Adgang nægtet Sucuri Website Firewall

Lige et øjeblik...

Callie Lekas ​​'10 blev navngivet Head Field Hockey Coach og Pera Assistent Professor i praksis i juli 2022. I sin første sæson ved programmets ror i 2022 guidede Lekas ​​det blå til en 10-9 samlet rekord og et sted i Newmac Championship Quarterfinals. Hun har en karriere rekord på 28-45 som en kollegial hovedtræner.

LEKAS vendte tilbage til Wellesley efter at have tilbragt tre årstider som hovedtræner på Newmac Rival Clark University i Worcester, Mass. Mens hun var i Clark, fungerede hun også som direktør for Intramurals, SAAc-forbindelsen og som medlem af karriereudviklingen og Operationsudvalg. Hun er også aktiv i det lokale felthockey-fællesskab, der har coachet med Styx Field Hockey Club, Strikers Stars Field Hockey Club og med USA Futures Field Hockey. ,EN

Før sin tid på Clark var Lekas ​​en assisterende træner til fire årstider i Wellesley, der hjælper med at styre Blå til tre på hinanden følgende NCAA Elite otte udseende i 2022, 2022 og 2022 og Newmacs regelmæssige sæson og turneringsmesterskaber i 2022 og 2022. Wellesley gik en perfekt 8-0 i Newmac-spil i både 2022 og 2022 og 29-3 i liga-handlingen i sine fire årstider som assistent. Blået indstillede også programrekordet for sejre i en sæson, med 19, i 2022. Udover hendes arbejde med det blå var Lekas ​​med til at etablere partnerskabet mellem Wellesley og Wellesley Scoops Field Hockey Club, der hjælper med at lære spillet til hundredvis af piger i Wellesley og de omkringliggende samfund. ,EN

LEKAS uddannet fra Wellesley med en grad i Psykologi, før han tjente sin Master i Sportsstyring fra University of Massachusetts Amherst i 2022. Mens i Umass brugte Lekas ​​et år som assistent på Amherst College, hvilket medførte et år som assistent på Amherst College, hvilket medførte at lede holdet til Amherst College, hvilket medførte et år som assistent på Amherst College, der hjælper med at lede holdet til Amherst College, hvilket medførte at lede holdet til Amherst College, hvilket medførte et år som assistent på Amherst College, hvilket medførte at lede holdet til Amherst College, hvilket medførte et år som assistent på Amherst College, hvilket medførte et år som assistent på Amherst College, hvilket medførte et år som assistent på Amherst College, hvilket medførte at lede holdet til Amherst College, hvilket gav til at lede holdet til Et 15-4 mærket og en NCAA elite otte udseende i 2022.

Efter at have betjent en to-uger praktikophold I løbet af 2022 Preseason blev Brownson ansat som Big Greens Offensiv kvalitetskontrol coach til Sæson, bliver den første fuldtids kvindelige fodboldtræner på Division I niveau.

Callie er så god som nogen jeg nogensinde har haft med hensyn til hendes færdighedssæt, beredskab, opmærksomhed på detaljer og lidenskab, sagde Teevens. Spillere kom op til mig efter et par dage af preseason undrende, hvis jeg ville overveje at ansætte hende. Hun er en fremadrettet person, meget bred. Vi havde en åbning, preseason var lidt som et tryout og hun udmærket â € â € â € på og uden for feltet â € œ hver dag.

Brownson kom oprindeligt til teevens opmærksomhed på Manning Passing Academy, hvor hun tjente som en af ​​de 16 kvindelige trænere for de første kvinders klinik, der blev holdt på prestigefyldte lejren. I den korte periode lavede hun et stærkt indtryk på Teevens, så meget, at han inviterede hende sammen med Chenell Soho Tillman-Brooks for at komme til Hannover for en to-ugers praktikophold under preseason. Ideen var at få dem til at deltage i alle teamaktiviteterne, fra møder om rekrutteringsprocessen, styrke og konditionering, praksis og spilplanlægning og filmevaluering samt personalemøder og personale diskussioner for at lære ins og outs af At være en kollegial træner, samtidig med at de udsætter dem for teknologien og sikkerhedsregimen, bruger den store grønne.

