23 Kritiske kundeservice Scripts til dit hold 3 Bonus Tips

Script til receptionister besvare telefonopkald

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Hvis telefonsvareren script kan opnå dette, vil dine opkald giver den perfekte første indtryk og giver stor besvarelse af opkald kundeservice. Så hvordan kan du opnå disse 5 ting i en kort telefonsamtale? Lets dyk i

. Styrke dit script med handling

det er ikke kun ord dit script, der tæller. tudies har vist, at 84% af din besked over telefonen er din tonefald. Hvis du ikke har den rigtige tone, plejer de ord har den effekt, du har brug for dem til. o, hvordan får du tonen ret? En af de bedste måder er at smile. han "smile og ringe" teknik er så almindeligt dens næsten en kliché inden for telekommunikation på dette punkt, men theres en grund til, at det varer ved. høne du smiler, er det faktisk ændrer tonen i din stemme og gør det til at lyde mere venlig og varm. Thats nogen overraskelse, når du husker at smile har vist sig at sænke din puls og reducere din stress respons. Fysiologisk, smilende hæver den bløde gane på bagsiden af ​​din mund og gør lydbølgerne mere flydende. Dette forbedrer yderligere din tonefald. o, sørg smilende er inkluderet i dit svar script. Uanset om det er en receptionist, der besvarer eller en anden medarbejder, bør de smiler, mens du taler!

Gør det kort og enkelt

Du har en solid skitse her til håndtering af nye personer, der ringer, men hvad sker der, hvis du mangler disse opkald? Hvis du er travlt med at køre din virksomhed, theres en god chance for du er ikke i stand til fuldt ud at fokusere på at besvare din telefon. Hvis du er en lille virksomhed, du højst sandsynligt ikke har ressourcer til at ansætte en receptionist. onsider outsourcing dine opkald til en telefonsvarer. Nexa virtuelle receptionister arbejder med dit script og svar som en forlængelse af din virksomhed. Vores kunder kommenterede, at når de først talte med Nexa, blev de overraskede, fordi de troede, at de havde talt med vores in-house office personalet, sagde R., et Nexa kunde. Lad Nexa håndtere opkald, mens du håndterer din virksomhed.

Når det kommer til kundeservice scripts, er praktikere som opdeles som folk er omkring ananas på pizza. Fordelene ved at bruge kundeservice scripts er mangfoldige, men der er nogle alvorlige ulemper også, ligesom klingende robot eller ikke viser nok empati. Men når det bruges med omtanke, kan scripts være meget nyttigt at kundeservice repræsentanter.

Hvad er kundeservice scripts?

Kundeservice scripts er skabeloner, eller rettere, et sæt retningslinjer, som agenter kan henvise til og brug, mens interagere med kunder. Kundeservice scripts kan bruges på tværs af alle support kanaler, og er også kendt som dåse reaktioner, e-mail-skabeloner, live chat scripts eller bare chat scripts og call center-scripts.

Hvad er fordelene ved at bruge kundeservice scripts?

Nye kundeservice reps kan være usikker på, hvad jeg skal sige på deres første opkald eller live chat â € ”ingen mængde af uddannelse, før der kan forberede en støtte rep for den virkelige oplevelse. Men når de har adgang til kundeservice scripts, vil nye rekrutter hvad jeg skal sige, og hvornår de skal sige det. Disse scripts sikre, at agenter er i stand til at holde samtalen i gang uden afbrydelser.

Pro tip: Opret to versioner af alle scripts â € ”en med hele samtalen opført ned og en anden med kugler eller centrale samtaleemner. Førstnævnte vil hjælpe nye agenter i de indledende faser af deres rolle, mens sidstnævnte vil komme i handy i hele deres karriere.

