Aadhar Card Korrektion Form

Mistet din Aadhaar Card, Tilmelding Slip Heres hvordan man kan hente det

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Aadhaar EID betyder Tilmelding id, der indeholder 14 cifret ENO og 14 cifret Date-Time stempel, så alt i alt den EID-nummer bliver 28 cifre nummer. Aadhaar Tilmelding id er en midlertidig nummer, der er udstedt før den udsteder en 12 cifre unik Aadhaar nummer, med tilmelding id, du kan spore din ansøgning status, downloade Aadhaar og gøre mange flere ting.

Proces for at få et aadhaar eid nummer

For at få en Aadhaar EID-nummer, du skal sørge for, at du har legitimation, Bevis for Adresse, og Proof of Birth Dokumenter med dig. Hvis du har disse dokumenter, så kan du faktisk få din Aadhaar EID Antal Straks udstedt på dit navn.

Sådan får eid nummer på mobil eller e-mail-adresse

For at hente din tabt eller glemt EID du skal have et mobilnummer eller e-mail-id knyttet eller registreret med din Aadhaar. Hvis du opfylder disse hovedkriterier så du er et par skridt væk for at få EID Antal på din mobil.

På UIDAI hjemmeside, eksisterende Aaadhar kortholdere kan indsende deres anmodning om tabt Aadhaar UID / EID hentning . Det er værd at bemærke, at de fleste Aadhaar relaterede tjenester er tilgængelige online, hvis du har registreret dit mobilnummer i din Aadhaar. For at hente din tabte Aadhaar nummer, du har brug for dit mobilnummer eller e-mail-id, der skal registreres i Aadhaar rekord.

Find din tabte aadhaar nummer uden aadhar nummer â € ”Hvis du er også en af ​​dem, der mistede aadhaar bil nummer eller forlagt aadhaar kort og har ikke nogen papirkopi eller blød kopi og nu ønsker at hente det? Så er du på rette sted som her på denne side vil vi fortælle dig, hvordan kan du hente din tabte aadhaar nummer eller indskrivning nummer / kvittering glide online i mindre end 5 minutter.

Aadhaar Card er et 12-cifret individuelt identifikationsnummer, som er udstedt af den entydige Authority of India på vegne af den indiske regering. Dette antal vil tjene som et bevis på identitet og adresse, hvor som helst i Indien.

Anerkendelse Slip eller tilmelding nummer begge er de samme ting, så dont blive forvirret. Mens du har ansøgt om ny aadhaar kort operatøren ved aadhaar center har givet dig en seddel, som kaldes Kvittering slip, hvorpå nævnte Tilmelding nummer uden at det du ikke kan få det dit aadhaar kort. Så sin meget vigtigt at holde gemme denne slip men hvis du gik glip af så under jeg har delt, hvordan du kan få det.

Nu har du forstå forskellen mellem Aadhaar Card No. og tilmelding ID nr nu vil jeg tilbage til min pointe, hvordan man får det. Du kan læse hele artiklen, hvis du har meget kort tid read only emne, du har brug for, så lad os starte.

Før må starte processen bare gerne vil fortælle dig, at dit mobilnummer eller email id skal være registreret hos din aadhaar kort, hvis dens ikke kan du linke det online så godt at vide, hvordan Opdatering mobilnummer og e-mail-id i Aadhaar Card. Hvis din mobiltelefon allerede er registreret, så kan du starte processen og holde din mobil med dig, mens du følger disse trin.

Trin 5: I det næste trin skal du klikke på Send OTP-knappen vil du modtage OTP på din registrerede mobilnummer og e-mail-id. Indtast den 6-cifrede OTP i ordinere boksen og klik på knappen Login.

Whitestone klager

Efter at have fået dit aadhaar nummer kan du downloade to eksemplarer aadhaar kortet online, som vil arbejde ligner oprindelige. For at downloade aadhaar kort klik på dette link eaadhaar. Idai. ov. NA du bare behøver vælge Aadhaar og fylde detaljer i overensstemmelse hermed og downloade din aadhaar.

Hvis du har mistet din tilmelding id eller kvittering glide du ikke behøver at bekymre sig få det online på bare 5 minutter ved at følge nedenstående sagde trin. Du skal bare have registreret mobilnummer eller e-mail-id, før du følge dette trin, hvis din mobiltelefon eller e-mail-id ikke er registreret så læs dette indlæg Opdater mobilnummer og e-mail-id i Aadhaar Card. Hvis du har registreret din mobiltelefon eller e-mail-id nu følge disse trin.

Hvis du står over for et problem under processen eller har noget spørgsmål, kan du spørge det til mig, og jeg vil prøve mit bedste for at svare dig. Så at du kan slippe af med dette problem og glem ikke at dele dine værdifulde kommentarer i nedenstående boks.

Svar

Ja, jeg arbejder med Cellular Carrier App, så vi har brug for EID-værdien, for hvilken ESIM-profilen er installeret i enheden. Og er der nogen mulig måde at få EID-værdien ved hjælp af nøglering. Lad mig venligst vide

Først skal du finde din vandmåler. Din vandmåler er placeret i jorden inde i en rektangulær kasse med et metal, plast eller beton låg markeret vand, normalt på forsiden af ​​ejendommen. Hvis du ikke kan finde måleren, opkald utility fakturering på 530-642-4000 for at få hjælp.

Personer, der allerede har et Aadhar-kort og ønsker at få de opdaterede detaljer eller Korrigeret kan gøre det ved at udfylde Aadhaar-kortkorrektionsformularen, som er tilgængelig både på Uidais-webstedet eller på nogen af Aadhaar tilmeldingscentret.

