Apple iPhone XS Max Priser i USA, UK

Jeg gik for at købe en iPhone XS og Apple Store-medarbejderen sagde ikke gøre det

Indhold:

  1. Hvorfor er jeg blevet blokeret?
  2. Hvad kan jeg gøre for at løse dette?
  3. Det er på tide at opgradere din browser
  4. Super retina i to størrelser â € "inklusive den største skærm nogensinde på en iPhone. Selv hurtigere ansigts id. Den smarteste, mest kraftfulde chip i en smartphone. Og et gennembrud dual-camera system. iPhone XS er alt, hvad du elsker om iPhone. Taget til den ekstreme.
  5. Apple hævder, at enhederne har hurtigere Face ID teknologi end iPhone X. Det blev også annonceret i juni 2022 på WWDC at Face ID på iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR og iPhone X ville blive op til 30 % hurtigere med iOS 13, som blev udgivet den 19. september, 2022.
  6. IPhone XS modtog generelt positive anmeldelser fra kritikerne efter frigivelse. iPhone XS og XS Maks brugere oprindeligt havde problemer med LTE, Wi-Fi modtagelse og Bluetooth-forbindelser. Nogle eksperter hævdede, at en defekt antenne var skyld, og som svar på mange forbrugerklager over iPhone XS / XS Maks forbindelsesproblemer, Apple kontaktede brugere for at få hjælp med deres efterforskning. For at løse nogle problemer med XS / XS Max, Apple skubbet iOS 12.. opdatering den 8. oktober, 2022 som sammen med adressering af Chargegate problemet, fast en forbindelse problem, hvor Bluetooth kunne blive midlertidigt utilgængelig på XS / XS Max.
  7. Rammen er lavet af rustfrit stål, giver det en mere elegant look. Dette gør også telefonen betydeligt mere robust end sine forgængere med aluminiumsrammer. Det giver køberen en mulighed for en mindre, men samtidig stor nok skærm til at gøre at se videoer og bruge skærmen en medrivende oplevelse, som sammenlignet med iPhone XS Max og andre flagskibe, der tilbydes af andre smartphone producenter.

Det ser ud til, at nogen på dit netværk har gennemsøgt vores hjemmeside. Din IP-adresse er blevet registreret af vores bot-filter og er derfor blevet midlertidigt blokeret. For at fjerne blokken skal du klikke på knappen nedenfor, og vi vil fortryde denne handling.

9. FaceTime-opkald kræver en facetime-aktiveret enhed til opkalderen og modtageren og en Wi-Fi-forbindelse. Tilgængelighed over et cellulært netværk afhænger af carrier politikker; Dataafgifter kan gælde.

Har du brug for hjælp til at købe?

Anvendelse: Kamera, fotos, sundhed, beskeder, telefon, facetime, mail, musik, tegnebog, safari, kort, siri, kalender, iTunes Store, App Store, noter, kontakter, bøger, hjem, vejr, påmindelser, Ur, Videoer, Aktier, Lommeregner, Voice Memos, Kompas, Podcasts, Se, Tips, Find My Iphone, Find Mine venner, Indstillinger, Gratis Apps fra Apple - Apple TV Remote, iTunes Remote, Music Memos, Genveje, Filer, Mål, Sider, numre, keynote, iMovie, GarageBand, iTunes U, klip

Her er de laveste priser, vi kunne finde for Apple iPhone XS Max på vores partner butikker. Lick på nogen af ​​priserne for at se de bedste tilbud fra den tilsvarende butik. Vi kan få en kommission fra kvalificerende salg.

Den prisfastsættelse, der er offentliggjort på denne side, menes kun at blive brugt til generel information. Mens vi overvåger priserne regelmæssigt, kan de ovenfor anførte, være forældede. Vi kan heller ikke garantere, at disse er de laveste priser, så shopping rundt er altid en god ide.

Hvis du beslutter dig for at foretage et køb, skal du sørge for at gennemgå listen omhyggeligt, så hardwarekonfigurationen, varens tilstand, og dens pris alle matcher, hvad du forventer. Tjek garantisedækningen for dit land og vær opmærksom på eventuelle ekstra ekstra gebyrer som omsætningsafgift og forsendelses- eller toldgebyrer.

Vi leverer linkene til pris sammenligning, men som associerede virksomheder til Amazon og de andre butikker, der er knyttet ovenfor, kan vi få en provision fra eventuelle kvalificerende køb, du laver, fordi vi har henvist dig til butikken. De affilierede programmer Gsmarena Deltager i er helt uafhængige af vores redaktionelle produktrevisionsproces, og vores redaktører har ikke fordel af at vælge specifikke tilbud.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Apple iPhone XS Max blev lanceret i september 2022 & kører på iOS 12. Smartphone er tilgængelig i tre farveindstillinger i. . Guld, Sølv, Space Grey & Giver en lang række tilslutningsmuligheder i forhold til 3G, 4G, GPS, WiFi, NFC Bluetooth-funktioner. Prissat til Rs. 94900 Telefonen er tilgængelig med 64 GB internt lager.

