Apple AirTag Pet Collar ComforTag

Dont Brug en Apple AirTag som en Pet Tracker Brug en fløjte i stedet

Hvordan airtags arbejde?

Med en AirTag der ingen abonnementsafgift, ingen WiFi, og ingen GPS. Det virker med UWB teknologi til at vise sig at Find min app på din iOS-enheder. For at din tabte / malplaceret / stjålet objekt til at dukke op på Find My netværk ville det være inden for rækkevidde af en anden Apple-enhed, såsom en iPhone, iPad eller Mac. Lad os sige, du forlod din rygsæk med en AirTag knyttet til det / i den, i biblioteket, og du kørte hjem. Nu youre miles væk fra din rygsæk.

Du er vej ud af den række af bluetooth eller endda 800 meters rækkevidde af UWB-teknologien. Men hvis en anden er i biblioteket i nærheden af ​​din rygsæk med en iPhone, iPad eller Mac din rygsæk AirTag automatisk ville blive samlet op af Find min netværk og vise sin placering i Find min app på din iOS-enhed. Heldigvis folk i nærheden af ​​din rygsæk dont nødt til at gøre noget særligt. Theres intet, de har brug for at installere eller aktivere. Det hele sker i baggrunden. Din AirTag i din rygsæk ville privatejet blive opdaget og vises på Find My netværk bare være i nærheden af ​​en anden Apple-enhed. Fedt nok!

Dette er ikke ideel til kæledyr afhængigt af, hvor de kan få tabt

Hvis du bor i centrum af New York City og din hund løber væk med en AirTag på hans / hendes krave, theres sandsynligvis en god chance for, at din hund vil være i størrelsesordenen en Apple-enhed på en sådan tæt befolket område. Det betyder, at en AirTag kunne fungere fint med at finde din flugt kunstner. Men hvis din hund / kat løb ind i en skovklædt eller landområde eller endda en stor park, det kan nemt løbe ud af den vifte af andre Apple-enheder, og derfor AirTag ville være temmelig ubrugelig i præcist lokalisere dit kæledyr. Det gode ting ville være at Find min app vil vise det sidste sted, at det så AirTag i, men den dårlige nyhed er, at ved den tid, du indset, at dit kæledyr selv var væk, kunne det være flere værfter eller miles væk fra at Beliggenhed. Jeg kender Id være gået i panik i dette scenario. Dette er præcis grunden Apple gør ikke anbefale at bruge AirTags til sporing kæledyr eller børn / mennesker.

Få en fløjte gå på opdagelse i stedet

Jeg har brugt PET GPS trackere i fortiden, og mens de er normalt meget præcis dem, jeg prøvede alle mislykkedes, og bogstaveligt talt holdt op med at arbejde lige uden for garantiperioden. Jeg havde opgivet. Da jeg overvejede at bruge en AirTag tænker dens bedre end ingenting, min kammerat Jack Beckman vendte mig på Whistle. Han har brugt dem i årevis. Jeg trykkede på aftrækkeren og beordrede en med et års GPS-tjenesten.

Hvordan fungerer fløjte arbejde og adskiller sig fra en airtag?

The Whistle GO Udforsk er så meget mere end blot en finde min tabte kæledyr enhed. Ikke alene får du GPS tracking til en problemfri evne til at finde en tabt kæledyr, men du får også et fitnesscenter tracker. Svarende til en Apple Watch, Whistle GO Udforsk har en fitness ring, som du stræber efter at lukke hver dag for dit kæledyr. Ligesom mennesker, vil aktive kæledyr sandsynligvis lever længere.

Den sporer også ting som, hvor meget de ridse sig selv, slikke sig selv, drikke vand, og søvn. I stedet for en enhed, der youd kun bruge i en nødsituation, får du en enhed, der hjælper dig med at holde styr på dit kæledyr sundhed. Du kan endda dele rapporter med din dyrlæge. App'en er smukt designet.

Jeg gjorde en virkelig verden test â € ”æble airtag vs fløjte gå på opdagelse

Jeg bor i en temmelig befolket område uden for Atlanta. Vi har et par søer her og hundredvis af boliger i underrubrik. Jeg går Lisa i nabolaget næsten dagligt. Vores rute tager os af en af ​​søerne og selvom der er boliger på alle sider af det med mennesker at gøre ture, løber og cykelture temmelig regelmæssigt jeg var dette ville være et fantastisk sted at teste min teori.

Jeg sætter min Nøgler AirTag om Lisas krave med Whistle GO Udforsk. Jeg slukkede min iPhone 12 Pro Max og kørte fra mit hus til søen, at vi gå af. Jeg fik ud af bilen og lagt kraven bag en af ​​autoværnet stillinger, vi går med hele tiden. På denne måde ville ingen se, hvis de var går eller kører forbi. Så jeg kom tilbage i min bil og kørte en sømil væk for at komme ud af den vifte af AirTag.

Så snart jeg kørte tilbage til det sted, hvor jeg forlod kraven Find min app opdateret placeringen af ​​AirTag, men selv da det viste det ned ad gaden lidt. Placeringen var slukket lidt i starten.

