Apple mobiltelefon opladere, adaptere og kabler

Testet magsafe opladningshastighed versus qi, USBC og USBA

Tidligere i år bragte Nomad magnetisk justering til sin basisstation Mini Wireless oplader, der styrer en iPhone. Nu har virksomheden udvidet den praktiske magsafe-kompatibilitet til sin basestationsnav, der kan oplade op til fire enheder ad gangen. Før dagens udgivelse har WEVE testet den nye læder og aluminium magnetisk trådløs oplader, læs videre for alle detaljer.

Nomad Base Station Hub med magnetiske justeringsspecifikationer

Ligesom Nomads andre base stations opladere leverer basisstationens nav med magnetisk justering premium materialer og bygger kvalitet med en matt sort aluminium base og en smidig polstret læder top. Selv som en fire-enhedslader, forbliver basestationens hub minimal og slank.

I brug

Efter at have brugt tid med basisstationens hub med magnetisk justering, tror jeg, at dette er en stor opladningsløsning for dem, der ønsker en højkvalitetsopbygning, slank design og magsafe-kompatibilitet.

Et par konstruktive ideer ID elsker at se implementeret For New Base Station Hub er at inkludere stærkere magneter samt gøre puden lidt større, så du kunne bruge alle tre trådløse opladere samtidigt.

Vigtigt: Afdragsfinansiering leveres kun direkte af deltagende banker. 0% sats underlagt bank tilgængelighed. Når du har foretaget dit køb på Apple Online Store, skal du kontakte din bank for at se, hvilke muligheder der kan være tilgængelige for dig. Bank vilkår og betingelser gælder.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Vi bruger din tilmelding til at give indhold på måder, du har godkendt til og for at forbedre vores forståelse af dig. Dette kan omfatte annoncer fra amerikanske og 3. partier baseret på vores forståelse. Du kan til enhver tid afmelde dig. Mere info

Apple annoncerede sine nyeste iPhone-modeller tidligere i ugen under en glitrende forudindspillet begivenhed, der udsendes til millioner på YouTube. Samt et nyt design, 5G-støtte og opgraderede kameraer, afslørede Apple, at det droppede den bundtede opladningsstik og kablede hovedtelefoner for at reducere størrelsen af ​​emballagen, der var nødvendig for at sende sit nye smartphone-område, som kommer i fire smagsoplevelser â € " iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, og iPhone 12 Pro Max.

Relaterede artikler

Ifølge Apple gjorde det beslutningen om at slippe disse Peripherals fra boksen for at reducere elektronisk affald â € ", da de fleste kunder allerede har kablede hovedtelefoner eller har skiftet til trådløse muligheder â €" som £ 159 AIRPODS. Ikke kun det, men iPhone-ejere, der opgraderer til en ny model, vil også sandsynligvis have en stikkontakt og opladningskabel også - medmindre de sælger deres tidligere telefon til at dække omkostningerne ved den nye eller passere den på et familiemedlem selvfølgelig. Apple siger, at dykket stikket og hovedtelefonerne gør det muligt at krympe emballagens fysiske størrelse til at presse flere kasser ind i hver forsendelse Container , som svarer til at fjerne 450.000 biler fra vejen hvert år. Det er en heft reduktion i forurenende stoffer.

Hvad det californiske selskab ikke nævner på scenen var, at dets beslutning om at fjerne de bundtede hovedtelefoner og opladere også ville gælde for sine tidligere iPhone-modeller â € "dem, der har været på salg for det sidste år eller mere med en oplader og EarPods hovedtelefoner i kassen. Ja, mens de, der købte en iPhone 11 fra Apple Store i sidste uge, ville finde en stikkontakt, opladningskabel og hovedtelefoner i boksen med deres skinnende nye smartphoneâ € | Enhver, der rammer Buy-knappen i dag, vil kun få håndsættet og en belysning til USB-C-kabel.