Smartphone er drevet af 2. GHz, 4x1. Ghz Hexa Core Core Apple A12 Bionic Processor. En 4GB RAM sikrer, at telefonen løber glat selv de mest hukommelsesintensive applikationer og viser stadig ingen tegn på lag. 64 GB intern opbevaring kan ikke udvides yderligere.

Det er på tide at opgradere din browser

Elektrode, Comp-BB8844DF-4E39-4B3B-9794-6DFB92DF3693, DC-SCUS-PROD-A13, ENV-PROD-A, PROF-PROD, VER-20. . 2, SHA-2B2FA7AE7CC148E01FFE2FF445132D34FE71577A, CID-BF18D3C8-007-17DCE2B1173A44, genereret: Lør, 18 dec 2022 15:31:08 GMT Telektrode, COMP-6379F238-E847-4F8C-ACED-69534E2DF6BA, DC-SCUS-PROD-A13, ENV-PROD-A, PROF-PROD, VER-20. . 2, SHA-2B2FA7AE7CC148E01FFE2FF445132D34FE71577A, CID-DCC40E6B-007-17DCE316C02E36, genereret: SAT, 18 Dec 2022 15:38:05 GMT

Electrode, Comp-C857ee1b-168D-49F3-B70A-240F9860A982, DC-SCUS-PROD-A20, ENV-PROD-A, PROF-PROD, VER-9. 9., SHA-0824F913C02115E974CD2E0BC851E2F66AED0A9C, CID-A2704D4F-007-17DCE407E07FDC, genereret: Lør, 18 Dec 2022 15:54:33 GMT

Velkommen til de store skærme

Super retina i to størrelser â € "inklusive den største skærm nogensinde på en iPhone. Selv hurtigere ansigts id. Den smarteste, mest kraftfulde chip i en smartphone. Og et gennembrud dual-camera system. iPhone XS er alt, hvad du elsker om iPhone. Taget til den ekstreme.

en bionisk chip

Sikkerhed er enkel, når dit ansigt er dit kodeord. Du kan låse op for din iPhone, logge ind på apps og betale for ting med et blik. Dens den mest sikre facial autentificering nogensinde i en smartphone. Og nu er det endnu hurtigere.

Den nye generation af iPhone

Apple hævder, at enhederne har hurtigere Face ID teknologi end iPhone X. Det blev også annonceret i juni 2022 på WWDC at Face ID på iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR og iPhone X ville blive op til 30 % hurtigere med iOS 13, som blev udgivet den 19. september, 2022.

XS og XS Max der vurderes IP68 for støv- og vandtæthed under IEC standard 60529, med Apple udtrykt en maksimal dybde af 2 meter og op til 30 minutters nedsænkning i vand. Dette er en forbedring i forhold til IP67 vandtæthed iPhone 8 og X. Apple har udført tests i forskellige væsker inklusive chloreret vand, saltvand, te, vin, øl og juice.

bageste kamera opgraderinger

IPhone XS modtog generelt positive anmeldelser fra kritikerne efter frigivelse. iPhone XS og XS Maks brugere oprindeligt havde problemer med LTE, Wi-Fi modtagelse og Bluetooth-forbindelser. Nogle eksperter hævdede, at en defekt antenne var skyld, og som svar på mange forbrugerklager over iPhone XS / XS Maks forbindelsesproblemer, Apple kontaktede brugere for at få hjælp med deres efterforskning. For at løse nogle problemer med XS / XS Max, Apple skubbet iOS 12.. opdatering den 8. oktober, 2022 som sammen med adressering af Chargegate problemet, fast en forbindelse problem, hvor Bluetooth kunne blive midlertidigt utilgængelig på XS / XS Max.

Brugere rapporterede problemer opladning iPhone XS og XS Max med en Lightning-kabel, hvor enheden ikke ville kunne gebyr, hvis det havde været slukket i et stykke tid, og vil først begynde at beregning, hvis skærmen blev tændt. Dette kunne opstå ved en bug med Apples "Deaktiver USB-tilbehør, når låst" indstilling, en funktion har til formål at forhindre, at ukendte enheder i at få adgang en brugers indhold inden for en iPhone. Pressen døbt spørgsmålet "Chargegate". Dette spørgsmål, sammen med Bluetooth forbindelsesproblemer, blev løst med udgivelsen af ​​iOS 12.. den 8. oktober, 2022.

Apple sikkert fundet den bedste måde at fodre iPhone besættelse : lancering 3 modeller i stedet for én eller to. Især for dem, der foretrækker en elegant designet telefon, der passer perfekt i deres hænder, iPhone XS er den helt rigtige valg.

