AMAN Floating Hearts 3D Back Cover til Google LG Nexus 5

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Shira nye LG V60 ThinQ er en sød telefon. Juryen er ude på, om den dobbelte skærm er geni eller gimmick, men jeg bifalder LG for forsøget. Som en, der regelmæssigt buster ud et bluetooth tastatur til programmet direkte på min telefon, alt det skærmplads er en drøm.

Udfordringen

En funktion, Shira misser med sin nye telefon er LG Floating Bar. Denne kompakte menubjælke kunne udvides hurtig adgang til apps eller kontakter. For et stykke tid, var der en opskrift på at køre en gammel version af Floating Bar på V60, men for nylig, at stoppede med at arbejde.

Så det var muligt. Det tog mig et par forsøg, men at finde ud af at bygge og tilpasse min egen flydende bar. Jeg vil gerne spare dig besværet med at regne det ud selv, så her er en hurtig tutorial til at få dig i gang. God fornøjelse!

Trin: installere værktøjer

Fire up tasker og lave en ny opgave kaldet FloatingBar Launcher. Tilføj en enkelt handling: plugins  »autotools » Web Screen. Konfigurer handling, vælge 'Screen Preset' og vælge 'Floating Bar.' Klik check-mark for at gemme dit arbejde.

Trin: prøve, fejle og løse indstillingen tyngdekraften

Lad os sige, at du ønsker, at Floating Bar at blive vist på den højre side af skærmen versus toppen. Det er nemt nok at redigere den handling, du har oprettet, vil Window Indstillinger  »Gravity » Right.

Gem dit arbejde og re-køre opgaven. Hvis alt går som forventet, så vil du bemærke intet skete. Du har ændret tyngdekraft, men værktøjslinjen viser sig stadig i toppen af ​​skærmen. Hvad giver?

Hvad synes at gå på, er, at den første gang, du kørte den opgave, du lancerede din flydende bar. Den flydende bar kører stadig, så når du udført opgaven igen, blev der ikke nye flydende bar oprettet. Min fix, er derfor at indsætte en ny aktion i opgaven, der lukker den flydende bar. Dette tvinger hver udførelse af FloatingBar Launcher til at skabe en frisk flydende bar og benytter alle indstillinger er valgt.

Opret en ny handling: Plugin  »autotools » Web Screen. Konfigurer handlingen og vælg Display Mode  »Luk. Ja, for at lukke en web skærm man skal også have en ny web-skærm. Bare lad det ske. Sørg dette afsluttende handling er først på listen over tiltag til at udføre, og derefter prøve at køre den Opgave. Hvis alt går vel, vil du have en flydende bar, der respekterer dit valg af højre-side positionering.

Det er klart, skal du bruge denne tæt handling med omhu. Som det setup ovenfor er det lukker alle web-skærme. I sidste ende, vil du ønsker at justere den, så den bare lukker en flydende bar du opretter, ellers vil dette rod med dine andre Web Screen kreationer; sandsynligvis ikke, hvad du ønsker.

Trin: gøre det til din egen

Du har nu fået en flydende bar, som du kan styre. Den næste mysterium er, hvordan man erstatte bestanden ikoner med din egen. Det viser sig, der er nemt. Rediger konfigurationen af ​​Floating Bar Web Screen og gå til post. Her kan du konfigurere centrale aspekter af din flydende bar. Start med at vælge de ikoner, du vil inkludere. Autotools vil hjælpe dig ud ved at lade dig grafisk vælge dem.

Klik derefter på 'Kommandoer' felt. Dette bringer op en tekstboks, som du skal udfylde med omhu. Du ønsker at indtaste et komma adskilt liste over ord her, hvor hvert ord vil svarer til det ikon, du har valgt. I betragtning af de ikoner jeg har valgt, jeg trådte følgende:

Når jeg køre hele FloatingBar Launcher Task jeg nu se en flydende bar med mine udvalgte ikoner på det. Når jeg klikker på ikonerne Jeg ser en meddelelse, der viser mig det ord, jeg sætter i Command listen præfiks Command præfiks. Søde, ikke?

Trin: gøre det arbejde

Vi har tilpasset vores værktøjslinje, så den viser de ikoner, vi ønsker, og genererer de kommandoer, vi ønsker. Nu hvordan kan vi reagere på disse kommandoer? Let. Lav en ny profil: Begivenhed  »Plugin » AutoApps. Bemærk her valgte vi 'AutoApps', når du opretter profilen, ikke autotools. Dette var ikke indlysende for mig, men det er det, du er ude efter.

