Bedste mobiltelefoner til seniorer muligheder, der er nemme at bruge

Jitterbug flip2 bedste store knap flip telefon til seniorer livlig

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

* Livlig sender din telefon til dig inden for to uger. Telefonen kommer til dig med din konto allerede oprettet og er nem at aktivere. Efter din betaling, og efter din telefon har afsendt, vil livlig opkræve dig for din første tjeneste måned plus alle gældende skatter. Alle efterfølgende månedlige betalinger vil blive opkrævet af Lively til kreditkortet på filen hver måned.

Reducer øjenstammen med en stor skærm eller add-on Magnifier

Ændringer i synet ledsager ofte aldring, og for at der er to løsninger: en smartphone med en større skærm eller en forstørrelsesenhed, der anvendes i tandem med en telefon. Den førstnævnte tilbyder mere overfladeareal til at se e-mails, tekster og websider; Sidstnævnte er som et forstørrelsesglas, men dimensionelt for smartphones. EN

Giv øjeblikkelig kontakt til at hjælpe med en nødfunktion

Gammeldags fastnet leverede nødsituationer en hurtig måde at finde nogen, der har brug for hjælp. Heldigvis har producenter og designere fundet ud af, hvordan man skal omfatte den samme forbindelse i smartphones. SOS-meddelelserne på Samsung-telefoner tillader for eksempel dig at sende en nødsituation til fire kontakter ved blot at trykke på tænd / sluk-knappen tre gange i træk.

Forbedre lyd med apps eller høreapparatkompatibilitet

Flere apps â € "Mange af dem gratis â €" For hver type telefon kan fungere som forstærkere til lyd, hjælper seniorer klart at lytte til og høre samtaler med andre, familie videoer og meget mere. Nogle telefoner er også kompatible med høreapparater, men det er vigtigt at kontrollere, at de to kan matche, før du laver et mobiltelefon køb for en senior. EN

Den smarte størrelse og forbedrede funktioner på mini tabletter gør dem til en god mobiltelefon til senior mulighed, især når de ledsages af en robust dataplan. Den større skærm tilbyder en måde for seniorer at komme rundt om eventuelle visuelle udfordringer og giver dem også et større tastatur. Og hvis dine seniorforældre eller bedsteforældre arent er opmærksom på det, kan konferenceopkald være en fantastisk måde at få en gruppefamilieindfangning.

Overvej et smart ur lavet til seniorer

Udskiftning af standard ure med smarte ure kan være en god måde at supplere en mobiltelefon til seniorer og lave one-touch svar, der meget lettere. Nyttige funktioner omfatter en højkontrast baggrund for læsbarhed og enkle knapper til at styre DEXTERITY spørgsmål.

Forhindre telefonskader med det rigtige tilbehør

Som med enhver ny teknologi er en robust sag at ledsage mobiltelefoner til seniorer næsten et must-have. En mere taktil finish på sagen kan være lettere for ældre fingre at holde, og en skærmbeskytter giver ekstra beskyttelse i tilfælde af utilsigtet dråber og stød.

Hold kontakten med kære ved at give dig og dem evnen til at skrive, streame og dele enhver tid og enhver dag. For ældre forældre, Bedsteforældre og venner, nøglefunktioner tilbyder empowerment og uafhængighed â € "og øge ro i sindet for alle. Oplev flere Verizon-telefoner til seniorer med funktioner, som alle kan stole på.

Hvad søger du efter

Dette indhold er kun tilvejebragt til orientering. Alle oplysninger, der er inkluderet heri, kan ændres uden varsel. Verizon er ikke ansvarlig for eventuelle direkte eller indirekte skader, der stammer fra eller relateret til brug eller afhængighed af ovennævnte indhold.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Mobiltelefoner er nu officielt i alles hænder, godt, ikke langt væk. Forskning fra 2022 viser, måske overraskende, at mere end halvdelen af ​​dem i alderen 65 år nu bruger internettet på deres mobiltelefon. Og i det sidste årti er internetforbruget i dette aldersband vokset til over 80%.

Hvis du overvejer at investere i din første smartphone, eller hjælper en ældre relativ / ven til at vælge en, er der meget at overveje at sikre, at den du får, er praktisk og nem at bruge. Her er vores anbefalinger for at hjælpe med at finde passende mobiltelefoner til de ældre.

Bedste flip telefoner til ældre

Flip telefoner kan tilbyde de bedste af begge verdener for ældre mennesker. Enhver, der ikke er bekendt med Touchscreens , og vil have en simpel telefon med en rimelig størrelse skærm, kan finde ud af, at en flip-telefon er løsningen.