Under hendes Praktikophold Med jetflyene hjalp hun med at evaluere Current College Upperclassmen, der potentielt kunne komme ind i udkastet, brækket Film og oprette træningsboringer til GRATIS-tryouts, blandt mange andre opgaver. På Mount Vernon High, skabte hun daglige praktiseresultiner, bygget scoutingrapporter og LED-filmundersøgelse og nedbrudsessioner til skematiske vurderinger. Brownson tjente sin bachelorgrad i sportsstyring fra George Mason University i 2022.

Jeg er meget taknemmelig for at træne Teevens og Dartmouth Football-programmet til denne mulighed for at deltage i personalet i denne sæson, sagde Brownson. Preseason alene har været en utrolig oplevelse, men nu ser jeg frem til at lære og vokse i fodboldkampen med denne store gruppe af trænere og spillere i løbet af året.

Jeg hedder Callie Vandewiele, og jeg er A-lektor i det nyligt dannede Global Studies-program. Min ph.d. er i latinamerikanske studier, og jeg har tidligere studeret og arbejdet inden for kønsstudier. , "Jeg er tilknyttet antropologi, og min aftale begyndte i februar 2022. ,EN

Mine nuværende forskning fokuserer på arv genopblussen med Maya samfund i Guatemala, og de måder, hvorpå de enkelte samfund og Pan Maya bevægelsen genopbygge, nytænke, og genskaber en delt Maya arv rødder i den antikke Maya fortiden hjælp museumsgenstande som reservoirer af viden. , En arbejdsgruppe specifikt med Q'eqchi' vævere i Alta Verapaz, IÃ, examineÃ, krydsfeltet mellem politiske projekter, arv og kompleksiteten i indfødte objekter i museumssamlinger i hele USA og Europa . ,  ⠀

Min tidligere forskning omfatter sammenstillingen af ​​maskuline identiteter og evangeliske megakirker i det politiske landskab i de Forenede StatesÃ, samt afkolonisering af museer som praksis. Jeg afsluttede min ph.d. på Newnham College ved University of Cambridge finansieret af Gates Cambridge Trust. ,EN

Callie Taylor er i hendes fjerde år som chef Cheer og STUNT Coach hos DBU. I 2022, Taylor startede STUNT programmet og er i øjeblikket i sit tredje år ved roret. I den første sæson, Taylor oplevede seks af hendes atleter tage hjem Academic-All American æresbevisninger, på toppen af ​​en lastet Division I tidsplan, som omfattede modstandere såsom University of Texas, Texas Tech University, og Oklahoma State University. I dbus anden sæson af spilletid STUNT, Taylor førte holdet til deres første nogensinde National turnering. Programmet sluttede året på en 4-2 record, slutter sæsonen placere 5thÃ, blandt alle D1 og D2 hold.

 I 2022 Cheer vandt deres første nogensinde NCA Collegiate nationale titel. I år markerede 10thÃ, årsdagen for programmet konkurrerer på NCA Nationals. De Patriots havde det laveste beløb af fradrag i deres division for begge dage og vandt med. , Kommer tilbage en hel point fra prelims. DBU havde også det 14. højeste score ud af hele konkurrencen med en endelig score på 96. 2/100. ,  Deres division bestod af Oklahoma Baptist, Valdosta State, Lubbock Christian og Olivet College.

Blok detaljer:

EF Schools of Frankfort overholder gældende føderale love borgerlige rettigheder og ikke diskriminere på baggrund af race, hudfarve, national oprindelse, alder, handicap eller køn. EF-Schools of Frankfort udelukker ikke folk eller behandle dem anderledes på grund af race, hudfarve, national oprindelse, alder, handicap eller køn.

Callie o Matz

Mens der i jura, blev Callie involveret i flere Moots og meldte sig med Reach, en organisation, der bistår handicappede i at finde juridisk hjælp, gennem Promo Bono Studerende Canada. Callie er interesseret i mange områder af loven.

