Alcatel One Touch 2012G Unlocked Flip Mobiltelefoner Hvid

Alcatel OneTouch slynge specs

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Dette er en meget nem at bruge mobiltelefonen. Hvis du har brug for en mobiltelefon til blot at gøre / modtage opkald, og sende / modtage SMS-beskeder så dette kunne telefonen for dig. Leveres med et headset og oplader, denne mobiltelefon er en lille, fast enhed. Jeg vil anbefale denne grundlæggende håndsæt.

god lille telefon købes for mor i lov, der som en flad Alcatel, som hun brugte til at bære i brystlomme ofte fange og ender Dailing mennesker flip telefon som stoppede alt dette, og hun finder det en stor telefon kompakt og let vægt

Alcatel blev etableret i etableret i 2022 som et joint venture mellem Alcatel-Lucent i Frankrig og TCL meddelelse fra Kina. Virksomheden er producenten af ​​One Touch mobil og tablet-serien. Alcatel OneTouch er en international mobil teknologi mærke der designer, udvikler og markeder globalt et voksende udbud af mobile og internet-enheder. Virksomheden er kendt for sin OneTouch vifte af Android smartphones.

manualer og brugervejledninger til Alcatel OneTouch aa vi har Alcatel OneTouch aa manualer til rådighed gratis Download PDF: brugsanvisning, lynstart

Denne kompakte klaptelefon er udstyret med en 2. -inch skærm, en let-at-bruge intuitiv brugerflade og et tastatur designet til hurtig opkald og navigation. Tjek dine kalenderaftaler, svare på e-mail, og surfe på nettet alle med den hurtige hastighed på 4G LTE.

Denne fornyede pre-ejede enhed er blevet gendannet til fabriksindstillingerne standarder. Det har været inspiceret , testet og certificeret til eller bedre kvalitetsstandarder. Telefon er garanteret at være fuldt funktionsdygtig og kan have nogle kosmetiske pletter.

Boss revolution mobil returret

Efter fjorten dage fra køb, du kan kun returnere eller bytte din nye enhed, hvis det er omfattet af OEM Garanti. Der er ingen udsætning gebyr for enhver tilladt returnering eller ombytning efter fjorten dage fra købet.

Efter fjorten dage fra køb, du kan kun returnere eller bytte renoverede enhed, hvis det er omfattet af den Renoveret garanti. Der er ingen udsætning gebyr for enhver tilladt returnering eller ombytning efter fjorten dage fra købet.

Alt merchandise, og alle medfølgende tilbehør, skal være i som ny stand uden ændringer af software eller hardware. Den oprindelige kunde kvittering skal ledsage alle afkast. Tilbagebetaling vil kun blive udstedt til den køber hvis navn står på kvitteringen. Opbevar en kopi af kvittering for dine registreringer;

anbringer adresseret tilbagevenden forsendelsesetiketten til ydersiden af ​​fragtemballagen. Opbevar en kopi af etiketten shipping til dine optegnelser som bevis for afsendelse. Boss Revolution Mobile kan ikke behandle noget krav, eller give restitutioner, for mistede eller manglende afkast uden sporingsoplysninger;

Før vi vender tilbage eller udveksle trådløse enheder, der har data i hukommelsen, skal du overføre alle data, du ønsker at bevare til en anden fil kilde. Når den trådløse enhed er returneret, kan dine data ikke genskabes.

Vi er ikke ansvarlige for nogen oplysninger om din enhed, herunder personlige oplysninger. Vi er ikke ansvarlige for skade på eller tab eller korruption af data, eller manglende opretholde fortrolighed af data lagret på en hvilken som helst returnerede enhed.

