Apple iPhone 12 mini vs iPhone 11 Pro

Æbler mindste iPhone med 5. tommer skærm kan kaldes iPhone 12 Mini

Apple for nylig afslørede iPhone 12-serien og en af ​​de mest interessante modeller er iPhone 12 mini. Mens dens kompakte størrelse er usædvanligt i landskabet smartphone, der er domineret af store skærme, flere producenter har været opmærksom sidst på efterspørgslen efter mindre smartphones. IPhone 12 mini er Apples løsning for de forbrugere.

I fortiden, har Apple indlæst de bedste specs til sine større, højere-end modeller. Men iPhone 12 mini omfatter mange af de bedste funktioner fra sine kolleger,  med særlig undtagelse af den mindre skærm og manglen OFA den ekstra camera følger med Pro-modeller. Derfor vil forbrugerne er interesserede i iPhone 12 mini ikke at ofre mange funktioner til en smaller enhed.

I alt iPhone 12-serien omfatter fire modeller og alle af dem kommer with en Super Retina XDR OLED display. Dette er en første for Apple kun overvejer iPhone 11 Pro-modeller er udstyret med en OLED-skærm with den almindelige iPhone 11 givet en uimponerende LCD-display. IPhone 12 mini er 5. 8-inches i højden og 2. 3-inches i bredden, med en 5. -inch skærm. Til sammenligning, den almindelige iPhone 12 og iPhone 12 Pro er 5. 8-inches med 2. 2-inches med en 6. -inch skærm. IPhone 12 Pro Max er den største af serien på 6. 3-inches med 3. 7-inches, med en 6. -inch display.

Med alle de nyeste specs, iPhone 12 mini er måske den bedste kompakte smartphone på markedet. Men der er et par alternativer til forbrugere, der ønsker at holde sig væk fra Apples nyeste enhed. For dem, der ønsker at holde sig inden for iOS-platformen, iPhone SE er en billigere løsning og svarer i størrelse til iPhone 12 mini. IPhone SE har dimensioner på 5. 5-inches med 2. 5-inches, med en 4. -inch LCD-skærm. Det er en af ​​de få tilbageværende iPhone-modeller med touch-id, men det betyder også at iPhone SE har større kanter - i modsætning til de iPhone 12 Minis fuldskærmsvisning.

Løb ONA Android, Samsungs Galaxy S10e er den mindste telefon i S10-serien. Galaxy S10e er 5. 0-inches med 2. 5-inches med en 5. -inch AMOLED skærm - ikke de buede skærme præsentere i Samsungs flagskib telefoner. Desværre har Samsung ikke udgivet en mindre model til sin seneste S20-serie. Googles PIXELA 5 er også en stor kompakt smartphone på 5. -inches af 2. -inches, med en 6. -inch OLED-display. Faktisk Pixel 5 formår at passe en større skærm i en telefon, der er på størrelse med Pixel 4a, som har en 5. -inch skærm.

IPhone SE, Galaxy S10e, og PIXELA 5 er fantastiske alternativer til iPhone 12 mini. Men iPhone 12 mini tilbyder den bedste værdi for forbrugerne er interesseret i en kompakt smartphone. Galaxy S10e har en ældre processor, mens Pixel 5 er udstyret med en lavere niveau Qualcomm-processor. Til sammenligning er iPhone 12 mini drevet af Apples nye A14 Bionic chip, ligesom resten af ​​iPhone 12-serien. Afhængigt af succesen med Apples iPhone 12 mini, er det sandsynligt, at flere producenter vil frigive mindre enheder, hvilket skaber hilste konkurrence i den lille smartphone markedet.

Apple gør en hel iPhones i dag og de er alle lidt forskellige â € ”både med hensyn til specs og størrelse. Heres en handy iPhone størrelse sammenligning diagram til at give dig en visuel idé om forskellene

Iphone størrelse sammenligning diagram: alle nuværende iPhones bestille ved mægtig b € |

Den største iPhone du kan købe lige nu er iPhone 12 Pro Max; det har en 6. i OLED-skærm, den største nogensinde monteret på en iPhone, og den måler ind på 160. x 78. x 7. mm, hvilket gør den til den største iPhone Apple har produceret siden lanceringen af ​​iPhone X. Men den største iPhone samlet set ved blotte størrelse, er iPhone 8 Plus. Fordi det har et hjem knap og store kanter foroven og forneden, er det både bredere og højere end iPhone 12 Pro Max.

Dette vil fortsat være den generelle tommelfingerregel går fremad, indtil Apple ændrer hvordan det mærker sin iPhone. Interessant, kunne vi se et afkast af den plus branding i 2022 med udgivelsen af ​​iPhone SE Plus der skal erstatte den nu ophørte iPhone 8 Plus.

Æbler entry-level iPhones for de sidste par år har også været temmelig stor også; iPhone XR har en 6. i LCD-skærmens størrelse og så også gør iPhone 11, igen, denne telefon bruger LCD i stedet for OLED som i øjeblikket forbeholdt Apples dyrere Pro og Pro Maks modeller.