Handson med nomads nye magsafe kompatible base station hub til iPhone, AirPods, Apple Watch

Det kunne også præsentere iPhone ejere med et problem. Indtil nu, iPhone 11, iPhone SE, iPhone Xr har altid leveret med et Lys til USB-A-kabel og den passende opladning stik. Så mens de fleste mennesker sandsynligvis vil have en gammel opladning stik liggende derhjemme â € ”disse sandsynligvis ville være dem, der er nødvendige for at oprette forbindelse til opladning kabel følger med din nye iPhone.

Trends

Selvfølgelig, hvis du allerede har en iPad Pro ladestik, eller enhver nyere Android smartphone stik, vil du være i stand til at slutte kablet til det. Hvis du ikke har nogen af ​​disse rawlplugs i dit hjem, skal du hoste op  £ 19 for ladestikket fra Apple Store. Apple reduceret udgifterne til at stikket fra  £ 29 ned til en £ 19 efter iPhone 12 annonceringen tidligere på ugen. Udgifterne til dens kabelforbundne hovedtelefoner også faldt med samme beløb.

Mens thats en flot gestus, det kunne også ses som en anerkendelse af, at flere mennesker vil være at købe disse â € ”og oftere â €”end før, og at det kan falde prisen for hver enkelt vare uden aktionærer blive bekymret om faldende indtægter.

Relaterede artikler

For mange mennesker, den nye iPhone SE er en no-brainer opgradering. Æbler anden generation entry-level smartphone har processoren af ​​sit flagskib og løftet om mange års softwareopdateringer, for ikke at nævne en stor kamera, og at $ 399 startende pris. Hvis du er fristet til at preorder i morgen, selv om, theres noget ekstra Id add til kurven.

Thats fordi Apple valgte at bundte sin 5W USB type En oplader i med den nye telefon. Det betyder en langsommere opladning: ikke en big deal, hvis du er bare forlader iPhone SE tilsluttet på din natbord , mens du sover, men mere af et problem, hvis du har brug for en top-up i en kortere mængde tid.

Jeg kan forstå, hvorfor Apple gør det. Margenerne i entry-level smartphones er lav, meget slankere end i midten eller høje ende. Omkostningerne forskel for Apple at producere en 5W USB-strømforsyning versus en 18W-versionen kan være et par bukke på de fleste, men som stadig kommer op over slags skala iPhone SE vil sandsynligvis sælge til.

Løsningen er at købe en mere potent oplader. Apple sælger bare, at det samme 18W model, der kommer i kassen med den dyrere iPhone 11 Pro. Dens $ 29, selvom youll stadig brug for den rigtige kabel.

Æbler 5W adapter, og kabel til at gå med det i iPhone SE boksen, bruger USB type A. Den 18W oplader til iPhone 11 Pro, i mellemtiden, bruger USB type C. En 1m USB-C til Lightning kabel er $ 19, som bringer din samlede til $ 48.

Hvis det virker lidt meget, theres et kompromis. Apple også stadig sælger sin 12W oplader: dens fysisk lidt større end den nye 18W én, selvom dens velsagtens bedre for rejsende, da det har fold-væk stifter, plejer ridse hvad der ellers er i tasken. Du kan også glide disse pins og slot på den rigtige stik til international brug, også.

Dens $ 19, så billigere end 18W oplader, og det bruger også USB type A, så kablet i æsken med iPhone SE vil arbejde også. Du vil ikke få så hurtigt en afgift som den dyrere USB-C-oplader, nej, men dens mindre end halv pris og itll stadig være hurtigere end den medfølgende oplader.

Er en hurtigere oplader afgørende med den nye iPhone SE? Ikke for alle, nej. Stadig, vi alle ved, hvor frustrerende det er at skulle finde en stikkontakt til at sidde tæt, når batteriet gage går rød: hvis theres en måde at skære ned den tid, Im alle for det. I betragtning af, hvor meget ekstra tid blev tilbragt på vores telefoner i denne tid med coronavirus pandemi, behandle dig selv til beefier opladning virker som den helt rigtige form for egenomsorg.

