Bliv en FT abonnent for at læse Millioner af tmobile kunders data lækket i sofistikerede cyberangreb

TMobileSprint Deal, påvirker 100 millioner Kunder, Godkendt af dommer

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Sørg for, at du har forsøgt flere muligheder, når nå kundeservice. Hvis levende kundeservice agent ikke er tilgængelig via telefon, så prøv live chat. Ofte direkte besked via Metro Af T Mobile Facebook konto eller Metro Af T Mobile Twitter-konto kan få dig en kunde repræsentant hurtigt, så prøv det også. Hvis du ønsker at indgive en klage eller sende en positiv feedback kan du lade din kommentar eller klage i henhold til Instagram eller Youtube indlæg og i mange tilfælde virksomheden vil reagere på det. For nemheds skyld alle disse kundeservice kontaktmuligheder for Metro Af T Mobile er angivet ovenfor.

Hvad skal man gøre, hvis metro ved t mobile levende person kontaktoplysninger ikke fungerer?

Det er typisk, at kundeservice menupunkter ændre sig med tiden. Muligheder for kundesupport og endda kontakt telefonnumre kan fjernes og tilføjes. Hvis du har problemer med at få en virkelig person i Metro Af T Mobile kundeservice med instruktionerne ovenfor bedes forlade kommentar i kommentarfeltet nedenfor, og vi vil forbedre denne vejledning. Vi er konstant overvågning af kundeservice kontaktnumre, e-mail og chat for at sikre vejledningen på hvordan man taler til en levende person i Metro af T-Mobile kundeservice er den mest præcise.

Beklager, du må ikke få adgang til denne side

En større-er-bedre mentalitet har fejet de tech og mediebranchen i de seneste 18 måneder, som virksomheder har brugt 200 milliarder $ på en række megamergers der har omformet den amerikanske virksomhed landskab.

Den lange-in-the-værker fusionen ville kombinere nationerne tredje og fjerde-største trådløse luftfartsselskaber, hvilket skaber en telekommunikation gigant til at tage på AT & T og Verizon. Det nye selskab, at blive kaldt T-Mobile, ville have omkring 100 millioner kunder.

Aftalen er opstået som digital teknologi har vævet sig ind i stoffet af hverdagen, ændre, hvordan folk bruger deres telefoner og tvinger trådløse luftfartsselskaber, tv-net og filmstudier til at bevæge sig væk fra de analoge systemer, der engang dominerede underholdning og kommunikation industrier.

I den regerende tirsdag Dommer Victor Marrero af United States District Court i Manhattan afviste en uortodoks udfordring til den aftale ledet af advokater generelle fra 13 stater og District of Columbia.

Dragten blev bragt i juni efter lovgivere på justitsministerium og Federal Communications Commission godkendt fusionsplanen. De stater, hævdede, at kombinationen af ​​T-Mobile og Sprint vil mindske konkurrencen, føre til højere cellphone regninger og placere en økonomisk byrde for lavere indkomst kunder.

Deres argumenter ikke svaje dommeren. Han roste T-Mobile i sin afgørelse, kalder det en maverick, der har ansporet de to største spillere i sin branche til at gøre mange pro-forbruger ændringer og beskriver dens forretningsstrategi som unægtelig en succes.

Fusionen, som T-Mobile og Sprint håb til tæt inden den 1. april, ville være den seneste i en bølge af virksomhedernes tilbud. I juni 2022 AT & Ts byde at købe Time Warner blev godkendt, hvilket giver telefonen gigant kontrol af CNN, HBO, og Warner Bros. film- og tv-studier. Kort efter Walt Disney Company slå ud Comcast at købe hovedparten af ​​Rupert Murdochs 21. Century Fox imperium. Sent sidste år, Shari Redstone kombineret hende familiens to virksomheder, CBS og Viacom.

Kendt for sin sprudlende og ofte stridbar ledelsesstil, Mr. Legere gjort brug af retten beslutning om at tage sigte på AT & T og Verizon, ved hjælp af en særlig øgenavn for hver: Pas på, stum og dummere og Big Kabel â €” vi kommer dig en € | og du ikke har set noget endnu!

Ms James, der har argumenteret for, at fusionen ville koste abonnenter mindst $ 4. milliarder årligt, kaldet det regerende et tab for hver amerikaner, som stoler på deres mobiltelefon til arbejde, til at passe et familiemedlem, og til at kommunikere med venner. Hun tilføjede, at handlen var altid om massive virksomhedernes overskud end alt andet.

Én potentielle snag rester: California Public Utilities Kommissionen, der regulerer teletjenester i staten, har endnu ikke underskrive på fusionsplanen. Forbruger grupper i Californien har argumenteret for, at T-Mobiles lover at levere hurtigere service til overkommelige priser er urealistisk.

