Assurant Repurposes sin 100 million Mobile Device

Assurant Repurposes sin 100 million Mobile Device

Danni C. sagde "Jeg besøgte dette sted at handle nogle personlige forretning. Grunden til at jeg valgte denne placering skyldes, at når jeg kaldte Felecia tog telefonen og var varmt og modtagelig . Selv ikke kunne hun svar nogle af mine spørgsmål, hun Göta ¢ ¬ Â | "læs mere

specialiseret sig i at levere udvidede servicekontrakter og andre risikostyringsløsninger, assurant Solutions tilbyder en bred vifte af produkter, der beskytter apparater, elektroniske apparater, mobiltelefoner og familiens økonomi gennem preneed forsikring. ¢ ¬ Â |

Niveauer af dækning

Niveauet for dækning, du får, er baseret på, hvor Pakket Bankkonto du holder med os. Cover adskiller uanset om du er en Select, sølv, guld, platin eller Premier kontohaver. Her er hvad der er dækket for hver konto:

Niveauer af dækning

Vi ved, hvor meget du regne med din mobile enhed. Så når den falder & pauser, bliver tabt eller stjålet, eller blot ikke virker ordentligt, behøver du Heľpa ¢ â,¬Â|now. Du kan regne med os at være der, når det uventede sker med venlig service og en hurtig løsning. Mobil beskyttelse planer fra assurant hjælp få dig op at køre hurtigt og nemt. Tal til din tjenesteudbyder for at finde ud af, hvordan beskyttelsesanordning kan hjælpe dig med at holde beskyttet og tilsluttet. Allerede beskyttet med assurant? Fil eller spor din påstand på vores mobile Protection Center.

Beskyttelse Device

à ¢ â,¬â € ¹We partner med de udbydere af mobiltjenester og detailhandlere, du har tillid; støtte, beskyttelse og sikkerhed for de enheder, du stole på hver dag. Vi beskytter et bredt udvalg af mobile enheder, fra telefoner og tabletter til mobile hotspots, routere / modems, netbooks og mere. Vi beskytter dem mod ting som tab, tyveri, utilsigtet skade og mekanisk eller elektronisk malfunctionà ¢ â,¬Â|for længe ud over fabrikanter garanti. Beskyttelse vilkår og betingelser varierer fra plan til plan, så kontakt din mobiludbyder for at få yderligere oplysninger om beskyttelse muligheder til rådighed for dig.

à ¢ â,¬â € ¹Ã ¢ â,¬â € ¹Your smartphone og tablet sagen meget for dig. Men dine data? Nogle gange betyder noget en hel masse mere. Thats hvorfor dens så vigtigt ikke bare for at beskytte din enhed, men for at beskytte de oplysninger din enhed forbinder dig til. Ting kan lide kontaktoplysninger for din familie og venner. Din email. Din virksomheds filer. Din økonomi og bankkonti. Assurant tilbyder en række tjenester, som beskyttelse komplement-enhed. Ting som real-time tracking, lås og tørre, anti-malware og kredit overvågning, så du kan holde dig selv, dine data og din enhed sikkert og lyd.

Teknisk support

à ¢ â,¬â € ¹When du kombinerer sofistikerede enheder med avancerede funktioner og millioner af apps, kan du finde dig selv behøver at tilføje nogle tekniske ekspertise til mix. Assurant partnere med udbydere af mobiltjenester til at bringe dig teknisk know-how, der kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din enhed og holde tingene kørende. Innovative supportløsninger tekniske give kunderne selvhjælp muligheder og give dig en heads up, hvis somethings fishy med enheden. Fejlfinding software kan kvæle små problemer i opløbet, før de bliver store.

FAQs.

Hvorfor skal jeg beskytte min mobilenhed? Må ikke de har garantier? For de fleste af os, vores mobile enheder er vores forbindelse til verden. Men hver dag, folk mister adgang til denne forbindelse på grund af ting som mekanisk eller elektrisk sammenbrud, hændelig skade, tab eller tyveri. En fabrikanter garanti dækker typisk kun mekanisk eller elektrisk fejl, og kun i et år. Assurant mobile beskyttelse planer dækker meget mere end det, for årene efter garantien. Beskyttelse planer beskytte din mobile enhed fra en bred vifte af farer, herunder tyveri, tab, spild, fejl og utilsigtede skader s. Og en nem fordringer proces får du en reparation eller udskiftning hurtigt. Vilkår og betingelser for beskyttelse planer varierer afhængigt af din mobiludbyder eller detailhandler og planen, du vælger, så sørg for at du forstår alle de fordele din plan giver.

