Anker Nebula Apollo WiFi Mini Projector 200 ANSI Lumen Portable Projector Review

Kundeanmeldelser Nebula Capsule II 720P Wireless Smart DLP Projector Black D2421J11

For mig har det været en projektor, der er parret med en 100-tommers skærm i de sidste otte år, og det var så gemt mig tusindvis af dollars, selvom tv-priserne er faldet. Afvejningen er, at projektoren ikke er så lys som et tv, og billedet er ikke så skarpt.

Den debat til side, projektorer I dag arent alle massive kontraktioner med højtstående fans, der hænger fra dit loft. Nogle lavede-for-hjemme-teatre er langt mindre synlige, og andre kan passe i en rygsæk. Du kan ikke sige det om et tv.

En projektor du kan tage med dig

Denne anmeldelse fokuserer på en sådan bærbar projektor: Anker Nebula Solar, som elektronikproducenten sendte mig til at teste. Baseret på navnet kan du måske tro, at dens soldrevne. Lad os få det ud af vejen først - det er ikke.

Som jeg nævnte, har det meget på vej â € ", især når du overvejer projektoren selv ikke er alt det store. Det er nemt en tredjedel af størrelsen af ​​den femårige Epson projektor, jeg bruger i mit hjemmebiograf.

Bortset fra ovennævnte epson ejer jeg også en anden bærbar projektor, som jeg bruger til baggård filmaftener eller til at projektere Halloween viser på et vindue. Jeg er temmelig sikker på, at jeg tilbragte omkring $ 60 på den budgetprojektor og dens meget grundlæggende funktioner.

Først tager du det ud af kassen, det har et ret minimalistisk design. Tre knapper på toppen og bagsiden, en fjernbetjening, tre porte til tilbehør og opkræver det sammen med tænd / sluk-knappen.

Setup var let, men det starter med opladning af batteriet. Denne projektor leveres med en Anker USB-C til USB-C opladningskabel og dens POWERPORT III 65W vægadapter. Ikke alene er det en hurtig oplader, men det opkræver også laptops.

Sæt det til testen

Når batteriet blev toppet, ventede jeg bare, indtil det var mørkt en nat og tog det ud til baghaven. Jeg plukket et sted, pegede det på en mur, drevet det på og wow â € "Jeg elsker virkelig autofokus- og billedjusteringsfunktionen. Det tog sekunder, før et klart billede blev projiceret på væggen.

Og jeg mener en solbrændthed, betonvæg, der omfatter min baggård. Jeg forsøgte ikke selv at bruge en projektion skærm på dette tidspunkt. Hvad er dejligt er, at i indstillingerne finder du en mulighed for at vælge farven på overfladen, du vil projicere på, så den tilpasser billedets farver.

For at bruge Android TV-platformen tilsluttede jeg projektoren til mine hjemmenetværk Wi-Fi og logget ind ved hjælp af min Google-konto. Derefter downloadede jeg et par streaming apps, som werent allerede er installeret.

Nebula Solar har også dobbelt 3W højttalere indbygget, der beskrives som i stand til at producere fordybende lyd, der fylder ethvert rum. For mig var lyden fint, men jeg var bestemt ikke alt for imponeret over dette aspekt.

SIDE BEMÆRK: Hold nede på midterknappen øverst på projektoren Skifter den til Bluetooth-højttalertilstand, så du kan streame musik eller anden lyd fra din telefon. Igen er højttalerne fint, men forvent ikke, at det konkurrerer med en god standalone Bluetooth-højttaler.

Jeg prøvede det i huset den næste dag, en gang igen oplader batteriet først og derefter projicerer på min eksisterende hjemmebiografskærm. Den indbyggede kickstand var en dejlig funktion til at linse billedet op med skærmen.

Denne allinone projektor er lavet til at underholde, hvor end du går, er det værd det

Bedømmelse: Er denne all-in-one bærbar projektor det værd?

Min overordnede følelse af Nebula Solar er, at det er en solid løsning â € | for en bærbar projektor. Jeg elsker evnen til at ændre skærmstørrelsen hvor som helst fra 30 inches til 120, sammen med det faktum, at du kan bruge det uden ledninger eller tilbehør, der er tilsluttet det. Min absolutte favoritdel er dog autofokus.

