1612 produkter fundet for Linksys 3G Wireless Router

Geek Review Linksys 5G Mobile Hotspot

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Hvis der er en ting, alle har lært af at bruge hele denne tid hjemme, er det, at vi ønsker at være ude offentligt, om det skal se og interagere med andre, eller bare for at sidde et sted og nyde en kop kaffe.

Og nu, da Weve voksede så vant til at arbejde eksternt, med alle vores enheder omkring os, er den eneste ting, vi har brug for, når vi går ud, er tilslutning. Sikker på, du kan binde din bærbare computer eller iPad til din telefon til det hurtige konferenceopkald eller møde, men hvis disse 18 måneder har lært os noget, det er, at en god forbindelse kan gøre underværker.

In kommer Linksys med sin seneste 5G mobile hotspot-enhed, der tapper på det nye 5G-mobilnetværk, som alle større Telcos nu flytter ind i disse dage. Dens enkle â € "Tilmeld dig en 5G-dataplan, slot SIM-kortet i denne $ 799 Palm-Sized-enhed, og tilslut alle dine enheder til det, og du er god til at gå.

Men i modsætning til Wi-Fi 5 eller den nuværende generation af Wi-Fi som vi kender det, som har grænser til antallet af samtidige tilsluttede enheder, der understøttes, kan Wi-Fi 6 administrere flere enheder til enhver tid og sikrer en jævn forbindelse.

Så i stedet for at dele og ofte, hogging din telefonbåndbredde for det videokonferenceopkald eller behøver at forbinde flere enheder til din telefon, kan Linksys 5G mobilrouter håndtere forbindelser med de nyeste hardwareenheder, der understøtter Wi-Fi 6 , og håndter belastningen, hvis det er nødvendigt.

Enheden er designet til at understøtte op til 15 enheder til en 5G-forbindelse, og mens vi ikke kan forstå behovet for at understøtte op til 15 enheder, mens vi er på farten, gjorde vi et par afregninger af test ved at have to bærbare computere og Seneste iPad Pro knyttet til det, og streaming 4k video på tværs af alle tre enheder, og alt var buttery glat.

Singtel er kun begyndt at udrulle indendørs 5g, men i vores testområder, fra nordpoint i Yishun, NEX i Serangoon og Orchard Road Area, gjorde enheden masser af tung løft, så længe netværket var op og kører. Som nævnt er netværket mere effektivt over jorden og udendørs på dette tidspunkt på grund af den fortsatte udrulning af 5G udendørs, før indendørs.

Over på Northpoint i Yishun, speedTest optaget et gennemsnit på 57 Mbps Download og 15 Mbps Upload hastigheder i hele det første til øverste niveauer af indkøbscenteret. På NEX på Serangoon var indendørs hastigheder på de første til øvre niveauer omkring 18 Mbps Download og 2 Mbps uploads. Mens disse måske ikke er de rige hastigheder, ville man forvente, SingTel identificerer disse områder som udendørs dækning, og testene blev udført indendørs. Ak, testning af disse hastigheder udendørs ville ikke give mening, da der ikke er nogen komfortable udendørs siddeområder for brugerne at bruge dette effektivt.

Udendørs, Orchard Road Area, som har flere udendørs sæder på caféer og restauranter, gav en ekstraordinær oplevelse på omkring 400 Mbps Download og 30 Mbps Upload. Performance er indstillet til at forbedre, og Linksys 5G mobil hotspot er den enhed, du har brug for, når du leder ud.

Den faktiske håndholdte enhed måler 140 x 75 x 15. Mm, og vejer kun 185 g og leveres med et simpelt display, der viser batteriets levetid og 5g LTE-forbindelse. Der er en USB-C-port til opladning af enheden, en tænd / sluk-knap og en SIM-kortspor. Det tager cirka et minut at slukke for enheden, når den er slukket, og tilslutningsenheder er enkel, da SSID og adgangskode er angivet på bagsiden af ​​enheden.

