Apple Watch Price i Pakistan Seneste Dec, 2021 priser

Fuld liste over Apple ure og deres priser i Nigeria Værdighed

Ligesom iPhone-priser i Nigeria kan Apple Watches priser varierer stort set pr. Leverandør. Mange faktorer som leverandørens placering i Nigeria, status for uret â € "enten nye eller brugte, målgruppen målrettede, tilføjelser, der følger med uret, kan alle påvirke prisen.

Apple Watchersies

Serien 1 IWatch leveres med Apple S2-processoren Dual-Watch og har ikke GPS. Det er også kendt som Apple S1p. Det er nu blevet afbrudt, men det vil sandsynligvis ikke se et nyt ur. Prisintervallet for denne enhed er mellem £130.000 og â, 050.000.

Apple Watchersies

Dette blev udgivet i 2022 og seponeres også. Det kommer dog med GPS og et 334 mAh Li-Ion batteri. Det svarer meget til sin forgænger, bare små forskelle. Prisen på Apple Watch Series 2 spænder mellem £145.000 til â ,|160.000.

Apple Watchersies

En 52. g enhed, der fulgte med en 16 GB internt lager og 768 MB RAM, serien 3 pakker et 279 mAh batteri. Det understøtter trådløs opladning og kan vare op til 18 timers blandet brug. Apple Watch Series 3 er prissat mellem rækkevidde af â ,|20.000 til Â, 070.000.

Apple Watchersies

Udgivet i 2022, er dette Apple ur vandigt, har 32 GB internt lager og 1 GB RAM. Et 296 mAh LI-PO-batteri Finder Apple Watch Series 5. Prisintervallet for denne SmartWatch spænder mellem £230.000 til  ,|300.000.

Apple Watch Series

Et imponerende 305 mAh batteri leveres med serie 6 Apple Watch. Det er også vandtæt, beskyttet af Safir Crystal Glass, og har en altid på display. Apple Watch Series 6-prisen varierer mellem â, |250.000 og â ,|280.000.

Apple watch se

Også udgivet i 2022 som serien 6, er Apple Watch SE vandtæt, beskyttet af et ion-X styrket glas, og har 3D touch display. Prisintervallet for denne er mellem Â, 0200.000 til Â, 0220.000.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Sådan får du 90 rabat, når du betaler for showmax ved hjælp af Airtel Virtual MasterCard

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Er Apple Watch Series 2 det værd i 2022? Absolut ja, fordi Apple Watch Series 2 har alle SmartWatch-funktioner og funktioner, men den er tilgængelig til laveste nogensinde pris. Den er tilgængelig fra Amazon til billigste pris kun på $ 160. Derfor ville Apple Watch Series 2 gøre retfærdigheden, hvis du køber den.

Apple Watch Series 2 startede $ 179, der faktisk er for den første generation model. Den billigste anden generation er prissat til $ 160 for den mindre 38 millimeter størrelse. Jeg købte personligt 42 millimeter Apple Watch, og det kommer med dette silikone band.

Som en fysisk ejer, fysisk iført et Apple Watch, i stedet for at se på billeder og videoer online, ser den renoverede Apple Watch Series 2 ganske klassisk ud, og det føles moderne. Når du har rose Apple Watch Series 2 Â i din besiddelse, er rumgrå aluminiumhuset, den meget glatte roterende krone og en taktil knap eller al kvalitet.

og et silikone band er et must, hvis du er en fitness møtrik eller har til hensigt at svømme med 42mm plads grå aluminium apple watch serie 2 på også. Og ja, det er en af ​​de nyeste funktioner. Du kan få op til 50 meter eller 164 fod under vandet. Og i modsætning til det første generation Apple ur var det kun stænk modstand.

Men som det tidligere rosa Sand Sport Band, tilbyder Apple nådigt institutionelle bands. Det er meget ligetil at bytte dem ud. Du skal blot holde udgivelsesknappen på bagsiden, skub den gamle mund og slip den nye igen. Jeg anbefaler at få basismodellen, hvis du beslutter dig for at gøre sportsaktiviteter, planter sveder i denne ting, og derefter købe fra tredjepartsleverandører, hvor du får forskellige stilarter til billigere versus køb direkte fra Apple Store.

Jeg havde nulproblemer overhovedet. Theres indbygget GPS, som jeg anbefaler til ethvert fitnessur, da det giver meget mere præcise resultater. Og med min testning kører på min meget velkendte park, er det så præcist som mine telefoner GPS. Og så nøjagtige som mine andre GPS smarte og fitness ure. Ill komme i detaljer om at løbe og arbejder ud temmelig kort tid.

