En stærk mobil hotspot oplevelse med amerikansk mobil

Kan du holde ubegrænsede data med iPhone personlige hotspot

En ubegrænset dataplan virker som det perfekte match til iPhone's personlige hotspot-funktion. Det centrale spørgsmål er, om ubegrænsede data indeholder hotspot. Svaret er, at det ofte gør â € "men med nogle meget vigtige begrænsninger.

Inkluderer ubegrænsede data personlige hotspot?

Tethering er det generiske navn for den funktion, som Apple kalder Personligt hotspot. Det lader dig dele din iPhone's cellulære dataforbindelse med andre enheder for at få dem online. De fleste store telefonselskaber omfatter tethering i deres månedlige planer uden ekstra gebyr. Endnu bedre, de fleste luftfartsselskaber tilbyder i det mindste nogle planer, der indeholder ubegrænsede månedlige data.

Disse ubegrænsede dataplaner er "ubegrænset", idet de giver dig mulighed for at bruge så mange data som du vil. Men de er ikke ubegrænsede med at give dig de data med højest mulige hastighed. Disse ubegrænsede dataplaner har brugskasker. Det betyder, at hvis du overskrider din hætte, skal dine datahastigheder "inklusive dine hotspot-hastigheder â €" reduceres for resten af ​​den aktuelle faktureringsperiode.

Historien om ubegrænset data og hotspot på iPhone

Når hotspot debuterte på iPhone, lod de nuværende brugere at holde deres ubegrænsede dataplaner, så længe de ikke gjorde nogen ændringer til dem. Nye brugere kunne ikke købe ubegrænsede dataplaner.

Over tid gjorde AT & T og andre telefonfirmaer det sværere og sværere at holde både en ubegrænset dataplan og hotspot. I disse dage betalte brugere for deres data brug af gigabyte, så en ubegrænset plan ville ikke generere så mange indtægter for telefonvirksomhederne.

Siden da har telefonfirmaer for det meste skiftet til systemet med ubegrænsede data med brugsekapsler beskrevet tidligere. Da de ikke længere tjener penge baseret på, hvor meget data en kunde bruger, er hotspot kommet tilbage til ubegrænsede dataplaner.

Svar

Tethering understøttes på alle planer i Go Roam i Europa destinationer. Dataforbruget i Go-roam i Europa-destinationer er dog begrænset til 19 GB pr. Måned på alle betalingsmånedlige planer og 15 GB pr. Måned på alle løn, når du går planer.

Der er mange ting, vi har brug for i denne verden "Human kommunikation, luft til at trække vejret, memes til at grine på" men har vi også brug for en mobil hotspot? Afhængigt af hvem du snakker med, vil svaret variere. Nogle siger, at hotspots er en nødvendighed, mens andre kommer lige fint uden en.

Hvad er et mobil hotspot?

Et mobil hotspot giver dig mulighed for at forbinde andre enheder til dine mobiltelefondata. Din telefon fungerer som et modem / router, og du kan forbinde din laptop, tablet eller endda et smart tv til det, ligesom du ville oprette forbindelse til et andet WiFi-netværk.

Der er to typer hotspot planer: mobiltelefon planer med dedikerede hotspot data godtgørelser inkluderet, og hotspot-kompatible planer. Dedikeret hotspot Tillæg er adskilt fra dine planer Regelmæssige mobiltelefondata-godtgørelse, mens hotspot-kompatible planer betyder, at du bruger dine primære data til at oprette forbindelse til andre enheder.

Hvor meget hotspot data har du brug for?

Når du handler for en hotspot dataplan, vil du tænke på, hvordan du planlægger at bruge disse data. Hvis du mest browsing på internettet, vil 10 GB vare dig omkring 500 timer, hvilket giver dig omkring 16 timer om dagen til at arbejde med. Denne mængde hotspot data er perfekt til en person, der arbejder eksternt eller hjemmefra uden hjemme internet.

Hvis du streaming video i standard definition på Facebook, Hulu, Netflix, YouTube osv., Vil 10 GB højhastighedsdata vare dig omkring 10 timer, hvilket faktisk er ganske meget - næsten en fuld sæson af din favorit show.

Men hvis du streamer ved at bruge dit hotspot en masse «sige 1-2 timer / dagâ €" 10 GB vil ikke vare mere end et par uger. Du har måske brug for en hotspot-tillæg på 20 GB eller mere for at holde op med din binge-watching-skema. 20GB ville give dig 20 timers streaming i standard definition, 30GB ville give dig 30 timer, og så videre.

Mobile hotspot data brug

Vores nummer en plan for hotspot brug er sprints ubegrænset premium plan. Den leveres med en kæmpe 100 GB dedikeret 4G hotspot dataâ € "den største tildeling på markedet. Sammen med 100GB hotspot får du en gratis Amazon Prime-medlemskab, Hulu, Tidal og Lookout Premium Plus, plus tonsvis af store internationale frynsegoder som global roaming og ubegrænset international teksting.