Pros.

Hvis du leder efter en bærbar projektor med mange muligheder og indstillinger, kan det være for dig â € "så længe du kan komme over klistermærket. På tidspunktet for offentliggørelsen er der en Amazon-kupon, der banker $ 100 ud af prisen.

Hvis du leder efter en hjemmebiograf projektor, er Nebula Solar det ikke. Dens 400 lumen er tilstrækkeligt i virkelig mørke omgivelser, men det er om det. Til sammenligning har min gamle Epson en produktion på 3.000 lumen.

"Â. De tre ting, der er mest imponerende for mig, er lyden, batterilevetiden og størrelsen.. Det er virkelig er på størrelse med en sodavand dåse, og ærligt kan jeg ikke tro alt, billede og lyd og batterilevetid passer ind i denne lille pakke. . Lyden er virkelig imponerende. . Der har været flere gange, når jeg ser noget som en musikvideo, og jeg pludselig indser med overraskelse, at alt dette stor lyd vi hører er alle der projiceres fra denne lille lidt kan, og det er faktisk ikke hooked op til en lyd system. . "

Kernen tågen Capsule II er en bærbar projektor. Du kan tilslutte video-enheder til det og slynge et billede på en væg op til 100 inches, som er virkelig cool. Men Anker også formået at gøre denne ting smart med en fuld-blæst Android TV installere, og dens helt trådløse.

Design

Anker kalder Nebula Capsule II pint-størrelse, og det endda bliver sammenlignet med en pint øl i produktbilleder. Thats en temmelig præcis størrelse beskrivelse, også. Denne ting passer i din hånd let, gør ikke vejer for meget, og kan transporteres rundt i en anfordring taske eller noget andet, som du kan tage med dig på farten.

Dens lavet af en sort, plasticky materiale, og føles virkelig premium tak til vægten. Im sikker på de fleste af det er bare projektor hardware og batteriet, men dens rart at have noget som dette at han skal give fornemmelsen billigt.

youll finde projektorens linse og en autofokus sensor på forsiden, med en power-knappen og Bluetooth sync knap på bagsiden. Theres en god mængde af tilslutningsmuligheder i bunden, herunder en USB-C-port til opladning, HDMI-indgang til andre enheder, USB A port til opladning noget andet, og en AUX-port til at køre eksterne højttalere.

Den øverste huse navigationsknapperne, som du kan bruge, hvis du ikke har fjernbetjeningen. Theyre lidt klodset til brug, og du vil til tider et uheld ramte en af ​​dem, når de forsøger at placere projektoren, så Id anbefaler at bruge denne fjernbetjening når det er muligt. De fjernbetjeninger ikke dårlige, enten; bare en temmelig standard Android TV-fjernbetjeningen.

Software

Den Nebula kører en temmelig installere grundlæggende af Android TV. Youll få adgang til Play Butik og tonsvis af video streaming apps og spil, herunder ting som Hulu, YouTube og ting, du kan købe og leje fra Play Butik. Itll også dobbelt så Chromecast fra din telefon, også, hvis du ikke ønsker at fylde det interne lager.

Netflix er ikke understøttet på Nebula Capsule II takket være nogle minimumskrav salg krav og DRM-certificering på Netflixs ende. Du vil ikke være i stand til Cast Netflix indhold, enten. Amazon Prime Video mangler også.

Så thats kommer til at slå mange populære video streaming muligheder. Par, der med det faktum, at mange apps på Android TV dont Lad du downloade ting til offlinegennemsyn, og du har fået en underlig mashup af bærbare hardware og software thats meget afhængige af WiFi. Kind of minder mig om nogle af de bærbare Google Assistant højttalere; stor, når du er hjemme, men de kæmper væk fra internettet, som er hele pointen med deres smarte funktionalitet.

Men bortset fra, at ting, Android TV her virker rigtig godt. Dens bidsk og lydhør, selv om der Arent tonsvis af indstillinger til at pille ved så vidt billedkvalitet går. Streaming YouTube og Play Film fungeret meget godt, delvist takket være projektorer sænke 720p opløsning. Plex virkelig gør denne ting skinne.