Da Apple besluttet at opgive sin tidligere Touch-id i den helt nye Face ID-lås, ville den nye Apple i øjet være mere sikker end nogensinde. Heck, er den nyeste version af Face ID fungerer godt nok, selv i mørke! Det er klart, dette gør ikke lader meget hjemmearbejde for den bedste producent smartphone.

En temmelig naiv endnu noget gyldigt kritik har gjort det runder også: at iPhone XS ingen virkelig skelnes fra iPhone X. Denne isnt virkelig tilfældet â € ”der er mere end et par fortæller, og godt se, hvad de er foran i gennemgangen.

IPhone XS kommer i to versioner, en med 256 GB intern lagerplads og den anden med 512GB intern hukommelse. Ifølge den nyeste prisfastsættelse på Flipkart shopping site, iPhone XS pris for 256GB modellen er Rs. 72.999, mens iPhone XS specs for den øverste variant med 512GB lagerplads er tilgængelige på Rs. 13,4900. Begge varianter er i øjeblikket udsolgt.

Om telefonen

Rammen er lavet af rustfrit stål, giver det en mere elegant look. Dette gør også telefonen betydeligt mere robust end sine forgængere med aluminiumsrammer. Det giver køberen en mulighed for en mindre, men samtidig stor nok skærm til at gøre at se videoer og bruge skærmen en medrivende oplevelse, som sammenlignet med iPhone XS Max og andre flagskibe, der tilbydes af andre smartphone producenter.

Bortset fra udseende og ergonomi , det lyder godt, også. Dette kan henføres til de forbedringer, som Apple for bredere stereolyd. Men betyder det, at det gør ikke lyden lige så god i udendørs indstillinger. Bortset fra dette, hvis du er en person, der binge-ure ofte på deres telefon på grund af længere rejse timer, så ville du sikkert foretrække en større skærm, wouldnt du?

Vigtig

Apple Pencil 2nd Gen

Apple Pencil 2nd Gen

Apple Pencil 2 er faldet til sit secondbest pris endnu ved 100 sammen med firstgeneration model på 80, plus Apple Watch Series 7 ved 40 off.

Apple Blyant 2. generation til iPad Pro Tilbehør af tmobile

Apple Blyant 2. generation til iPad Pro Tilbehør af tmobile

Apple Blyant 2. generation gør at skrive og tegne nemmere end nogensinde. Oplev Apple Blyant finansieringsmuligheder til rådighed.

Erstatning Apple Blyant Tips

Erstatning Apple Blyant Tips

Shop Apple Blyant Tips 4 Pack med vores Pris beat Garanti. Køb med Afterpay eller Zip. Nyd gratis Klik og indsamle. Gem med Officeworks.

Queens Center Fix Telefon Reparation Computer og tablet reparation

Queens Center Fix Telefon Reparation Computer og tablet reparation

Leder du efter butikker at shoppe rundt du finde i Tiendeo alle de steder, åbningstider og telefonnummer til Apple butikker i Flushing NY og få de bedste tilbud på de online kataloger fra dine foretrukne butikker. Læs mere på Tiendeo

Sidste Apple iPhone tilbud betale et månedligt iPhone Kontrakter

Sidste Apple iPhone tilbud betale et månedligt iPhone Kontrakter

Tecnologa, innovacin y cultura Apple. Encuentra iPhone 11, 12, iPad, Apple Watch, Mac, Airpods, TILBEHØR y mucho ms da iShop El Salvador 0 de inters

Apple Chestnut Street.

Apple Chestnut Street.

Stressniveauer stiger typisk, når en iPhone, iPad eller Mac fejler. Hold din sej ved at lære ins og ud af æblernes forskellige reparations- og supportmuligheder.

Apple TV 4K 32GB Smart TV Box

Apple TV 4K 32GB Smart TV Box

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Apple TV 4K 2021 anmeldelse NY Fjern kan ikke gøre op til høj pris

Apple TV 4K 2021 anmeldelse NY Fjern kan ikke gøre op til høj pris

Bestil Apple TV 4K 32GB på CoolBlue. Bestilt før 2359 leveret gratis i morgen. Coolblue noget for et smil.

Apple Watch Series 5 GPS Cellular, 40mm Guld Aluminium Case med Pink Sand Sport Band SM ML Walmart. om.

Apple Watch Series 5 GPS Cellular, 40mm Guld Aluminium Case med Pink Sand Sport Band SM ML Walmart. om.

Apple Watch Series 5 Specifikationer og funktioner Apple Watch 5 er den seneste SmartWatch fra Apple, det lykkes den nu ophørte Apple Watch 4. Watch 5 kommer i en sofistikeret design thats klassiske

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.