Nu, en af ​​de funktioner, jeg absolut kærlighed besvare telefonopkald på dit håndled. Teknisk set er dette en ny, Ive set dette på en Sony SmartWatch men andre smartwatches, hvis de tilbyder denne funktion, de normalt har til at få en separat data plan for selve uret.

Nu med Apple ur serie 2 dine piggybacks ret off af din telefon. På den positive side, hvis du er i en tavs værelse, en tavs område, det fungerer perfekt for min test og med min ven på den anden side, siger hun, at jeg lyder meget klar. Der er en vis afstand selv, men bortset fra det, thats meget fælles med de fleste højttalertelefon.

Hvis du er i en lidt travl område, theres en baggrundsstøj. Dens lidt svært at høre din ven og du er derefter placere din SmartWatch ved siden af ​​dit øre at forsøge at få et lyt. Men det virker dog dens sådan en praktisk funktion, især hvis din telefon er i dine lommer eller måske youre væk fra din telefon i almindelighed.

Nu underretninger kommer igennem perfekt med muligheder for at reagere tilbage til sms på farten. Hurtige reaktioner findes i bunden af ​​skærmen. Eller stemmegenkendelse. Det fungerer meget godt, og dens muligvis den hurtigste metode her. Øh, dybest set, hvis du ønsker at gøre nogle fuld på sætninger til at reagere, øh, skrible er også en mulighed til rådighed på Apple ur serie 2.

Overraskende det virker meget godt her, men jeg ønsker min finger anerkendelse kunne være mere præcis. Jeg føler som om jeg er nødt til at overdrive eller perfektionere hvert bogstav til tider at sikre Apple Watch registre, som bestemt bogstav Im forsøger at skrive i, men samlet set har alle de muligheder, der findes været god.

For ikke at nævne emojis fås også i serie 2 æble SmartWatch. En af de bedste funktioner er mulighed for at få homescreen forandring uden at skulle downloade eller adgang gennem app på din telefon. Det er, at du rent faktisk kan hente flere baggrunde, men har flere pre-installeret på et ur allerede gør det strømlinet.

Nu skubbe til venstre og højre, til dens temmelig enkel gøre, en gang imellem, jeg dont udføre den perfekte kant knalde, så Apple ur Código også tilgivende , men forståeligt nok, Im sikker for at forhindre utilsigtede ændringer skærmen. trykke Nu kronen ned langs siden bringer alle dine apps, som fungerer fint her og noget, der ville være dejligt at se en iPhones og iPads i sidste ende som et alternativ i stedet for at aflæse og bladre gennem dine skærme langs.

Samme prik bringer Siri, som fungerer fint, når du ønsker at bruge en stemmekommando. Nu, i bunden under dette, under kronen gør det muligt at lukke apps eller vælg hvilke at frembringe, der allerede er åbne. Jeg talte om apps til dem, der er uvant . Apple har en stor line-up af tredjeparts app leverandører.

Alle mine sociale medier eller på deres lys, hvad er Instagram, et cetera. Alle mine mest brugte fitness apps som Runkeeper og Strava er der så godt, og du kan starte en træning på dit håndled. Nu er der apps, tosse apps, jeg tror, ​​du kan sige ned til ligesom Zillow og Redfin. Det er på der, fordi Ive blevet, du ved, der søger efter nogle nye hjem for nylig.

Apple ur serie som et fitnesscenter tracker

Som for egnethed side af tingene, den daglige aktivitet tracking er meget god, men jeg tror meget for den gennemsnitlige forbruger, alt fitness relateret, at Apple Watch tilbud teknisk tilbydes af folk som Fitbit og andre mainstream fitness bands derude.

Thats være ærlig, og thats bare virkeligheden. Men hvad jeg ser, og hvordan eller hvorfor Apple lykkes, dens hvor nemt det er på overfladen. Dens ikke gearet til disse tælle skridt. Dens ikke gearet til specifikt hvor mange kalorier du har forbrændt, men farverig hjul, farverige skærm hele dagen giver dig indsigt i, hvordan meget bevægelse youve havde.

Som anført i denne lyserøde farve, den grønneste var motion og mindre at akvakulturen her i midten er, hvor meget du har i stående i ingen trin i det fjerne er stadig tælles. Men igen, det primære fokus er på den let at læse aktivitet hjul og hvor meget aktivitet i almindelighed, at du har udført.

