Belkin Ultraglass Beskyttelses Film til iPhone 12 Mini

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Beskyt smartphone glasset med denne hærdet glasbeskyttelsesbeskytter. Det vil holde det sikkert fra disse uventede fald og de irriterende ridser. De "hærdet glas" -beskyttere har en bedre modstand end de konventionelle. Så i tilfælde af hits vil det være i stand til at tage op på alle virkningerne.

Specifikationer iPhone mini hærdet glas:

Få den ultimative rustning til din smartphone! Med 9H ultra-tynde japansk Asahi glas, giver Naztech IntelliShield maksimal beskyttelse og holdbarhed uden bulk. 6 forsvarslag giver maksimal dråbe, påvirkning, ridse og knusbeskyttelse til din dyre telefonskærm uden at ofre HD klarhed eller bare-skærm berøringsfølsomhed. Livet er uforudsigeligt , være forberedt.

Forhindrer direkte nicks, skraber og dinger til din telefonskærm fra nøgler, mønter, penne og endda dine kæledyrs poter. IntelliShield-hærdet glas har en anti-shatter-belægning, der holder dig og din enhed sikker fra shards i tilfælde af en stærk indvirkning.

Hårdhed til hærdet glas refererer til dets evne til at modstå ridser på en skala fra 1 til 10. Regelmæssigt glas placeres omkring 5 timer og en diamant, det hårdeste element på jorden, er den højeste ved 10 timer.

I modsætning til standard skærmbeskyttere lavet af flimsy filmark er Naztechs IntelliShield udformet fra 100% autentisk japansk Asahi glas. Dens konstrueret til at være usædvanligt hård og skader modstandsdygtig over for at give din smartphone den ultimative rustning!

Nem applikation

Denne skærmbeskytter er afskåret med en 3D-kurve, der følger konturen på din telefonskærm for maksimal beskyttelse og kompatibilitet med de fleste telefoner på markedet. De forstærkede kanter reducerer chancen for at chippe på påvirkning for at sikre en glattere glide til fingersvipning.

Speciel oleofob behandling holder glasset fri fra fingeraftryk og oliefløfter, mens de stadig er silkeagtig glat til at røre, i modsætning til andre belægninger, der kan være klæbrig og klæbrig. En hurtig tørring vil altid gendanne din skærm til glitrende klarhed.

*********************************************** ********************************

*********************************************** ******************************** Amazoncom Inc forsinker forsendelsen af ​​ikke-væsentlige ting under den nuværende COVID-krise, Sænker ankomsten af ​​de fleste smarte enhedstilbehør - herunder Ringeke produkter på Amazon

Ringeke-teamet anerkender imidlertid betydningen af ​​enhedsbeskyttelse, og vi tilbyder hurtig og gratis forsendelse til alle varer købt gennem RingkestoreCombeat Amazon-ventetiden ved at få dine tilfælde, skærmbeskyttere og alt andet direkte fra kilden!

*********************************************** ********************************

Hvis du ikke er 100% tilfreds med dit køb af en eller anden grund, vil vi med glæde acceptere afkast af pakker inden for 30 dage efter salgsdatoen og udstede en fuld refusion minus forsendelsesgebyr, hvis varen er i videralbar tilstand.

Bemærk venligst, at internationale ordrer kan blive moms og yderligere toldgebyrer ved levering. Disse gebyrer bestemmes af dine lokale toldembedsmænd og er køberens ansvar. Ringeke er ikke ansvarlig for tabt af internationale pakker, når de er blevet afsendt ud af vores lager. Ringeke er ikke ansvarlig for enhver international returpost.

CRYSTALSHIELD EPITOMISER Vores opmærksomhed på detaljer, nu nyligt forbedret til at omfatte endnu større skærmdækning end den tidligere generation. Premium, befæstet glas, så glat til berøring som en bare iPhone's skærm. Precision-formede kanter, der giver en meget rounder kant end standard skærmbeskyttere. En forbedret oleofob coating for at hjælpe med at modstå fingeraftryk. Og høj klasse optisk Ryd klæbemiddel letter nem installation og sikrer en langvarig binding. Vi sparede ingen udgift for at skabe den ultimative iPhone-skærmbeskyttelse.

