Beats Solo Pro anmeldelse

Æbler Beats Solo Pro onear hovedtelefoner har aktiv støjreduktion

Har måske også

On-ear par vil detail for $ 300 og være tilgængelig den 30. oktober, med forudbestillinger starter i dag. Theyll slutte sig til over-øret Studio 3 Wireless, som koster $ 350, i Apples datterselskabs i støjreducerende hovedtelefoner opstilling.

Ligesom Studio 3 Wireless, Solo Pro hovedtelefoner bruge en form for adaptive støj annullering Beats kalder Pure ANC. Dette har de hovedtelefoner mikrofoner konstant at overvåge støjen fra dine omgivelser, musikken afspilles i øjeblikket, og din pasform, derefter justere intensiteten af ​​sin aktive støj annullering i overensstemmelse hermed. Du har stadig cant manuelt ændre styrken af ​​ANC, men Beats siger, at det har finjusteret den algoritme der kører Pure ANC tech passer bedre til den solo Pros on-ear design.

ANC i Studio 3 Trådløs var et skridt bag Sonys WH-1000XM3 eller Böses QuietComfort 35 II i form af samlede styrke, men det var effektivt nok. At få sådan noget her kunne være rart for dem, der gerne den on-ear formfaktor eller ønsker at spare et par bukke, når Solo Pro uundgåeligt få en aftale online.

Ny til Solo Pro er en Transparency mode. Denne Código noget nyt for moderne hovedtelefoner på store, men vende den om og itll bruger Solo Pros eksterne mikrofoner til at blande støj udefra ind med din lyd. Dette er typisk nyttigt, hvis du har brug for hurtigt adresse someoneâ ¢ â,¬â € en butik degnen, lader Saya ¢ â,¬â € eller bare ønsker at være mere opmærksom på dine omgivelser uden musikken stopper.

jeg kort testet Solo Pro på en briefing i New York tidligere på måneden og fandt Transparency mode for at producere en forholdsvis naturlig effekt. Aktivering det stadig skære nogle bas ud af den virkelige verden støj, men jeg ikke fornemmer den slags kunstige gevinst thats stede på nogle konkurrerende hovedtelefoner, og enhver forsinkelse var umærkelig . Dette var blot et lovende eksempel, men; Ill behov for at prøve yderligere at få et mere retvisende fornemmelse af dens effektivitet.

Som det er tilfældet med de seneste Beats hovedtelefoner ligesom Studio 3 Trådløst og sande trådløse Powerbeats Pro, Solo Pro skal holde særlig appel til brugere Apple-enhed. Det har den samme Apple-made H1 trådløse chip som den nyeste generations AirPods og dem Powerbeats Pro, med det samme forenklet parring processà ¢ â,¬â € som forbinder hovedtelefon til enhver enhed bundet til Apple IDA ¢ â,¬â € forbedret Bluetooth og håndfri Siri stemmestyring support. Den oplader løbet Lightning i stedet for USB-C, også, og det understøtter Apples nye lyd deling featureÃ,Â, der kan stråle den samme lyd stream til flere H1 eller W1 hovedtelefoner på samme tid. Mens Beats hardware er generelt mere åbne over for at arbejde med Android-enheder end AirPods vil Solo Pro ligner det fortsætte den igangværende tendens af specifikke hovedtelefoner favoriserer bestemte operativsystemer. Moderne tider, og alt det der.

The apple-formet skygge

Sandsynligvis den mest interessante ved Beats, dog forbliver dets forhold til sit moderselskab. Beats has not gjort nogen radikalt ny hardware da Apple brugt $ 3 milliarder på hovedtelefonen gigant i 2022, og virksomhedens reps fortsat understrege, at mens de to selskaber deler ressourcer, de forbliver separate enheder, der er målrettet forskellige markeder. De Powerbeats Pro øjeblikket sidder som en højere ende alternativ til de fænomenalt populære AirPods at bære Æbler navn, og Solo Pro her synes at fortsætte mærker presse på for præmien.

Men flere rapporter har antydet, at Apple planer om at frigive sine egne støjreducerende hovedtelefoner, der ville sidde over Beats' alternativer. Hvor meget konkurrence Beats fortsætter til ansigt fra sin ejer vil være fascinerende at se. For nu, så længe det har sine mega-celebrityendorsements og at lille b på siden af ​​sin hardware, skal Beats fortsætte med at sælge i stort tal. Tja se, om Solo Pro hovedtelefoner præstationer matcher markedsføring i de kommende uger.

Den Beats Solo Pro Wireless er en smule bedre end Beats Studio3 WirelessÃ, hvis du ikke huske den on-ear design. Solo Pro Wireless har en lidt bedre støjreduktion funktion og deres lyd profil er bedre afbalanceret end Studio3. ,  På den anden side, den Studio3 er mere komfortable takket være deres over-ear design og komme med et lydkabel til brug, når kablet, som du skal købe separat til Solo Pro.