Hvis du er spekulerer på, hvilke iPhone til at købe og forvirres af alle de nuværende og tidligere indstillinger, dens værd at holde sig for øje, at når det kommer til Apple, dont du altid nødt til at købe nyt. Men hvis du gør, kan du finde alle de bedste tilbud indsamlet på ét sted ved hjælp af nedenstående links:

Vi har en række vejledninger, der skal hjælpe dig med at gøre en mere informeret valg om, hvilken iPhone til at købe, der dækker nye modeller, ældre modeller, og hvordan man kan spare penge på din næste iPhone ved at gå renoveret.

Hvorfor iPhones bliver større

Telefoner har fået større og større i løbet af de sidste mange år. Grunden? Medier. Ting som Instagram, YouTube, Netflix, og internettet har udviklet sig, hvordan folk bruger og interagerer med deres telefoner. For at få mest ud af billeder og videoer, du har brug for en stor, høj opløsning skærm. Telefoner bruges mere til multimedie forbrug end at gøre og sende opkald. Dette er den # 1 grunden til, at de er bliver større.

Apple har mange iPhone-versioner, og de alle kommer i forskellige fysiske livssyn og størrelser. Apple har altid gjort de små telefoner omkring 4 inches til lidt under 7 inches. De større telefoner på omkring 6-6. inches er de nyeste. Afhængig af en præference personer, betyder størrelsen ikke påvirker kvaliteten, men varierer som pr en persons behov. Derfor repræsentation af de forskellige iPhone skærm størrelser på en Apple Iphone størrelsesskema muliggør nem sammenligning af de tilgængelige telefoner.

Apple iphone skærmstørrelser indholdsfortegnelse

Apple didnt bruge til at tilbyde mange forskellige iPhone størrelser, men så finder Iphones, går fra under 4 inches til næsten 7 inches. Dog er de ønskede størrelser bedre egnet til forskellige mennesker og forskellige use cases. Så for at få den rigtige størrelse iPhone, vi liste ned hver skærm Iphone, og hvilken type bruger theyre bedste arbejder for.

Få dig en iphone

Apple telefoner er forblevet mindre i forhold til de andre konkurrent telefon selskaber. Apple foretrækker små og tynde udsigter for én hånd brug; men der er en præference for store telefoner, men Apple fastholder den mindre størrelse i deres telefoner som et varemærke.

Den bedste Opløsning er meget brugervenligt og tilfælde specifik. Som et eksempel, iPhone 11 og 11 Pro er gode til at skyde videoer og tage billeder. De to iPhones giver billeder, der er sandere til livet i forhold til andre telefoner. IPhone kan optage i 720p, 1080p og 4K resolutioner. For det absolut bedste videobillede kvalitet, 4K-opløsning er det bedste valg. Hvis du er bekymret om telefon opbevaring, den anbefalede er 1080p eller endda 720p. Kontroller alle Iphone skærmopløsninger i ovenstående Size Chart

IPhone SE er beregnet til folk, der foretrækker den mindre størrelse iPhone. Udviklingen gør det muligt for kunderne at have en up-to-date telefon, der passer deres lille størrelse telefon præference. Apple stadig producerer de større telefoner som iPhone 12 pro max, men deres pris er for høj i forhold til iPhone SE, som koster omkring $ 500. Således er det muligt for en let overgang for mennesker, der bruger billige Android-telefoner til æble.

AMOLED står for Active-Matrix Organic Light Emitting Diode. LCD skærme har en baggrundslys , men AMOLED ikke. AMOLED skærme er tyndere og giver levende billeder end den faktiske nuancer i LCD. Også, det sparer strøm, da der ikke er nogen baggrundslys , men det er mindre synlig i lys i forhold til LCD på grund af den baggrundslys . Teknologien af ​​skærmen gør ikke påvirke Iphone Størrelse selv.

Se mere skærm størrelse diagrammer

Ifølge et foto skildrer påståede klistermærker fra uudgivet Silikone iPhone sager oprindelse fra Apples internationale distributionscenter i Irland, en af ​​de iPhone er tilbøjelige til at blive kaldt iPhone 12 Mini.

billedet viser tre forventede størrelser af iPhone 12, med 5. -inch model er de "iPhone 12 mini," den 6. -inch model er den "iPhone 12 Pro Max", og de to 6. - tommer modeller er den "iPhone 12 / iPhone 12 Pro, '' rapporter MacRumors

. Forretning Standard har altid stræbt hårdt for at give up-to-date information og kommentar om udviklingen, der er af interesse til dig og har bredere politisk og økonomisk implikationer for landet og verden. Din opmuntring og konstant feedback på, hvordan man kan forbedre vores tilbud har kun gjort vores beslutsomhed og vilje til disse idealer stærkere. Selv i disse vanskelige tider, der opstår ud af COVID-19, fortsætter vi med at forblive forpligtet til at holde dig informeret og opdateret med troværdige nyheder, Autoritative Visninger og incisive Kommentar om aktuelle spørgsmål af relevans. Vi har dog en anmodning.