Nu, når du gør en aktivitet eller log ind eller køre her, det får ganske interessant. GPS spark på hjertefrekvensen sensor begynder at læse og lige ved hånden, du har distance, hastighed, puls, og en timer går alle på samme tid i Apple ur serie 2. Lige nok til at se, hvordan du udfører eller under dit løb er bare nok data, i det mindste for mig at sikre Im udfører.

Det eneste, jeg virkelig så mangler fra  Apple ur serie 2  blev pulszone træning fra æblerne dedikeret aktivitet app, og det faktum, at jeg ikke kan have en slags søjlediagram eller en linje graf i Apple se serie 2 for at vise fremgang i hele måneder alt på ét skærmbillede på telefonen.

Dens lidt af en nedern, så langsigtede tendenser for mere fitness fokuseret enkeltpersoner, der kan lide data og tal. Det faktum, at app isnt ideal, men i en stor buk, det gør ikke betyde Apple uret er noget mindre, som du kan bruge tredjeparts apps, ligesom den meget populære Runkeeper at spore disse behov. Nu som for vores puls nøjagtighed, Ive bevist gennem to år eller deromkring, måske tre år af at teste disse ting på min Apple ur serie 2.

De fleste risikobaserede puls trackers er ikke så nøjagtige som brystbælter med Apple ur serie 2 den gør et godt stykke arbejde på at læse selve toppe og den meget lave. Men konsistensen under hele kørslen isnt dynamisk eller så lydhør som Ive set på brystbælte, og du kan se den blå eller noget lilla linje er meget klodser.

Nu, dette kunne være på grund af støj, når du kører, og jeg forsøgte at sikre den bedste pasform i placering pr instruktioner hver gang, men hver eneste Im gør. Im få disse resultater, men nogle gange dens plet på på tid thats helt slukket. I sidste ende, vil jeg sige, Apple ur serie 2 er stadig en værdig puls tracker til generelle målinger.

Aflæsningerne er præcise nok, men hvis du er på udkig efter en knivskarp præcision, det er ikke der. Med variabilitet , vil jeg sige aflæsningerne udføres såvel som de fleste andre puls trackere derude. Det var en gennemsnitlige ydeevne, du kan sige. Så kommer til slutningen, en af ​​de største gimmick i den sidste generation var bettery liv varede kun 18 timer måske 20 timer eller deromkring fra nogle mennesker.

Nu, fra min erfaring, dont jeg vide, om dette er en gimmick af en af ​​dem under løfte og over leverer situationer. Ive faktisk været at få en dag og et halvt og på dage Im ikke bruger det for meget. Jeg kan få to fulde dage værd af brug og med et løb med tekst messaging ren radikalt i løbet af dagen, og selvfølgelig tjekker tiden.

Nu, til at indgå en besvarer spørgsmålet, hvad nye i serien 2 æble ur versus den sidste generation, og skulle du opgraderer. Theres en ny hurtigere processor. Jeg ved ikke, hvor meget hurtigere det er, men min serie 2 har været smøragtig, glat, for at være ærlig med dig. Og nu Apple ur serie 2 har GPS. Dens nu vandtæt op til 50 meter, ikke bare stænk modstand.

Skærmen er vanvittigt lys, muligvis en af ​​de bedste sreens, indirekte sollys, der har testet hidtil i nogen SmartWatch. Det er én ting, jeg glemte at nævne selv. Theres også medieknapper på Apples ur serie 2. Bedre få, og du kan gemme musik på Apple se sig selv gennem Apples musik og efterlade telefonen helt i bilen eller måske i dit skab, og du kan lytte til din musik med Bluetooth hovedtelefoner.

Nu har den samlede oplevelse været rigtig god og har næsten alt, hvad vi ønsker på en SmartWatch. Fejlene, som jeg gjorde varsel om, svarede til de andre fejl, der Ive set i andre enheder. Så Apple ur, dets teknisk set ikke værre end andre, hvis du er på hegnet til en Apple ur.

sammenligne Apple Watch serien priser

Version 2 af ethvert produkt er altid en til at gå til, eller så de siger, især når det kommer til teknologi. uch er tilfældet med den nyeste inkarnation af Apple Watch, nu kaldet Apple Watch Series 2 â € ”selv om ændringerne er beskedne, de gør ma.

Dommen er i på Apple Watch Series 2 â €”og kritikere synes at lide det. n Onsdag en serie af anmeldelser faldt på Apples nyeste SmartWatch. Konsensus er, at Apple har identificeret, hvor Apple Watch brillerer â €”nemlig som et fitnesscenter enhed â €” og.

