Apple iPad Mini 5 7. tommer MUXD2 WiFi og Cellular 256GB Silver

Apple iPad mini 5 WiFi 5. generation tablet 64 GB 7. MUQW2LLA Tabletter CDW. om.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

iPad Mini 2022 er Apples mest totable iPad og dens vildledende ly kraftfuld for sin lille størrelse. Den har en lys 7. -inch display, der arbejder med Apple Blyant og et chipsæt, der ryger det lille konkurrence tablet. Dens pris er lige vildledende , koster mere end den større iPad 9.. For sin prisforlangende, ville vi have elsket at have set en 'iPad Pro mini' og Apple Blyant Gen 2 support, men det er svært ikke at elske dette charmerende fane lille.

Techradar Bedømmelse

Den velkendte 7. -inch skærm føles perfekt dimensioneret til greb i den ene hånd og operere med to, ligesom det gjorde, da iPad mini 4 frigivet næsten fire år siden. Næsten intet er forbedret på ydersiden.

Under den lyse skærm, men Apple sammenknebne iPad mini 2022 til arbejdet med den første generation af Apple Blyant. Dens så nemt hurtigt at afhente denne tablet, flick åbne Smart Cover og straks kradse nogle noter. Dens bærbare og ubekymret at bruge og så bare kaste i en pose.

Denne pint-størrelse iPad er vildledende ly hurtigt, også takket være sin iPhone XS-klasse chipset. Den lille skærm giver det til mere læse-og-watch funktionalitet end skrive produktivitet, men det kan håndtere Adobe Lightroom redigere lige så godt som iPad Air 2022 fra en performance synspunkt.

Vi er skyld også været imponeret over dens batteri, netting os lidt bedre resultater end Apples lovet 10 timers batterilevetid i vores test. Dens kombineret med hurtig-opladning kapaciteter så du ikke behøver at vente for evigt at juice op denne version af iPad mini, når dets fuldt drænet.

Men dens også vildledende ly dyrt. Det koster faktisk mere end den større iPad 9. grund af sin overlegne fuld- lamineret skærm, markant hurtigere chipset og bekvem hurtig opladning tech. Æbler små er stadig et medie, når det kommer til iPad prissætning.

Dens bezel-tung konstruktion og mangler af anden generations Apple Pencil støtte betyder dens ikke nedskaleret version af iPad PRO vi håber på i 2022. I stedet, det er en mindreårig, men forfaldne opgradering, der bringer den charmerende iPad mini i moderne tid.

Denne nye operativsystem hjælper turn iPads fra store iPhones i imponerende mac-esque arbejdsstationer, med funktioner som gestus kontrol og forbedrede opmærkninger. Tjek vores iPadOS knudepunkt for alt, hvad du behøver at vide om det nye operativsystem.

Pris og udgivelsesdato

Den nye iPad mini starter ved $ 399 / Â £ 399 / AU $ 599 / AED 1.599 for en 64 GB Wi-Fi-kun version. Den øverste ende model er en hel del mere på $ 679 / Â £ 669 / AU $ 1019 / AED 2729. Denne version kommer med 256GB lagerplads og en mobilforbindelse.

design og display

Apple gør ikke har en foldbar telefon endnu, men hvis det gjorde, ons håb det foldes ud i iPad mini 2022. Vi fandt sin 7. -inch skærm at være den perfekte størrelse til at bære iPad én hånd og rækkevidde vores tommelfingre på tværs af hele tastaturet på skærmen med to hænder.

Apple iPad Mini 5 7. tommer MUXD2 WiFi og Cellular 256GB Silver

Der er meget lidt nyt her, selv om, og det fører til to skoler til at tænke på designet. Den første er den kontrære synspunkt: at Apple has not gidet at ændre sin 'blæst op ældre iPhone' design. Dens ubestridelige dateret. Den anden måde er, at Apple ikke har brug for at ændre det.

Den har en lys, fuld- lamineret Retina-skærm, samme som iPad mini 4. Fra en teknisk forklaring, betyder det beskyttende glas er wafer-tynd og skærmen digitizer er trykket op imod det, i modsætning til den tykkere glas og resulterer hul set i iPad 9. skærmen. Og fra et praktisk synspunkt, betyder det at tegne med Apple Pencil føles mere naturligt, ligesom du er tegning direkte på skærmen.

