Apple iOS 15 er nu tilgængelig. Her er hvad vi ved om de nye funktioner i iPhone opdateringen

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Apple for nylig frigivet iOS 15. og dens forbedrede styresystem omfatter en række nye funktioner, herunder evnen til at lytte til musik med andre, ved hjælp af deling spilleliste, og endda se tv og film sammen.

iPhone 12 brugere vil finde bedre estimater af batteriets kapacitet, takket være opdaterede batteri algoritmer, mens brugere af iPhone 13PRO nu kan optage professionelt udseende videoer og kan slukke auto-makro funktion til at tage imponerende nærbilleder .

Mens ændringen til adresselinjen faktisk blev lavet tidligere på året, med udgivelsen af ​​iOS 15, folk whove kun netop opdateret deres telefon vil kun nu mærke ændringerne. Det nye design har til formål at gøre det lettere for brugerne at nå adresselinjen, når du browser på deres telefoner.

En anden bruger klagede: "Den nye iPhone opdatering ændrede hvilke underretninger se ud, og flyttede safari søgefeltet til bunden jeg føle nogen kom til mit hus og omstruktureret mit køkken."

Kun brugere af iPhone 6S, udgivet 2022 eller nyere telefoner vil blive påvirket af opdateringen. Også, vil du har brug for en iPhone XS eller højere for at være i stand til at drage fordel af nye funktioner som stående tilstand på FaceTime, live tekst, rumlig lyd, og augmented reality retninger på Maps.

Du kan gøre mere end blot at chatte på FaceTime takket være Shareplay opdatering. Det giver dig mulighed for at nyde synkroniseret erfaringer gennem app med deres kære, så du kan lytte til afspilningslister på Apple musik, se Apple TV, eller endda træne sammen. Der er funktioner som delte kontroller, så du kan pause og spole tilbage, når du har lyst, og det smarte volumen slukker automatisk lyden, når nogen taler ned.

Du kan nyde ProRes videooptagelse hvis du bruger iPhone 13 Pro eller iPhone 13 Pro Max. Disse telefoner har også en mulighed for at slukke automatisk skift kamera på fotos og videoer, perfekt til at opfange makro billeder og nærbilleder.

Enkelte fejlrettelser er blevet lappet med denne seneste opdaterede herunder Fotos app bug som forkert rapporterede opbevaring som fuld, og forkerte temperaturer viser på programmet Vejr. Nogle andre fejlrettelser omfatter glitch, hvor lyd spiller fra en app ville holde pause, når du låst skærmen.

I Windows 11, du decide hvornår og hvordan man får de nyeste opdateringer for at holde din enhed, der kører problemfrit og sikkert. For at administrere dine muligheder og se tilgængelige opdateringer, Selecta Kontroller for Windows-opdateringer. ORA Selecta StartÂ>  SettingsÂ>  Windows Update.

I Windows 10, du decide hvornår og hvordan man får de nyeste opdateringer for at holde din enhed, der kører problemfrit og sikkert. For at administrere dine muligheder og se tilgængelige opdateringer, Selecta Kontroller for Windows-opdateringer. ORA vælge the Start en knap,  og derefter gå Toa Settings Â>  Opdater & Security  Â>  Windows UpdateÂ.

Alt-i-oneparental controland digital velvære solutionOver 4 millioner forældre stoler Qustodios forældrenes kontrol værktøjer til at holde deres børn skærm tid sikkert og afbalanceret på hver deviceâ €”alt fra en enkelt betjeningspanel

Alt-i-oneparental controland digital velvære løsning

Ud over real-time dashboard, modtage detaljerede daglige, ugentlige og månedlige rapporter fra dit barns online aktivitet via e-mail. Indstille advarsler visse aktiviteter og sætte dem i stand til at sende en SOS, hvis de har brug for dig.

kan bruges Denne opdatering metode, hvis dit PS3-systemet ikke er forbundet til internettet. Hent opdateringsfilen til computeren, og derefter gemme det på en USB-lagerenhed. Kopier den gemte fil til systemet opbevaring af dit PS3-system til at opdatere systemet.

Hvis dit PS3-system ikke genkender opdateringsfilen, kontrollere, at mappenavne og filnavnet er korrekt. Indtast mappenavne og filnavnet i enkelt-byte tegn ved hjælp store bogstaver bogstaver.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Gennemse gennem Kategoriseret sektioner til venstre for at lære mere om Opera browsere. Hvis du har et bestemt spørgsmål, anbefaler vi, at du søger i FAQ-sektionen. For de seneste nyheder og opdateringer, check Out Operas Blog.

Populære emner

Nå, øjeblikket er her. Applesâ iOS 15 blev ankom omkring 1 p. . Et mandag. Opdateringen er den årlige efterårstradition, der bringer nye funktioner til Apples iPhone forud for lanceringen af ​​sin nyeste smartphone.