Doro.

Doro 6620 har en fremragende batterilevetid på op til 380 timer og kan oplades ved hjælp af en opladningsvugge; Betydning en ældre person behøver ikke at fyre om at få ladningstråden i hullet.

Doro.

Denne flip-telefon med ekstern skærmvisning, der viser et opkaldsnavn og nummer med det samme. Bredt adskilt, høj kontrastnøgler gør opkald og teksting nemmere, og HD Voice muliggør klarere samtale i begge ender af linjen.

Doro 7080 har et bedre kamera, mere opbevaring og er mere velegnet til at bruge internettet end Doro 6620, så det kan være et godt valg for en ældre person, der ønsker at gøre mere med deres telefon end blot det grundlæggende .

bedste smartphones til de ældre

Hvis din forælder er mere tech-savvy, kan de nyde en smartphone med deres større rækkevidde af funktioner end standard mobiltelefoner: Du kan se videoer, videoopkald og spille musik og spil. Aldersplads har også udarbejdet en liste over de bedste apps for de ældre.

Doro.

Doro 8050 er nok den nemmeste smartphone på markedet. Doro Specialiser Ved at gøre telefoner til seniorer ", hvilket betyder, at dette er en smartphone bygget med seniorer i tankerne. Det er ekstremt intuitivt og nemt at få-til-greb-med.

Apple iPhone SE

Som en af ​​de mest populære telefoner er der en overflod af guider om, hvordan man bruger dem, og det er sandsynligt, at en person, den ældre bruger ved, vil kunne give dem en hånd i at sætte den op og komme til greb med deres iPhone.

Alle nye ubegrænsede snak og tekstplaner, kun $ / måned *

Den nemme at bruge Jitterbug Flip2 har store knapper, en stor skærm og en kraftig højttaler, så du vil nyde at holde kontakten til familie og venner. Med den akutte svarsknap lige på tastaturet har du adgang til det livlige svarhold, så du kan få den hjælp, du har brug for i nødsituationer store eller små. Du kan også tale med en bestyrelsescertificeret læge eller registreret sygeplejerske når som helst, dag eller nat.

Vores telefonplaner er fleksible og overkommelige

Smartphones kan være normen i dag, men når det kommer til seniorer, er det måske ikke det bedste valg. For generationen, der ikke er så bekendt med teknologien, er hovedkravet en telefon, der er nem at bruge, kompakte og bare virker. Hvis du forsøger at finde den bedste flip-telefon til seniorer i 2022, så er du kommet til det rigtige sted.

En flip-telefon er ideel til seniorer på grund af en række årsager. Disse flip-telefoner er kompakte og nemme at bruge, pakket med alle de vigtige funktioner, som de kan bede om. Så hvilket er den bedste flip-telefon til seniorer i 2022? "Hvilke funktioner kan du forvente i den bedste senior flip-telefon? Disse er nøjagtigt de spørgsmål, du vil finde svarene på, som du går gennem vores anmeldelser.

Liste over den bedste flip-telefon til seniorer

Hvis Senior Flip Telefonnøglerne er for små, er det nemt at lave fejl, og de øverste flip-telefoner med store nøgler har en god brugeroplevelse. Det ville være bedre, hvis flip-telefonen er udstyret med tredimensionale store nøgler, selvom seniorer har dårlig syn, kan de stadig mestre nøglerne ved at trykke på.

one-touch-opkald, SOSÂ knappen

Det er lidt svært for folk i denne alder at finde et navn gennem adressebogen, og det er bedst at ringe med en nøgle. One-touch opkald er meget vigtig og kan redde liv på kritiske øjeblikke. En gammel kvinde i hendes hjemby, der boede alene i hendes hjemby, faldt ned og brudt. Det var denne funktion af den øverste flip-telefon, der tillod hende at kontakte sin familie i tide og modtaget effektiv behandling. Ellers ville resultatet være forfærdeligt. Efter denne hændelse har de fleste ældre købt senior mobiltelefoner.

højt volumen

De ældre høretab er alvorligt, og mængden af ​​senior flip-telefonen skal være højt. Det er bedst at have en telefon med højttaler. Mange ældre mennesker i deres 70'erne og 80'erne har meget dårlig hørelse. De har brug for en lyd på 60 eller flere decibel for at høre tydeligt. Det er svært for almindelige højttalere at opfylde kravene, så en højttaler er afgørende.

lommelygte

For de ældre, der bor i landskabet , er lommelygten også en meget vigtig funktion. Når du går rundt om natten, brug en lommelygte til at gøre vejen sikrere. Der er to typer af flashlights for de ældre på markedet. Den ene er en lommelygte med et kamera flash som lyskilden, som er placeret bag skærmens skærm og har normal lysstyrke og ikke kan belyses Vejen, den anden er en stærk lommelygte, som er en selvstændig Led lys. Det stærke lys er installeret på toppen af ​​telefonen, og effekten er meget god.

