Apple iPhone 11 Specs

Nyeste iPhone 11 Specifikationer Egenskaber. Køb i dag

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Overraskelsen fra Apple var reduktionen i prisen basisniveau på USD 699, ned fra start niveauet USD 749 til iPhone XR et år siden selv så mange premium enheder bliver prissat omkring USD 1.000. pple desuden afsløret dyrere "Pro" og "Pro Max" modeller af iPhone 11.

prissat til $ 699, iPhone 11 er $ 50 billigere end forgængeren iPhone XR. Enheden er udstyret med en 6. -inch Flydende Retina-skærm og vil være tilgængelig i seks farver - lilla, grøn, gul, hvid, rød og sort. Det har rumlig lyd og Dolby Atmos støtte.

At tale om kameraet, iPhone 11 kommer dobbelt kamera på bagsiden - 12 megapixel bred og 12 megapixel ultra bred. På forsiden er 12 megapixel TrueDepth kamera, der giver brugerne mulighed for at filme slowmotion videoer, sammen med vidvinkel selfies. EN

Kameraerne er pakket med opgraderede sensorer, der giver mulighed for funktioner som multiscale tone mapping for bedre højdepunkter, samt nat-mode, som hjælper lysne fotos i mørke omgivelser.

IPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max-funktionen 5. -inch og 6. -inch OLED-skærme, hhv. Begge enheder kommer i grøn, rum grå, sølv og guld, mens Apple tilføjet en ny mat finish til bagpanelet.

Enhederne har samme formfaktor som deres forgængere, iPhone XS og iPhone XS Max, men har en helt ny triple-linse kamera på bagsiden. Tredobbelt-linse kamera indbefatter en telefotolinse kamera, vidvinkelkamera der lader i 40% mere lys, samt en ultra bred kamera med en 120-graders synsfelt. Kameraerne er også i stand til at skyde 4K-opløsning video med 30 billeder i sekundet.

"Med Apple TV +, vi er præsentere all-originale historier fra de bedste, dygtigste og mest kreative hoveder, og vi kender seerne vil finde deres nye yndlingsprogram eller film på vores service," sagde Zack Van Amburg, Apples chef for video.

"Du kan ikke finde disse spil på en hvilken som helst anden mobil platform eller abonnement service, ingen spil tjeneste nogensinde lanceret så mange spil, og vi kan ikke vente for dig at spille alt det," product manager Ann Thai fortalt Apple mediebegivenhed.

Udgivelsesdato: 2022 SeptemberDimensions: 150. x 75. x 8. mmWeight: 194 gScreen: 6." IPS LCDMain Kamera: Dual, 12 MPSelfi Kamera: Dual, 12 MPMemory: 64GB 4GB RAM, 128GB 4GB RAM , 256GB 4GB RAMCPU: Batteri: 3110 mAhSensors: Face-id, accelerometer, gyro, nærhed, kompas, barometer

Apple iphone video anmeldelse - klik for at spille

I 2022 introducerede Apple sammen med flagskibet iPhone XS og iPhone XS Max og et budget version - smartphone iPhone XR. Sidstnævnte gjorde ikke halter bagefter sine kolleger i ydeevne, men var karakteriseret af en mere beskeden sæt af funktioner. Dette tilbud blev gladeligt accepteret af forbrugerne, som absolut forudbestemte ting. Fremkomsten af ​​iPhone 11 som et alternativ til iPhone 11 Pro og Max var et must. Hvordan vil det vinder os nu?

Design

I udseende, kan iPhone 11 adskiller sig fra sin forgænger kun i tilstedeværelse af et andet kamera på pladsen lidt fremspringende platform på bagpanelet. Faktisk er denne platform ikke skåret i skroget. Det er en del af en monolitisk struktur. Det anvendte materiale er kendt fra sidste års enhed. Det genbruges aluminium, til glæde for miljøforkæmpere.

hvordan du aktiverer iPhone 13 Viderestilling Feature iOS 15

Er noget imponere dig, når du ser på modellen? I år, en af ​​de nyheder er flytning af virksomhedens logo til et nyt sted. Nu er det ikke i den øverste del, som det var i tidligere modeller, men lige i centrum af bagpanelet. En lille ændring, men signifikant fra et designmæssigt synspunkt.

Skærm

Displayet har ikke ændret i år. Brugeren får en 6. -inch LCD-modul med en matrix opløsning på 1792 Ã- 828 pixels, hvilket er en anelse ringere billedkvalitet til sine større brødre med OLED-skærme. Omkring skærmen er stadig de samme brede rammer, som vi kender fra iPhone XR.

Farver

Hvis du planlægger at ændre din enhed med iPhone 11, bør du vide, at det er til rådighed på markedet i 6 farver: hvid, sort, gul, grøn, lilla og rød. Sorten er afgjort dikteret af popularitet, at fabrikanten håber iPhone 11 vil høste.