Sony WH-1000XM4 Wireless er bedre over-ear hovedtelefoner til de fleste anvendelser end den Beats Solo Pro Wireless. Sony er mere komfortable, har en mere bas-tung lydprofil, som nogle brugere måske foretrække, og deres companion app tilbyder en grafisk EQ plus forudindstillinger til hjælp du justere deres lyd til din smag. Deres ANC gør også en væsentlig bedre stykke arbejde med at blokere ud støj omkring dig, og de har længere kontinuerlig batterilevetid. Men Beats har en H1-chip, som gør det let at problemfrit parre dem toÃ, dine Apple-enheder.

Den Beats Solo Pro Wireless er bedre end Sony WH-CH710N til de fleste anvendelser. De Beats er mere robuste og har en mere neutral lydprofil, som nogle måske foretrække. Deres ANC funktion er også meget bedre til at blokere ud omgivende lyd. Men Sony har en langt mere komfortabel pasform. De understøtter NFC parring og kan bruges trådløst eller med en kabelforbindelse. ,EN

Den Apple AirPods Pro virkelig Wireless er bedre hovedtelefoner end den Beats Solo Pro Wireless. Apple er i-ører thatÃ, er lettere at tage med dig på farten. TheyÃ, have en mere komfortabel og stabil pasform, en bedre støj isolation præstationer, og en længere batterilevetid. ,  Dog kan nogle brugere foretrækker Beats' on-ear design.

Bose QuietComfort 35 II / QC35 II Wireless 2022 er bedre hovedtelefoner end Beats Solo Pro Wireless. Bose er mere komfortable, har en mere neutral lydprofil, som nogle brugere måske foretrække, og en markant bedre støj isolation ydeevne. De har også en bedre samlet batteriets ydeevne andÃ, kan parres med op til to enheder ad gangen. Imidlertid er de Beats bedre bygget.

Beats Solo Pro Wireless Noise Cancelling Headphones Ivory

Apple AirPods Max WirelessÃ, og Beats Solo Pro Wireless har forskellige styrker og afhængig af dit forbrug, kan du foretrækker en over den anden. Mens begge hovedtelefoner er meget velbygget, Apple er mere komfortable,  have en virtuel surround-funktion, og blokere mere omgivende støj. ,  De har også en standby-funktion til at spare på batteriet, når de ikke bliver brugt, og exhibitÃ, sænke lyd latency på iOS og Android. Imidlertid Beats har en mere neutral lyd profil og deres pasform er mere stabil.

Sony WH-1000XM3 Wireless er mere alsidige end Beats Solo Pro Wireless. Den Sonys over-ear design og fantastiske ANC funktionen blok ud en masse støj, hvilket er bedre for pendling eller på kontoret. De er også mærkbart mere komfortabel og har en bedre batterilevetid. Deres app tilbyder også mere tilpasning og masser af kontroller. På den anden side, er standard lydprofil af Beats er mere neutral, men du kan ikke EQ dem, ligesom du canÃ, med Sony.

Den Beats Solo Pro Wireless er lidt bedre hovedtelefoner end Sony WH-XB900N Wireless. De Beats er bedre bygget, har en mere neutral lydprofil, som nogle brugere kan foretrække, og deres ANC kan signifikant blokerer mere omgivende støj. Men Sony er mere komfortable, du kan tilpasse deres lydprofil ved hjælp af deres følgesvend app grafisk EQ og presets, og du kan bruge dem wired.

Jabra Elite 85h Trådløs er lidt bedre hovedtelefoner end den Beats Solo Pro Wireless. Jabra er mere komfortable, har en mere neutral standard lydprofil, som nogle brugere måske foretrække, og bedre samlet mic ydeevne. Deres batteriets ydeevne er bedre, og deres companion app tilbyder en grafisk EQ og forudindstillinger til hjælp du justere deres lyd til din smag. Men Beats er, bedre bygget, og deres ANC-systemet gør et væsentligt bedre stykke arbejde for at blokere ud støj omkring dig.

Den Beats Powerbeats Pro virkelig Wireless og den Beats Solo Pro Wireless har forskellige styrker , og du vil måske foretrække enten en. De Powerbeats Pro har en mere behagelig og stabil pasform egnet til sport, og deres integrerede mikrofon tilbud bedre samlede præstation. De har også en bedre batteriets ydeevne. Men Solo Pro er, bedre bygget, har en ANC-system, der kan blokere mere baggrundsstøj, og deres fortsatte batteriets levetid er længere.

