50bill kredit for dig og en ven

Superloop Loop i dine venner, låse belønninger

N26 er endnu bedre med venner. Fra opdele regninger til at betale din halvdel af pizza, alle tager det er et par af haner til at sende penge til dine kontakter. Tilmeld dig til N26 til en unik henvisningskode og tjene en bonus, når du introducere andre til en verden af ​​mobile banking. Du kan finde mere info her i de vilkår og betingelser.

Mellemrum og venner

Spaces er den gratis i app værktøj, der bruger sub-konti til at gøre budgettering og nå penge mål endnu nemmere. Hold øje med nye funktioner, der gør det muligt at nå disse mål sammen.

Moneybeam øjeblikkelige overførsler

Hvis du har en ven, der bruger pladsen, kan de sende dig en invitation til at melde sig fra deres online Square Dashboard. Hvis du følger linket og med succes oprette en konto, både du og din ven vil modtage gratis behandling til den næste $ 1.000 af kortbetalinger. Når du tilmelder dig med dine venner referral code ingen er behov for yderligere tiltag for at opnå den gratis behandling belønning. Belønningen vil straks blive anvendt på din konto.

Du kan se dine nuværende belønninger, giv os din unikke henvisningskode til nye Square sælgere, og tilføje din henvisning link til dine kvitteringer fra the Få gratis Processing fane i Konto og afsnittet Indstillinger af din online Square Dashboard. I dit POS app, at hoved til hovedmenuen og tap på Indstillinger> Konto> Dine belønninger se dine aktuelle tilbud og hævdede belønninger.

Når din belønning er anvendt, vil du se gebyr refusioner grupperet med hver overførsel gratis behandling kreditter er kun gyldige i 180 dage. Når din gratis behandling er færdig, vil standard gebyrer for kortbetalinger anvendelse.

Når youve oprettet din konto, kan du tjekke din resterende gratis behandling saldo fra din online Square Dashboard. Fra Transaction fanen din POS app eller online Square Dashboard, kan du klikke på en individuel betaling for at se den gratis behandling beløb og de samlede gebyrer, der blev anvendt til betaling.

Relaterede artikler

Hvad er en henvisning program? En henvisning program er vækst markedsføring taktik, der søger at fremme eksisterende kunder til at anbefale en brand til deres venner, familie og kolleger. Ofte kaldet mund-til-mund markedsføring, den søger at supercharge fysisk eller latent ord i munden med let til deling brugervenlige værktøjer og henvisning belønninger.

På grund af denne omstændighed, at 9 ud 10 kunder har tillid til peer anbefalinger, et tal meget højere end der opnås ved traditionel reklame, flere produktionsår ledere henvender sig til konversation, tillid-baseret markedsføring, og fortsætter med at indføre nye marketing teknologi til rækkevidde nye kunder. Men den gennemprøvede taktik, der fortsætter med at bringe mere loyale kunder til titaner som Dropbox, Slack, Uber og så mange flere er indbringelsen markedsføring.

Customer henvisning programmer har hjulpet hver af disse førende virksomheder vokse ved at engagere og udnytte deres mærker største aktiver: deres kunder. Hvad der startede som gode ideer til dyrkning deres forretning blev veludført systemer programmer, trykladning kundeerhvervelse og vækst med den rigtige henvisning program software og strategi.

Som alle marketing-programmer, henvisning markedsføring er mest effektiv, når styres effektivt og optimeret til at tiltrække de rigtige kunder. Men at opbygge et attraktivt henvisning marketing program er kun halvdelen af ​​kampen; der sikrer, at din markedsføring fremmer aktivt de henvisninger â €”som betyder, at dine loyale kunder anbefale din virksomhed til deres venner og familie en €” er den virkelige udfordring. Ligesom andre marketing-programmer, kan du bygge det, men at han skal give nødvendigvis, at de vil komme.

