Apple ur oplader

Ugreen Trådløs oplader til Apple Watch

baseus Bangladesh baseud bd baseus online butik i Bangladesh baseus officielle online butik i Bangladesh baseus oplader bangladesh baseus kabel bangladesh baseus øretelefon bangladesh baseus hub bangladesh Baseus power bank Bangladesh

MagSafe Duo Oplader bekvemt oplader din kompatible iPhone, Apple Watch, Trådløs opladning Taske til AirPods, og andre Qi-certificerede enheder. Du skal blot placere dine enheder på opladeren og en stabil, effektiv opladning begynder på kontakt. Opladeren kan foldes sammen pænt, så du nemt kan tage den med dig overalt.

Sådan bruger din MagSafe duo oplader med iPhone-modeller og æble ur

MagSafe Duo Charger er designet til hurtigt og sikkert trådløst oplade din iPhone 12A og Apple Watch samtidigt. Systemet tilpasser sig intelligent conditions til optimere opladning af iPhone 12 ved op til 14 W af spidseffekt levering. Den egentlige magt leveret til iPhone vil variere afhængigt af effektforbrug strømforsyningen og systemforhold. Til iPhone 12 mini, MagSafe Duo Oplader leverer op til 12W af spidseffekt levering.

Det er vigtigt at sætte ind i en strømkilde, før du placerer din iPhone på MagSafe Duo Charger. Dette gør det muligt for MagSafe at kontrollere det er sikkert at levere maksimal effekt. Hvis du tilfældigvis til at placere din iPhone på MagSafe Duo Charger før du sætter til en strømkilde, skal du blot fjerne din iPhone fra MagSafe Duo Oplader, vent tre sekunder, og derefter sætte den tilbage på at genoptage maksimal effekt levering.

Sådan oplades æble ur

Du kan oplade din Apple Watch i en flad position med sin band åben, eller på siden, ved at løfte den induktive opladning stik. Når docket på sin side, Apple Watcha automatisk går i natbord tilstand, så du også kan bruge det som dit vækkeur.

Kom æble ur oplader, der er strøm spare på kan være en prøve opgave, men på Alibaba. about, kan man være sikker på at de vil finde effektivitet og kvalitet. De konverterer let tilgængelige vekselstrøm til DC strøm er nødvendig for at oplade bilerne batteriet. Endvidere kan en elbil køre på benzin og bruge allerede er til stede afgift eller regulere motoren til at drive området bestemt af dem, brændstoftank, når batteriet bliver lav, alle gjort muligt ved denne type oplader. Det giver også en stabil forsyning af nødstrøm.

På grund af deres alsidighed, chargercan æble ur være designet til at være eksplicit konfigureres for hvert køretøj platform. De tager minimal plads, mens du stadig maksimering strømforsyningen. Også, de er effektive, som de er lavet til at optimere ladestrøm og reducere opladningstiden.

Tjek de mange forskellige Apple Watch oplader priser på Alibaba. om. De er opført og solgt af certificerede leverandører, grossister og producenter fra hele verden. Premium skibsfart tilbud er tilgængelige for bulk ordrer.

Med Apple Watch Magnetic Opladning Dock, kan du oplade din Apple-Watch i en flad position med sin band åben, eller på siden. Når docket på sin side, dit ur går automatisk ind Natbord tilstand, så du også kan bruge det som dit vækkeur. Apple Watch Magnetic Opladning Dock bruger samme induktive opladning stik, der følger med Apple Watch. Den oplader alle Apple Watch modeller og størrelser. Og det forbinder via Lightning til USB-kabel og Apple 5W USB-strømforsyning.

Hent venligst en moderne browser:

Vi ønskede at gøre opladning Apple Watch aldeles ubesværet. Du skal blot holde stik i nærheden af ​​bagsiden af ​​uret, hvor magneter forårsage den automatisk til klikker på plads. Dens en fuldstændig forseglet system fri for udsatte kontakter. Og dens meget tilgive, som ikke kræver præcis justering.

Har Yohann sendt til en anden adresse, og efterlade en besked til modtageren. t vil blive knyttet til din forsendelse som brev. ou kan indtaste modtagernes adresse og dit budskab ved kassen.

Gratis levering til Schweiz og Tyskland

Apple Watch Magnetisk oplader til USBC Cable

Også sammenfiltrede, rodet opladning kabler Arent, hvad vi ønskede at beskæftige sig med længere på daglig basis. Vi ønskede disse kabler, der skal organiseres, så lidt synlige som muligt, og ikke at falde ned fra bordpladen hele tiden.

