Alcatel TKEE Smart Tablet For Kids

Alcatel Tablet 1T 10. 16GB WiFi Sort med Tastatur pris i Pakistan Apple i butik

Os

TKEE Mini gør for den perfekte første tablet til dit barn. Eye Care beskytter childrenâšÃ¯s syn og reducerer deres eksponering for blåt lys. Holdbare dråbe-testet design sikrer tabletten kan mærke sammen på alle dine childâšÃ¯s eventyr . Forældrekontrol giver dig mulighed for at indstille usae grænser og udsigt brugshistorik. Educational apps hjælpe dine børn lærer gennem leg.

Den robuste konstruktion på Alcatel 8052 smarte tablet giver dit barn til at nyde indhold og samtidig være eventyrlysten, da det er pre-testet for at udholde mindre dråber og falder. Lad dine Miniland bittesmå fingre finde det perfekte greb, som de holde enheden i komfort i deres hånd uden at lade det glide væk på grund af sin struktur design. Også, de aftagelige kofanger case tilbyder forbedret slidstyrke samtidig forhindre ridser på enheden fra lejlighedsvise stød og fald.

Alcatel 8052 TKEE smarte tablet med sin fantastiske skærm er sikker på at holde dine børn øjne fast fikseret på skærmen som undervisningsindhold udfolder på skærmen. De 7. tommer TN panel tilbyder en sprød og klar reproduktion af farver og samtidig være den perfekte størrelse til at passe lige ind i dit barns hånd. Udstyret med en multi-mikrofon opsætning, smart tablet giver dig mulighed for at nyde at have videosamtaler med dine børn og se smilet lys op deres ansigt. Gør din lille en lytter til børns lydspor fra den indbyggede FM-radio interface og gøre dem groove til melodien. Sæt høretelefonerne ind i 3. mm stik til hovedtelefoner og lad dit barn oplevelse uberørt lydkvalitet i alle deres rejser.

Alcatel 8052 16GB smarte tablet kombinerer hastigheden af ​​quad-core MT8167D processor og lag-fri præstation af 1. GB RAM til at levere spektakulær optræden, der flyder på skærmen. Enheden kommer pakket med sensorer som accelerometer, GPS, G-sensor, og nærhed sensor til at tilbyde førsterangs ydeevne hvert skridt på vejen. Også den 2580mAh batterikapacitet af smart tablet lader dit barn nyde at se indhold uden at kræve hyppige magt ups til at genoplade enheden.

Alcatel tkee max er en grundlæggende android tablet, men der er der fast ekstra lag af indhold betød for børn, som gør dette til en af ​​de sjældne og ægte børn tabletter

Det er ikke bare et generationsskifte, der giver børn i disse dage fabrikken-loaded evne til at navigere en Apple iPad eller en iPhone eller en Android-telefon eller en Android-tablet bedre end deres forældre. Hvis du tror, ​​du kan skjule deres yndlingsprogrammer ikon i en mappe, de vil finde det, før du kan sige Bazinga. Thats helt sikkert, hvordan min nu 3-årige datter er vokset op til at være, især i løbet af de seneste 12 måneder. Virtuel klasseværelse til side, hendes knalde bevægelser på en iPad Mini eller en iPhone er fejlfri og præcis. Hun gør ikke gå galt med destination i tankerne. gør Hverken millioner af børn i denne nyeste generation. Det er en overraskelse, at tabletter designet specielt til børn, Arent så populære som de burde være. For virtuelle klasseværelser og derefter uddannelsesmæssige apps samt spil. Alcatels TKEE Max tablet bucking denne tendens for forældre, der har brug for en tablet til hjemmet.

Designet af Alcatel TKEE Max tablet gør skille sig ud, og det er ikke kun på grund af farven. Farven, at vi har fotograferede her kaldes Cream Mint, og der er pænt afrundede kanter og en gummibelagt finish til plast. Tabletten selv er ganske let og ganske håndterligt til venteposition. Det faktum, at en lignende Mint farve dækning, som fordobler op som en stand for tilføjer til bekvemmelighed. Denne dækning sticks på tabletten ved hjælp af lim, hvilket betyder, at du ikke præcist har den luksus at tage dette fra igen og igen, og når du beslutter at holde dette på, at gøre din fred med det. De stofbetræk ser ud og føles rigtig godt også, så det virkelig bør ikke være en beklagelse senere. Tabletten selv har pænt afrundede pigge, og højttalergitteret er pænt mejslet ind. Den TKEE Max har en USB-C opladning port til 4080 mAh batteri, der har dog temmelig god udholdenhed fra min erfaring.

Blandt de seneste Alcatel nyheder i tabletten segment, vi ønskede at stoppe ved en stor lille lancering, der er gået ubemærket af mange brugere: den nye Alcatel TKEE MINI. I sin sidste parti af tabletter, har Alcatel ønsket at fokusere på en familie publikum, der søger konkurrencedygtige enheder er tilgængelige for alle, skinnende især af prisen og funktioner tuned for problemfri audiovisuelle underholdning.