Så for at inspirere dig, vi har sammensat en liste over otte førende henvisning programmer til at fremhæve de ideer og taktik, de har brugt til at få deres kunder at henvise. Du kan tænke, hvordan disse kan passe ind i din egen henvisning markedsføring skabelon til at generere flere og flere kundehenvisninger.

Her er der fik det rigtigt: bemærkelsesværdige eksempler henvisning program

Apple iPhone 12 Pro Max

Selvom Koodo Mobile blev stemt tre år i træk den trådløse udbyder med den højeste kundetilfredshed af JD Power & Associates, telekommunikation selskabets beslutning om at se på henvisning markedsføring blev drevet af det faktum, at det stod overfor stadigt stigende erhvervelse omkostninger per ny kunde. Koodo havde brug for en måde at bringe i nye kunder med lavere omkostninger, alt imens holder deres nuværende medlem basis tilfreds og glad. Så de besluttede at bygge en henvisning program, der tilbydes:

Hvad de gjorde ret: Koodo var i stand til at give en problemfri program oplevelse for deres kunder gennem single sign-on og holdt deres sjov, lyse branding konsekvent i hele deres program design. Det fungerede så godt, i virkeligheden, at Koodo gjort henvisning en integreret del af deres marketing mix; udrulle regionale kampagner på tværs af Canada og gøre den tilgængelig på forskellige sprog for at maksimere tilgængelighed og engagement.

Tesla henvisning program

Til denne dag, Elon Musk og Tesla Motors er sjældent ude af nyheder. Tesla er et allestedsnærværende navn i tech og energi kredse. Ligesom deres navnebror, Nikola Tesla, Tesla Motors er fremtidsforsker, fremsynede og splittende. Selvom kritikere har mærket deres metoder som aggressiv og kontroversiel, Tesla kundetilfredshed er en svimlende 89 ud af 100, sætte det foran alle andre bilproducenter verden over. I 2022, moskus kapitaliseret på hans kunder loyalitet og lanceret en henvisning program, der giver et godt eksempel på, hvordan man kan belønne henvisninger med noget andet end rene produkt rabatter. Med sin bragende succes, Tesla lukket ud Fase 9 af deres henvisningsprogram og introducerede en ny henvisning program marts 2022 fortsat at gøre henvisningen en central del af deres vækststrategi.

Hvad de gjorde ret: Tesla har genereret en ubarmhjertige ånd evangelisering rundt om køretøjet. Den henvisning program målrettet Tesla ejere et € ”der er allerede helt vild med brandet og deres køretøjer præstationer â €”med belønninger, at deres klientel ville finde virkelig værdifuldt. Deres nuværende program ikke kun tilbyder en meningsfuld belønning for hver vellykket henvisning i form af fri Superladning, men de behændigt bruger differentieret belønninger, drev gentagne henvisninger.

airbnb henvis-en-ven program

Dens vanskeligt at finde nogen, der has not hørt om Airbnb eller endda brugt dem selv. Internettet logi titan, at vi i dag kender som Airbnb startede da grundlæggerne udlejes en luftmadras i deres stue og resten er historie. Nu, Airbnb er et af defacto eksempler mennesker nævne, når de mener om en start enhjørning. Mens Airbnbs henvisning program er i øjeblikket ikke længere åben for nye henvisninger, har vi opsummeret nedenstående oplysninger fra før det blev lukket.

Hvad de gjorde ret: Deres tilgang var en succes for to centrale grunde: de strømlinede deling og shopping oplevelse, og lænede sig ind i deres brugere ønske om at hjælpe, ved hjælp af A / B-test for at bevise, at positionere belønningen som en gave til en ven produceret bedre resultater end en besked understrege at modtage en belønning til dig selv.

Hvis du vil vide mere om, hvordan brug af prosocial eller ven gavn belønninger kan forbedre ydelsen af ​​din henvisning program, så er denne seneste forskning fra Harvard Business School, Olin Business School og University of Californien bør interessere dig.