Stort batteri, lavt energiforbrug

Seniorer i deres 70'erne og 80'erne har tendens til at glemme tingene. Det er bedst at oplade din mobiltelefon i en uge eller længere. Hvis din mobiltelefon er ude af magt på kritiske øjeblikke, er det meget farligt for de ældre.

videoopkald

De ældre har også brug for videoopkald, men operationen bør ikke være kompliceret, og det er bedst at være det samme som at besvare et telefonopkald. Dette har et krav til flip-telefoner, som skal have et frontkamera. Imidlertid har de fleste af de seniortelefoner, der aktuelt på markedet, der understøtter videoopkald, ikke et frontkamera, og disse senior telefoner med denne funktion kommer faktisk med Android-systemer, som forbruger meget strøm og har en lille skærm. På nuværende tidspunkt er senior telefoner med lang batterilevetid og videoopkaldsfunktion relativt sjældne.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Sælg eller handel med din tmobile SmartWatch med Trademore. Bliv betalt for en SmartWatch du ikke længere behøver eller tjene penge til din næste enhed.

Tmobile Chambersburg Mall Chambersburg, PA

Tmobile Chambersburg Mall Chambersburg, PA

Lær mere om alle Steder på Sports Clips. om

OnePlus 8 Screen Protector

OnePlus 8 Screen Protector

Købte en ny Samsung Galaxy S20 Wave byebye til ridsede skærme og beskytte din telefon med vores pluk af de allerbedste Samsung Galaxy S20 skærm beskyttere.

CustGrid GSM SIM-kort til GPS Tracker IOT USA Brug kun TMOBILE netværk Walmart. om

CustGrid GSM SIM-kort til GPS Tracker IOT USA Brug kun TMOBILE netværk Walmart. om

Washington D.. Fleet Tracking Telematic Solutions, Government Fleet Tracking Solutions, Magnetic GPS Car Trackers, Permanent Fleet Management Solutions. Kom og tjek vores unikke sporingsenheder, som vores skjulte magnetiske GPS-tracking-enhed til biler, 4G GPS trackers, og vores verdensomspændende netværk lave omkostninger

De 9 bedste skjulte GPS trackers til din bil familie1st

De 9 bedste skjulte GPS trackers til din bil familie1st

Brug denne side til at kontrollere, om VYNCS GPS Tracker eller Fleet Tracking fungerer i dit land.

4G LTE GPS Tracker til køretøjer, ATT Certified Device 10000mAh Realtime IOT GPS Tracking Device Small Hidden GPS Locator til køretøj, Bil, Personlig Walmart. om

4G LTE GPS Tracker til køretøjer, ATT Certified Device 10000mAh Realtime IOT GPS Tracking Device Small Hidden GPS Locator til køretøj, Bil, Personlig Walmart. om

Mobile Fleet Tracking hjælper dig med at styre dine chauffører, analysere ruter, maksimere køretøjets udnyttelse, reducere nedetid og øge kundetilfredsheden.

Bedste mobilnetværk til GPS-telematik

Bedste mobilnetværk til GPS-telematik

Shop digitale kameraer, 35mm kameraudstyr, fotoskrivere, hjemmebiograf, dvd-afspillere, autoriseret forhandler Canon, Sony, Nikon, Apple, Olympus, Panasonic, Kodak, JBL, Mino

T-Mobile i Shawano, WI Steder og telefonnumre på Mobiltelefon Butikker

T-Mobile i Shawano, WI Steder og telefonnumre på Mobiltelefon Butikker

Find en tmobile butik i nærheden af ​​dig for at opgradere din mobiltelefon eller for at skifte din telefonplan hurtigt og nemt.

T Mobile Greenwood Mall

T Mobile Greenwood Mall

Find en tmobile butik i nærheden af ​​dig for at opgradere din mobiltelefon eller for at skifte din telefonplan hurtigt og nemt.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.