Adgang til denne side nægtes

Lave Apps ikke arbejder på Wifi men fint på Mobile Data

En masse af Samsung telefon eller tablet ejere rapporterer til os hele tiden, at mobildata ikke fungerer på deres enhed. For at løse dette fælles problem, vi kommer med en liste over løsninger, som du kan prøve. Typisk kan en bruger nødt til at gøre et par trin til fejlfinding, før han eller hun kan fastslå årsagen til et problem, så forhåbentlig dette indlæg kan hjælpe.

fejlfinding mobildata problem på din samsung

Theres ingen universel årsag til mobildata problem, så du bliver nødt til at indsnævre mulige faktorer. Nedenfor er de fejlfindingstrin, du skal følge for at identificere, hvilken en er grunden til, at mobile data ikke arbejder på din Samsung telefon eller tablet.

Foreslåede aflæsninger:

har problemer med din telefon? Du er velkommen til at kontakte os via denne formular. Nå forsøge at hjælpe. Vi skaber også videoer for dem, der ønsker at følge visuelle instruktioner. Besøg Oura TheDroidGuy Youtube kanal til fejlfinding.

Mobil data er blevet afgørende for smartphones for at sikre korrekt funktionalitet. Dens sikkert at sige, at smartphones er næsten ubrugelig uden en internetforbindelse. Til dette formål, folk bruger Simple netværk til deres mobile data af høj kvalitet.

Når det kommer til Simpel netværk, de har antenner og poler på forskellige steder for at overføre internet signaler for brugere, der abonnerer på mobildata. Så hvis mobildata ikke fungerer, er der chance for, at du er langt væk fra stangen og har dårlig trådløs dækning.

Hvis du er indendørs, er det bedre at komme tættere på bygningerne omkreds og vinduer for at få adgang bedre signal dækning. Hvis det er muligt, er det bedre at flytte til eksterne steder, fordi det trådløse dækningsområde er bedre.

I de fleste tilfælde, de mobile data planer ved simpel har begrænset data og det er svært at holde styr på mobil dataforbrug. Når det er sagt, hvis mobildata ikke fungerer, er der chance for, at du har nået og overskredet den mobildatagrænse. Det gør ikke noget, hvis du har tegnede for den daglige emballage, ugentlig pakke, eller månedlig pakke, er du nødt til at overveje de data grænser.

Alle genstarter deres enheder til at løse de problemer og dets en af ​​de mest egnede løsninger. Så hvis den mobile data ikke fungerer, foreslår vi, at du genstarter din smartphone. Ja, forstår vi, at det er en clichà © punkt, men det kan strømline dataforbindelse. Genstart retningslinjer er forskellige for hver smartphone, så du kan vælge flytilstand.

Når du tænder for flytilstand, er du nødt til at vente på et til to minutter før du slukker for det. Når flytilstand er slukket, vil det gøre din smartphone et par sekunder for at etablere en forbindelse med Simple.

I nogle tilfælde, folk tænder flyfunktion uden selv realisere det. Når det er sagt, hvis flytilstand er aktiveret, er du nødt til at tjekke fra indstillingerne og slukke for det. Når flytilstand er slukket, vil det tage et par sekunder for at etablere forbindelsen, men efter det, vil forbindelsen blive strømlinet. Ud over at kontrollere flyet mode fra indstillinger, kan du trække ned i anmeldelsen bar på smartphone og slukke for det.

Når den mobile data starter handler op med en simpel netværk, er du nødt til at fjerne SIM-kortet fra din smartphone, og vent et par sekunder. Også, slag i SIM-kortet port til at fjerne det bebyggede støv. Når det er sagt, er du nødt til at rydde op i SIM-kortet, og sæt den ind i SIM-kort slot. Når du genindsætte SIM-kortet, er det bedre at genstarte din smartphone for at sikre den forbindelse er sikret. Ideelt set bør du slukke din smartphone, før du fjerner SIM-kortet, så gør hvad der passer dig!

For at nulstille APN, du nødt til at åbne trådløse netværk fra indstillingerne og åbn fanen mobil netværk. Derefter tryk på APN, og klik på nulstillet til standard. Som et resultat, vil de mobile data optimeres.

Når der er problemer med den mobile data og du ikke kan ordne det med de løsninger, der er nævnt ovenfor, kan du ringe til Simple kundesupport. Dette er fordi der kan være backend problemer med Simple internetforbindelser, der er årsag til mobildata spørgsmål. Så ringe til dem på 1-877-878-7908 for at komme i kontakt med Simple kundesupport og de vil løse problemet for dig!

Sådan løser du mobildata, der ikke arbejder på Samsung Android 10

hvorfor har jeg været blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Dette er en meget almindelig problem mange folkeslag se det i øjnene. Du er nødt til at gøre indstilling i Sim-kort kontrollere, hvorfra man SIM-kort, du ønsker at bruge data. Klik sim-kort og slect data på. Husk, hvis du i roaming så ikke glemme at om roaming af data.