I nogle brancher såsom e-handel eller sundhedspleje, kundeservice agenter nødt til at spørge et bestemt sæt af spørgsmål og hente de nødvendige oplysninger, før de tilbyder en løsning. Dog kan agenter ikke være i stand til at huske hver eneste spørgsmål, der stilles. I sådanne tilfælde kan have scripts med lister over spørgsmål, der skal blive spurgt være meget nyttig. Hvis du vil tilføje på, med en agent-vender chatbot kan et agenter få adgang til disse spørgsmål / svar lige fra deres helpdesk-software. Heres hvordan Freshdesks Assist Bot drevet af Freddy AI gør det muligt for agenter til at tage samtalen fremad i den rigtige retning:

Fastholdelse ensartethed i løbet af en crisisThere er situationer, der kræver hele kundeservice team til at holde sig til den meddelelse, der blev givet som en del af krisen kommunikationsplan. For eksempel, når theres en strømafbrydelse, nedetid, eller et brud på sikkerheden, ved hjælp af et script, der er godkendt af ledelsen er tilrådeligt.

Hvad er ulemper ved at bruge kundeservice scripts?

Når alle agenter svare ved hjælp af de samme scripts hver gang de interagerer med en kunde, de samtaler ender med at lyde ekstremt robot og gentagne. Dette kan direkte påvirke kundernes oplevelse. EN

Kunder, der har positive og mindeværdige oplevelser i samspil med en agent er bundet til at komme tilbage, og bede om at bestemt middel â € ”Dette tjener som en stor mulighed for agenter til at opbygge en stærk rapport med kunderne. Men når agenter bliver bedt om at holde sig til de scripts, de har ingen mulighed for at påvirke kundeinteraktioner med deres personlighed.

Holder sig til de scripts kan forhindre agenter i at vise empati, mens interagere med kunder. Visning af empati indebærer at lytte til kundeønsker samt at sikre, at kunderne føler sig hørt, og dette kan kun opnås, når samtaler tager deres naturlige gang.

Når agenter er stærkt afhængige af scripts, kan de være i stand til at trygt stå over for en ny situation, som ikke er blevet dækket i scripts. Dette kan afspejle dårligt på holdet, det mærke og direkte påvirke CSAT ratings.

Pro tip for at undgå disse ulemper: Tilskynde support reps til at behandle kundeservice scripts som godt udformet eksempler på, hvad de skal sige i stedet for at bede dem om at bruge disse scripts, uanset hvad. Ved at gøre dette, kan agenter henvise til disse scripts, improvisere baseret på situationen, og levere et tilfredsstillende kundeoplevelser uden at lyde ensformigt.

Hvordan til effektivt at opbygge og bruge kundeservice scripts?

Den første og vigtigste skridt, når du udformer scripts er at forstå, hvor kunden kommer fra. Så sætte dig selv i kundens sko og forsøge at måle deres tankegang. Gør dette med til at sikre, at dine scripts ikke lyd tonedøv, savner kunderne udfordrer helt, eller gentage oplysninger kunden måske allerede har stødt på en € ”som alle kan udskyde kunder.

Som omtalt, positiv scripting â € ”processen med at tilpasse scripts og kortlægge dem til specifikke tilfælde â €”, garanterer agenter er i stand til at holde samtalen i gang. Så bruge tid at identificere forskellige scenarier, der supportmedarbejdere kunne finde sig i og bygge scripts i overensstemmelse hermed.

Pro tip: Positiv scripting er særdeles nyttig for uddannelse af nye rekrutter. Du kan lave disse scripts let adgang med at indsætte en agent-vender chatbot. På denne måde kan nyligt tiltrådte agenter interagere med chatbot at finde den bedste ting at sige.

Vi tjekker din browser fitsmallbusinesscom

Kommunikationen industrien løbende fremrykkende som nye platforme såsom sociale medier og smartphone apps dukke på daglig basis. Men stadig, call centre holde deres egen betydning for kundekommunikation. Når kunderne kommunikere direkte med dine repræsentanter, dit brands omdømme er i deres hænder.