Hvad du får

Denne opladeren til iPhone og Apple Watch er den konsekvente resultat af en søgning efter den bedste måde at ideelt set vise Apple Watch sammen med en iPhone og reducere kabelrod og kabel synlighed. Dens generelle form følger sin funktion.

Apple ur

Et centralt lodret kegle er den optimale form til at være vært for alle Apple Watch typer og stropper, både oplukkelige eller lukkede dem, for at gøre det sidde i et landskab visning, så Apple watchs Natbord tilstand. Kun en lille tap på kanten af ​​pladen vil aktivere dens display.

Iphone

Den centrale kegle giver en forhøjet sted at placere din iPhone komfortabelt på en svag hældning, lige på selve ladestikket. En ideel skærm til din iPhone, især når de anvendes på natbordet.

Bakke

Den brede kant af opladeren giver generel stabilitet og fylder behovet vi så ofte forbundet med natborde. Dens designet til at holde dine små værdifulde skatte, når du tager dem ud for natten, for at holde dem på ét sted uden chance for at miste dem.

integration Kabel

Buede kabelrør på bunden af ​​foden hjælp til at fastgøre kablerne permanent samt at fjerne med lethed, når det er nødvendigt. Når fast ladekablerne er pænt organiseret og fuldt integreret i den mindst synlige måde.

Software Problem: I softwaren spørgsmålet kunden skal kontakte i Apple-autoriseret serviceudbyder for softwaresupport. Mange Apple Watch problemer kan løses ved at genstarte enheden. Du kan også annullere pardannelsen Apple Watch fra din iPhone og derefter parre den igen.

Hardware Problem: I hardware problem såsom opladning problem, magnetisk oplader problem, display problem, parring problem eller andre problemer, bør kunden kontakte ind Apple-autoriseret serviceudbyder for garanti eller post-garanti support.

Apple begrænsede garanti dækker dit produkt mod fabrikationsfejl begynder på den oprindelige købsdato. Garantiperioden varierer fra model til model. Nedenstående figur viser din Apple Watch modeller garantiperioden. Vores garanti er i tillæg til rettigheder, der leveres af forbrugerlovgivningen.

Vi kan være i stand til at fastsætte eller udskiftning af Apple Watch for en ud-af-garanti gebyr. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at betale det fulde nyværdi gebyr, som for eksempel for katastrofale skader eller uautoriserede ændringer.

fremhæve

Apple Watch Series 7 udfordring var at skabe en større skærm, mens knap udvide dimensionerne af selve uret. For at gøre dette, displayet var helt rea € "manipuleret, hvilket reducerer grænserne med 40 procent, hvilket giver mulighed for næsten 20 procent mere skærmareal end Serie 6. Og over 50 procent mere skærmareal end serie 3. Thats noget til smile om.

Always-On Retina-skærm. En lysere billede af dig. Du behøver ikke at hæve dit håndled eller trykke på skærmen for at se tiden eller andre oplysninger og komplikationer på dit ur ansigt, fordi displayet er altid tændt. Og nu sine 70 pct lysere indendørs, når dit håndled er nede.

The front krystal er over dobbelt så tyk på sit højeste punkt end Apple Watch serie 6, tilføjer styrke og holdbarhed. han foran krystal er blevet redesignet med en flad bund, hvilket skaber en mere robuste form mere modstandsdygtige over for revner.

En subtil wraparound effekt er skabt af brydes lys på kanten af ​​skærmen til en problemfri integration med sagen. han rører sensoren er blevet integreret på OLED-panel, hvilket skaber en samlet komponent og reducere display tykkelse og grænser.

Med EKG app, Apple Watch 7er kan frembringe en EKG ligner en enkelt-bly elektrokardiogram. Dens en betydningsfuld præstation for en bærbar enhed, der kan levere kritiske data til læger og tryghed for dig.

Elektroder indbygget i den digitale krone og bagsiden krystal arbejde sammen med EKG appen kan læse jeres hjerter elektriske signaler. Du skal blot røre den digitale Crown til at generere en EKG-kurven på bare 30 sekunder. EKG app kan indikere, om din rytme viser hjerte tegn på atrieflimmer â €”en alvorlig form for uregelmæssig hjerterytme â €” eller sinusrytme, hvilket betyder, at dit hjerte slår i en normal mønster.

Sleep app gør ikke bare holde styr på din søvn. Det hjælper også dig med at oprette en tidsplan og en sengetid rutine, så du kan møde din søvn mål. Den sporer selv din respirationsfrekvens mens du sover. Hvordan forfriskende.