Kommissionen forventes at udstede en foreløbig afgørelse inden for et par uger og træffe en endelig opkald efter en 30-dages kommentar periode. Det kunne blokere farten, men en mere sandsynlige udfald, baseret på de seneste domme, ville være for det at gøre det muligt for virksomhederne at kombinere, hvis de blev enige om at visse betingelser. De kunne omfatte arbejdstager beskyttelser, pris fryser og service-garantier for borgere i Californien.

De Communications Workers of America, en arbejdskraft gruppe, advarede om, at fusionen ville sætte 30.000 arbejdspladser i fare. Tilsynsmyndigheder har ignoreret klare beviser for, at denne fusion vil resultere i betydelige tab job for trådløse arbejdere, Chris Shelton, formanden for organisationen, sagde i en erklæring tirsdag. Han tilføjede, at T-Mobile medarbejdere er blevet mere bestemt end nogensinde at slutte sig sammen og vinde union repræsentation.

Hvis fusionen går igennem, vil de fleste af Sprint kunder ender med at have T-Mobile planer. Kunder af Sprints forudbetalte mærker, herunder Boost Mobile, Virgin Mobile og Sprint forudbetalt, ville blive kunder hos parabol netværk, et satellit-tv-selskab, der har planer om at flytte ind i telekommunikation.

De oprindelige fusioner vilkår opfordrede til T-Mobile, den største af de to selskaber, for effektivt at købe Sprint i en all-lager transaktion, der blev tidligere vurderet til $ 26. milliard. På grund af den retssag, har den oprindelige frist for at færdiggøre handlen gik, og T-Mobile har skubbet til at genforhandle vilkårene.

Begge selskaber har portrætteret fusionen som afgørende for deres fremtid i en branche udfordret ved at prissætte krige, der har underskårne overskud og gået i stå vækst. Ved at kombinere med Sprint, T-Mobile har sagt, ville det være i stand til at accelerere udviklingen af ​​5G, den næste generation af trådløse netværk.

AT & T og Verizon har også hyldet udviklingen af ​​deres egne 5G-netværk, som bringer hurtigere-end-bredbånd hastigheder gennem luften. 5G er ikke et sæt teknologi standard, og hvert selskab tilbyder sin egen version af tjenesten.

Den planlagte fusion er også vigtigt at Sprint, som har blødte kontanter og abonnenter i de seneste år. SoftBank, den japanske konglomerat, der styrer selskabet, har været på udkig for at hæve penge til sin nyeste tech investere fond.

Den nye T-Mobile vil blive ledet af Mike Sievert, T-Mobile Chief Operating Officer, der er indstillet til at overtage fra Mr. Legere, ansigtet af virksomheden siden 2022. Mr. Legere har sagt at han vil forlade virksomheden efter hans kontrakt udløber i april.

Nu var laser-fokuseret på efterbehandling de få åbne poster, der er tilbage, men vores øjne er på prisen: endelig at bringe dette længe ventede fusion og alt det gode, det vil levere, Mr. Sievert sagde i redegørelsen.

Hr Legere og hans Sprint modstykke, Mr. Claure, var engang rivaler, hvis selskaber nålet hinanden i reklamekampagner og sociale-media indlæg. Alle blev glemt i april 2022, da selskaberne meddelt deres hensigt at slå sig sammen.

De to ledere gjort personlige appellerer til embedsmænd i Washington, da de arbejdede for at sikre godkendelse af fusionen. For at få nik fra regeringen, T-Mobile og Sprint enige om at sælge ud af væsentlige dele af deres virksomheder til parabol nettet.

Mr. Legere foretaget talrige besøg på F.. . og det amerikanske justitsministerium, og Mr. Claure var et væld af en fundraiser for repræsentant Marsha Blackburn, en Tennessee republikanske der nu senator. Adskillige lovgivere udtrykte betænkeligheder end Mr. Legeres Washington besøg, der noterer sig dusinvis af gange, at han og andre T-Mobile ledere opholdt sig i Trump International Hotel. Selskaberne har nægtet at gøre noget upassende.

Åbningstider

Den nedtælling har officielt startet. Kom og være en del af denne historiske fest, hvor godt fejre Dick Clarks New år Rockin Eve med Ryan Seacrest første nogensinde spansksprogede nedtælling , transmitteret live fra Distrito T-Mobile. Være en del af historien og opleve alt, hvad Puerto Rico er bedst til.

Den største i musik, kunst og underholdning vil blive venter på dig her, starter ved 20:00. En verdensklasse, stjernespækket lineup er blot en af ​​de mange overrasker youll nyde på dette aldrig-før-set oplevelse. EN

Varmen fra kulgrill er håndgribelig fra spisestuen i denne åbne køkken koncept. La Central af Mario Pagán hylder den symbolske CAA ± en de azúcar gennem kreativ brug af sukkerrør og rom i hver af sine retter. Vores fineste, mest forskelligartede Gastronomisk Tilbyder vil helt sikkert være en gang i livstidserfaring. EN

** Den gastronomiske oplevelse skal købes af personer 21 år eller ældre. Hver gæst inkluderet i reservationen skal registreres under den gastronomiske oplevelse. En automatisk 1% facilitetsgebyr, gældende moms og 18% servicegebyr vil blive anvendt på de samlede omkostninger ved gastronomisk oplevelse. Erfaringer ekskluderer Drikkevarer , som skal købes separat på hver restaurant.