Derfor skal organisationerne sikre, at deres levende repræsentanter altid præsentere de bedste scripts. Ellers kan det skade organisationer omdømme. Denne artikel fortæller om nogle enkle måder, der kan hjælpe dig med at oprette den mest ideelle opkald script til levende opkaldsbesvarelse service for små virksomheder

Callcentre kan altid analysere adfærden af ​​levende kunder og ændre deres manuskripter i overensstemmelse hermed for at tilbyde bedre løsninger. På denne måde kan du nemt udvikle mere konversation og naturlige klingende scripts.

De fleste af de gange, hvor repræsentanter får chancen for at reagere på et opkald, de har en tendens til at tale meget og selv afbryde opkald. For sådanne repræsentanter, er det bedst at tilbyde en konstruktiv script, der kan fremme positive svar.

Når en kaldende har nogle forespørgsel der skal løses så han forventer effektive og hurtige svar. Derfor er det vigtigt at være kortfattet i formuleringen. Det er fordi lange scripts kan forstyrre tålmodighed af kunderne og kan gøre dem vrede, især hvis de er i forvejen rodet situation.

En for komplekse script giver mere forvirring. Det kan også føre til ophør af opkald fra kunder ende. Sørg for, at dine scripts besvare relevante oplysninger om problemet og i en yderst kortfattet måde.

Lad ikke dit script lyde som en monolog. Det skal ende i en produktiv samtale. Hvis dit script fokuserer stærkt på, hvad de repræsentative ønsker at tale og tillader ikke opkald til at tale og reagere igen, så dette kan resultere i utilfredse kunder.

Når en klient når et call center, de er stærkt forværret, og ser ud for et øjeblikkeligt svar. De er kun interesseret i en løsning på deres problem i så kort tid som muligt. Det er derfor nødvendigt, at call center skal illustrere, der ringer, at de forstår problemet.

De fleste af de call centre forsøger at udvikle et manuskript til hver uforudsete. Men du skal følge disse tips og forsøge at træne dine repræsentanter til håndtering af alle former for emner og tur til at være en effektiv telefonsvarer til mindre virksomheder.

Kontakt og call-centre i alle brancher og størrelser har nogle variation af et opkald Flow. Og selv da kontaktcentre er begyndt at integrere chat, e-mail, og sms'e ind i deres centre, navnet Call Flow har fast. Kort sagt, en Call Flow er et agenter køreplan, der fortæller dem præcist, hvilken retning de skal følge fra det øjeblik, de besvarer telefonen indtil slutningen af ​​opkaldet. Dette kort indeholder anvisninger såsom hvad spørgsmål at stille, hvilke handlinger til at udføre, og om opkaldet skal være eskalerede til en leder. Afhængigt af Virksomhedskommunikation eller kundernes behov, kan opkaldsflowet har yderligere eller færre komponenter, men vil næsten altid følger dette mønster:

Greeting- Dette er et afgørende element i samtalen, fordi dens den første ting en kunde hører fra en live agent. Og afhængigt af tidspunktet på dagen kunden ringer, kan de har oplevet en lang ventetid og kunne allerede blive forstyrret. En varm og indbydende hilsen er en fantastisk måde at begynde at sætte kunden tryg, lade dem vide, at de er i gode hænder. Denne hilsen normalt takker den, der ringer for at kalde, hedder det i selskabets navn, introducerer sig selv, og spørger, hvordan de kan hjælpe den, der ringer. Call Centre Helper har nogle gode tips og eksempler på, hvad der gør en god call center hilsen.

Authentication- Dette er endnu et vigtigt skridt i indkaldelsen flow. Kontrol af, at du er taler med den rigtige kunde kan hjælpe med at forhindre svindel, og sikre, at du er ikke spilde tid på at tale med den forkerte person. For at verificere den, der ringer, vil agenten normalt spørge om den købte vare eller tjenesteydelse, og bede om at bekræfte et stykke af personlige oplysninger såsom deres telefonnummer eller adresse. Dette vil validere, at agenten taler med den rette person og sikre resten af ​​opkaldet går glat.