Har ingen mobildata eller internet problem på Moto G Código så svært at fix selv. Du har simpelthen brug for at sikre, at telefonen har en stabil netværksdækning og mobildata er slået til. hvis det mobile internet stadig ikke fungerer, selv med tilstedeværelsen af ​​disse to rekvisitter , så fejlfinding enheden og henviser til vejledning vi listet nedenfor.

Fejlfinding ingen mobildata eller internet på moto g

Jeg håber, at denne how-to indlæg har hjulpet dig med at løse de ingen mobildata eller internet problem på din Moto G-enhed. Vær venlig at hjælpe os med at sprede ordet ved at dele dette indlæg til dine venner eller folk, der også kan have lignende problemer.

Vi har til formål at hjælpe vores læsere med at løse problemer med deres telefoner såvel som at vide, hvordan man korrekt bruger dem. Hvis du oplever andre problemer, kan du besøge vores Hjælp Guide side. Vi har udgivet artikler, der indeholder løsninger på fælles problemer. Vi har også en YouTube-kanal, der har video tutorials og fejlfinding af indhold til smartphones. Klik på dette link og glem ikke at abonnere. Tak fordi du læste!

føler ikke behageligt at gå ind i indstillingerne. Tak Alexiszor en detaljeret vejledning selv. Mindst Jeg ved, jeg er ikke alene. Jeg er overrasket over, at der ikke er mere snak fra Telus kunder, der bruger OnePlus telefoner.

Da jeg opdagede dette og forsøgte at fejlfinding med 2 forskellige SIM-kort og 2 forskellige telefoner det stadig var et problem. Jeg fik at vide at vente på den nye OS til at blive opdateret med ingen tidslinje jeg var inden for de 15 dage til at returnere enheden. OnePlus påstande om, at telefonen er ridset, selvom det aldrig blev brugt, bortset fra at bytte SIM-kortet. Det var ud af boksen i 20 minutter og ompakket til at vende tilbage. Hvis du returnerer din enhed skal du sørge for at tage billeder af sin tilstand og bevis. Jeg er nu fast med en anordning, der er stort set ubrugelig, og jeg har lært nogle værdifulde og kostbare lektioner. Køb ikke FORM OnePlus nogensinde igen.

Efter BADI forudbetalt SIM-kort nummer udvælgelse og aktivering, hvis du er har problemer med ophold forbinder emne til BSNL mobile datanetværk, her præsenterer vi om hvad man skal gøre for at overvinde problemet og til at kommunikere med high-speed internet 3G i din areal?

BSNL mobile internet ikke fungerer

Eksisterende 2G / 3G SIM-kort brugere er ikke tilladt at aktivere 4G, er du nødt til at erstatte med nyeste 4G BSNL SIM-kort til rådighed på kundeservicecenter eller med Franchisetager navngivet som USIMs på Rs 100, hvor USIM kun, at 4G data vil aktivere og gør det muligt for kunden at få 4G hastighed.

Tjek dine BSNL data planlægger omhyggeligt, for hvis en kunde genopladning med Plan 429, han / hun vil får de data facilitet op 81 dage kun som pr tariffen, men har plan gyldighed på 180 dage, i så fald er det er genoprettet efter en vellykket genopladning med nogen plan / STV.

Data-signal E betegner EDGE, og hvis en kunde vælger Auto-tilstand i mobildata netværksindstillinger, derefter netværket tilsluttes et signal E eller H som pr tilgængeligheden af ​​datatrafik på det tidspunkt

Hvis din Samsung Galaxy f phone's  mobildata eller internet ikke fungerer ikke forbinde

Hvis andre smartphones har det samme problem eller netværket på enheden vender tilbage til normal efter skiftende placering, betyder det, at problemet er forårsaget af den dårlige netværk signal i det pågældende område. Kontakt din udbyder og kontrollere netværkets dækningsområde.

Nogle luftfartsselskaber begrænser netværkets hastighed, hvis de anvendte data overstiger den tærskel . Kontakt venligst din luftfartsselskabets kundeservice og kontrollere, om du har brugt flere data end tilladt af din plan.

Hvis ingen af ​​ovenstående løste problemet, skal du sikkerhedskopiere dine data og tage din enhed og proof-of-køb til en autoriserede HUAWEI kundeservicecenter eller kontakt HUAWEI kundeservice for yderligere assistance.

Mobile apps kan undertiden være for kompliceret, især når de ophører med at arbejde i visse betingelser. Hvis du er en smartphone bruger, skal du have oplevet visse apps ikke arbejder på Wi-fi, men de fungerer fint med mobildata.

Utilgængelig WiFi kan være frustrerende

WiFi-netværk er behovet for de fleste moderne aldershjem, fordi vi er stærkt afhængige af apps og tech værktøjer. For eksempel, om det er hjemmeautomatiseringsværktøjer som Alexa eller Social Media og Connectivity Tools, fungerer de fleste apps kun med en WiFi-forbindelse.