Ny til iPad mini-serien er en bred P3 farveskala til at vise flere nuancer af farve og True Tone Display-teknologi. True Tone justeres hvidbalancen til at matche vores miljø, så udenfor i parken, skærmen var mere blå, og overgang inde i på TechRadar kontoret, så vi en svag gul tone, der var lettere på vores øjne .

Tilmeld dig en på lager notifikation, før du går!

Den Verge bedømt Mini 5 som en 8. ud af 10, at rose, at det har de samme specs som den større iPad Air og havde solid præstation men noterer sig samtidig, at det havde en "syv-årige udvendige design med stor kanter" og bruger en Lightning port i stedet for USB-C.

tidslinje

Det er nemt at glemme, at fordi Apple tilsyneladende glemt, at det gjorde iPad mini: Den sidste ændring, iPad mini 4, kom i 2022, og dens knapt blevet nævnt siden. De fleste mennesker, både i og uden for Apple, overtog minis middle-størrelse markedsposition sidste ende ville blive snuffed ud af eksistens af stadig større telefoner og repositionering af iPad som en bærbar erstatning.

Men folk virkelig elsker deres iPad minis, og de bare holdes købe iPad mini 4, ligesom resten af ​​iOS lineup blev opdateret og forbedret med tiden. Apple fortalte mig det blev overrasket over at finde, at folk køber de mini primært på grund af sin størrelse, ikke på grund af sin pris. Og hvis folk vil fortsætte med at købe noget, sit værd opdatering. Så theres en ny iPad mini nu, opdateret med nogle af Apples nyeste tech, og starter ved $ 399.

Thats nogle af Apples nyeste tech, ikke alle. Youre stadig kigge på nøjagtig samme ydre design, som nu næsten syv år. Hvis du hemmeligt erstattet alle tidligere iPad mini med den nye, theres en chance du måske ikke engang mærke forskellen. Alle ændringer i denne nye mini er på indersiden, og de er betydelig â €”, som de skal, da mængden af ​​tid, da det var sidste forfrisket.

Youd forvente en spec-bule opdatering som denne til at være temmelig kedeligt, især fordi Apple har lavet nogle nysgerrige valg om Lightning og Blyant støtte undervejs. Men det viser sig jeg virkelig glade for at benytte iPad mini de sidste par dage. Id glemt, hvor meget jeg kunne lide at have en lille tablet i stedet for en kæmpe telefon. Sure, dens en lille smule af en Apple dele-bin remix, men delene er alle gode.

Den eneste grund til at købe en iPad mini er fordi du vil have en morder lille tablet. Der er simpelthen isnt en ny tablet i denne størrelse, der kan konkurrere: Android tablet-app økosystem er langt fra store, små Android tabletter som regel har meget langsommere processorer og er virkelig betød til at se videoer alligevel, og der bare Arent nogen gode små vinduer tabletter bortset fra Surface Go, som er betydeligt større end mini.

Med den nye iPad mini, får du dybest set hele feature sæt af den nye iPad Air i en mindre pakke med flere og bedre tablet-app støtte end noget andet på markedet. Hvis du er den slags person, der ønsker en kraftfuld lille tablet, er den nye iPad mini er det bedste valg, fuld stop. Dets grundlæggende det eneste valg.

Thats ikke at sige, at denne nye iPad mini er perfekt, eller endda state-of-the-art. Disse kanter er en reel tilbagevenden , og beslutningen om at bruge den første generations Apple Blyant i stedet for den langt overlegen anden-generations Blyant Apple udviklet til den nye iPad Pro er ekstremt mærkeligt. Hvis du er forsøger at stykke sammen en sammenhængende historie om Apples iPad lineup, godt, held og lykke. Men det viser sig, at ingen af, der virkelig påvirker hjælp af dag-til-dag iPad mini.

Heres hvad nyt: theres en A12-processor med Æbler Neural Engine, en opdateret 7. -inch display med farve bred støtte, Gigabit LTE og dual-sim støtte i de cellulære modeller, og en ny 7-megapixel fremadvendte kamera med en f / 2. linse.