Find førere I denne fase af samtalen agenten lærer, hvorfor kunden ringer. Dette er også, hvor opkaldet kan tage mange forskellige retninger, så sikre agenten finder den korrekte driver er kritisk. Dens også vigtigt at agenter finde dette hurtigt, som mange kontaktcentre score deres agenter om, hvor hurtigt de er i stand til at bestemme føreren af ​​opkaldet. EN

Empathy- Når agenten har bestemt driveren, forventes de at udtrykke oprigtig empati til den, der ringer: Jeg er så ked af du er har dette problem i dag, Im vil gøre alt, hvad jeg kan for at løse dette. Dette har vist sig at være endnu et vigtigt skridt i Call Flow, så meget faktisk, at agenter, der springe dette trin kunne modtage en score på 0 på deres opfordring.

Transition- I overgangsperioden etape af Call Flow, har agenten bestemt deres grund til at kalde og vil begynde at bevæge sig på at løse problemet kunden står overfor. Dette kan være en del af et script: Nu hvor jeg har alle dine oplysninger, jeg kan komme i gang. EN

Troubleshooting- Det er den fase i indkaldelsen flow, hvor agenten vil begynde at løse problemet kunden står over for. I dette afsnit vil variere meget afhængigt af selskabet og industrien og kan have en eller flere forskellige skridt til at fuldføre. Det kan også tage på mange forskellige veje afhængig af føreren af ​​opkaldet.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

En Access Point Name APN er en gateway mellem et GSM, GPRS, 3G eller 4G mobilt netværk og en anden computer netværk, ofte det offentlige internet.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Apple silikone etui med magsafe produkt rød iphone 12 mini Rs. 900 Køb nu Apple Silikone Etui med Magsafe Pink Citrusiphone 12 12 Pro Rs. 900.

Apple iPhone 13 Pro Funktioner og anmeldelser

Apple iPhone 13 Pro Funktioner og anmeldelser

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Dont Brug en Apple AirTag som en Pet Tracker Brug en fløjte i stedet

Dont Brug en Apple AirTag som en Pet Tracker Brug en fløjte i stedet

Shop digitale kameraer, 35mm kamera Udstyr, fotoprintere, Hjemmebiograf, DVD-afspillere, autoriseret forhandler Canon, Sony, Nikon, Apple, Olympus, Panasonic, Kodak, JBL, Mino

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Æbler longrumored trackers er her, og de bringer geniale funktioner, der kan også desværre misbruges.

Apple AirTag Hvornår skal erstatte batteri, som en til at undgå, og hvordan du ændrer Times of India

Apple AirTag Hvornår skal erstatte batteri, som en til at undgå, og hvordan du ændrer Times of India

Apple AirTag kunne sætte dine børn i fare. Heres hvorfor eksperter kritiserer sin udskifteligt batteri.

PSA Apple advarer brugere om AirTag Udskiftning af batteri

PSA Apple advarer brugere om AirTag Udskiftning af batteri

De har stadig den beskyttende plastik dækker siden med Apple-logoet.

Her er hvad der sker, når din Apple AirTag går uden for rækkevidde i mere end tre dage

Her er hvad der sker, når din Apple AirTag går uden for rækkevidde i mere end tre dage

Apple AirTag forventedes at revolutionere punkt trackers. Det lever ikke op til det. Heres hvorfor dens noget af en disappointmen.

Anovus Smart AirTag Wallet

Anovus Smart AirTag Wallet

BACKORDERCarbon Fiber Blackships inden i 12 uger. Levering før jul er ikke garanteret. En smart sporbar tegnebog, ideel forslim layout og hurtig kort adgang. Spor din tegnebog overalt i verden ved hjælp af Apple AirTag. De indbyggede aluminium kortindehaveren breder ud dine kort med thepush af ab

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.