Batteri

Dens en bærbar projektor, så selvfølgelig batteri vil være en bekymring. Anker satser det på ca. 2. timer på en enkelt opladning, hvilket synes rimeligt præcist; youve fik nok tid til at se en normal film med måske en smule tid tilovers. Jeg fik alt fra 2 til 3 timer, alt efter hvad jeg ser. YouTube syntes at dræne lidt mindre end større, højere bitrate indhold.

Men gadget sikkert kunne have nydt fra bare lidt mere saft. 2. time er fantastisk til de fleste ting, men hvis du forsøger at se en udvidet snit af en film, eller hvis du ønsker at se Endgame i din baghave, kan du få skåret fra, før filmen er slut, og thats ikke en stor oplevelse . Heldigvis kan du oplade projektoren op på farten med pænere USB C batterier, men husk at på hvis du tager det ud af huset.

Video ydeevne

Jeg sætter projektoren gennem sine hastigheder ved at se en hel del af YouTube og noget af indholdet fra en Plex server. På trods af den lavere opløsning, alt stadig så godt ud, men ikke bedre end min regelmæssige tv-setup. YouTube absolut ikke har noget, fordi meget lidt af, at indholdet er af høj bitrate, gjorde 1080p opløsning alligevel, men på Plex jeg foretrækker at holde sig til flere sjove shows og film, eller ting Id allerede set før. Forsøger at se en mørk, grynet film var hård, simpelthen fordi beslutningen var ikke så højt som det, Im bruges til, og mørke scener kunne få svært at se.

Jeg testede også ud HDMI-indgangen på projektoren, som virkelig synes at være en enorm salgsargument for gadget. Du kan altid tilslutte din egen video-enhed, ligesom en Roku eller Fire Stick, og få Netflix og alt dit andet indhold på den måde. Thats en stor løsning på manglen på bestemte apps her. Jeg testede det ud med en NES Classic, men som var sandsynligvis den mest sjov jeg havde med projektoren.

Se, kan der USB-port magten små enheder som de førnævnte Fire Sticks og klassiske spilkonsoller. Så forbinder NES til HDMI-porten og USB-A-porten principielt gav mig en helt bærbar retro spil setup, og projektoren kvalitet virkelig gjort for en cool nostalgisk oplevelse. Du kan også trække dette med en Raspberry Pi eller noget lignende, og hvis du er i dit hus, vil en Xbox One eller PlayStation 4 være en anden sjov, men mindre bærbare idé. Jeg kan absolut se, dette er et hit på hangouts eller parter, hvis du har plads til det. Du kan køre det hele fra en USB Power Delivery batteri, også hvis du er virkelig forsøger at komme væk fra ledninger.

Men efter at have rummet eller opsætningen er det, der gør en projektor så vanskelig. Jeg har investeret i en temmelig billig projektor skærmen for at prøvekøre denne ting, og det var en temmelig fed oplevelse, men jeg kan se, hvordan en pænere skærm eller flad, ville malet mur gøre det endnu bedre. Selvfølgelig, blæser det op yderligere vil gøre den lavere opløsning skiller sig ud mere, så theres altid en afvejning. Men holde det i tankerne, at du måske nødt til at investere i noget andet til rent faktisk at se denne projektor, hvis du ikke har en egnet væg eller værelse. Går udenfor med det er en fantastisk løsning, men du bliver nødt til at være på vagt over for dine WiFi-forbindelser, også.

Alt andet

Højttalerne på projektoren var temmelig middelmådig, hvilket også forringer den medrivende hjemmebiograf oplevelse, som du måske være jagter. De får arbejdet gjort, men ser massiv Hollywood blockbustere bare venstre noget tilbage at ønske, medmindre du er kørende separate højttalere i projektoren.

Det gør også dobbelt som sin egen Bluetooth højttaler, så du bare kan afspille musik gennem højttaleren, når du er færdig med videoen del af tingene. Igen, disse højttalere ikke lyd stor, så jeg ikke ville anbefale det til en audiophile, men dens temmelig cool at have bare én enhed til at gøre alt i stedet for at skulle slæbe rundt på tre eller fire ting.