Trin: gør det fantastisk

På dette tidspunkt, bør du have en funktionel flydende bar. Du er nødt til at gøre svarer ING handlinger for hver kommando, og du vil få lyst til at nappe den flydende bar, så det ser godt ud. Tag dig tid til at gennemse autotools Web Skærme muligheder og tilpasse væk.

Flydende tastatur på Android Phone: - Flydende tastatur er en af ​​de must-have funktioner på enhver Android-telefon, fordi det vil give dig tritens komfort uden forstyrrelse af fejlagtigt tappet på sidemenuen ikoner, som var virkelig Frustreret . Der er flok applikationer, der giver samme funktion, men jeg har stort set stødt på tredjeparts applikation, hvor du skal rod din telefon, men for nylig har Google udgivet den samme funktion i sin GOUSL-applikation, hvorefter mange brugere forsøger at få denne funktion som hurtigt, da de kan komme i deres telefon. Når du har installeret denne nye applikation eller opdatering i din telefon, kan du flytte eller endda ændre størrelsen på dit GOARD hvor som helst på din telefonskærm.

Ansøgningen er velegnet til den person, der skriver meget på sit tastatur, om dens sociale medier eller en e-mail. Tastaturet, der blev fikseret på kanten af ​​skærmen, kan nu flyttes overalt på skærmen lige, hvor dine fingre ønskede. Denne funktion er skjult så godt i dit gard, som du sandsynligvis ikke kunne finde uden den rigtige vejledning, så jeg giver et trin for trin vejledning om, hvordan du kan aktivere eller deaktivere denne funktion på din telefon.

Deaktiver flydende tastatur

Min LG G5 Oreo 8. ser ikke ud til at have den flydende tastatur indstilling, men min Samsung S4 gør. Hvis du trykker på mikrofonknappen - 2. fra nederst til venstre på tastaturet i Messenger - åbner en undermenu med et tastatur symbol til højre. Dette symbol skifter det flydende tastatur til og fra. Jeg kan ikke finde ud af, hvordan jeg ved et uheld tænder det flydende tastatur på. Anyway, dette tip skal hjælpe til Android 5..

Hvordan slippe jeg med det dumme flydende tastatur

"Musen blev bygget til at udføre på de højeste niveauer af professionelt lege med Logitech Collaborating med mere end 50 esports spillere, der leverede kritik og feedback på form og funktionssæt af G Pro Wireless."

Logitech G915 Lightspeed Mechanical Gaming Keyboard var en absolut blast til test. Personligt har Ive aldrig været fan af Clicky Keys, men det ændres i dag. Klikkets skarphed var næsten katartisk og id finde mig selv at klikke på nøglerne bare for sjov nogle gange mellem flyvninger i skæbnen 2. Det samlede slanke og stealthy udseende af tastaturet er bare fantastisk, og jeg elsker, der stadig bærer den traditionelle mørke logitech farveskema Thats har eksisteret siden mit gamle Logitech G15 tastatur fra Dage of Yore.

I går aftes skubbet Google en ny opdatering til sin Gards tastaturapp på Android og inkluderet en noget spændende ny funktion. Hvis du er fundet med det samme, kan du tænde et nyt flydende tastatur, der gør det muligt for dig at tage tastaturet til enhver del af skærmen og trykke eller glide væk.

Ive fastgjort et par screenshots her, men tastaturet er ikke længere tilgængeligt for mig. Det er næsten som om Google tilføjede det og derefter indså, at det ikke skulle være offentligt helt endnu. Før det var væk, har du fået adgang til det ved at trykke på tastaturpilmenuen, og derefter 3-dot-menuen fra denne menu. Det blev opført ved siden af ​​enhånds tilstand og indstillinger.

Det flydende Geboard-tastatur kunne ændres, glides til et hvilket som helst punkt på skærmen og faldt tilbage i bunden af ​​skærmen. Det var temmelig slick, selvom jeg ikke var sikker på, at jeg kunne se mig selv ved at bruge det meget på en telefon. På en tablet eller chromebook, ja det giver mening.

Google prøvede et flydende tastatur til beta-versionen af ​​GOBL-appen. Men det var tilsyneladende ikke klar til prime tid, og Google fjernede funktionen. Nu får beta-testere til GOUARD et andet skud på et flydende tastatur i version 7.. 3. 15.505.041 af Gboard app. Den flydende tastatur kan placeres hvor som helst på skærmen, skaleres, og endda bruges til knalde skrive.