Verizon får mere ubegrænset

Verizons Få mere ubegrænset plan er den dyreste hotspot planen på denne liste, men med god grund. Verizons LTE netværk tilbyder den bedste dækning i nationen, så du kan være sikker på vil du være i stand til at bruge 30 GB dedikerede hotspot data stort set overalt. Du får også utrolige frynsegoder som:

AT & T ubegrænset elite

AT & T Ubegrænset Elite plan er AT & Ts flagskib plan, og det omfatter 30 GB mobil hotspot, samt en enorm 100GB data deprioritization tærskel . Du får også andre awesome funktioner, såsom:

Boost mobil ubegrænset plus

På den billigere ende af spektret, vi gerne synlige elementer ubegrænset plan, der er hotspot-stand, i modsætning til at have sin egen dedikerede hotspot. Synlige kører på Verizons netværk, så du kan høste fordelene af Verizons robust netværk og samtidig spare penge på din plan. Denne plan kommer med ubegrænset data, tekst og data, samt ubegrænset brug hotspot på 5Mbps hastigheder. 5Mbps isnt særligt hurtigt, og det kan kræve, at du streame på lavere kvalitet for at undgå buffering .

Hvorfor kan du ikke brug for en mobil hotspot

US mobile stolt tilbud en mobil hotspot funktion, en sigt populær blandt de netizens i dag. En mobil hotspot, at stave det ud, er Wi-Fi på farten! Det er ligesom at bruge dit Wi-Fi som en bærbar data indstilling væk fra dit hjem, hvor en Wi-Fi-netværk er ikke bredt tilgængelige. Desuden er det lomme-venlig, og du kan slutte den til forskellige enheder såsom bærbare computere, tablets, smartphones mv Sascha Segan yderligere uddyber om vigtigheden af ​​at bruge et mobilt hotspot her.

Nu, om du sidder i en cafà © nipper din morgen kaffe og arbejder på den kritiske rapport, som på arbejdet i dag, kan du nemt tilslutte din bærbare computer til et mobilt hotspot og indsende rapporten rettidig til din chef! Du kan meget vel undgå besværet med at forbinde til usikre offentlige Wi-Fi muligheder med træg hastigheder, og det resulterende frustration .

Da den mobile hotspot er et væsentligt træk, US Mobile tilbyder det på vores netværk, nemlig Super LTE og GSM LTE. Du kan nu nemt konvertere dine smartphones i hotspots med amerikanske mobil, hvor du får høj hastighed LTE-forbindelse at blive forbundet med din familie og venner, uanset hvor du har brug for.

At nyde et hotspot med USA Mobile, skal du have en aktiv dataabonnement på linjen. Den hotspot vil udnytte data fra din plan hver gang du bruger det. Vi tilbyder flere forskellige hotspot indstillinger, du kan vælge imellem. Indstillingerne omfatter følgende: Mobil hotspot med vores brugerdefinerede planer:

Mobil hotspot med vores brugerdefinerede planer

Med vores brugerdefinerede planer, hvor du kan tilpasse snak, tekst og data planer efter dine behov, får du hotspot funktionen gratis! Ja, du hørte det rigtige! Du kan bruge den mængde data, du tegnede til med vores brugerdefinerede planer som et mobilt hotspot uden ekstra gebyrer. Isnt det fantastisk!

Mobil hotspot med vores ubegrænsede bundter

Vores ubegrænsede bundter er en billig måde at få en række pre-designede spande snak, tekst og data, som du kan abonnere på, der passer til din månedlige krav og budgetter. Til adgang hotspots med vores ubegrænsede bundter, kan du betale et minimalt gebyr på $ 5, og dette vil give dig mulighed for at bruge datamængden i din plan som et hotspot, når som helst, hvor som helst!

Mobil hotspot med vores ubegrænsede alle plan:

Ubegrænset alle plan, den mest populære planen blandt amerikanske mobilkunder, gør det muligt at bruge mobile hotspots. Du kan få ubegrænset tale, tekst og data med denne plan, og du kan få adgang til hotspot ved at købe en 20 GB High-speed LTE hotspot for $ 10 per måned. ne aspekt afskrækket på US mobil bringer i standalone hotspot-enheder til vores netværk. Vores vilkår og betingelser også nævne denne politik. Vi er dog velkommen at bruge din mobiltelefon som en mobil hotspot-enhed med åbne arme!