TMobiles multinumber Digits løsning kan forvandle enhver telefon til en tmobile telefon

according Toa the device's update funktionen en € | the environment OFA the android-device Isa strøm. IA can't share Anya screenshots â € | åbenbart ,  thisa flip-phone doesn't Seema Toa support thata funktion.

yah â € | WASA hoping you'd stipulate "slim-to-none"  Oña the malware udsende en € | Googleâ didn't offer Anya discussion Fora malware Infektionera Oña the "slynge" en model. med hensyn til "Connecting-to-pc" -funktionen â € | Jeg er ikke plane på det for A-A., men â € | Men det er dog godt at vide, at optionen er tilgængelig. Yep â € | Micro-USB-port.

Beskrivelse.

På trods af vores bestræbelser på at give fuld og korrekte Alcatel OneTouch fling specifikationer, er der altid mulighed for at indrømme en fejltagelse. Hvis du ser nogen forkerte eller ufuldstændige data, så lad os vide det.

Bæretilgængelighed

Tracfone Alcatel A394C Flip Phone er en grundlæggende ikke-android-telefon fra Tracfone, der kunne hjælpe dig med at forblive forbundet med folk omkring dig, og dens enkelhed gør det nemt at bruge specielt til nybegynder.

Tracfone har masser af muligheder, når det kommer til grundlæggende eller standard ikke-android-telefon. Denne type telefon er perfekt til dem, der foretrækker det fysiske tastatur i stedet for berøringsskærmteknologi. Som en standard telefon giver den folk standard funktioner, og det vil være opkald, tekst og enkel browsing.

Alcatel OneTouch A394C er en blandt de grundlæggende ikke-android-telefoner fra Tracfone. Det har alle standardfunktioner, som folk kan forvente af denne type telefon, og selvfølgelig kan det være brug med Tracfone Service.

Alcatel A394C er en flip-telefon med et simpelt design. Det gør det også meget kompakt og lettere at bære rundt i en pung eller lomme. På toppen af ​​denne telefon er der en lille skærm, der informerer dig om dato, klokkeslæt, batteristatus, netværksstatus og anden meddelelse. Med et simpelt blik vil du være i stand til at kende klokken og se, om du har ny besked eller måske et telefonopkald, som er en meget bekvem funktion at have.

Du kan også oprette forbindelse til anden enhed eller til internettet ved hjælp af sin Bluetooth version 3. Teknologi og dens mobilwebfunktion hvor som helst og når som helst. Da det giver dig mulighed for at få internetforbindelse, så vil du ikke blive overrasket over at finde ud af, at det også kommer med GPS-funktioner til at spore din position.

Denne telefon har 4 timers taletid og op til 14 dages standby-tid. Det giver dig nok tid til at ringe eller sende tekst til andre mennesker uden at bekymre dig for at løbe tør for batteriet, medmindre du er en tung bruger og har tendens til at gøre lange opkald. Du kan bruge sin håndfri højttalerfunktion, når du ringer, hvilket er mere bekvemt end at skulle holde det hele tiden.

Behov for at tage et billede? Brug 2 MP kameraet på denne telefon, der skal være tilstrækkelig nok til at tage billedet, men forvent ikke at have det klart og skarpt resultat. Du kan også bruge sin MP3-afspiller-funktion til at afspille nogle musik til underholde dig om dagen.

Som en grundlæggende telefon er Alcatel A394C tilgængelig til overkommelig pris. Tracfone tilbød denne telefon til $ 29. 9, mens Walmart har et bedre tilbud med kun $ 19. 4. Glem ikke at købe Airtime-kortet også, og du kan også bruge Tracfone promo-koder til denne telefon for at få gratis ekstra minutter, som du helt sikkert vil nyde.

Hent venligst en moderne browser:

Alcatel begyndte at producere mobiltelefoner i 1998, hvor den første model var OT EASY HF. OT EASY HF havde en langvarig batterilevetid på 140 timer. Fra da af frigives Alcatel modeller under Alcatel One Touch Line og til sidst flyttet til smartphones. Alcatel OneTouch-smartphone-linjen begyndte i 2022 med frigivelsen af ​​Alcatel OneTouch Pop 7. OneTouch-linjen indbefatter også idol, pixi, hård, ild og pop smartphone linjer.