Det var ikke indtil jeg fik ud af bilen og kom tættere på det, at Find min App viste den faktiske placering af tasterne AirTag og Tegnebog AirTag i min lomme. Husk, at nøglerne ikke bevægede sig hele tiden ligesom et kæledyr potentielt ville være.

Dont Brug en Apple AirTag som en Pet Tracker Brug en fløjte i stedet

Jeg kan forestille mig, at selv hvis du var i stand til at finde den nærhed af dit kæledyr, medmindre du faktisk kunne se ham / hende det ville stadig være en udfordring til rent faktisk at finde hans / hendes placering ved hjælp af en AirTag. Forhåbentlig vil de reagerer på din stemme og råben.

Gps sporing af placering er næste niveau

Du kan også oprette yderligere sikre steder såsom en boarding eller groomer placering, andet hjem, familie hjem, dyrlæge, etc. Når dit kæledyr får adgang til disse områder Whistle GO Udforsk vil vide, at dit kæledyr ikke mangler. Med det sagt det også kender baseret på dine telefoner Bluetooth-forbindelse til den enhed, du og dit kæledyr forlod hjemmet sammen.

Hvad omkostningerne forskellen?

Til kæledyr tracking Whistle GO Udforsk er en vinder! Jeg var glædeligt overrasket over batteriets levetid også. Med min tidligere tracker havde jeg til at opkræve det hver dag. Denne ene let sidste for et par uger uden at blive opkrævet. Dens vandtæt bedømt IPX8 hvilket betyder, at det kan være submers i op til 6 fod vand. AirTags er fantastisk til at finde din forlagte genstande rundt i huset eller emner, du forlod et eller andet sted i et befolket område. Men for et kæledyr thats sandsynligvis være i konstant bevægelse, en AirTag ville sandsynligvis være en frustrerende proposition.

AirTag er lille og kompakt nok, at det kan bruges til at finde mange tabte genstande, men er Æbler tracker virkelig en farbar vej fora opretholde en digital øje med hunde og andre familiens kæledyr? Annonceret på selskabets Spring Loaded begivenhed, er AirTag allerede vist sig at være en popular købe for iPhone-brugere med behov for at holde styr på stort set alt og ingenting. Men der er nogle punkter at være opmærksom på, før du sætter en til en hunds halsbånd.

Æbler AirTags koster kun $ 29 hver, med mulighed for at hente en fire-pack til en nedsat $ 99 pris. Den lille størrelse gør dem ideelle til at holde inde i en tegnebog eller pung. Men virksomheden sælger også en række tilbehør, der kan bruges til at fastgøre elementet tracker til endnu flere genstande, herunder nøgler, tasker og endda bagage. Alt dette gør AirTag en overkommelig og meget alsidigt produkt.

Når det kommer til kæledyr, det korte svar er, en AirTag kan bruges til sporing af pelsklædte venner, men det er ikke designet til at være. I et nyligt interview med Fast Company, Æbler VP for Product Marketing, Kaiann Drance, forklarede, hvordan AirTag var bygget til formålet at spore elementer og ikke mennesker. Faktisk har virksomheden specifikt indbyggede funktioner beregnet til at reducere sandsynlighed af trackers bliver brugt som et redskab til at stilk andre. Drance forklarede, at alle, der leder til at spore et barn er bedre stillet give dem en Apple Watch end en AirTag. Selvfølgelig fastgøre en Apple Watch til en hund, kat eller en anden familie kæledyr er ikke rigtig en mulighed.

Ting at huske på, når sporing kæledyr

På trods af at fremhæve, hvordan AirTag ikke er designet til at spore kæledyr, Drance var mere accepterende over for dens anvendelse til dette formål. På et tidspunkt, der påpeger, at en AirTag vil arbejde for at finde en forsvunden hund, så længe det er inden for rækkevidde af en enhed forbundet til Apples Find My netværk. Taler som, mens PET forældre plejer nødt til at bekymre sig om batteriet løbe tør for måneder, er det værd at være opmærksom på, at AirTag har sine holdbarhed begrænsninger. Teknisk set er posten trackers bedømt som vandafvisende, men kun indtil en vis dybde og i et begrænset tidsrum. Derfor kan enhver vand eksponering, der overskrider en af ​​disse begrænsninger forringe funktionalitet og mulighed for at spore et kæledyr.

Et andet punkt at være opmærksom på er den vedhæftede fil i almindelighed. Apple officielt gør ikke sælge nogen kæledyr krave tilbehør til AirTag, hvilket betyder brugere skal gøre deres egen eller købe et fra en tredjepart. Sikring af det er sikkert og behageligt for kæledyr er ikke kun til gavn for kæledyret, men også til sporing i almindelighed. Efter alt, hvis den AirTag ikke er sikret ordentligt og mere tilbøjelige til at blive fjernet af kæledyr, så kæledyr forælder vil stadig være i stand til at lokalisere den forsvundne AirTag, Â men det plejer hjælp med at finde den forsvundne familie hund eller kat.