For dem, der vil have deres bærbare computer til at blive bundet direkte til 5g, kan du vælge at forbinde enheden til den bærbare computer ved hjælp af et USB-C-kabel, til en mere stabil ydeevne og opladning, mens andre enheder forbinder trådløst. Hvis du rammer 192. 68.. På din browser vil du blive bragt til en web-dashboard-grænseflade, hvor du kan spore månedlig brug, antallet af tilsluttede enheder og også indstille det maksimale antal brugere.

Postadresse

Vores redaktører selvstændigt forskning, test og anbefaler de bedste produkter; Du kan lære mere om vores gennemgangsproces her. Vi kan modtage provisioner om køb foretaget af vores valgte links.

Controller Smartphone, Razer Offerta Amazon del Black Friday 2021, Perfetto Per XCloud Su Android

Den bedste trådløse rejse routere undgå disse problemer ved at fortælle dig oprette din egen private boble af Wi-Fi overalt du tilfældigvis jord, hvad enten thats i et konferencecenter, hotelværelse eller lufthavn lounge.

For de fleste mennesker, skal du bare købe TP-Link TL-WR902ACÂ - det er lille nok til at chuck i en rygsæk, og kan endda dobbelt som en Wi-Fi Range Extender. Hvis du også ønsker en mobilforbindelse som backup, Netgear Nighthawk M1 er for dig, da det fordobler som en mobil hotspot for dit hotelværelse eller bil.

TP-Links TL-WR902AC er en af ​​de hurtigste rejse routere, vi har set, hvilket er særligt imponerende i denne størrelse og pris. Måling 2. 4 x 2. 1 x 0. inches og en vægt på kun 8 ounce, det er lille nok til at bære i en lomme, taske eller rygsæk, så vil du være klar til at oprette din egen boble af Wi-Fi temmelig meget hvor som helst du går.

For sådan en lille enhed, TL-WR902AC tilbud imponerende dual-band Wi-Fi-ydeevne. Dens også virkelig alsidig, da den kan ikke kun bruges som en router eller et adgangspunkt for at oprette et trådløst netværk, men også som en range extender, privat Wi-Fi-hotspot eller endda som en bro til at forbinde et kablet enhed til et Wi -fi netværk ved hjælp af dens indbyggede Ethernet-port i den modsatte retning.

En indbygget USB-porten kan du dele filer og medier fra en flytbar USB-lagerenhed, og det kan også give op til 2A i passthrough strøm til at oplade din smartphone eller tablet. Den eneste virkelige ulempe er, at havnen layout kan være en smule akavet, da USB- og microUSB magt porte er på den modsatte side fra Ethernet-porten.

"Da strømmen leveres via et mikro-USB-port, denne router kunne nemt være drevet via AA bærbart batteri, hvilket betyder, at du ikke nødvendigvis selv har brug for en stikkontakt til at bruge det." â €” Andy Zahn, Product Tester

Vi tjekker din browser uaesharafdgcom

forbinde dine computere, trådløse printere og andre Wi-Fi-enheder ved overførselshastigheder op til 300 Mbps hastighed. 802. 1n trådløs teknologi. MIMO antenne teknologi WPA / WPA2 kryptering; SPI firewall;

Dækker op til 1.000 sq ft, håndtag 10 + Enheder, og Hastighed op til 1. Gbps.. Fordobler båndbredde for at undgå interferens og maksimere gennemløb med Dual-Band-teknologi. Nem opsætning med browserbaseret installation ved hjælp smartphone, tablet eller computer. Giv gæst WiFi-adgang for at holde uønskede gæster væk dit netværk og tilsluttede enheder. .