Apple har en ny SmartWatch og det hedder Apple Watch Series 2. Vi bebrejder ikke dig, hvis du ikke kan fortælle, at den nye, fordi det ser ud ligesom den originale Apple Watch, der blev udgivet omkring 16 måneder siden. evertheless, den nye Apple Watch Series 2 d.

Tilbage i første halvdel af 2022 Apple frigivet den første version af Apple Watch. Apple Watch var en længe rygter produkt, der ofte omtales som den iWatch før dens udgivelse. På det tidspunkt, det repræsenterede det bedste forsøg, at jeg havde set at give en.

Glem ikke at AFSTEMNING! Hver uge PhoneDog Fans stemme for deres # 1 smartphone i det officielle Smartphone Rankings. Stem nu og bidrager til branchens mest relevante ugentlige ranking diagrammer. iew diskussionen tråd. vælge mængden af ​​de samlede data, du n.

Vigtig

Apple Watch Series 5 Tekniske specifikationer

Apple Watch Series 5 Tekniske specifikationer

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Apple Watch Series 5 GPS 40mm Pris i Indien 2021 40.900. Check Apple Watch Series 5 GPS 40mm specs og anmeldelser. Undersøg Apple Watch Series 5 GPS 40mm Priser fra forskellige butikker.

Renoveret Apple Watch Series5 GPS, 44mm Space Grey Aluminium Case med Sort Sport Band

Renoveret Apple Watch Series5 GPS, 44mm Space Grey Aluminium Case med Sort Sport Band

December 2021 Den øverste Apple Watch Series 5 pris i Filippinerne starter fra 23.990. 0. Få den billigste Apple Watch Series 5 prisliste, nyeste anmeldelser, specs, newused enheder, og mere på iPrice

Apple Watch Series 5 Gennemgå nu verdens bedste ur. Periode.

Apple Watch Series 5 Gennemgå nu verdens bedste ur. Periode.

Fiftthgen Watch har en altid skærm og et digitalt kompas, men er det nok til at få dig til at opgradere eller dyppe ind for første gang

Apple Watch 6 Guld Aluminium Case 40 mm GPS Cellbuddy

Apple Watch 6 Guld Aluminium Case 40 mm GPS Cellbuddy

Ovantica. about Offering Blå Silikone Apple Watch Series 6 40mm GPS Cellular, 41 G i Chennai, Tamil Nadu. Læs om virksomheden. Få kontaktoplysninger og adresse id 23102228633

Sælg gamle Apple Watch Series 6 40mm GPS kun online hos Cashify og få øjeblikkelige kontanter

Sælg gamle Apple Watch Series 6 40mm GPS kun online hos Cashify og få øjeblikkelige kontanter

Ovantica.com tilbyder blå silikone Apple Watch Series 6 40mm GPS Cellular, 41 g i Chennai, Tamil Nadu. Læs om firmaet. Få kontaktoplysninger og Adresse ID 23102228633

Køb Apple Watch serie 6 SmartWatch GPS, 40mm Blood ilt sensor, MG123HNA, GoldPink Sand, Sport Band Online Croma

Køb Apple Watch serie 6 SmartWatch GPS, 40mm Blood ilt sensor, MG123HNA, GoldPink Sand, Sport Band Online Croma

Apple Watch kan gøre, hvad dine andre enheder cant fordi dens på dit håndled. Når du bære det, får du en fitness-partner, der måler alle de måder, du flytter, meningsfulde sundhedsmæssige indsigt, og en forbindelse til de mennesker og ting, du holder af de fleste. Og dens altid blot et blik væk.

Apple Watch Series 6 44mm Pris i Indien, Fuld Specifikationer 19. december 2021 91mobiles.com

Apple Watch Series 6 44mm Pris i Indien, Fuld Specifikationer 19. december 2021 91mobiles.com

Bedste pris for Apple Watch Series 6 44mm er Rs. 43.900 pr. 19. december 2021. Læs fulde specifikationer, ekspertanmeldelser, brugervurderinger og ofte stillede spørgsmål. Oplev 360 graders visning og fotogalleri. Sammenlign priser før du køber online.

Apple Watch Series 6 44mm GPS RED

Apple Watch Series 6 44mm GPS RED

Shop Apple Watch Series 6 44mm GPS RED med vores pris beat garanti. Køb med Afterpay eller Zip. Nyd gratis klik og saml. Gem med officielle.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.