Uddannelse

Velkommen til Krum High School STEP klasse! Mit navn er Coach Craddock. Jeg begyndte at undervise Tilpasset idræt i 2022, efter at jeg er uddannet fra Texas Woman University med min Master of Science grad i Kinesiologi. Jeg fik min bachelor of Science grad i Child Development fra TWU så godt. , Â Dette vil være mit andet år undervisning Student til beskæftigelse Program eller STEP klasse. Jeg er så spændt på at begynde denne nye skoleår, forhåbentlig med nogle tilbagevenden til normale efter vores skøre år sidste år!

Marketing & kommunikation associeret

Callie Heinrich uddannet fra University of Wisconsin à ¢ â,¬â € œ La Crosse med en grad i sport management og psykologi. Under hendes bachelor år, arbejdede hun som journalist for sin campus avis samt marketing & administration studerende koordinator for Recreational Sports afdeling.

Callie slutter sig til Fonden efter at have arbejdet som kommunikation Praktikant for den amerikanske Junior Golf Association, en nonprofit i større Atlanta-området. I sin fritid, nyder hun at lytte til hendes foretrukne podcasts, tilbringe tid sammen med venner og familie, og Hepper på alle Wisconsin sportshold.

Vigtig

Jeg vil ringe til dig engelsk eksempler i kontekst Ludwig

Jeg vil ringe til dig engelsk eksempler i kontekst Ludwig

Det er et afgørende træk ved vores online-samtaler, men som Obama bemærkede, er det punkt, der fremhæver nogen ELSES-fejl, ikke bare for at føle sig godt om dig selv

Oracle Opret Synonym.

Oracle Opret Synonym.

Nonbinarydefinedmost mennesker, herunder de fleste transgender folk, er enten mandlige eller kvinder. Men nogle mennesker passer ikke pænt ind i kategorierne af mand eller kvinde eller mand eller kvinde. For eksempel har nogle mennesker et køn, der blander elementer af at være en mand eller en kvinde eller et køn, der er anderledes end enten mand eller kvinde. Nogle mennesker identificerer ikke med nogen

Truecaller Caller ID Block apps på Google Play

Truecaller Caller ID Block apps på Google Play

Opkald til natten er vokal tema for metal gear solid bærbare OPS og Metal Gear Solid Portable OPS Plus. Sangen blev sammensat af Akihiro Honda, arrangeret af Norihiko Hibino og Akihiro Honda, udført af Natasha Farrow, og dens tekster skrevet af Nobuko Toda. Sangen spiller så ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

A salget kalder sporing software, der gør det muligt at styre en database over alle dine salg opkald. Designere OneStop opkald management software kan du analysere dine teams arbejdsbyrde forstå kalde tidsplaner, og observere ydeevne statistik fra dine sælgere. Tilpas denne opfordring overvågning software til web, Android, iPhone og iPad. Prøv gratis

Stærk advarsel løbet matchende mobil numre fidus

Stærk advarsel løbet matchende mobil numre fidus

Mobiltelefon reparation Kings Lynn Norfolk tjeneste. Telefonens skærm udskiftning, nyt batteri, opladning port, skader fix vand og flere reparationer.

Sælg gamle mobiltelefon Få øjeblikkelig kontant på døren

Sælg gamle mobiltelefon Få øjeblikkelig kontant på døren

MA Mobile Point, Butikker Placering og kontaktoplysninger, anmeldelser fra kunder, åbne timer, billeder på Nicelocal. n. MA MOBILE POINT ON MAP.

Call of Duty Mobil

Call of Duty Mobil

Garena Gratis Fire vs Call of Duty Mobile, hvoraf den ene er bedre Mens de centrale mekanik af disse spil er ens, de er meget forskellige med hensyn til fysik, grafik og kunst.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

SPPD Mand fundet skudt i parkeret bil på Peck Road et selvmord

kan du ringe Oversættelse til spansk eksempler Engelsk

kan du ringe Oversættelse til spansk eksempler Engelsk

kunne du venligst deltage i opkaldet eller kan du venligst deltage i opkaldet Hvilke engelske form er mere populær

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.