Ankers opgraderet Capsule II har en ny autofokus funktion, som hjælper projektoren korrekt line up sin projektion baseret på hvad du er forsøger at kaste også. Så selv om væggen eller skærmen isnt helt flad eller vinklet, kan projektoren gøre op for det, i et omfang.

Det værd?

Jeg kan sagtens sige, at denne projektor er en af ​​de mest sjove gadgets, Ive anvendt i et stykke tid. At spille spil, se film trailer, binging YouTube, uanset; at have en gigantisk projektor skærm for det bare gør alt sjovere. Under det i et helt bærbare pakke var bare prikken over toppen. Men, naturligvis, thats ikke uden kompromisser.

Design og funktioner

Hvis du foretrækker at føle et klik, når du trykker på knapper, som jeg gør, theres en medfølgende fjernbetjening, der fungerer godt til navigation. Det omfatter også en mikrofon til at bruge den indbyggede Google Assistant til ting som søgninger, inputvalg og volumenkontrol. Google Assistant er en meget god stemme-styresystem, og jeg fandt det virkede som annonceret her.

Projektoren har en nativ aspektforhold på 720p, selv om det vil acceptere signaler op til 1080p. Når et billede projiceres, theres en grå ramme omkring det, der kan være distraherende i et mørkt rum. På et 40-tommer diagonalt, at grænsen er omkring 0. 5-inches lang og vil få bredere jo større billedet får. Denne grå lys ramme er et spørgsmål om mange DLP-chips, så det er ikke unikt for Capsule II. Der Código en måde at slippe af med det, men hvis du har sort maskering omkring din projektion skærm, kan lyset ramme forsvinde ind i det.

Vigtig

Sådan holder du din konto sikker

Sådan holder du din konto sikker

Heres hvor mange mennesker kan se Netflix på samme tid, afhængigt af hvilket Netflix-abonnementsplan du har.

glad HolidaysAnimated

glad HolidaysAnimated

Leder du efter hvordan du får gratis Netflix konti Da du er på denne side, er det sikkert at antage, at du er på udkig efter gratis Netflix-konti.

Gratis Netflix-konto og adgangskode Netflix Premium 100 Working 2021 Itatube. et

Gratis Netflix-konto og adgangskode Netflix Premium 100 Working 2021 Itatube. et

Netflix Hotstar amazon prime pris netflix Hotstar indien netflix Hotstar i én app netflix Hotstar amazon prime video er et eksempel på Netflix hots

Netflix Free Trial Maj 2021 Er det stadig tilgængeligt

Netflix Free Trial Maj 2021 Er det stadig tilgængeligt

Netflix kan lægge en masse stress på lommen. Her har vi angivet 4 arbejdsmetoder, der kan hjælpe dig med at få en Netflix gratis prøve i 2021.

15 Off Netflix kupon, Promo Koder tages ind 2021

15 Off Netflix kupon, Promo Koder tages ind 2021

Pick up en streaming abonnement som Disney Plus eller Amazon Prime Video gratis med din næste håndsæt. Tjek disse sorte fredag ​​telefon tilbud nu.

Forbrugerannonce er, at Oneyear Netflix Free Trial Real

Forbrugerannonce er, at Oneyear Netflix Free Trial Real

Klar til at begynde at streame med Netflix Få din første måned gratis læsning til funktioner, priser og alternative platforme med gratis prøveversioner.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Den fulde liste over film og tv-shows på Netflix GRATIS. Find ud af hvad du skal se på netflix fri med justwatch

Netflix lancerer gratis mobilplan i Vietnam med rapper Suboi

Netflix lancerer gratis mobilplan i Vietnam med rapper Suboi

Vietnam er blevet det første marked i Asien for at få Netflixs gratis mobilplan og kun den anden i verden. Vnexpress International.

Netflix er annonce fri, men det er ikke mærke fri

Netflix er annonce fri, men det er ikke mærke fri

Netflix udbreder en ny fri plan for Android-brugere i Kenya. Den nye plan lader brugerne se et udvalg af film og tv-shows på Netflix.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.