Theres noget værre end at få klar til at gå i seng og at skulle finde et sted at oplade alle dine trådløse enheder. Youre træt og din hjerne er træt og det sidste, du ønsker at gøre, er at blande omkring huset på udkig efter en tom stikkontakt eller Udrede alle dine opladning ledninger. Thats hvorfor der har en trådløs ladestation i hjemmet eller på kontoret er en nødvendighed i disse dage.

Én stor trådløs ladestation er StepUp Magnetic Wireless Ladestation og lige nu kan du få det til salg for kun $ 59. 9. StepUp Magnetic Wireless Ladestation er perfekt til Apple-brugere, fordi det har et sted for din iPhone, Apple Watch og AirPods og de kan alle fange en afgift på samme tid.

Denne slanke grå ladestation vil se godt ud på ethvert skrivebord, natbord eller køkkenbordet og fede ved denne hub er, at opladning dokker glide væk. Det betyder, at hvis du kun har brug for at oplade din iPhone, kan du skubbe andre dokker ud af vejen og frigøre nogle mere plads. Når du er klar til at oplade dine AirPods og Apple Watch, bare skubbe dokker ud og oplade væk.

Hvis du er klar til rod-fri opladning, lige nu kan du få den StepUp Magnetic Wireless Ladestation for kun $ 59. 9. Thats en besparelse på 33% fra de normale pris på $ 89, men kun for en kort tid.

Skiften ville gøre nuværende iPhone kabler ubrugelig med den nye model, og tvinge fans til at købe nye reservedag, hvis de opgraderer deres håndsæt. Det ville også betyde at erstatte enhver Lightning Connector-tilbehør eller købe en adapter.

"Lovgivningen ville have en direkte negativ indvirkning ved at forstyrre de hundredvis af millioner af aktive enheder og tilbehør, der anvendes af vores europæiske kunder og endnu flere Apple-kunder over hele verden, hvilket skaber et hidtil uset volumen af ​​elektronisk affald og stærkt ubelejligt brugere," firmaet sagde i en erklæring set af solen.

"I stedet etablerede Kommissionen en frivillig, industristandarderbaseret tilgang, der så markedsskiftet fra 30 opladere ned til 3, snart at være to â €" lynnedslag og USB-C, hvilket viser, at denne tilgang virker. Regler for at tvinge en "fælles oplader" â € "yay eller nej?

Appleinsider støttes af dets publikum og kan tjene provision som Amazon Associate og Affiliate Partner om kvalificerende køb. Disse affilierede partnerskaber påvirker ikke vores redaktionelle indhold.

Selv dette lange efter Magsafe's introduktion er der spørgsmål, teorier og ritualer, som brugerne har, med hensyn til trådløs versus wired opladning. Evaluering af kombinationerne er enkle, og hvis svar er bedst afhænger meget af enhver given brugers situation og hardware.

Testmetode

Apples enheder blev brugt over tavlen til AC-adaptere og kabler. Den eneste tredjeparts enhed, vi brugte, var Moshi Otto Qi Wireless oplader, som kan opkræve en iPhone op til 7. W â € "den maksimale effekt, den kan modtage fra en Qi trådløs oplader.

For vores test brugte vi en iPhone 12 Pro uden tilfælde. Vi ville nedbryde batteriet, indtil telefonen lukkes ned. Den udarmet telefon blev derefter forbundet til en af ​​de fire metoder til opladning beskrevet ovenfor.

resultater.

På 30 minutters punkt gav 5W adapteren det mindste beløb, kun at komme til 17% opladning. På samme tid var Qi-opladeren på 20%, MagSafe-kablet var 31%, og 20W USB-C-kablet ramte 52%.

I sidste ende tog den 5W oplader mest tid at nå 100% om tre timer og 15 minutter. Qi-opladeren var i andet til sidste sted på to timer og fyrre minutter for at afslutte opladningen. USB-C-kablet opladede den hurtigste, rammer fuld effekt på en time og 55 minutter. Magsafe holdt stærk, Efterbehandling Opladning om to timer og ti minutter.