Hvordan at tilføje et hotspot til din linje:

Efter lanceringen af ​​Sparks først ubegrænset mobil dataplan, kunder på planen nu har mulighed for at bruge nogle af deres ubegrænset data for hotspotting og tethering andre enheder. Folk på Spark ubegrænset plan kan nu vælge at købe en $ 10 Hotspot Ekstra til 10 GB deres ubegrænset data.

Jason Paris, administrerende direktør for Spark Hjem Mobil og Forretning, forklarer, Da vi lancerede vores ubegrænset mobil plan, blev vi meget klart, at for at være i stand til at levere ubegrænset data på det billigste pris newzealændere nogensinde havde set, det skulle være ubegrænset data bare for at telefonen et € ”ikke at alle dine enheder, eller til at dele med familie og venner.

Den nye plan har været rigtig vellykket, med tusindvis af newzealænderne nu drage fordel af ubegrænset mobildata. Men et par kunder ønskede også muligheden for at dele nogle af disse data med andre enheder.

Så vi lyttede til den feedback â € "og i dag lancerede vi en ekstra, der giver kunderne på den ubegrænsede plan muligheden for at betale $ 10 for at bruge 10 GB af deres ubegrænsede godtgørelse til tethering eller hotspotting.

Dit hotspot-pas vil følge gyldigheden af ​​dit ubegrænsede internet med senere udløbsdato. I.. Hvis du har to 30-dages ubegrænset internet og opkald passerer; En udløber den 1. okt. 2022, en anden den 15. oktober 2022. Dit hotspot-pass udløber den 15. oktober 2022.

Nej. Nej. Gyldigheden af ​​dit hotspot-pass vil ikke blive udvidet med 30-dages ubegrænset internet og opkaldskort, som aktiveret Efter køb blev hotspot-passet aktiveret. Hvis du ønsker at udvide dit hotspot-pass gyldighed af dit nye 30-dages ubegrænset internet og opkaldskort, skal du købe et andet hotspot-pass.

Vigtig

6 grunde til ikke at få 5G tjeneste i 2021

6 grunde til ikke at få 5G tjeneste i 2021

5G bevæger sig hurtigt, men dens stadig ikke så udbredt som LTE og Código værd at præmien prisen nogle luftfartsselskaber lægger på tjenesten.

5G i Canada Hvad canadiere brug for at vide, før det bliver en 5G Phone

5G i Canada Hvad canadiere brug for at vide, før det bliver en 5G Phone

Canadiske mobilnetværk går all-in med 5G. Men hver udbydere kapacitet er anderledes. Før du skifter til en 5G i Canada, heres hvad du behøver at vide.

Lås op Samsung Galaxy Tab S7 Fe med glemt adgangskode eller mønsterlås

Lås op Samsung Galaxy Tab S7 Fe med glemt adgangskode eller mønsterlås

Løst hej alle. Jeg har lige opgraderet til en ny telefon på Pay Monthly Galaxy S8 og Ive anmodede min nuværende S7 for at blive låst op ved hjælp af min O2-app. jeg

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Flipkart Byd og Vind svar dag 2 September 2020 Vind JBL BoomBox

Flipkart Byd og Vind svar dag 2 September 2020 Vind JBL BoomBox

Kompressor Online en Garbarino. Las mejores Ofertas en tecnologa, electrodomsticos y artculos para el Hogar.

Hjem teatre på op til 60 rabatter på Flipkart Find detaljer

Hjem teatre på op til 60 rabatter på Flipkart Find detaljer

Flipkart Diwali Sale er begyndt i dag, og det bringer flere spændende rabat off3ers på mange produkter. Her er en liste over top 5 tilbud på dette festlige salg.

JBL Boombox Bluetooth-højttaler lanceret i Indien for Rs 34.990

JBL Boombox Bluetooth-højttaler lanceret i Indien for Rs 34.990

Du kan få JBL GO 3 på 3.999, mens JBL CLIP 4 og JBL BOOMBOX 2 er tilgængelige på 4.499 og 33.999 på alle online- og detailforretninger på tværs af Indien.

JBL BOOMBOX bærbar Bluetooth højttalerpris i Indien, fuld specifikation, funktioner 19. december 2021 MOBGIZ. om.

JBL BOOMBOX bærbar Bluetooth højttalerpris i Indien, fuld specifikation, funktioner 19. december 2021 MOBGIZ. om.

JBL Boombox 2S prisen i Indien ligger til Rs 33.999, mens JBL GO 3 koster Rs 3.999. Endelig er JBL Clip 4S-prisen sat til Rs 4.499.

JBL højtaler sammenligning Hvilken model er det rigtige for dig

JBL højtaler sammenligning Hvilken model er det rigtige for dig

Rimp handelsselskab tilbyder Sort JBL ghettoblaster Bærbar Bluetooth højttaler, 60 W i Surat, Gujarat. Læs om firmaet. Få kontaktoplysninger og adresse id 17548754730

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.