Fuld funktioner i den nye Alcatel tkee mini

Således er den første ting, vi fremhæve om Alcatel TKEE MINI er, at det kommer med en meget speciel dækning inkluderet, som, ud over at være en beskyttende skal af høj kvalitet omfatter rygstøtte og et greb-venligt design ved siden af ​​en hitch at sætte et bånd eller vedhæng.

Vi står over for en børns tablet, der kommer ind gennem øjnene, og at på toppen beskytter dem, og det er, at skærmbilledet TKEE MINI har været internationalt akkrediteret af TÜV Rheinland, en af ​​verdens førende inden for evaluering og certificering af legetøj. Med andre ord: alt det indhold, der kommer ud af den 7-tommer skærm af Alcatel tabletten går gennem et særligt filter, der reducerer blåt lys, beskytte syn og søvn cyklusser af de små.

Smuk på ydersiden â € | og på indersiden

Det indre af Alcatel TKEE MINI er indrettet til at få mest ud af, hvad der forventes af en tablet designet til børn, som Alcatel har arbejdet, specifikationer til side, i to vigtige aspekter: den Forældrekontrol og uddannelse.

På den ene side, enheden indeholder et intuitivt forældrekontrol system, der tillader dig at indstille brug grænser, begrænse anvendelsen af ​​visse applikationer og web services eller blandt andet, nemt tjekke din browserhistorik. På den anden side, har Alcatel inkluderet i hukommelsen af ​​de tabletbaserede flere uddannelsesmæssige apps, der vil hjælpe børn til at lære gennem leg.

Kort sagt, sådan børns tablet praktisk som nyttige som har en særlig styresystem til børn monteret oven på Android. Selvfølgelig, det omfatter kameraer og hvis du har brug for det, hans hukommelse kan udvides op til 128 GB via microSD-kort.

Alcatel TKEE Mini, TKEE Mid, og TKEE Maks tabletter til børn er blevet lanceret af TCL i Indien. De nye tabletter kommer præinstalleret med abonnementet-baserede Kidomi super app, der giver adgang til bøger, spil og videoer til børn mellem 3A € ”13 år. De Alcatel TKEE børn tabletter også komme med TÜV Rheinland-certificerede Eye Care skærme. Den TKEE Midt- og TKEE Mini både tabletter indeholder også et blødt beskyttende kofanger sag. I modsætning hertil TKEE Max indeholder en kofanger sag, der kommer sammen med en foldbar ryg stativ.

Alcatel tkee mini, tkee midten, tkee max pris i Indien, tilgængelighed detaljer

Alcatel TKEE Mid pris i Indien har været indstillet på Rs. 9999, mens TKEE Max bærer en prisseddel på Rs. 8699. Begge tablets vil kunne købes via Amazon og vælg detailforretninger i landet. Alcatel TKEE Mini, på den anden side, vil være tilgængelig i slutningen af ​​måneden, og dens pris detaljer vil blive afsløret på tidspunktet for dets tilgængelighed.

Alcatel tkee mini specifikationer

Specifikt for børn, er TKEE Mini lavet af et sejt build, som hævdes at modstå mere end 1.000 dråber fra højder på 12, 24 og 40 inches. Der er en foldbar, bøjeligt ryg stativ. Tabletten leveres også i en aftagelig kofanger tilfældet for ekstra beskyttelse.

De forudindlæste Kidomi app tilbyder over 3.000 spil og 2.500 videoer for unge brugere. Der er også et proprietært interface, der leveres sammen med børnesikring til at lade forældre, der er brug grænser og udsigt app og brug af indhold historie.

Alcatel tkee midten specifikationer

Alcatel TKEE Mini testes med mere end 1.000 faldprøver på op til 100 centimeter , ifølge virksomheden. Tabletten leveres også med en foldbar stativ og en blød beskyttende kofanger sag, der er aftagelig. Det omfatter Kidomi app, der giver gratis alt til alle sine apps til de første 30 dage, med 25 apps resterende gratis at bruge bogføre den 30-dages forbrug.

Alcatel tkee max specifikationer

Børn kan få adgang til forudinstalleret videnskab, teknologi, teknik, kunst og matematik indhold gennem TKEE Max tablet. Der er også en aftagelig kofanger sag samt en foldbar ryg stativ til praktisk brug. Endvidere er tabletten hævdede at have undergået over tusind faldprøver fra en højde på 100 centimeter .

Hvad vil være det mest spændende tech lanceringen af ​​2022? Vi drøftede dette på Orbital, vores ugentlige teknologi podcast, som du kan abonnere på via Apple Podcasts, Google podcasts eller RSS, downloade episoden, eller bare trykke på play-knappen nedenfor.