Så theres en bunke af gamle ting: youve stadig fik en fysisk hjem knap med Touch-ID på forsiden â €”nej Face-id eller fancy haptisk knap her â €” og to stereohøjttalere i bunden. På bagsiden, theres den samme gamle 8-megapixel f / 2. kamera, som tager i bedste mellemlange gode billeder. Theres et hovedtelefonstik, som varmer mit hjerte. Og theres at Lightning-stikket i bunden, ikke USB-C som den nye iPad Pros.

Apple fortalte mig, at de tænker på USB-C som en pro-funktion, og at det var virkelig vigtigt at bevare kompatibiliteten med det eksisterende økosystem af iPad mini tilbehør og arbejdsgange , så virksomheden i stå med Lightning. Jeg får det. Den nye mini er en nem drop-in erstatning for nogen af ​​de gamle, og du kan ikke trække det ud med et stik forandring. Men på dette punkt, Æbler forpligtelse til USB-C er over det hele. I det mindste, forsendelse to nye Lightning iPads midler vil Lightning forblive i Apple-stik mix i flere år fremover, hvilket forsinker fremtiden, hvor alt bare bruger én universel stik. Du har drømme, iPad Mini har virkelighed.

Apple Pencil Support er lige så forvirrende: IPad Pro kom ud sent sidste år med en ny andengen-blyant, der magnetisk klipper på siden af ​​iPad og opkræver trådløst, men denne nye mini har ikke noget af det. I stedet har du æbler First-Gen Pencil, som aldrig har været en triumf af design eller brugervenlighed. Du parrer stadig og oplader det ved at tilslutte det i bunden af ​​iPad, hvilket ser endnu mere ud latterlig på mini, og hætten er stadig sindssygt let at tabe.

Vigtig

Magic tastatur til iPadPro 12. tommer 5thGeneration USENGLISH Hvid

Magic tastatur til iPadPro 12. tommer 5thGeneration USENGLISH Hvid

Shop digitale kameraer, 35mm kameraudstyr, fotoskrivere, hjemmebiograf, dvd-afspillere, autoriseret forhandler Canon, Sony, Nikon, Apple, Olympus, Panasonic, Kodak, JBL, Mino

Æbler 29 W strømadapter oplader iPad Pro skøre hurtigt

Æbler 29 W strømadapter oplader iPad Pro skøre hurtigt

, USB IPad Pro Air Mini, Galaxy Tabs,. ,

IPAD Pro 12. tommer ladere

IPAD Pro 12. tommer ladere

Når det kombineres med æbler 29watt strømforsyningen, ladetider til iPad Pro fald fra 3. timer med bestanden adapter til lidt over 90 minutter.

IPhone 13 er stor, men Æbler 500 iPhone 11 er stadig et godt køb i 2021

IPhone 13 er stor, men Æbler 500 iPhone 11 er stadig et godt køb i 2021

Få en ny iPhone 11 fra Apple. Personlig opsætning og 0 rater til rådighed. Køb nu med gratis levering.

Apple iPhone 11 Dual Sim 4GB RAM 128GB Mobiltelefoner

Apple iPhone 11 Dual Sim 4GB RAM 128GB Mobiltelefoner

Kommentar Æbler iPhone 11 har alle de grundlæggende for hundredvis af dollars mindre end iPhone 13.

Køb Apple iPhone 11 128GB Black MHDH3ZDA

Køb Apple iPhone 11 128GB Black MHDH3ZDA

Køb Apple iPhone 11 Leveres på søndag og om aftenen. Apple iPhone 11 ved coolblue gratis levering afkast.

Apple iPhone 11, iOS, 6.

Apple iPhone 11, iOS, 6.

Oplev iPhone 11, herunder funktioner, prisoplysninger og kundeanmeldelser. Køb alle forudbetalte smartphones fra Cricket Wireless i dag.

Køb Apple iPhone 11 128GB sort mhdh3zda

Køb Apple iPhone 11 128GB sort mhdh3zda

Køb Apple iPhone 11 128 GB i sort fra ATT. Få gratis forsendelse afkast, ingen restocking gebyrer. Med forbehold for ændringer.

Apple iPhone 11 64GB Black coolblue

Apple iPhone 11 64GB Black coolblue

Drevet af den hurtigste chip i smart enhed historie, iPhone 11s A13 Bionic chip, lover uovertruffen ydeevne, når det kommer til gaming, fotografering, og augmented reality. Denne telefoner tilbyder netop den rigtige mængde af alt.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.