Produktivitet

For et år siden, den største fordel ved iPhone XR var dens tekniske egenskaber. Budgettet model modtog den samme processor som flagskib modeller. iPhone 11 fortsætter denne tradition, og det vil være lige så nemt at arbejde med tunge programmer og spil, takket være Apple A13 Bionic-processor. Chippen er bygget på en 7-nm proces, trækker lidt strøm og shows utrolig ydeevne - 1 billion operationer per sekund. Dette er en bemærkelsesværdig indikator. Det er ingen tilfældighed at virksomheden definerer det som den mest magtfulde på smartphone-markedet.

Ifølge Apple, CPU og integrerede grafikchip er den hurtigste i verden. Virksomheden har sammenlignet udførelsen af ​​de nye chips med hardware karakteristika for konkurrenter - f.eks Pixel 3 og Galaxy S10 +. Forsøg har vist, at den nye iPhone overgår dem.

Kameraer.

Blandt ulemperne ved XR kan vi nævne den almindeligt kamera med en beskeden 12-megapixel opløsning. IPhone 11 har taget et skridt fremad. En anden modul er blevet tilføjet - en vidvinkel linse, så du kan fange 4 gange mere plads, når du tager billeder og videoer.

misundelsesværdig mange ting. Det vigtigste 6-linse linse har en 12 MP matrix opløsning, Æ’/ 1. åbning med understøttelse af Focus Pixels teknologi og optisk billedstabilisering. Den vidvinkelobjektiv med 5 linser har en opløsning på 12 MP, blænde Æ’/ 2., 120 Â ° synsvinklen. Autofokus og OIS mangler. Samtidig, modtager brugeren digital 5x forstørrelse og 2x optisk, 4K videooptagelse med en frekvens på 24. 0 eller 60 billeder per sekund. Vi bør ikke glemme muligheden for SlowMo video 1080p med en frekvens på 120/240 pixels per sekund.

Det er ikke alle. Den forreste kamera er også blevet forbedret. I stedet for 7 MP TrueDepth kamera er forsynet et modul med en matrix opløsning på 12 MP, blænde Æ’/ 2 og en bred vifte af funktioner. Lad os nævne nogle af dem: Animoji, Memoji, Timelapse, SlowMo, UltraHD 4K og andre.

Portræt optagefunktion er også blevet forbedret. Smart-DDR funktionen og ansigtsgenkendelse systemet er blevet forbedret. Brugeren modtager nu et sæt færdige redskaber til at skabe et portræt billede i studiekvalitet.

Den automatiske nat optagefunktion gør det muligt at tage flotte billeder, selvom lyset er dårlig. Kreditten går til machine learning algoritmer. I første omgang tager kameraet en serie af billeder, og derefter kun enheden justerer kontrast og lysstyrke, eliminerer slørede elementer og områder. Den endelige foto er således opnået med den bedste kvalitet.

Beskyttelse mod vand og støv

Glasset på forsiden og bagsiden af ​​panelet er så stærk, Apple siger, at fugtbeskyttelse forbedres. Det er IP68 standard. Tillader, at indretningen dykke til en dybde på 2 meter i 30 minutter og overleve. Derudover iPhone 11 er mere modstandsdygtigt over for ridser.

Autonome arbejde

Blandt forbedringerne i de nye iPhones, herunder iPhone 1O1, er batteriets levetid indikator. Den nye enhed tilbyder nu en time mere service end iPhone XR. Det er på tide at nævne, at iPhone XR i 2022 var den bedste enhed i form af batteriets levetid.

Vi tjekker din browser trakin

Apple iPhone 11 er en lovende telefon i en lav pris interval. Denne mobile er drevet af Apples A13 Bionic chip, som betragtes som den bedste processor på planeten. Telefonen kører på iOS13 og har en række interne lagringsmuligheder såsom 64GB, 128GB, 256GB, og 4GB RAM. IPhone 11 Lanceringen fandt sted i september 2022. Telefonen har tre variants- iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro max. IPhone 11 Prisen er $ 599, mens iPhone 11 pris i Indien er Rs. 4900.

Design og skærm

I tilslutningsmuligheder, denne model omfatter Face Unlock, hurtig opladning. Andet netværk support tilgængelig for 2g: GSM 850/900/1800/1900 MHz, 3g: HSDPA 850/900/1700/1900/2100 MHz, 4g: VoLTE.

andre funktioner

Sensorer inkluderet i Apple iPhone 11 er: Accelerometer, Gyro, Nærhed, Kompas, Barometer. Denne telefon leveres også op med nogle interessante træk såsom Face Unlock, hurtig opladning, trådløs opladning, Vandtæt.

Lignende mobiler

En af de bedste iPhone 11 funktioner er Æbler hurtig og kraftfuld Processor-A13 Bionic chip. Denne processor giver lynhurtig behandling kapacitet sammen med høj ydeevne til at udføre flere operationer på samme tid. Lyn- og Thunder-processorerne omfatter også en GPU- eller grafikbehandlingsenhed, der giver iPhone 11 20% hurtigere grafik, samtidig med at strømkravet reduceres med 40% end sine forgængere. A13-chipet giver en lagfri, effektiv effektivitet.