Dækker op til 1.500 sq ft, håndtag 20 + Enheder, og hastigheder på op til 1. Gbps | Mere kapacitet til flere enheder med WiFi 6-teknologi | Fordobler båndbredde for at undgå interferens og maksimere gennemløb med Dual-Band-teknologi | Nem opsætning med browserbaseret installation ved hjælp smartphone, tablet eller computer | Giv gæst WiFi-adgang for at holde uønskede gæster væk dit netværk og tilsluttede enheder

Dual Band N450 + AC1300 * / Ca. 3x hastighed Wireless-N / Smart Wi-Fi Apps, værktøjer og mobilitet / Best-in-class HD video streaming / 1 USB 3. port og en USB 2. port 4 Gigabit Ethernet-porte

-Nemt Mesh kompatibel, nemt udvide fuld hastighed WiFi dækning. -Covers op til 2.500 m². Ft, håndtag 40 + Enheder, og hastigheder på op til 5. Gbps. -Kraftigt 1. GHz triple-core processor leverer glat 4K / 8K UHD streaming til Smart TV, mobile enheder og spillekonsoller. -Med 160MHz båndbredde support, kan du nyde over 1Gbps WiFi hastigheder til lynhurtig streaming og downloading til enheder, der understøtter 160MHz båndbredde. -Flere kapacitet til flere enheder med WiFi 6 OFDMA teknologi.

Ultra-hurtig WiFi til hastigheder på op til 3000 Mbps Stream og vildt samtidig med superhurtig WiFi i hele dit hjem Tri-Band router drevet af Intelligent MeshTM Technology Tilføj yderligere dækning ved blot at tilføje en Velop Mesh WiFi node overalt i dit hjem

* Ved at klikke på Instacart links, vil du forlade hæfteklammer. OM og indtaste Instacart-webstedet, som de opererer og styrer. Varepriserne kan variere fra priserne i butikken. Servicegebyrer kan gælde. Fås i udvalgte postkoder eller placering.

Mobil hotspot teknologi er blevet en bekvem og populær måde at oprette forbindelse til trådløst internet i de seneste år. Som nem adgang til Wi-Fi er blevet en nødvendighed for både virksomheder og forbrugere, er mange mennesker henvender sig til 5G / 4G hotspots at holde forbindelsen.

Linksys WRT1900ACS â € ”Great for Medium Homes / perfekt til 7-12 enheder / Kompatibel Worldwide / Open Source Firmware Installer, tilfredshedsgaranti & Brugerdefineret installationsvejledning SALE PRIS: $ 249. 9 $ 324. 9 | KØB NU

Populære 5G mobile hotspots Ligesom NetGear Nighthawk 5G Mobile Hotspot Pro kan opnå downloadhastigheder op til 7 Gbpsâ € "Dette er hurtigere end de fleste bredbåndsforbindelser. Derudover har disse nye 5G-hotspots ofte Wi-Fi 6-funktionaliteter, samt Ethernet-porte til direkte at tilslutte en computer eller router til. Ditch disse ekstra data abonnementer til din tablet, trådløst laptop kort og smartphone med et 5G mobil hotspot.

MIFI LIMITED CONNECTION PROBLEM

Mange mennesker bruger et mifi hotspot som deres centrale forbindelsessted derhjemme i stedet for traditionelt bredbånd. For andre, 4g / 5g MiFi hotspots er den eneste mulighed for internet service overhovedet, såsom dem i landdistrikter og fjerntliggende steder, hvor der ikke er nogen kabel- eller fiberinternetudbydere.

Hvad er fordele og ulemper ved mobile hotspots?

Ved at forbinde dit mobil hotspot til en flashrouter, vil du være i stand til at komme omkring pesky enhedsgrænser! Vores routere leveres med DD-WRT firmware, der tilbyder trådløs klientbro-tilstand eller trådløse repeater-tilstande for at sikre en sømløs netværksoplevelse med dit hotspot.

FlashRoutere vil endda oprette den trådløse klientbro eller trådløs repeater-tilstand for dig, hvis du giver os dine netværksoplysninger. Og hvis du leder efter en bestemt model, er dette en af ​​de bedste!