Hvem er Assurant? Assurant er en af ​​verdens førende udbydere af beskyttelse planer. Men hvis du aldrig har hørt om os, thats okay. Vi roligt partner med store mærker rundt om i verden, der giver planerne beskyttelse forbrugerne har brug for. Var okay med det, for i slutningen af ​​dagen ved vi, at når sandheden kommer, er det godt at være her for at levere på vores løfte om beskyttelse. Weve har beskyttet forbrugerne rundt om i verden i årtier, og vi har set en masse forandring. En ting, som al den oplevelse har lært os, er at fortsætte med at se fremad. Da din beskyttelse skal ændres, kan du satse godt, være her, stående klar til at beskytte de ting, der betyder mest for dig.

Tips

Assurant behandler millioner af mobile enheder hvert år, reparation eller videresende dem, mens de overholder strenge miljøpraksis. Virksomheden genbruger også enheder gennem certificerede partnere, genbruger værdifulde materialer og reducerer mængden af ​​e-affald, der er dumpet i lossepladser . Resultatet er en win-win-win for assurants kunder, klienter og miljøet.

Udvidelse af levetiden på 100 millioner enheder er ikke kun en glædelig præstation, men afspejler også den direkte tilpasning til vores strategi og integration af bæredygtige praksis i hele vores operationer, siger Biju Nair, EVP og præsident, Global Trade-In og Upgrades, hos Assurant. Disse løsninger gør det muligt for os at hjælpe forbrugerne, gavne vores kunder og reducere miljøpåvirkningen. Dette gælder især vores handels- og opgraderingsprogrammer, der holder millioner af brugte telefoner ud af lossepladser .

Udvidelse af levetiden på 100 millioner mobile enheder svarer til at omdirigere 20.412 tons e-affald fra lossepladser , modregning 5. million tons CO2-emissioner og har resulteret i forbedret forbindelse globalt for tiere af millioner af mennesker, der har haft gavn af overkommeligheden af ​​opgradering til højere-end smartphones.

I 2022 alene genanvendte Assurant ca. 1. Million telefoner, hvilket resulterede i genopretning af en anslået 52.500 pund kobber, 1,158 pund sølv, 113 pund af guld og 50 pund palladium. Disse ædle metaller blev holdt fra at være kasseret i lossepladser og hjalp med at reducere behovet for ny minedrift af materialer.

Ud over de miljømæssige fordele ved dens enhedshandel og opgraderingsaktiviteter har Assurants-programmerne hjulpet den globale økonomi ved at sætte ca. 11 milliarder dollar tilbage i forbrugernes lommer i bytte for deres brugte enheder. Ofte sætter folk pengene til at opgradere til en ny telefon med tilbehør og beskyttelse, hvilket yderligere fremmer et længere levetid for enheder.

Beyond Mobile Device Renovering og genanvendelse, Assurant Partners med mange af verdens førende mærker til at finde bæredygtige risikostyringsløsninger til en bred vifte af problemer, der påvirker folk i det daglige liv ã ¢ ⠀⠀ "som naturlige katastrofer , bilreparationer eller brudte apparater. Se den infographic, der fremhæver assurants miljøprocesser og bæredygtighed.

PolicyHolder login

Assurant, Inc. er en global udbyder af risikostyringsprodukter og -tjenester med hovedkvarter i New York City. Dens virksomheder giver et varieret sæt specialitet, niche-markedsforsikringsprodukter i ejendommen, ulykken, udvidet enhedsbeskyttelse og pronerforsikringssektorer. Companys vigtigste driftssegmenter er globale boliger og global livsstil.

Virksomheden, tidligere kendt som Fortis, Inc., blev spundet ud fra hollandsk og belgisk finansielle serviceselskab Fortis forsikring N.. i 2022. Companys oprindelige offentlige udbud den 5. februar 2022 på $ 1. 6 milliarder var det fjerde største år. I forbindelse med offentligt udbud ændrede virksomheden sit navn til Assurant, Inc.

Historie

Assurant kan spore sine rødder tilbage til grundlæggelsen af ​​La Crosse Mutual Aid Association, som blev oprettet for at sælge handicapforsikring i Wisconsin i begyndelsen af ​​1890'erne. La Crosse Mutual Aid Association vil senere blive Time Insurance Company.

I 1991 erhvervede Amev koncernens liv, ulykke og sygesikring af Gensidig fordel Livsforsikringsselskab. Amev Holdings, Inc. blev rebranded Fortis, Inc. i 1991. Superior Insurance blev solgt i 1996. Fortis købte John Alden i 1998 og American Bankers forsikring i 1999.