Hvorfor ikke bare bruge mobile data

Desuden har Wi-Fi visse fordele via mobildata med hensyn til sikkerhed og andre netværkskonfigurationer. Derfor er det kun logisk at vælge Wi Fi over mobile data, medmindre du bruger penge ikke et stort problem for dig.

Hvorfor arbejder nogle apps ikke på Wi Fi?

De ovennævnte problemer kan ikke være bevidst , og du kan ikke engang være opmærksom på dem. Nogle af disse indstillinger kommer forudkonfigureret med hardware, så det kan besværligt for at identificere problemet.

Der er dog nemme måder at løse disse problemer på. Fortsæt læsning for at finde ud af, hvordan du løser internetproblemer på din telefon. De fleste af disse løsninger arbejder for Android, men hvis du er en iPhone eller iPad-bruger, kan disse løsninger også fungere for dig.

Airplane Mode Hack

Først op, prøv flyvemodus. Ofte kræver visse apps en stabil internetforbindelse for optimal ydelse. Men hvis din internetforbindelse er ustabil, kan appsne muligvis ikke fungere korrekt.

Glem wifi network credentials på din telefon

Et vigtigt punkt på Bemærk er, at WiFi-netværk har tendens til at have fælles SSID'er. I et sådant tilfælde vil mobiltelefoner måske forbinde til netværket med de indstillinger, der er gemt i samme forbindelse.

router nulstilles

Nulstilling af routeren er nok den mest almindelige ting at gøre, når vi står over for internetforbindelsesproblemer. Det er en simpel, men meget effektiv metode til at løse forbindelsesproblemer, der ikke kræver, at du er en Tech Geek.

Acesso Negado à ¡gina

Wi-Fi ISNT tilgængelig, så du har valgt at oprette forbindelse til et cellulært datanetværk for at kunne bruge online apps og tjenester med det samme. Men til din forfærdelse, da dine iPhone-cellulære data ikke fungerer. Du er sikker på, at det var helt fungerende fint, indtil du har installeret den nyligt udrulede iOS 13. Opdatering på din iPhone.

Vigtig

Køb billige mobile signal booster lave priser, gratis forsendelse online butik Joom

Køb billige mobile signal booster lave priser, gratis forsendelse online butik Joom

Billig mobil signal booster katalog af varer til lave priser og med gratis forsendelse. Og en bred vifte af kvalitetsprodukter fra Joom

Sådan indstilles mobilnet indstillinger APN på Android

Sådan indstilles mobilnet indstillinger APN på Android

Find ud af, hvordan man konfigurerer automatisk netværksindstillinger på Android OS i Østrig. Start at gøre brug af dine data og nyder det bedste af Vectone Mobile.

Hvad er en DemandSide Platform DSP Definition Juster

Hvad er en DemandSide Platform DSP Definition Juster

Leder du efter ideer om, hvordan man opretter en app, måske for at sælge den senere, eller bare for at gøre nogle penge på annoncer Her finder du hvilke typer af apps er det m

Mobiltelefon fra USA i Spanien

Mobiltelefon fra USA i Spanien

Samsung Galaxy M31 have attraktive specifikationer af 6. Vis, 6 GB RAM, 64MP kamera, 6000 mAh batteri.

50 ringetoner Vol. 1 50 Top Ringetoner til din mobiltelefon ringetone Hits Download eller Lyt Gratis JioSaavn

50 ringetoner Vol. 1 50 Top Ringetoner til din mobiltelefon ringetone Hits Download eller Lyt Gratis JioSaavn

Ringetoner download til din Android, iPhone, Samsung, Nokia, vivo og oppo i mp3. Download mp3 ringetoner til mobiltelefoner. Mp3 ringetoner downloade telefon.

Roaming Mobile Recharge Planer ET Telecom

Roaming Mobile Recharge Planer ET Telecom

Løser et problem, hvor Se Tilgængelige netværk funktion ikke viser status for Tillad dataroaming indstilling korrekt.

Rugged Mobiles Tabletter Arkiv Honning Brothers

Rugged Mobiles Tabletter Arkiv Honning Brothers

Udforsk en række Lava Tablet telefon 4G i Ivory HD, X80, Magnum XL og X1-modeller i bedste pris. Vælg Lava tablet til hurtig deling, langtidsholdbare batteri forbløffende visuelle.

Forretning Mobiltelefoner Tabletter

Forretning Mobiltelefoner Tabletter

Den verden vi lever i er blevet så afhængige af teknologi, at det bliver svært at operere uden. Denne lektion vil lede dig gennem nogle ...

Mobiler, smartphones og tablets

Mobiler, smartphones og tablets

Indlæg om Mobiles Tabletter skrevet af Product Manager

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.