For at deltage i beta-program, skal du åbne Google Play Store og gå til Mine apps og spil. Åbn fanen markeret mærket "Installeret" find Gboard, og rul ned, indtil du ser invitation at blive en beta-tester. Tryk på "Deltag" og minutter senere vil du være en beta tester til den app. Du kan lade beta-programmet når som helst og vende tilbage til at bruge den offentlige version af Gboard.

Stop tvinger dårlige tastaturer på os

At få en touchscreen-tastatur til højre er hårdt. Fra velovervejet kunstig intelligens og machine learning, der forudsiger ord og korrigerer stavefejl , hvordan det vurderer som brev, du har til formål at ramme med fingeren, og den hastighed, hvormed det reagerer på din berøring, det er en utrolig nuanceret og teknisk udfordrende øvelse. Og thats før du kommer til de ekstra funktioner som emoji forudsigelse , image og gif søgning, og temaer.

Men når tastaturet er rigtigt, alle de aspekter kommer sammen for at skabe, at alle vigtige, og svært at virkelig beskrive, flyde. De bedste telefon tastaturer arent fuld af funktioner, de giver simpelthen dig mulighed for at skrive hurtigt, naturligvis og præcist på en enhed, der ikke har fysiske knapper. Jeg forstår udfordringen, men ikke hvorfor producenter insisterer på at bruge Substandard tastaturer, snarere end den etablerede leder i rummet, googles goard?

Vigtig

Lg stylo 3 plus specifikationer

Lg stylo 3 plus specifikationer

LG Stylo 3 Plus leverer stof, stil og innovation lige til håndfladen.

LG Q710PL Boost marokkansk Blå LG Stylo 4 Plus Boost Mobile LGQ710PL

LG Q710PL Boost marokkansk Blå LG Stylo 4 Plus Boost Mobile LGQ710PL

LG Stylo 4 Boost Mobile Bypass FRP Google Verifikation på Android-version MarshmallowNougatQKitKatLollipopLollipopPieOreo dezember 2021

ATT LG STYLO 4 oplåsningskode ATT oplåsningskode

ATT LG STYLO 4 oplåsningskode ATT oplåsningskode

Lås LG Stylo 4 Plus Få vejledning i at låse LG Stylo 4 Plus på få minutter. 247 Kundeservice Find din LG Stylo 4 Plus oplåsningskode hurtigt sikker Du vil være i stand til at bruge det med næsten alle GSM Carrier.

LG Stylo 4 lander i Cricket Wireless med 3GB RAM til 230

LG Stylo 4 lander i Cricket Wireless med 3GB RAM til 230

Ankommer ved Wed, Dec 29 Køb EEEkit Touch Stylus Pen Udskiftning egnet til LG Stylo 4QQ710Q710MSQ710CS Q710ALQ710TS Q710US eller Samsung Galaxy Note 8 på Walmart. om.

LG Stylo 4 Plus Pris i Nigeria Mobilewithprices Mobile Med Priser

LG Stylo 4 Plus Pris i Nigeria Mobilewithprices Mobile Med Priser

LG Stylo 4, Q710WA LMQ710WA, Touch, farve IPS TFT 1080 x 2160 px 6. 0, LiIon 3300 mAh, Snapdragon 450

LG Stylo 4 Q710ULM 332GB Specifikationer, Fotos

LG Stylo 4 Q710ULM 332GB Specifikationer, Fotos

MOTOROLA MOTO G6 PLUS 128GB VS LG STYLO 4 Sammenlign specifikationer og pris på mobilephones til at undestand Hvilken er bedst for dit behov før du bestiller online.

Sådan Lås Metro ved tmobile MetroPCS LG Stylo 5.

Sådan Lås Metro ved tmobile MetroPCS LG Stylo 5.

Find mange gode nye brugte muligheder og få de bedste tilbud til LG Stylo 5 LMQ720 32GB Silvery Hvid Metro Single SIM til de bedste online priser på eBay Fri fragt ved mange produkter

LG Stylo 5 pris i Nigeria GadgetGists

LG Stylo 5 pris i Nigeria GadgetGists

LG Stylo 5 Android smartphone. Frigivet i Jun 2019 Features 6. tommer skærm, Snapdragon 450 14 nm processor, 3500 mAh batteri, 3 GB RAM, 32GB opbevaring

LG Stylo 2 Plus MS550 Hard Factory Reset via Recovery mode GetDroidPro

LG Stylo 2 Plus MS550 Hard Factory Reset via Recovery mode GetDroidPro

Jeg viser to måder at gøre en fabrik reset Soft Reset Hard Reset på LG Stylo 5. Bemærk, at med en fabrik reset du sletter alle personlige data og info ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.