Hvordan bruger du en DD-WRT-router med g / g USB-modemer / dongles?

Mange MIFI mobile hotspots har kun en USB-port og ikke en Ethernet-port. Heldigvis har de fleste af vores routere en netværks-USB-port, så du nemt kan tilslutte dit hotspot til din router! Desværre kan du ikke blinke DD-WRT til en MIFI hotspot eller dongle, så den eneste mulighed er en router. Deltag i routerrevolutionen nu og få ubegrænsede enheder på dit hotspot! Tjek nogle af vores kunders favoritter nedenfor.

Lad os sige, at du vil tage 4G / 5G USB router på en tur eller ud til den lokale cafe, så du kan være ude offentligt, men gennemse privat. Du skal blot fjerne routeren fra din eksisterende opsætning og tage den med dig. Derefter, når du vender hjem, skal du blot tilslutte USB-donglen og genstarte flashrouteren for at genoprette forbindelsen. Denne unikke forbindelse gør FlashRoutere en perfekt pasform som den centrale router til hele dit hjem!

Vigtig

Flydende glasskærm Beskyttelse til iPhone og Galaxy som ses på Shark Tank

Flydende glasskærm Beskyttelse til iPhone og Galaxy som ses på Shark Tank

4 nemme trin til at anvende din hærdet glas Screen Protector på din nye iPhone 6 eller iPhone 6 Plus enhed.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Tilføjelse af en skærmbeskytter kan hjælpe med at holde glasset fra revner videre, også. Et glas beskytter muligvis forhindre yderligere spider. Det afhænger i høj grad af, hvordan

Will Liquid Glass fastsætte en revnet skærm

Will Liquid Glass fastsætte en revnet skærm

Æbler flagskib iPad er næsten alle skærmen. Hold denne skærm ser fantastisk med en vis beskyttelse.

Nano Pro Liquid Glass Screen Protector Givft Station

Nano Pro Liquid Glass Screen Protector Givft Station

Før du køber, er her alle dine spørgsmål relateret til Nanoteknologi væske skærm beskyttere besvaret på en enkelt side.

Flydende Glas Screen Protector Android Forum på AndroidCentral. om.

Flydende Glas Screen Protector Android Forum på AndroidCentral. om.

Hærdet glas er meget stærkere end flydende skærm beskyttere og tilbud 9H hårdhed. Det kan modstå de fleste mindre dråber og falder, samt ridser fra noget så skarp som en kniv.

Samsung Galaxy A10 hærdet glas ikke Verizon

Samsung Galaxy A10 hærdet glas ikke Verizon

Dont få suckered til at købe en dårlig, overpris tilbehør til din awesome nye telefon.

Hvad er forskellen mellem keramisk skærmbeskytter og glas skærmbeskytter

Hvad er forskellen mellem keramisk skærmbeskytter og glas skærmbeskytter

Du har måske hørt om skærm beskyttere, og hvordan de hjælper dig med at holde din enhed skærm ridsefri og endda grænse revner i mange tilfælde. En privatliv skærmbeskytter ikke kun gør det, men også gør det muligt at beskytte dine data mod nysgerrige folk.

Key Liquid Glass Screen Protector W Udskiftning Garanti til salg online ebay

Key Liquid Glass Screen Protector W Udskiftning Garanti til salg online ebay

Køb Cellhelmet Liquid Glass Screen Protector 300 Garanti Glas Reparation USA MaDE Set på Shark Tank 1 Flydende Screen Protector alle Telefoner Ure hellip online til en overkommelig pris. Modtag gode tilbud hurtig levering muligheder med hvert køb på Ubuy det førende internationale shopping platform i Indien. B07KWHJCP8

Sådan fjernes Liquid Skærmbeskytter

Sådan fjernes Liquid Skærmbeskytter

Beskytter mod hudafskrabninger og ridser. Målbart, antimikrobielle og splashresistant. Afviser olie og snavs. Nem ansøgning.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.