Enhver form for forkerte eller forkerte data i Aadhar-kortet kan forårsage problemer på et senere tidspunkt for at undgå de fremtidige konsekvenser gå ud til nærmeste Aadhaar-tilmeldingscenter og få Aadhar-detaljerne Korrigeret tidligst. Opdatering af Aadhaar-kortet vil give folk mulighed for at bære de nyeste oplysninger i Aadhaar.

Aadhar Card Correction i online â € "Uidai hjemmeside

Da Aadhaar tilmeldings- / korrektionsformularen er den samme, kan man blive forvirret over, hvilke oplysninger der skal udfyldes, samtidig med at der indsendes korrektions- / rettningsanmodningen. Man bør følge den enkle regel ved kun at følge nedenstående detaljer:

dos og donts mens du fylder Aadhaar opdateringsformular

Den ansøger bør give sit fulde navn i henhold til de juridiske poster uden nogen salutationer. Man bør producere relevant gyldigt bevis for identifikation som PAN-kort, kørekort, vælger-id og så videre.

Ansøgere skal indtaste fødselsdatoen i DDmMyyyy format. Man bør give de korrekte og nøjagtige oplysninger for at undgå uoverensstemmelser på et senere tidspunkt. Hvis i tilfælde, hvis et familiemedlem ikke er klar over den nøjagtige fødselsdato, kan du indtaste den forventede alder i år.

Sammen med adressen, skal du også inkludere dit mobilnummer og e-mail-adresse. Det mobilnummer og e-mail-id, der leveres her, bliver det registrerede mobilnummer og registreret e-mail-id med AADHAAR-kort.

De obligatoriske detaljer skal udfyldes i Aadhaar-korrektionsformularen:

Aadhaar korrektion / tilmeldingsblanket er tilgængelig på Uidai hjemmeside eller ethvert Aadhaar tilmeldingscenter, og det bruges til tilmelding og opdateringsoplysninger i Aadhaar-kortet. Du kan bruge denne formular til begge processer. En Page A7> Ansøger skal udfylde følgende detaljer i Aadhaar Card Correction / Update Form, mens du ansøger om korrektion i Aadhaar-kortet:

Aadhaar-korrektionsformularen skal udfyldes, når du går for at opdatere dine Aadhaar-oplysninger. Husk altid følgende punkter, når du udfylder Aadhaar-korrektionsformularen, mens du er Korrigering Dit Aadhaar-kort:

Trin 2: Â Vælg relevant indstilling, AADHAR NO, hvis du skal finde AADHAR eller søge efter tilmeldingsnummer, hvis du skal finde tilmeldingsnummer fra disse to muligheder, som er tæt på skærmen på åbent side.

Trin 13: Â Fyld op med nedenstående felter Intet andet end personlige oplysninger som Aadhar NO eller EID nr., Fuldt navn, PIN-kode på din placering eller adresse, efter at du indtaster sikkerhedsbilledetekst og også Giv mobilnummer.

Trinn 18: Â Nu e-aadhar-kort downloades i PDF-formatet med din beskyttede adgangskode. Adgangskoden er intet andet end din PIN-kode boligadresse. Man kan nu udskrive disse data og er et helt gyldigt AADHAR-kort.

Vigtig

Sådan downloader Aadhaar kort uden registreret mobilnummer

Sådan downloader Aadhaar kort uden registreret mobilnummer

Har du mistet dit AADHAAR kort Få dublerede AADHAAR kort herfra. Find AADHAAR center i nærheden af ​​dig. Ansøg om AADHAAR online. Hent AADHAAR ansøgningsskema. Dokumenter, der kræves for AADHAAR.

Microsoft Overflade GO 2 LTE fra Telstra Small Business

Microsoft Overflade GO 2 LTE fra Telstra Small Business

Få svar på spørgsmål om, hvordan du bruger en dataplan på din overflade og administrer dine dataindstillinger.

4G LTE plus statuslinje

4G LTE plus statuslinje

Samsung Chromebook Plus LTE er altid forbundet. Oplev flere produktoplysninger om Chromebook.

Sådan ser du Netflix GRATIS Du kan streame den første episode af viser som fremmede ting uden abonnement

Sådan ser du Netflix GRATIS Du kan streame den første episode af viser som fremmede ting uden abonnement

Download Netflix 8. 1. Byg 12 40101 til Android gratis, uden virus, fra Uptodown. Prøv den nyeste version af Netflix til Android

Få en måneds Paramount Plus gratis

Få en måneds Paramount Plus gratis

Er Paramount TV Free er Paramount Plus gratis Desværre Paramount Plus er ikke gratis. Tjenesten tilbyder to planer a ...

Sådan tilføjes Paramount Plus til et Vizio TV

Sådan tilføjes Paramount Plus til et Vizio TV

Paramount er tilgængelig for at se på en række enheder, selv om der stadig er nogle smarte tv'er, spillere og andre enheder, der mangler støtte.

Sådan Stream Paramount Plus på Samsungs Smart TV Smart TV Tricks

Sådan Stream Paramount Plus på Samsungs Smart TV Smart TV Tricks

Dens sande, at Paramount kommer som en indfødt Tizen app. Find de instruktioner om, hvordan man kommer Paramount Plus på et Samsung-tv her.

NSA hemmeligt støvsuges op Verizon telefon registreringer

NSA hemmeligt støvsuges op Verizon telefon registreringer

Eksklusiv top hemmelig retskendelse kræver Verizon til at udlevere alle opkald data viser omfanget af indenlandske overvågning under Obama-administrationen

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.