big T Fazakerley var en af ​​deltagerne på MTV Challenge tidligere Rigtige WorldRules of the Road Challenge reality show. efore

BIG T MEAN FACE Challenge Mania Shop

BIG T MEAN FACE Challenge Mania Shop

Big T har kommet langt i hendes tre Challenge sæsoner. Nå får mere Big T på vores TV, når den nye sæson Spies, Lies og allierede premiere på Wednesd ...

Strømforsyning til næste generation af elektronisk betaling af regninger

Strømforsyning til næste generation af elektronisk betaling af regninger

Nye vilkår og betingelser for Westpac Live Online Banking.

Quick links NCC skoler Portal

Quick links NCC skoler Portal

Dette er en trin for trin konfiguration vejledning til SAP Biller Direkte 6.0. Den dækker de XCM indstillinger samt ECC systemkonfiguration nødvendigt at etablere Biller Direct. Det forklarer også, hvordan vi kan integrere Biller Direkte i SAP Enterprise Portal

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.