** Reservationer til de første siddepladser vil have to timer at nyde i restauranten. Efter to timer vil gæsterne blive forpligtet til at miste deres bord, men kan fortsætte med at nyde deres gastronomiske oplevelse på populære Plaza.

-magenta parti med 747 parkeringspladser til rådighed. - Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â West Lot i Puerto Rico Convention Center med 1.043 Parkeringspladser til rådighed; og-Â Â Â Â Â Â East Lot i Puerto Rico Convention Center med 1.167 parkeringspladser til rådighed.

Vælg dit abonnement

Du går ind udenfor eller gennem kasinoet inde i park mgm. Let at navigere på min vej ovenpå og til min sektion. Han arena er intim nok, at du kan se klart fra de øverste hjørner. Min klage er imidlertid, at de store projektionsskærme på siden er alt for lille! For gange, hvor du vil se hendes outfit eller ansigt tættere, er du afhængig af disse fremskrivninger, og de er teeny små til et auditorium denne størrelse. Oncession står var også begrænsede, så kom tidligt, så du ikke går glip af showet!

UFC 269 Og så glad for, at jeg fik at opleve kommer her under denne begivenhed. Alt er renset og alle så organiserede. Fødevarer og drikkevarer, hvis du kommer her for en begivenhed. Opholdt sig i suite sektionen, og jeg må sige, det er fantastisk! Fødevarer, desserter, øl, spiritus og drikkevarer alle forudsat for dig. Toiletter er i nærheden, hvilket er meget praktisk og en bar udenfor, hvis du har brug for at få noget, der ikke er forudsat.

Great hockey oplevelse! Disse mennesker ved, hvordan man laver en festatmosfære. Arena var let at navigere og havde masser af åbent plads til at samle. Elskede pre-game patio fest ud foran før spil. Også elskede at du indtaster sektioner fra toppen og arbejder din vej ned ad gangen for at finde pladser snarere end at arbejde dig op! Pre-game fremspring på isoverfladen er et godt strejf!

Vigtig

Touchscreen kalibrering APK nyeste version gratis download til Android

Touchscreen kalibrering APK nyeste version gratis download til Android

Søgning efter Android apps at identificere touch screen spørgsmål Disse apps vil hjælpe dig med at identificere og diagnosticere touch skærm problemer på Android.

Windsor Opbevares ved Town East Mall Windsor

Windsor Opbevares ved Town East Mall Windsor

Town East Mall placering i Mesquite, Texas TX. Lagringsbibl 133 lejere, timer, telefon 972 270 4431. Besøgende anmeldelser, salg, cupouns. Adresse og retninger 2063 By East Mall, Mesquite, Texas TX 75150.

Z6 Børn Børn GPS Tracker Watch

Z6 Børn Børn GPS Tracker Watch

GPS Tracking Digital Watch for Kids RelyEon giver den bedste GPS tracker ur til børn, og vi er specialiserede i GPS barn sporing touch screen ur, GPS tracker vedhæng, GPS tracking-enhed for børn.

De bedste måder at overføre data fra Android til Android Digit

De bedste måder at overføre data fra Android til Android Digit

Google og Samsung gjort flytte iPhone data til din nye Android-telefon enkel og nem. Du kan endda overføre din iMessage historie.

Sådan Transfer alt indhold fra en iPhone til en computer

Sådan Transfer alt indhold fra en iPhone til en computer

Hvis du for nylig har købt en ny iPhone eller du tænker på at få en snart, vil du ønsker at vide, hvordan du får din nye telefon op at køre

Sådan Transfer esim fra One iPhone til en anden TechyLoud

Sådan Transfer esim fra One iPhone til en anden TechyLoud

Løst Hej, jeg har en anden linje på min iPhone, en esim, og jeg ønsker at overføre det til min nye iPhone. Den Telstra help site siger Kan jeg flytte min esim profil til ny enhed Ja, alle forudbetalte 904.446

Overføre filer til SD CardAmazon. omAppstore til Android

Overføre filer til SD CardAmazon. omAppstore til Android

Jeg har en Samsung S2 8. kører Android 7. Når jeg downloader nogle mapper med en blanding af mp4 og pdf-filer fra skyen og derefter prøve at flytte dem fra ...

Metatags. g. TITEL

Metatags. g. TITEL

Hvordan til at overføre filer fra HUAWEI Files App til et hukommelseskort

Flyt en trådløs Line til din anden konto

Flyt en trådløs Line til din anden konto

Tænker på at skifte din mobiltelefon udbyder for at finde en bedre aftale Følg disse fem nemme trin for at ændre din mobiltelefon udbyder nu.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.