Can apples airtag hjælp os med at holde styr på vores hunde? potentielt

I et interview med Fast Company, Kaiann Dance, Apples VP af verdensomspændende iPhone produktets markedsføring, advarede mod at bruge enheden til kæledyr. Fordi AIRTAG virker ved at sende et Bluetooth-signal, der opdages af andre enheder i Find mit netværk, har DRANCE, at for at blive sporet, skal dit kæledyr være inden for netværket.

Så i mit tilfælde har det måske ikke arbejdet for at hjælpe med at finde vores hund midt i skoven, hvor der ikke er en flok mennesker på deres iPhones. Og det siger sig selv, men microchipping dit kæledyr er den bedste praksis at genforene dig og din furry ven, hvis du nogensinde blev adskilt. Eventuelle andre trackers kan bruges som back-up muligheder for yderligere ro i sindet.

Apple AirTag er tilgængelig for $ 29, hvilket gør det til en temmelig overkommelig måde at tilføje et andet beskyttelseslag. Et nøglering med et læder- eller silikone beskyttende tilfælde vil holde det klippet til din hunds kraveâ € "Bare husk at enheden ikke er vandtæt. Virksomheden Wairco har deuteret snap sagen, et kæledyrsspecifik, vandtæt taske, der er op for forudbestilling nu; Og vi Forventelse Flere virksomheder vil snart følge jakkesæt. Her er nogle andre AIRTAG PET COLLAR-vedhæftede filer, vi kan lide:

Rugged Pet Tag

Hold altid styr på dit kæledyr med vores vandtætte robuste kæledyrsmærke til AirtAG. Rugged Pet Tag er konstrueret med en TPU- Overmoldet Polycarbonat Shell, der tilvejebringer det ultimative i airtagbeskyttelse og leveres med to kabinetter, en IP66 vandtæt ryg og et højttalerhul tilbage.

Ruggedized Airtag

Airtags er sporingsenheder udviklet af Apple. De blev oprettet for at finde dine nøgler, tegnebøger, andre små enheder mv., Der nemt kan blive forkert placeret. Men har du nogensinde overvejet at bruge dem til at spore dine kæledyr?

Sådan opretter du AirTags

AirTags bruger ultra-wideband-teknologi til at sende et signal til din enhed. Hvorfor hedder det ultra-wideband-teknologi? Fordi det kan transmittere info på tværs af en bred båndbredde, hvor som helst fra 500mhz til flere Gigahertz ! Dens derfor kompatible med forskellige trådløse teknologier uden afbryder andre signaler.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Merlin Project er den førende projektledelse ansøgning til MacOS og iOS. Arbejde på en Mac eller iPad og ophold kompatibel til MS Project og andre programmer.

Apple til boost annoncer business as iPhone ændrer ondt Facebook

Apple til boost annoncer business as iPhone ændrer ondt Facebook

Apple gør ikke nedbryde, hvor mange penge de enkelte tjenester gør. Men vi ved, hvad virksomhederne segmentet er sammensat af, hvor meget de opkræver, og om de er noget godt. Med den service virksomhed ind i en ny æra, heres et overblik over, hvor det står i dag.

AppleCare til iPhone og AppleCare for tyveri Loss iPhone

AppleCare til iPhone og AppleCare for tyveri Loss iPhone

Hvis du beskadiger eller mister din iPhone, så AppleCare vil gøre reparation eller udskiftning koste meget mindre. Hvis du ikke, selv om, så det er en masse penge for ingen fordel. Her er hvad du får, og hvordan man kan afgøre, om dens værd for dig.

Er AppleCare Værd for iPhone i 2021 MacMyths

Er AppleCare Værd for iPhone i 2021 MacMyths

AppleCare giver exceptionel beskyttelse til Apple iPhone og iPad. Tilføj den til din FlexiLease, PureRental eller Enhed as a Service løsning.

En AppleCare support rep taler Mac malware bliver værre

En AppleCare support rep taler Mac malware bliver værre

httpsmacmost. ome2019 Når du køber en ny Apple-enhed, kan du også købe en udvidet garanti kaldet AppleCare. Dette er ikke kun dækker Mac, iPhon ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Den sorte silikone Case for iPhone 11 Pro Max beskytter og passer stramt over kurver din iPhone, uden at fylde. Køb nu på æble. om.

iPhone 13 Pro Silikone Taske med MagSafe Blue Jay

iPhone 13 Pro Silikone Taske med MagSafe Blue Jay

Shop Apple iPhone 13 Pro Max Silikone Taske med MagSafe Marigold med vores Pris beat Garanti. Køb med Afterpay eller Zip. Nyd gratis Klik og indsamle. Gem med Officeworks.

Original Apple 5W USB strømadapter, A1385 oplader terning

Original Apple 5W USB strømadapter, A1385 oplader terning

Hvordan iPhone 7 oplades hurtigere med Apple 12W USB Power Adapter

Apple Lightning Digital AV Adapter

Apple Lightning Digital AV Adapter

Shop Apple Lightning Digital AV Adapter og andre navn mærke Apple Lightning Tilbehør Indenrigsministeriet School på The Exchange. Youve optjent ret til at shoppe skattefrit og nyde gratis forsendelse

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.