Den 10. juni meddelte 2022 Assurant en udgang fra sundheden Forsikringsmarkedsplads for at fokusere på boliger og livsstil specialbeskyttelsesmidler og -tjenester, og ville afvikle sin Assurant Health Business. I oktober 2022 meddelte Assurant, at den havde afsluttet salget af Assurant Healths eksisterende Supplerende og selvfinansierede forretningslinjer til National General Holdings Corporation. Assurant begyndte at afvikle sine store medicinske operationer og deltog ikke i den næste overkommelige plejelov åben tilmeldingsperiode, der begynder i november 2022. Assurant solgte sine HSA-aktiver og andre lægemiddelkontoaktiver til SelectAccount i marts 2022. I 2022 meddelte Assurant også, at den forlod medarbejderen fordele markedspladsen. FN's livsinkonomiske aftalt at erhverve Assurant-medarbejderfordele for $ 940 mio. I september 2022, og lukkede salget i marts 2022.

Operations

En Reuters-rapport om afgørelsen erklærede, at Fortis havde en virksomhedspolitik til at målrette hver nyligt diagnosticeret HIV-positiv forsikringstager for en automatisk svigundersøgelse som påskud for at ophæve deres politik, ifølge uanmeldte poster. Som i så fald blev deres forsikringspolicer ofte annulleret på forkerte oplysninger, spinkende beviser eller slet ingen grund. I marts 2022 blev U. Højesteret afviste virksomhedens appel af afgørelsen.

I februar 2022 fandt en Boulder, Colorado Jury, at Assurant Health havde overtrådt sin kontrakt med en kvinde, der var alvorligt skadet i en hit-og-run-ulykke og tildelt hende $ 183,551 for medicinske regninger og ca. $ 37. millioner i straffende skader. Dette blev beskrevet som "en af ​​de største dårlige tro Domme i Colorado History".

Vigtig

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Se fælles spørgsmål om cricketbeskyttelse, en valgfri beskyttelsesfunktion, du kan tilføje til kvalificerede cricket-telefoner. Lær hvilke telefoner der kvalificerer sig og hvornår man skal tilføje dækning.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

I Webcontactus. about du vil finde kontaktoplysninger. Hjælp du kontakte hurtigt med de oplysninger, du har brug for at finde

Telefon fradragsberettigede, Asurion forsikrings- og telefon fordringer

Telefon fradragsberettigede, Asurion forsikrings- og telefon fordringer

Må mennesker, der tilbringer de ekstra penge til at beskytte deres telefon forstå, hvordan disse forsikringspolicer arbejde En classaction retssag foreløbigt godkendt af en Florida føderal domstol hævder mange kunder ikke klar over, hvad der vil ske, hvis de indgive en påstand. Ved ConsumerMan Herb Weisbaum.

Asurion iPhone Screen Coverage Apple Community

Asurion iPhone Screen Coverage Apple Community

Find selskabsforskning, konkurrentinformation, kontaktoplysninger Finansielle data for Asurion Insurance Services, Inc. of Nashville, TN. Få de nyeste forretningsindsigter fra Dun Bradstreet.

Hvad er Asurion Replacement Phone Warranty Pro Tips

Hvad er Asurion Replacement Phone Warranty Pro Tips

Søgning efter en mobiltelefonbeskyttelsesplan Få mere at vide om Asurions Tech Support, Plan Prissætning og tilgængelighed med forbrugere.

Sikkerhed Glassdoor.

Sikkerhed Glassdoor.

LOOKING FOR ASURION Telefonnummer Du er på det rigtige sted Find kontaktoplysningerne om Asurion som e-mail, kontoradresse, arbejdstid, kundesupport mv.

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Find ud af, hvad der fungerer godt ved Asurion fra folk, der kender bedst. Få indersiden scoop på job, lønninger, top kontor steder, og CEO indsigter. Undersøg løn for populære roller og læse om holdene arbejdsliv balance. Afdække hvorfor Asurion er det bedste selskab for dig.

US ATT Forudbetalt SIM Aktivering Guide SIM-kort til USA Canada Mexico CMC fordeling engelsk

US ATT Forudbetalt SIM Aktivering Guide SIM-kort til USA Canada Mexico CMC fordeling engelsk

Et SIM-kort er en smart kort indsat i mobiltelefonen, som forbinder det til din mobiltelefon konto på netværket. Netværket giver derefter din telefon til at foretage opkald. Et SIM-kort kan lagre nogle personlige oplysninger. Der er en række grunde til, at du måske har brug et nyt SIM-kort til din ATT tjeneste.

ATT opfinder en absurd 15 aktivering gebyr for næste kunder

ATT opfinder en absurd 15 aktivering gebyr for næste kunder

Så er de spekulerer på, hvordan de kan få aktiveringsgebyret ATT frafaldes, og hvis det er muligt. I denne artikel, vi deler alle detaljer om det

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.