Da vi bekæmper de økonomiske virkninger af pandemien, har vi brug for din støtte endnu mere, så vi kan fortsætte med at tilbyde dig mere kvalitetsindhold. Vores abonnementsmodel har set et opmuntrende svar fra mange af jer, der har abonneret på vores onlineindhold. Mere abonnement på vores online indhold kan kun hjælpe os med at nå målene om at tilbyde dig endnu bedre og mere relevant indhold. Vi tror på fri, retfærdig og troværdig journalistik. Din støtte gennem flere abonnementer kan hjælpe os med at praktisere den journalistik, som vi er forpligtet til.

Cellular og trådløs dataplan kræves. 5G og LTE er tilgængelige på udvalgte markeder og via udvalgte luftfartsselskaber. Hastigheder er baseret på teoretisk gennemstrømning og varierer afhængigt af webstedsforhold og transportør. For detaljer om 5g og LTE-support, kontakt din transportør og se Apple. Om / iPhone / Cellular.

Strøm og batteri Alle batterier er afhængige af netværkskonfiguration og mange andre faktorer; faktiske resultater vil variere. Batteriet har begrænsede genopladningscykler og kan i sidste ende blive udskiftet af Apple-udbyderen. Batterilevetid og opladningscykler varierer efter brug og indstillinger. Se Apple. om / batterier og æble. Om / iPhone / batteri. TML for mere information.

Vigtig

Vil du have en ny iPhone 13 Find ud af hvad din gamle iPhone er virkelig værd først

Vil du have en ny iPhone 13 Find ud af hvad din gamle iPhone er virkelig værd først

Sælg Apple iPhone 11 Pro Max telefon på eBay Selv gamle, brudt, og brugte telefoner er værd penge. Find ud af hvor meget.

Sådan fortæller du, om din iPhone har vandskader, selvom dens vandresistent

Sådan fortæller du, om din iPhone har vandskader, selvom dens vandresistent

I webcontactus. om Du finder kontaktoplysninger. Hjælp dig med at kontakte hurtigt med de oplysninger, du har brug for at finde

Harga Apple iPhone 11 Pro Max Terbaru December, 2021 dan Spesifikasi

Harga Apple iPhone 11 Pro Max Terbaru December, 2021 dan Spesifikasi

Alle nye triplecamera system. Allday batteriets levetid. Den hurtigste chip i en smartphone. Og en 6. tommer Super Retina XDR vise den største og klareste skærm i en iPhone.

iPhone 12 mini vs iPhone 12 vs iPhone 12 Pro vs iPhone 12 Pro Max Whats anderledes

iPhone 12 mini vs iPhone 12 vs iPhone 12 Pro vs iPhone 12 Pro Max Whats anderledes

Læs vores detaljeret sammenligning af iPhone 12 Mini vs iPhone 11 Pro til at hjælpe dig med at vælge den rigtige smartphone til dig baseret på batteriets levetid, størrelse sammenligning og detaljeret kamera sammenligning.

OtterBox Pop Symmetry Series Telefon Taske til Apple iPhone 11 Pro Max Grøn Mint To Be Slank og beskyttende

OtterBox Pop Symmetry Series Telefon Taske til Apple iPhone 11 Pro Max Grøn Mint To Be Slank og beskyttende

Shop Otterbox OTTERBOX SYMMETRY til iPhone 11 PRO FEELING RUSTY 2021 Online ZALORA HK. GRATIS Levering Over 299 Efterkrav 30 dages gratis Retur Cashback

Otterbox Symmetry Series Taske til iPhone 11 Pro Max Bedste tilbud på PriceRunner Danmark

Otterbox Symmetry Series Taske til iPhone 11 Pro Max Bedste tilbud på PriceRunner Danmark

iPhone 11 Pro Otterbox Symmetry Clear Case Clear Tillid Denne klare sag er super slank og konstrueret til beskyttelse med antiølvemateriale, der holder din telefon ubesværet på showet. Den stil du ønsker, den beskyttelse, du har brug for

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Køb Apple iPhone 11 128 GB Purple Online. ead produktspecifikationer, funktioner og kunde anmeldelser. Et års brandgaranti EMI tilgængelig

Bedste iPhones i 2021 Hvilken iPhone skal du købe

Bedste iPhones i 2021 Hvilken iPhone skal du købe

Er iPhone 11 stadig værd at købe i 2021 Her er de fordele og ulemper, du behøver at vide om, når man overvejer en iPhone 11 over iPhone 12

Apple iPhone 11, Pro, Pro Max er nu prissat i Ph

Apple iPhone 11, Pro, Pro Max er nu prissat i Ph

Apple Philippines har udgivet priserne for iPhone 11-smartphone-serien. Preorders starter 18. oktober på Smart Postbetalt og alle autoriserede forhandlere.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.