2021 4 Beviste metoder til at omgå 6 cifret adgangskode på iPhone

Sådan ændres din adgangskode på iPhone og iPad

Din iPhone har en række forskellige sikkerhedsstillelser protokoller , der er beregnet til at hjælpe med at holde din iPhone og dens data sikre. Typisk vil du gerne bruge så mange af disse protokoller som muligt, men en situation kan opstå, hvor du vil vide, hvordan du slukker for adgangskoden på din iPhone 6.

Generelt, En adgangskode er en god ting at bruge på din iPhone i tilfælde af at iPhone nogensinde går tabt eller stjålet. Eller hvis du har tendens til at forlade din iPhone på steder, hvor andre måske kan hurtigt hente den op og gennemse dine apps, kan det forhindre dem i at kunne se noget forbi låseskærmen.

Men hvis du finder adgangskoden til at være mere problemer, end det er værd, kan du vælge at slukke for det helt. Du kan følge vores vejledning nedenfor for at få en adgangskodefri iPhone på få minutter.

Trinnene i denne vejledning blev skrevet ved hjælp af en iPhone 6 Plus, i iOS 9. Bemærk, at du skal kende den nuværende adgangskode for at fuldføre disse trin og fjerne din adgangskode. Når adgangskoden er fjernet, vil alle kort, du har oprettet med Apple Pay, også blive fjernet.

Trin: Tryk på ikonet Indstillinger

Hvis du har konstante problemer med det tidspunkt, hvor dit batteri varer, kan det være nyttigt at se, hvordan dit batteri bruges. Klik her for at lære, hvor du kan se detaljerede oplysninger om dine iPhones batteriforbrug.

Nogle forskelle i fjernelse af adgangskoden fra nyere iPhone-modeller og nyere versioner af iOS ligger i, at mange nyere iPhone-modeller, som f.eks. IPhone 11, har ansigts-id i stedet for at trykke på ID. Derfor er menupunktet mærket som ansigts-id og adgangskode i stedet for at trykke på ID & PASSCODE.

Uanset din iPhone model og iOS-model, skal du dog kende den nuværende adgangskode, hvis du vil fjerne det. Mange af de mennesker, der besøger denne side, kan være Forsøg på for at fjerne adgangskoden fra en iPhone, hvor adgangskoden er blevet glemt, men desværre er det ikke muligt på selve enheden.

Hvis du har glemt adgangskoden og vil fjerne adgangskoden fra din iPhone 6, skal du gøre det fra en computer eller ved at gå til en Apple Store. Bemærk, at brug af denne metode vil medføre, at dine iPhone-data slettes, medmindre den computer, du bruger, er en, der tidligere har synkroniseret med din iPhone.

Yderligere kilder

Efter at have modtaget sine bachelorer og masters grader i datalogi tilbragte han flere år at arbejde i it-ledelse for små virksomheder. Men han arbejder nu på fuld tid skriver indhold online og skaber websites.

Indstilling af adgangskode, tryk på ID og AUTO-LOCK præferencer

Auto-lock-funktionen låser automatisk din telefon efter en bestemt periode. Dette er nyttigt, fordi din iPhone automatisk låser, og forudsat at du har brug for en adgangskode, skal adgangskoden leveres for at kunne låse din telefon op.

Sikring af din iPhone med Auto-Lock

Forlad din finger på knappen TOUCH ID / HOME, indtil du føler, at telefonen vibrerer, hvilket angiver en del af dit fingeraftryk, der er optaget, og du ser nogle segmenter, bliver rødt. De dele af dit fingeraftryk, der optages, er angivet med de røde segmenter, er grå segmenter ikke registreret endnu.

SAP BILILER DIRECT LOGIN

Er du sikker på at du har glemt din adgangskode?

Det lyder måske indlysende, men før vi begynder at gå gennem trin, der involverer nulstilling af din iPhone, skal du prøve minder om din adgangskode. Det kan spare dig for besværet med at skulle udforske disse andre måder at fjerne din adgangskode på.

Du har et par forsøg på at gætte din adgangskode først. Din iPhone giver dig fem på hinanden følgende Forkerte forsøg på at indtaste din adgangskode. Herefter vil din enhed med ethvert forsøg låse dig ud i længere perioder. Start med 30 sekunder for det første forkerte gæt og går op til en time på det niende forsøg.

Når din iPhone eller iPad fortæller dig, at den er deaktiveret, og du skal oprette forbindelse til en computer, har du desværre mistet kampen. Den eneste måde at få det tilbage til livet nu er ved at slette og nulstille enheden ved hjælp af en computer.