Du vil elske dit nye krystalshield. Og du vil elske vores støtte, hvis du har brug for det. Hver eneste Caudabe produkt er omfattet af vores roste etårige, problemfri garanti. Kontakt os når som helst inden for et år af din ordre og vi har fået du dækket for næsten enhver alvorlig skade på din CrystalShield.

Valgt farve: klar

Ekstremt følsom over for berøring, det plejer interrupt brugervenlighed. Tænk på det som din skærm, men bedre. ShieldView Glas har en belægning, der kan modstå fingeraftryk og snavs for et klart overblik over detaljerne. Det har også 9H ridsefasthed belægning, der gør den til en af ​​de mest holdbare skærm beskytter i branchen, og holder din skærm ser fejlfri.

Med NanoArmour bedste iPhone 12 mini Beskyttelses, vi tog det et skridt videre. Det forstærkede design hjælper med at beskytte din iPhones-skærm fra stort set enhver bump eller drop. Ikke bare påvirkninger, den antimikrobiel behandling på det Beskytter skærmen mod grimme, sygdomsfremkaldende bakterier og bakterier også.

Beskyttelse doesnt komme i vejen for funktionalitet eitherâ €”de præcision touch screen sikrer nul sløring eller farvetone og sikrer maksimal kontakt følsomhed. Kompatibel with Mosta af dine foretrukne sager og bakkes op af en livstidsgaranti, det NanoArmour Screen Protector er den eneste iPhone 12 mini skærmbeskytter du nogensinde får brug for.

Hvorfor fæstning glas?

Ankom i god tid, meget gode instruktioner til pasform, praktisk rør kortet på udjævning kort medfølger. Alt i alt et fremragende produkt. Havde disse før, og de sidste for aldre. Fik det på ved første forsøg, så jeg har et ekstra!

Screen Protector gør et godt stykke arbejde, kom godt pakket og stor 2 i pakken. Anvendt godt og touch screen fungerer stadig godt. Jeg kunne godt lide den ekstra brug af udjævning værktøj med underjordisk kort og dyreprint spotter i stedet for bare at blive ubrugelig. En mat-version kan være en god mulighed for at gøre så finger mærker er mindre synlige?

Levering metoder

En hurtig, sikker og pålidelig service afsendt af DHL leveret i 2-3 arbejdsdage. Din vare vil modtage prioriteret håndtering, og vil drage fordel af en fuld online tracking service, så det kan kontrollere din pakke fremskridt undervejs.

Contactless levering

For at kunne levere dine ordrer sikkert har en række af vores partnere indført en minimal kontakt eller kontaktløs leveringstjeneste. Ved at gøre så begge vores kunder og vores leveringspartnere holdes sikre. Klik her for at se, hvilke kurere der kan tilbyde kontaktløs levering.

Glas Elite + er det næste skridt i udviklingen af ​​uovertruffen beskyttelse glasskærm. Ionbytning teknologi øger styrke og holdbarhed. ClearPrint gør fingeraftryk forsvinder fra skærmen. Og nu, indeholder Glas Elite + en anti-mikrobiel behandling, der beskytter din skærm beskytter.

invisibleSHIELD Glass Elite + indeholder antimikrobiel behandling, der beskytter skærmbeskytteren ved at hæmme væksten af ​​lugtfremkaldende bakterier og beskytte mod nedbrydning fra mikroorganismer .

Glas elite +

Dette er langt den letteste skærmbeskytter ive nogensinde anvendt. Kan varmt anbefale og vil bruge igen til fremtidige telefoner. Dårligt være at anbefale dette produkt til venner og familie, også for sikker.