Magsafe â € "leverer som forventet

Ser på resultaterne, det er umiddelbart tydeligt, at USB-C lynkablet var langt den hurtigste. I det mindste på kort sigt. Det opfyldte også Apples krav om hurtig opladning af en iPhone til mindst 50 procent på kun 30 minutter.

Efter det 30 minutter tog det 20 minutter at gå fra 96 ​​til 100 procent opladet, så Magsafe opladeren skulle indhente. I sidste ende tog Magsafe kun 15 minutter længere end USB-C lynkablet til at oplade vores iPhone 12 pro til 100 procent.

qi skal være perfekt justeret for optimale hastigheder. Vi forsøgte vores bedste for at placere vores telefondage, men enhver Variation kan resultere i faldt effektivitet og en længere opladningstid. MagSafe negerer dette problem ved at bruge magneter til at justere de to spoler korrekt, når iPhone og oplader er parret.

Billede Dette modtager endelig din efterlængte iPhone 11. Alt kører glat, indtil du stirrer på din telefon og venter på, at batteriet får op til 50%, og det virker som en evighed. Du kan ikke stå mere og beslutte at købe en hurtig opladningslader og en USB-C til lynkabel. Det originale Apple-tilbehør er så dyre, du beslutter dig for at få en tredjepartslader. Men det store spørgsmål er: hvordan kan du være sikker på, at denne oplader er pålidelig? Som en Apple die-hard fan, du ved, at du kun skal vælge tilbehør, som er Apple MFI-certificeret, men desværre, det kabel, du ønsker isnt MFI-certificeret. Så bør du købe det?

Vigtig

Apple MagSafe Duo Oplader Tilbehør tmobile

Apple MagSafe Duo Oplader Tilbehør tmobile

MagSafe Duo Oplader til iPhone, Apple Watch, og flere enheder er nu til salg for 119. 9. Thats 20 off.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Popular Science Dec 2004

Taske til Apple Pencil Gen 1st Sort

Taske til Apple Pencil Gen 1st Sort

Udforsk den hurtig og visualheavy guide, der indsamler de bedste iPad covers fra rundt omkring på nettet. For iPad mini 5, iPad 10., iPad Air 3, og de seneste iPad Pro-modeller.

Apple Pencil 2nd Gen

Apple Pencil 2nd Gen

Apple Pencil 2 er faldet til sit secondbest pris endnu ved 100 sammen med firstgeneration model på 80, plus Apple Watch Series 7 ved 40 off.

Apple Blyant 2. generation til iPad Pro Tilbehør af tmobile

Apple Blyant 2. generation til iPad Pro Tilbehør af tmobile

Apple Blyant 2. generation gør at skrive og tegne nemmere end nogensinde. Oplev Apple Blyant finansieringsmuligheder til rådighed.

Erstatning Apple Blyant Tips

Erstatning Apple Blyant Tips

Shop Apple Blyant Tips 4 Pack med vores Pris beat Garanti. Køb med Afterpay eller Zip. Nyd gratis Klik og indsamle. Gem med Officeworks.

Queens Center Fix Telefon Reparation Computer og tablet reparation

Queens Center Fix Telefon Reparation Computer og tablet reparation

Leder du efter butikker at shoppe rundt du finde i Tiendeo alle de steder, åbningstider og telefonnummer til Apple butikker i Flushing NY og få de bedste tilbud på de online kataloger fra dine foretrukne butikker. Læs mere på Tiendeo

Sidste Apple iPhone tilbud betale et månedligt iPhone Kontrakter

Sidste Apple iPhone tilbud betale et månedligt iPhone Kontrakter

Tecnologa, innovacin y cultura Apple. Encuentra iPhone 11, 12, iPad, Apple Watch, Mac, Airpods, TILBEHØR y mucho ms da iShop El Salvador 0 de inters

Apple Chestnut Street.

Apple Chestnut Street.

Stressniveauer stiger typisk, når en iPhone, iPad eller Mac fejler. Hold din sej ved at lære ins og ud af æblernes forskellige reparations- og supportmuligheder.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.