Hvad skal man gøre, hvis du glemmer din adgangskode

Apple gør det klart, at den eneste måde at ordne en glemt iPhone-adgangskode på er at fabrikere nulstille din iPhone eller iPad. Medmindre du har lavet en sikkerhedskopi, før du har glemt dit password, er der virkelig ingen måde at redde telefonens aktuelle data.

hvordan man låser en handicappet iPhone eller iPad ved hjælp af en computer

Dette vil gendanne dine data til det tidspunkt, hvor du har lavet backup. Ligeledes vil den fjerne enhedens adgangskode, hvilket giver dig en chance for at oprette en ny. Hvis du har endnu værre held og glemte denne reserveadgangskode også, kan du stadig være i stand til at nulstille en glemt iTunes backup adgangskode.

hvordan du kan slette en iPhone eller iPad ved hjælp icloud

Hvis du synkroniserer din iPhone eller iPad med iCloud, og du har Find min iPhone er aktiveret på din låst enhed, kan du nulstille din iPhone ved hjælp af iCloud. Din låst enhed skal være enten tilsluttes Wi-Fi eller mobildata.

I de sjældne tilfælde, at du ikke har en aktiv internetforbindelse og har deaktiveret adgang til kontrolcenter på låseskærmen, denne metode vil ikke arbejde for dig. Heldigvis kan du stadig nulstille din iPhone eller iPad ved hjælp anvisningerne i næste afsnit.

Enheden sletter sig selv på afstand, slette alt inklusive adgangskoden. På skærmen opsætning, kan du vælge mellem at genoprette fra en iCloud sikkerhedskopi eller opsætning af din iPhone som ny. Vælg den ønskede indstilling, så kan du sætte en ny adgangskode.

hvordan du nulstiller en iphone eller ipad bruge recovery-mode

Hvis du aldrig har synkroniseret din iPhone eller iPad med iCloud eller en computer, sletning din enhed ved hjælp af Recovery mode er din eneste mulighed. Dermed vil slette din iPhone eller iPad data permanent og sætte det op som ny.

Først tilslutte din iPhone til en computer og åbne enten Finder eller iTunes. Du bliver så nødt til at trykke på en knap kombination på iPhone til at indtaste Recovery mode, som varierer baseret på din iPhone-model. Her er en oversigt fra vores vejledning om brug af Recovery-tilstand for hver kategori af enhed:

Computeren begynder at downloade software til din enhed. Hvis download tager mere end 15 minutter, vil din iPhone forlade Recovery-tilstand automatisk. Hvis dette sker, skal du blot gentage ovenstående trin.

hvordan du nulstiller en handicappet iPhone eller iPad uden at nogen af ​​disse metoder

Apple sætter en ære i, at det beskytter brugeren sikkerhed og privatlivets fred. Mens der er ingen tvivl om, at Apples sikkerhed infrastruktur er førsterangs, kan exploits til tider slippe igennem filtrene.

Sommetider er der udnytter i versioner af iOS, der kan give adgangskoden til blive omgået. Det var en sag med nogle brugere, der kører iOS 11. til iOS 13. i fortiden. I teorien ville denne type udnytte lade dig låse iPhone uden din adgangskode.

Der er også taktik til brute-force din iPhone. Dette indebærer hacking iOS for at forsøge at finde ud af adgangskoden eller direkte ændre det. En sådan taktik er imod Apples vilkår og vil sandsynligvis annullere garantien på din enhed.

Indstilling af en adgangskode for at beskytte oplysninger på din iPhone er nødvendig, da der vil generere mere og mere vigtige personlige oplysninger og data på din iPhone med det tidspunkt, hvor du bruger det. Især når din iPhone er tabt eller stjålet, kan adgangskoden hjælpe med at beskytte dine oplysninger fra at være brug af andre uautoriseret . På iPhone 6s6plus / 7 / 7plus, kan du ofte bruge fingeraftryk i stedet for adgangskoden.

For at indstille en adgangskode på din iphone s / PlusPlus

Følg vejledningen på skærmen, når få budskabet "Touch-id er klar Din print kan bruges til at låse din iPhone.". Det betyder fingeraftrykket er tilføjet. Og så næste gang du kan bruge Touch-id for at låse din iPhone uden at indtaste en adgangskode. Hvis ønsker at tilføje mere fingeraftryk, skal du trykke på "Tilføj en Fingerprint" igen.

3. Hvis der skal ændres fingeraftryk, skal du trykke på Finger1 eller anden under FINGERPRINTERS, kan du redigere og ændre navnet, eller tryk på "Slet Fingerprint" for at slette det. Og derefter trykke på "Tilføj en Fingerprint" for at tilføje en ny.