Yderligere Information

For at være ærlig, kan jeg ikke opfordre børnene til at være ved hjælp af smartphones eller tablets fra en meget ung alder. Ikke engang i et stykke tid. Men hej, hvis du er ok med det og vil have dig børn at have en tablet af deres egen, vil Frankrig-baserede Alcatel Mobile have dig dækket af Alcatel Tkee Mid Kids Tablet.

Det er klart, at dette ikke er den første børn-fokuserede fane fra den TCL-ejede Frankrig kommunikationsgigant. Det er bare en anden mulighed at overveje, hvis du er på markedet for en, der ikke ripper et hul ud af din tegnebog.

ALCATEL TKEE MID KIDS Tablet har en 8-tommers HD IPS-skærm, der hævder at blive gjort sikrere for børn med TÃœv Rheinland akkreditering til øjenbeskyttelse og komfort ved, du ved, filtrere ud blåt lys.

Ikke meget er kendt om dette stykke gadget til børn, men du kan være sikker på, at den er lastet med indhold til kiddo. Men være forberedt på at splurge som det omfatter Kidomi, en abonnementsbaseret app, der tilbyder premium-spil, bøger, film og tv-shows, der er kurateret for at maksimere din barns uddannelse.

CPU.

TCL har annonceret tre forskellige robuste Android-tabletter i Indien. Disse børnevenlige tabletter er ideelle til fjernbetjening og uddannelse, da TCL hævder, at disse ikke kun testes for at være tab sikkert, men de kommer indlæst med abonnementsbaseret Kidomi Super App, der tilbyder adgang til bøger, spil og videoer til børn mellem 3 år € "13 år.

Alcatel tkee mini, tkee midt, tkee max pris og tilgængelighed

Alcatel tkee mid og max tabletter er tilgængelige til køb via Amazon og vælger detailforretninger i landet. Alcatel tkee mini vil på den anden side være tilgængelig inden udgangen af ​​måneden, og prisoplysningerne vil blive afsløret tættere på tilgængeligheden.

Vigtig

Alcatel Phone Repair

Alcatel Phone Repair

Tracfone Alcatel A394C klaptelefon er en grundlæggende nonAndroid telefon fra Tracfone at kunne hjælpe dig med at holde forbindelsen med mennesker omkring dig

Alcatel OneTouch slynge specs

Alcatel OneTouch slynge specs

Find mange gode nye brugte muligheder og få de bedste tilbud til Alcatel One Touch 2012G Unlocked Flip Mobiltelefoner White på de bedste online priser på eBay Fragtfri for mange produkter

Hard ResetAlcatel One Touch 7042A Factory Reset Alcatel One Touch 7042A Komplet vejledning HardReset MyPhone

Hard ResetAlcatel One Touch 7042A Factory Reset Alcatel One Touch 7042A Komplet vejledning HardReset MyPhone

Sådan nulstille din Alcatel One Touch Idol Ultra Denne tutorial handler om den blød nulstilling, fabriksnulstilling og hårde reset operationer til Alcatel One Touch Idol Ultra.

Alcatel One Touch Idol Repair

Alcatel One Touch Idol Repair

Hvis du ikke har kontanter til en vid udstrækning, er Alcatel en god midrange indstilling. Læs hele anmeldelsen her.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Leder du efter den brugsanvisningen for Alcatel One Touch 511 Vis brugervejledningen til dette produkt direkte og helt gratis.

Alcatel One Touch Star 6010D Specs

Alcatel One Touch Star 6010D Specs

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Alcatel One Touch Pop C7 Pris I Indien, Full Specifikationer Funktioner Tech Nyheder, Crypto Nyheder, Mobiles, Laptops Specifikationer Priser

Alcatel One Touch Pop C7 Pris I Indien, Full Specifikationer Funktioner Tech Nyheder, Crypto Nyheder, Mobiles, Laptops Specifikationer Priser

Alcatel One Touch Flash mini 4031D Pris 3499 Opdateret den 27.012.017, sammenligne Alcatel One Touch Priser, specifikationer, Anmeldelser fra Flipkart, snapdeal, Amazon

One Touch Upgrade Q. Få softwaren sikkert og nemt.

One Touch Upgrade Q. Få softwaren sikkert og nemt.

Hent Update Software Bruger Log til Alcatel OneTouch Pop 7 LTE version 3. til din Android OneTouch Pop 7 LTE, størrelse 5. 3 MB, blev opdateret 20170107 Krav android 4. Ice Cream Sandwich eller derover

Alcatel One Touch Idol серия

Alcatel One Touch Idol серия

Alcatel One Touch 297 smartphone. Annonceret 2011. Egenskaber 1. 5 TFT-display. chipset, 500 mAh batteri, opbevaring, RAM

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.