Harrys henvise en ven

Vi anerkender, at ved at udfylde denne online-formular, vil vi deltage i fremme og bekræfte, at vi har læst og accepteret alle de vilkår og betingelser i relation til familien og ven henvisning program.

Schwab clientsâ € ”henvise dine venner og familie, og de kan få op til $,

En henvisning program eller en henvis-en-ven program er en marketingstrategi bruges af mange top e-handel mærker til incitament eksisterende kunder til at anbefale brandet og dets produkter til deres familie og venner .

Eksisterende kunder ville få en belønning for at henvise deres Friendsã €”ofte en rabatkode til butikken på den helt igen. Deres venner vil også få en offerâ €”normalt en discountâ €” for produkterne. Mærket får både nye og tilbagevendende kunder!

Hvis du spekulerer på, hvorfor du bør have en henvisning program og hvordan du kører en, lad os tage et kig på, hvordan de øverste e-handel mærker kører deres henvisning programmer og de resultater, de har opnået.

Referral program

En af de største belastninger i enhver virksomhed er at finde en fast kunde erhvervelse kanal, eller dybest set, at bringe i nye kunder. Når du har en solid henvisning marketing program, men du lader dine eksisterende kunder bringe nye købere til dit brand. Dette reducerer ikke kun væsentligt udgifter til at bringe nye kunder til din butik, men det øger også kundefastholdelse, hvilket er en meget god ting.

Fordi loyale kunder har en højere konverteringsfrekvens end nye kunder og bruge mere per transaktion, hvilket gør kunden henvisningsprogrammer den mest omkostningseffektive og indbringende markedsføring strategi, at din virksomhed kan muligvis ansætte.

Hvordan virker et henvisningsprogram?

Moderne henvisningsprogrammer, eller se-en-ven-programmer, brug software til at spore henvisninger foretaget af glade kunder gennem enten en henvisningskode, et belønningskort eller et henvisningslink. Afhængigt af henvisningskampagnen vil kunderne normalt modtage en slags henvisningsbonus eller fordel, når de refererer til en ven. Referral Marketing Software Automatiserer Udbetalingen af ​​disse henvisningsbelønninger.

Hvordan opretter jeg et henvisningsprogram?

Den bedste måde at bringe i potentielle kunder på er at fokusere på dine eksisterende tilfredse kunder. I stedet for at tilbyde kontantbelønninger eller gratis gaver i håb om, at dine kunder vil henvise en ven til din butik, tager det en smule planlægning at oprette et henvisningsprogram, der virker.

2. ​​Lav et liv i dine eksisterende kundes henvisningskilder Dine henvisningskilder er dine lykkelige kunder, venner og familie. De er dine største fortaler og vil være livsnerven i dit henvisningsprogram. Lav en liste over alle disse grupper, og hvordan du nemt kan kontakte dem.

3. Lav en opsøgende plan Nu, hvor du har en liste over henvisningskilder, skal du omhyggeligt foretage en opsøgende plan. Det er ikke helt så enkelt som at sende en blast-e-mail med et generisk henvisningsincitament. I stedet forsker de bedste praksis for at nå ud til hver type henvisning.

Nyere kunder, for eksempel, bør ikke modtage e-mails om dit belønningsprogram lige efter deres første køb. Og nære venner og familie har måske ikke brug for et incitament overhovedet! De typer af henvisningsprogrammer, du bruger, vil i vid udstrækning afhænge af din liste, så planlægge i overensstemmelse hermed.

4. Bestem de henvisningsincitamenter, du vil tilbyde, mens kontante incitamenter sandsynligvis synes, at de får den største tegning ud af din eksisterende kundebase, det er ikke nødvendigvis tilfældet. En undersøgelse viste, at ikke-kontante incitamenter var 24% mere effektive med henvisningsmarkedsføring end kontantincitamenter. Det er bedst at tilbyde noget af enorm værdi til dine kunder, der vil holde dem tilbage til din butik i fremtiden.