Glemt iphone adgangskode

Med den ordinære spilletid for at bruge fingeraftryk, kan du glemmer din iPhone adgangskode ubevidst . Men du kan ikke bruge fingeraftryk til at erstatte den adgangskode på disse møder: Tænd eller genstart din enhed; opdatere din software; slette din enhed; se eller Skift passcode indstillinger; installere iOS Konfigurationsprofiler.

Men hvis glemt din iPhone Passcode hvad de skal gøre? Du kan gendanne den til fabriksindstillinger for at slette alle data og indstillinger, herunder adgangskoden, og derefter gendanne dem fra sikkerhedskopien uden at miste nogen data.

Nu er der en enkel måde for dig at låse iPhone og genvinde den fuldt controlâ €”iPhone kodeord tuner. Du kan fjerne den glemte adgangskode og tryk id med denne unlocking software. Flere detaljer tjek: Sådan Lås Lås skærm med iPhone kodeord tuner.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

For nylig blev en iPhone-bruger sendt online: "Jeg har glemt min 6-cifrede adgangskode til min iPhone. Telefonen er deaktiveret nu og dens dage til at forbinde gennem iTunes. Jeg har prøvet, men jeg er ikke sikker på, hvordan . Pls kan du hjælpe mig med at få adgang til min telefon? Tak "

Forglemme din iPhone's adgangskode er en alvorlig situation og sker hyppigere end du tror. Borte er de dage, hvor man havde brug for at tilbringe en stor mængde og vente i flere dage for at få enhed ulåst af en tredjeparts tekniker.

En sammenligningstabel: Hvilken metode er bedst

Alle de 4 metoder, der er skitseret i denne mosepost, har vist sig at være effektive og pålidelige i Bypassing den 6-cifrede adgangskode. Men ingen to metoder er ens, når de overvejes med hensyn til deres fordele og ulemper.

Lås op iPhone-cifret adgangskode med ISALVOR - de fleste anbefalede

Hvis du leder efter den nemmeste og mest effektive måde at låse op iPhone med 6-cifret adgangskode, så er Wootechy Isalvor dit ideelle valg. Dens intuitive og brugervenlige grænseflade gør det til et ideelt valg selv for ikke-tech savvy brugere. Og kompatibiliteten er ikke problemet, da dette værktøj fungerer godt på iPhone 5/6 / 7/8 / x.

Vigtig

Sådan ændres tastaturindstillinger på Samsung Galaxy S8 og S8 Plus

Sådan ændres tastaturindstillinger på Samsung Galaxy S8 og S8 Plus

FAQ til Samsung Mobile Devices. Få mere at vide om, hvordan tilpasser jeg tastaturlayoutet på min Galaxy-enhed med Samsung Australia-support.

Foydalanuvchi uchun qollanma Alcatel OneTouch 1046D 2 betlar

Foydalanuvchi uchun qollanma Alcatel OneTouch 1046D 2 betlar

инструкция для Alcatel OTS211. Бесплатно находите инструкция для Alcatel OTS211 или же обратитесь со своим вопросом к другим пользователям Alcatel OTS211.

Alcatel 3026 Brugervejledning Manualzz

Alcatel 3026 Brugervejledning Manualzz

Heres, hvordan du justerer lydstyrken på din GO-flip V, hvis det ikke vibrerer eller ring, når du får beskeder eller advarsler.

Top 10 Bedste iOS Apps december 2021

Top 10 Bedste iOS Apps december 2021

Billboard okt 1 dec 17, 2011

Administrer lyd og vibrationer på dit Samsung Smart Watch

Administrer lyd og vibrationer på dit Samsung Smart Watch

De hilariske 4minute videocentre omkring Hjælp til Coach Lasso Find hans overskæg.

Min første måned med en Apple Watch Series 5 gjorde mig til en troende

Min første måned med en Apple Watch Series 5 gjorde mig til en troende

Download denne app fra Microsoft Store til Windows 10, Windows 8., Windows 10 Mobile, Windows Phone 8., Windows Phone 8, Xbox One. Se screenshots, læs de nyeste kundeanmeldelser og sammenlign ratings for Netflix.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Lær hvordan du indstiller din watchs volumen, mute dit ur, eller tænd DoNotDisturb. Du kan også justere styrken af ​​vandhaner og vibrationer, at din Apple Watch bruger til advarsler og meddelelser.

Sådan Slet voicemail-beskeder på iPhone 11 Øvelse

Sådan Slet voicemail-beskeder på iPhone 11 Øvelse

I dette indlæg, vil du lære om voicemail, dets relevans, og processen om, hvordan du sletter voicemail-beskeder på din iPhone 11, når der ikke længere er brug for.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.