Apple afslørede de første detaljer i iOS 15 under en online Keynote-adresse i juni under sin årlige verdensomspændende udviklere. I sidste uge sagde Tech Giant, at den gratis softwareopdatering vil være tilgængelig fra 20. september, da den introducerede iPhone 13, iPhone 13 mini og iPhone 13 pro under en virtuel begivenhed på hovedkvarteret i Cupertino, Californien.

Hvilken tid vil iOS blive frigivet?

Apple sagde det nye operativsystem vil være tilgængeligt 20. september, dage før 24 september lanceringen af ​​de nye iPhone 13-enheder. De fleste år er den nye software tilgængelig på 10 A. . Pt eller 1 p. . Et Men mange mennesker skynder sig at downloade, så snart opdateringen er tilgængelig, hvilket kan føre til længere downloadtider.

Hvilke iPhones vil støtte iOS?

Nøglefaktoren, der beslutter, hvilke funktioner du får på din iPhone, er behandlingschippen. Telefoner uden A12-chip eller senere savner funktioner som portrættilstand eller rumlig lyd på facetime, fordybende vandreture og live tekst, som lader brugere søge inden for billeder eller screenshots til tekst.

Sådan opdaterer du din iPhone eller iPad med iOS

Den mest bemærkelsesværdige ændring med iOS 15 er en opdatering til FaceTime. Brugere får også en fokusfunktion for at hjælpe med at administrere distraherende -meddelelser, opgraderinger til vejret og MAP-apps, og muligheden for at tilføje din statsidentifikation eller personlige kørekort til din Apple-tegnebog, selvom funktionen ikke vil ankomme til lanceringen.

FaceTime-opkald med Android og Windows-enheder

Med opdateringen til FaceTime får du en gittervisning for at se alle på et facetimeopkald, muligheden for at tage opkald i portrættilstand, og du kan deltage i et facetimeopkald via en Android eller Windows-enhed.

iPhone-meddelelser ændres med fokus

Opdater min telefonsoftware online til Android Download: - Hvis du vil opdatere din telefonsoftware online, kan du få den nyeste softwareopdatering download til Android. Programmet hjælper dig med at opdatere alle dine ventende mobile apps.

Hvad er funktionerne i at opdatere min telefonsoftware online?

Du kan have 50 + apps installeret på din telefon, og du vil altid holde de apps up-to-date på din enhed, så du behøver ikke at kontrollere app opdateringer på afspilningsbutikken flere gange. Du kan få listen over nyligt opdaterede apps og opgradere dine apps og spil ved at bruge ventende opdateringer, der vises automatisk med denne app.

Opdater software Seneste vil hjælpe dig med automatisk at kontrollere alle nødvendige ventende opdateringer af alle dine downloadede apps og spil, system apps på regelmæssig intervaller . Find ud af, hvem der ringede til funktionen Smart Caller ID. Find en opkalder med et opkalds-id.

Alt du skal gøre er at åbne programmet og klikke på det program, du vil opdatere fra app listen. Listen er opdelt i installerede programmer, system applikationer og ventende opdateringer. Opgrader alle dine apps og spil med et enkelt tryk.

Prisvindende cybersikkerhed , drevet af klik

Avira Free Security giver beskyttelse i realtid med meget lavt forbrug hukommelse. Takket være sin lave systemet fodaftryk og integrerede ydeevne optimering funktioner, det holder din enhed, der kører glat og hurtigt.

ophold safe online: shop, bank, og gennemse med tillid

Avira Free Security indeholder værktøjer, som hjælper dig på sikkerheden på nettet. Generer unhackable adgangskoder og logge på automatisk til dine konti med vores password manager forlængelse. Shop sikkert, blokere phishing-websteder, Â og finde de bedste tilbud med vores Safe Shopping forlængelse.

hvad anmeldelser siger om os

"En stor sikkerhedssoftware, der vil beskytte dig mod de store trusler med lidt brug af systemressourcer Det har også mange flere funktioner end nogle af sine konkurrenter:. Ud over at være en pålidelig antivirus beskytter dine personlige oplysninger takket være dets frie VPN og har et værktøj, der hjælper dig med at holde din pc fri for unødvendige filer. Hvis du søger efter en alt-i-en løsning, der giver dig beskyttelse, privatlivets fred og glattere brug af computeren, er et glimrende valg Avira Free Security."

Avira gratis sikkerhed er den seneste udvikling af den moderne antivirus løsning. I sin grundlæggende form frembryder det en af ​​de bedste antivirusmotorer, en VPN, og mange andre effektive godbidder, der vil have stor indflydelse på at beskytte dit privatliv og endda sikre, at din computer kører som den skal. "Â

Det scanner din computer og lister alle de programmer, der er installeret på din computer, og kontrollerer derefter, om der er nye versioner til dem ved at oprette forbindelse til GlarySoft Software Library, hvor alle de nyeste softwareopdateringsoplysninger indsendes og gemmes. På den nemme at bruge og intuitive grænseflade tilbyder Software Update links til at downloade softwareopdateringer og sikrer, at du kører de nyeste versioner. Det samler også og viser andre relevante oplysninger om softwareopdateringer, som du måske har brug for. Gennem grænsefladen kan du holde styr på spørgsmål og kommentarer om nyeste softwareopdateringer, stille dine spørgsmål og få svar fra erfarne brugere, del dine meninger og møde mennesker med lignende interesser på det software-relaterede sociale netværk.