Apple iPhone 11 kører på operativsystemet iOS 13. Dette operativsystem giver højhastigheds-ydeevne til iPhone 11. Det hjælper med at låse op på telefonen 30% hurtigere end iOS 12 og gør applikationerne lanceret to gange hurtigere. Til en pris på 599 $, er dette en fremragende præstation.

Kamera

Apple iPhone 11 har to 12MP kameraer. Med 5x digital zoom og 120-graders vidvinkeludsigt, tilbyder dual-kameraerne en imponerende foto- og videooptagelsesfunktion. Det ultra-brede dual-kamera system er den unikke Advancement i iPhone 11-serien. IPhone 11-kameraet understøtter en 4K videooptagelsesfacilitet på 30fps og 60fps. De dobbelte brede vinklede kameraer aktiverer nattilstand i iPhone 11-serien. Natten mode sigter mod at forbedre den lavt lysfotografi i iPhone 11, som blev betragtet som et svagt punkt for Apple iPhones.

Batteri

IPhone 11 Anmeldelser Bekræft, at telefonen har en batterikapacitet på 3110 mAh. IPhone 11 Battery Life tilbyder en bekvem fuld dag brug. Telefonen også letter trådløs opladning, der er en fremragende funktion. Hvis det styres effektivt, ville batteriet overleve et par år uden problemer. Den eneste smerte er, at Apple ikke tilbyder en hurtig oplader i boksen, og standard 5W opladeren tager cirka 3 timer for at oplade telefonen til 100 procent.

Lithium-ion batteriet på iPhone 11 er hurtig opladning, der er i stand til med Qi trådløs opladning eller USB. Batteriet giver 17 timers videoafspilning og op til 65 timers lydafspilning. Med en 20W hurtig oplader kan denne iPhone 11 batteri blive opladet op til 50% om 30 minutter.

Vigtig

iPhone 11 Brugervejledning iPhone 11 Pro Manuel PDF

iPhone 11 Brugervejledning iPhone 11 Pro Manuel PDF

Find hjælp til din telefon eller tablet. Godt hjælpe dig med at komme i gang, og tilbyde dig råd og tips om at bruge din enhed.

Apple iPhone 11 Manuel Support Brugervejledning Manual PDF Download

Apple iPhone 11 Manuel Support Brugervejledning Manual PDF Download

Her er linket til download Apple iPhone 11 manual, direkte fra fabr. Denne manual vil hjælpe dig med at komme i gang med det, og lære alle dets funktioner.

iPhone 11 Brugerhåndbog og iPhone 11 Pro Manuel PDF

iPhone 11 Brugerhåndbog og iPhone 11 Pro Manuel PDF

IPHONE 11 BRUGERVEJLEDNING FOR BEGYNDERE SENIORS bog. Læs anmeldelser fra verdens største community for læserne. En opdateret information om, hvordan til at udforske i ...

Apple iPhone 11 versus Apple iPhone 11 Pro Max coolblue

Apple iPhone 11 versus Apple iPhone 11 Pro Max coolblue

Vores eksperter test ud iPhone 11 Pro for batterilevetid, kamera og mere for at hjælpe dig med at beslutte, om dens den rigtige telefon for dig.

De nyeste iPhones er endelig her, og du kan allerede få dem til salg

De nyeste iPhones er endelig her, og du kan allerede få dem til salg

Mega forhandler Walmart tilbyder den første dollaroff rabat på æbler Ny iPhone 11

Overkommelige iPhone Reparationspriser i Gold Coast QLD

Overkommelige iPhone Reparationspriser i Gold Coast QLD

Flydende skade reparationer i Sydney CBD og Bondi Junction. Droppet ned på toilettet besluttede at tage en svømning, der er mange måder, vores telefoner kan blive gennemblødt.

Apple iPhone 11 Hvid 128 GB

Apple iPhone 11 Hvid 128 GB

Shop iPhone 11 128GB hvid med vores pris beat garanti. Køb med Afterpay eller Zip. Nyd gratis klik og saml. Gem med officielle.

Apple iPhone 11 Pris, Apple iPhone 11 til de bedste priser i Indien

Apple iPhone 11 Pris, Apple iPhone 11 til de bedste priser i Indien

Køb Apple iPhone 11 PRO 256GB online til bedste pris i Indien. Kontroller fuld specifikationer for Apple iPhone 11 Pro 256GB mobiltelefon med sine funktioner, anmeldelser sammenligning på gadgets nu.

Eksklusiv Apple vil falde iPhone 11 Pris I Indien Til 44.900 Efter iPhone 13 Fondsbørsmeddelelse Onsitego Blog

Eksklusiv Apple vil falde iPhone 11 Pris I Indien Til 44.900 Efter iPhone 13 Fondsbørsmeddelelse Onsitego Blog

Apple iPhone 11 er den seneste overkommelig flagskib på markedet. Men hvordan ser det i forhold til sidste år iPhone XR Her er den fulde gennemgang af, hvordan de to telefoner sammenligne.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.