5. Fortæl dine kunder om det, når du har afgjort på dine henvisningslister og dine incitamenter, det er tid til at få folk til at sprede ordet både om dit mærke og dine belønninger! Der er mange forskellige måder at gøre dette på, hvoraf hver bringer i et andet segment af potentielle kunder.

Du kunne tilføje detaljer om dit henvisningsprogram i dine nyhedsbreve , have opt-ins på din hjemmeside eller fanger kunder via en pop-up lige på din hjemmeside. Gør en lille forskning om den mest effektive måde at dyrke dine lister og derefter teste det for dig selv.

Vigtig

Gaggia Magenta Plus gennemgang TechRadar

Gaggia Magenta Plus gennemgang TechRadar

Køb Gaggia Magenta Plus SuperAutomatic espressomaskine online til en overkommelig pris. Modtag gode tilbud hurtig levering muligheder med hvert køb på Ubuy det førende internationale shopping platform i Indien. B093XWDT6S

For Samsung Galaxy A11 SamsungA11 Case blød silikone Tilbage Cover Cartoon Telefon Case Cutebuy på et lave priser på Joom ecommerce platform

For Samsung Galaxy A11 SamsungA11 Case blød silikone Tilbage Cover Cartoon Telefon Case Cutebuy på et lave priser på Joom ecommerce platform

Tjek den Cricket Fashion Gel Etui til Samsung Galaxy A11. Shop alt tilbehør fra Cricket Wireless i dag.

Få en ulåst Samsung Galaxy A11 telefon til 130

Få en ulåst Samsung Galaxy A11 telefon til 130

Ankommer af Mon, Jan 10 Køb ATT Samsung Prepaid Galaxy A11 32GB, Sort på Walmart. om.

Et UI 4. Når din Samsung telefon bliver opdateret til Android 12

Et UI 4. Når din Samsung telefon bliver opdateret til Android 12

Shop Samsung Galaxy-modeller fra ATT. Lær mere om Samsung Galaxy tilbud til alle, uden tradein kræves. Plus, få gratis express forsendelse gratis afkast.

Xiaomi Mi 12 måske slå Samsung Galaxy S22 til punch for en præmie funktion

Xiaomi Mi 12 måske slå Samsung Galaxy S22 til punch for en præmie funktion

Siden 96. De seneste nyheder, scores, højdepunkter og statistik fra LA Galaxy.

Samsung 5G Smartphone Samsung 5G mobiltelefon Samsung 5G Cell Phone Pris

Samsung 5G Smartphone Samsung 5G mobiltelefon Samsung 5G Cell Phone Pris

Brug for rådgivning Spørg vores eksperter for at finde ud af mere om Samsung Galaxy A52S 5G 6128GB Green.

Samsung Galaxy a10e specs seneste nyheder om Samsunggalaxya10especs Breaking Historier og Mening Artikler Firstpost

Samsung Galaxy a10e specs seneste nyheder om Samsunggalaxya10especs Breaking Historier og Mening Artikler Firstpost

Klik nu til Samsung Galaxy A10e specs, Pris, Unboxing, billeder fra de fleste betroede website Telefoner Tæller. Samsung Mobile Phoens Specifcations, Egenskaber ...

Sammenligning Samsung Galaxy A22 5G vs Galaxy A12 PhonesData

Sammenligning Samsung Galaxy A22 5G vs Galaxy A12 PhonesData

Samsungs Galaxy telefonlinje er enorme. Her er de bedste muligheder fra Galaxy Z Fold 3 til de billigere Galaxy telefoner.

Samsung Galaxy A12 5G Pris i Argentina Mobile Med Priser

Samsung Galaxy A12 5G Pris i Argentina Mobile Med Priser

Vi sammenligner Samsung Galaxy A13 5G med Galaxy A12 for at finde ud af, hvilken telefon har en bedre kamera, skærm, ydeevne og batterilevetid.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.