Anvendt denne skærmbeskytter til min nye telefon i dag. Fulgt anvisningerne i detaljer, og proceduren gik fejlfrit for en 65 + år gammel bedstemor . Hvis jeg kunne gøre dette, kan y'all også. Protector har en god tæthed, det er ikke billigt lavet. Jeg er meget tilfreds med mit køb.

Bemærkning

Forstærk, manipuleret af Corning, leverer en uberørt vindue ind i din verden. Det er den bedste iPhone 12 mini skærmbeskytter tilbyder langvarig styrke og op til 5x større ridsefasthed end den førende glas alternativ * så udsigten over alle de vigtige ting på din telefon er helt klar.

Amplify glasskærmbeskytter

Dette er et meget holdbart produkt, det passede ikke min telefon, men kundeservice var stor og hjælp mig udvekslet det på én instans uden megen besvær produkter og tjenester, fremragende kvalitet vil helt klart anbefale næsehorn skjold til mange andre

Vigtig

Apple iPhone 12, 12 Pro Preorders i Indien Start i dag Check out Price, Cashback tilbyder mere

Apple iPhone 12, 12 Pro Preorders i Indien Start i dag Check out Price, Cashback tilbyder mere

Behov for at hjælpe med at vælge din næste iPhone nysgerrig, hvordan Magsafe virker, og hvad de nye tilfælde, tegnebog og oplader ser ud som om dette er vores Apple iPhone 12 og 12 pr ...

Brugt guldplade i Indien, brugt Apple iPhone til salg i Indien

Brugt guldplade i Indien, brugt Apple iPhone til salg i Indien

Ankommer med ons, 22 december Køb Apple iPhone 12 PRO 128GB helt ulåst guldklasse A Renoveret på Walmart. om.

iPhone13Pro128GB Gold.

iPhone13Pro128GB Gold.

Køb Apple iPhone 12 PRO 128 GB i guld fra ATT. Få gratis forsendelse afkast, ingen restocking gebyrer. Med forbehold for ændringer.

Flipkart Big Mia Dage salg iPhone 12 Mini på Rs 40,999, iPhone 12 på Rs 52,999

Flipkart Big Mia Dage salg iPhone 12 Mini på Rs 40,999, iPhone 12 på Rs 52,999

Det bedste sted at købe alle Apple-produkter. Få hurtig gratis levering. COD, EMI udveksle tilgængelige. Tal med vores eksperter.

iPhone 12 til rådighed til at købe på blot Rs. 16,990 Heres hvordan at benytte tilbuddet

iPhone 12 til rådighed til at købe på blot Rs. 16,990 Heres hvordan at benytte tilbuddet

IPhone 12 er blevet prissat højere end iPhone 11 sidste år. Men du kan stoppe dig fra at brænde en massiv hul i lommen ved benytter rabatter og bank tilbyder.

Brugt Apple iPhone 12 Pro Max til salg med bedste pris i Nigeria

Brugt Apple iPhone 12 Pro Max til salg med bedste pris i Nigeria

Brugt iPhone XS MAX 512DK til billig pris i Indien på Quikr. om. Tjek iPhone XS MAX 512DK Pris og spec. AST forsendelse ved hjælp af Quikr Doorstep på tværs af Indien.

Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB, Graphite

Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB, Graphite

Æbler iPhone 13 linie kommer til at have en sort farve nuance, der vil være den mørkeste endnu.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Var fjerne Apple iPhone 12-opladeren virkelig en undtagelsesudformning flytte Heres hvad du behøver at vide, og de bedste iPhone 12-opladere til at købe.

Er fjerne iPhone 12-opladeren virkelig undtagelsesudformning Hvad du behøver at vide

Er fjerne iPhone 12-opladeren virkelig undtagelsesudformning Hvad du behøver at vide

Ifølge pålidelig Apple analytiker MingChi Kuo, kan iPhone 12 ikke med enten en øretelefoner eller en magt oplader i kassen.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.