Risikoen

Du vil generelt få en meddelelse fra softwareproducenten i form af en advarsel på skærmen, at opdateringer er tilgængelige. Du vil normalt få valget af, om du skal downloade og installere opdateringen straks eller senere. Vores anbefaling er at downloade og installere så hurtigt som muligt.

Nogle softwareopdateringer kræver, at du genstarter din computer for at afslutte installationsprocessen. Igen vil du normalt få mulighed for at gøre dette straks eller senere. Vi anbefaler, at du gør det så hurtigt som muligt.

Udfyld disse trin

Klik på knappen nedenfor for at downloade fusionssoftwaren. Software er kompatibel med alle Insight CS / CTS og CS2 / CTS2, Evolution CS / CTS og CS2 / CTS2 og attitude CS / CTS og CS2 / CTS2 produkter. Legacy Evolutions Software er kun kompatibel med Evolution versioner 3 og op. Evoht kunder skal bruge EVOHT-software til at opdatere produkter. Bemærk venligst: Fusionssoftwaren vil i øjeblikket ikke fungere på nogen Mac-computere. Download Fusion Software

Mystyle software

Download Mystyleâ "¢ Software til at tilpasse din evolution CS / CTS og CS2 / CTS2. Vælg et billede til størrelse og form til din præference med Simple Point og klik på Handlinger. Opret dit ideelle skærmbillede eller vælg fra flere brugerdefinerede skærmskind, der er forsynet med MyStyleâ "¢ softwarepakken. * MyStyleâ "¢ software er kun kompatibel med Evolution CS / CTS-enheder og CS2 / CTS2. Hvis du har version 1. Du skal opdatere din enhed, før du bruger MyStyleâ "¢ -softwaren. Download Mystyle.

Vigtig

Android brugere Få muligheden for at bruge telefonen som digital bil nøgle

Android brugere Få muligheden for at bruge telefonen som digital bil nøgle

Android- og iOS-enheder har sikre arbejdsforhold livslængde med forskellige længder. Her er hvad du behøver at vide.

Sådan får du Android 6. Marshmallow på en Samsung Galaxy S4 Nextpit

Sådan får du Android 6. Marshmallow på en Samsung Galaxy S4 Nextpit

Ønsker at opdatere softwaren på din mobiltelefon, er det nemt, men du skal oprette din mobiltelefon til internettet, før du kan bruge denne funktion. Dens anbefalede dig sikkerhedskopiere telefonens hukommelse, inden du starter.

hasteopgaver i Delhi for freshers 2020 Arkiv Apna Vacancy

hasteopgaver i Delhi for freshers 2020 Arkiv Apna Vacancy

Søg og anvende nu 500000 Delhi metro leje for token operatør job på MNC Jobs Indien, Indias nr MNC jobportal. Udforsk jobmuligheder i Delhi metro leje for token operatør tværs Top MNC virksomheder nu. Find flere jobåbninger i Delhi metro leje til symbolsk operatør for freshers og erfarne kandidater.

Sådan tilføjer udenlandsk kontakt nummer i WhatsApp Noter Læs

Sådan tilføjer udenlandsk kontakt nummer i WhatsApp Noter Læs

Find mere information om landekoder, telefonnumre koder og ISO-landekoder. Vi er skyld fik telefonen koder, du har brug for nem internationale opkald

USA områdenummer lister med staten

USA områdenummer lister med staten

Den internationale landekode lommeregner vil vise, hvordan man ringe mellem to steder i verden, med lokale område koder, trunk præfikser og internationale landekoder

Opgaver USBC hurtigere end USB Heres, hvad du behøver at vide om USB-opladning og dataoverførselshastigheder

Opgaver USBC hurtigere end USB Heres, hvad du behøver at vide om USB-opladning og dataoverførselshastigheder

Oplad to enheder på en gang med denne USBC væg oplader med en ekstra USBA-port. Tilbyder 50 hurtigere opladning end standard 5W porte. USBC-kabel inkluderet.

USBC Charge Cable 2m

USBC Charge Cable 2m

Få et godt tilbud på GoTo USB C til C-kabel, 4 ft. Se alle de funktioner, specs, pris og få den på tmobile.

Apple Stadig Didnt at skifte til dette Opladning metode med iPhone 13

Apple Stadig Didnt at skifte til dette Opladning metode med iPhone 13

Apple sælger nu sit eget 18W USBC oplader og nu tillader tredjeparts MFI-certificeret Lightning til USBC kabler. AppleInsider diskuterer hvorfor det er et godt tegn for fremtiden USBC paritet i alle Æbler opladere.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.