Den Beats Solo Pro Wireless og Sony WF-1000XM4 virkelig Wireless har forskellige styrker , og du vil måske foretrække enten en. Mens begge hovedtelefoner er velbygget og har store ANCs, Beats er på-ører med en mere neutral lydprofil, som nogle brugere kan lide, og længere kontinuerlig batterilevetid. De har også en H1-chip til problemfri parring med dine andre Apple-enheder. Men Sony er mere komfortable, deres Companion App har en grafisk ækvivalent og forudindstillinger for at hjælpe med at tilpasse deres lyd, og de har en bedre batterivirksomhed.

The Beyerdynamic DT 770 Pro og Beats Solo Pro Wireless har forskellige Styrker , og du foretrækker måske en over den anden. Beyerdynamic er overørre designet med Audiophiler i tankerne. De er mere komfortable og har en mere neutral lydprofil, som nogle brugere måske foretrækker. Deres passive SoundStage er også større, mere naturlig lyd og underholdende. Til sammenligning er beats mere alsidige og bedre egnet til afslappet brug. Beats er trådløse on-ører med en integreret mikrofon, så du kan tage opkald på farten og et aktivt støjreducerende system for at hjælpe med at blokere baggrundsstøj.

Beats Solo Pro Wireless er mere alsidige hovedtelefoner end Hyperx Cloud 2 / Cloud II. Beats er trådløse on-ear-hovedtelefoner med en mere neutral standard lydprofil, som nogle brugere måske foretrækker, og overlegen støj isolering ydeevne takket være deres Active Noise Canceling System. De har også en H1 chip, så du kan problemfrit parre dem med dine Apple-enheder. Hyperx er dog overørre designet til spil. De er mere komfortable og har en signifikant bedre samlet Boom Mic-ydeevne.

Bose 700 hovedtelefoner trådløse er bedre end The Beatsã, Solo Pro Wireless. Bose over-øreedesignet er mærkbart mere behageligt og ikke er så tæt som beats. Deres ANC-funktion er også bedre til at blokere lyd i støjende omgivelser, og deres mikrofon har en bedre optagelseskvalitet og støjhåndteringsevne. , Â På den anden side har beats en længere kontinuerlig batterilevetid fra en enkelt opladning, selv om de ikke har en strømsparende funktion. BeatsÃ, Â ydelsen af ​​H1-chipet, som kan resultere i bedre overordnet tilslutningsevne, men vi kunne ikke teste dette. ,EN

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Samsung Business giver Enterprise enheder og løsninger kan lide mobile enheder, smarte gæstfrihed display, store format display-løsninger, AC i Indien.

Bedste Cyber ​​Mandag Apple Watch tilbud 2021 Whats stadig tilgængelig Digital Trends

Bedste Cyber ​​Mandag Apple Watch tilbud 2021 Whats stadig tilgængelig Digital Trends

Men kun den røde model. Dealmaster har også Nest termostater, skærme, mere.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Best Buy tilbyder store rabatter på smartwatches, tv, bærbare computere, og mere dette præsidenter dag. Her er nogle af de bedste tilbud.

Bedste Køb iPhone 12 Pro 128GB 1107 Unlocked Geek Squad Open Box YMMV RedFlagDeals.com Forum

Bedste Køb iPhone 12 Pro 128GB 1107 Unlocked Geek Squad Open Box YMMV RedFlagDeals.com Forum

Best Buy har et par åben kasse iPhone 12 Pro modeller på salg. Disse sælges og sendes med Best Buy. Personligt har jeg haft store oplevelser med BB åben kasse

Bedste køber iPhone 12 mini tilbud ser ud til at friste forbrugerne over til den mindre enhed

Bedste køber iPhone 12 mini tilbud ser ud til at friste forbrugerne over til den mindre enhed

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Irlands Bedste mobiltelefon tilbud Sim Kun

Irlands Bedste mobiltelefon tilbud Sim Kun

Ingen kontrakt. Lavpris. Mere fleksibilitet. Drop din udbyder og butik med HSN til din næste forudbetalt mobiltelefon til at modtage alle disse store fordele og mere.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Hey gutter Jeg er ny på dette websted og jeg vil gerne have en lidt råd jeg i øjeblikket åbne min mobiltelefon værksted omkring tre måneder siden, og jeg ...

De første 12 apps, du skal installere på din Galaxy Note 20

De første 12 apps, du skal installere på din Galaxy Note 20

Du har brug for disse apps installeret for at få mest muligt ud af smartphone med den bedste stylus

De bedste hovedtelefoner til at købe i 2021

De bedste hovedtelefoner til at købe i 2021

Kablede øretelefoner giver bedre MIC kvalitet i forhold til ægte trådløse øretelefoner og er mere overkommelige sammenlignet med deres trådløse modparter.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.