Alcatel OneTouch-telefoner kan identificeres med navnet Alcatel i store bogstaver i bunden af ​​telefonens bageste, sammen med titlen OneTouch i små bogstaver bogstaver nedenunder. OneTouch-telefoner inkluderer også en indikator for hvilken smartphone-linje, de tilhører ved at inkludere navnet idol, pixi, hård, ild eller pop på telefonens bagside.

Wirefly tilbyder gode tilbud på et stort udvalg af smartphones, mobiltelefoner, tabletter, mobile hotspots og andre trådløse enheder til landets mest populære luftfartsselskaber. Brug Wireflys innovative mobiltelefon og planlægge sammenligningsværktøjer for at sikre, at du får den bedste aftale på markedet. Butik med tillid med at vide, at Wirefly ønsker at hjælpe dig med at finde de bedste priser på mobiltelefoner, mobiltelefonplaner, tv og internet service.

Vigtig

Alcatel One Touch Pop C9 Reservedele Tilbehør fra Maxbhi. om.

Alcatel One Touch Pop C9 Reservedele Tilbehør fra Maxbhi. om.

Reparation dele One Touch Pop C9 7047, 7047D, se fuldt overblik over reservedele. Let at ordre Få komplet liste over reservedele

Sammenlign de bedste priser for Alcatel-smartphones i Filippinerne 2021

Sammenlign de bedste priser for Alcatel-smartphones i Filippinerne 2021

Alcatel 1 er en allinon enhed, der tilbyder alt, hvad du har brug for en betydelig skærm i en kompakt og letvægts enhed, karakteristisk design og et kamera.

Brugte Alcatel i Chennai, Brugt Tabletter til salg i Chennai

Brugte Alcatel i Chennai, Brugt Tabletter til salg i Chennai

Køb Alcatel Tab 1T7 8068 til den laveste pris i Pakistan. Tjek anmeldelser og købe Alcatel Tab 1T7 8068 i dag.

Alcatel Essential 8inch tablet til Telstra australske anmeldelse Ausdroid

Alcatel Essential 8inch tablet til Telstra australske anmeldelse Ausdroid

Bedste pris på Alcatel 3T 8 Tablet 32 ​​GB 8 tommer med Wi Fi 4G

Alcatel A30 Tablet anmeldelse

Alcatel A30 Tablet anmeldelse

Alcatel A30 bedste online pris indien. Undersøg Alcatel A30 Pris, specifikationer. Få bedste online tilgængelige pris fra Flipkart, Amazon

Alcatel introer One Touch T10 tablet med 7 tommer skærm og Ice Cream Sandwich

Alcatel introer One Touch T10 tablet med 7 tommer skærm og Ice Cream Sandwich

ProcessorQuadcore 1. 0GHz. RAM2GB. Storage16GB, op til 128 GB. Display Størrelse 10. inches 1280x800 IPS. OSAndroid. Primær kamera 5MP. Sekundære kamera 2MP. Tilslutning WiFi 802. 1 BGN. Bluetooth v4. . LTE 4G mikro-SIM. Batteri nonremovable LiIon 4600 mAh batteri.

Drej app notifikationer på off Android

Drej app notifikationer på off Android

Overvåg dine Mobilealerts sensorer eksternt overalt i verden.

WiFiShop24. about installationsvejledning ALFA R36 som range extender Ralink

WiFiShop24. about installationsvejledning ALFA R36 som range extender Ralink

Hvis du har nogen problemer med Alfa-router, er det nødvendigt at nulstille den. Her er vi også give Sådan nulstilles Alfa router til fabriksindstillingerne.

Progressive Wireless, LLC Den ideelle løsning til forudbetalte telefonkort asylansøgere

Progressive Wireless, LLC Den ideelle løsning til forudbetalte telefonkort asylansøgere

75 Trådløse Forhandlere ledige job i Loganville, GA på faktisk. om. Anvend på Detailsalg Associate, Salgskonsulent, Sales Associate og mere

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.