Hele ladesystem til Apple Watch Series 7 er blevet nytænkes for at få dig op at køre hurtigere end nogensinde. Med en opdateret opladning arkitektur og hurtigt opladning USB-C-kabel, det tager omkring 45 minutter at gå fra 0 til 80 procent afgift.

At tage et øjeblik i løbet af dagen for at holde pause og trække vejret kan reducere stress. Den nye afspejlingsfunktion i Mindfulness-appen hjælper dig med at sætte en hensigt og centrere dig selv med en smuk animation. Og nye audio- og video guidede meditationer i Apple Fitness + fokus på at forbedre dit overordnede velvære med specifikke temaer som ro, taknemmelighed eller venlighed.

Apple Watch nu registrerer automatisk, når du begynder Pedaling og minder dig om at starte en træning. Falldetektion, nu optimeret til cykling og andre træningsprogrammer, kan 10 ringe til nødstjenester, hvis du tager et spil. 1 Og for at hjælpe dig med at holde dine øjne på vejen, annoncerer en stemme feedback-funktionen træningsmilestones, som hastighed, afstand og meget mere. For e-cykler beregner en forbedret algoritme mere præcist kalorier.

Et ekstremt niveau på Håndværk var forpligtet til at skabe et ur, der er så forbløffende at se på, da det er i stand til at bruge. Apple Watch er tilgængelig i tre bemærkelsesværdige materialer - titanium, rustfrit stål og 100 procent Genanvendeligt Aluminium.

Beskrivelse.

Ændre den måde, du oplader dit Apple ur med Auracord-A. Denne Apple Watch Charger-kabel kan prale af en magnetisk opladning dock med USB-A til strømindgang. Den magnetiske pude sikrer, at du ikke behøver at tilslutte uret igen og igen på kajen. Opladeren leverer optimal strøm, der kræves for at hurtigt oplade dit Apple-ur. Det er faktisk et must-have Apple Watch tilbehør.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Multiplan Center Shop # 967-971, Level # 9, 69/71 New Elephant Road, Multiplan Center, Dhaka-1205. Telefon: + 88-02-9616027, Mobile 01678141275. Uvastu Arcade Shop # 121-122, Level # 1, 46/48 New Elephant Road, Suvastu Arcade, Dhaka-1205, Telefon: + 88-02-9634050, Mobil 01678141274

Vigtig

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Når du tilføjer musik til dit Apple-ur, kan du lytte til det, uanset hvor du går, selv når du ikke har din iPhone med dig.

Family Setup er nu tilgængelig på Apple Watch i Canada

Family Setup er nu tilgængelig på Apple Watch i Canada

Et familiabonnement er en fantastisk måde at spare penge på Apple Music. Heres Hvordan kan du tilføje familiemedlemmer til din Apple-musik uden at få hovedpine.

Forældre kan nu styre børns Apple Ure med familie opsætning

Forældre kan nu styre børns Apple Ure med familie opsætning

Familie Opsætningen er en Apple Watch funktion i watchOS 7 thats designet til at give forældre til at oprette Apple ure til deres børn uden dem at skulle ejer en iPhone så godt. Familie opsætning er primært rettet mod familier med børn, men det kan også bruges til at oprette ...

Apple Watch SE for børn En gennemgang af Familie opsætning efter to uger

Apple Watch SE for børn En gennemgang af Familie opsætning efter to uger

Den nemmeste måde at sælge noget, er at fortælle folk det vil hjælpe dem ikke dø eller komme til skade. Dette er absolut sandt, når det kommer til Apple Watch, et produkt whosearguably excellentmarketing budskab er, Bær dette, og du kan overleve et hjerteanfald.

Dens billigere at bruge en Apple ur med Verizon nu S..

Dens billigere at bruge en Apple ur med Verizon nu S..

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Apple Watch Carriers

Apple Watch Carriers

New Delhi, har juni 13 teleoperatør Vodafone endelig lanceret esim eller mobiltjeneste til Apple Watch GPSCellular i Indien. Indtil nu, kun Airtel og Reliance jio Network havde esim støtte.

Sådan laver du familieopsætning på Apple Watch

Sådan laver du familieopsætning på Apple Watch

Hvilken ekstra bekvemmelighed du får, når du køber en GPS-cellulær variant af Apple Watch, og hvilke kompromiser du har brug for at lave

Æbler Foneless SmartWatch-funktion, der skal rulles ud i Australien

Æbler Foneless SmartWatch-funktion, der skal rulles ud i Australien

Movistar har netop annonceret en plan, som vi nu kan bruge operatørtjenesterne til at bruge et cellulært Apple-ur i Family Setup-tilstand. Planen, som har en cos

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.