Bedste Galaxy S21 Ultra tynde sager i 2021 slank endnu beskyttende

Bedste Galaxy S21 Ultra tynde sager i 2021 slank endnu beskyttende

Samsung Galaxy S21 Ultra er den største og mest magtfulde model af den nyeste Galaxy S21-serien. Desværre er det også den mest skrøbelige, da det er den eneste enhed til funktionen glas på begge sider af sin aluminiumsramme. Så kan du overveje at få en ny sag for at beskytte denne $ 1.200 investering. Du skal også huske på, at Samsung Galaxy S21 Ultra allerede kommer med en stor fodaftryk , så dit bedste valg kunne være en ny tynd sag, der vil give dig beskyttelse mod fald og ridser uden at skulle tilføje ekstra løs vægt .

Vi har udvalgt nogle af de bedste tynde tilfælde for Samsung Galaxy S21 Ultra, og vi har listet dem nedenfor. Denne måde, plejer du at miste din tid går gennem flere sider forsøger at finde den bedste for din nye telefon. Vi har allerede gjort det for dig, så tag et kig og se om du finder en sag, der passer til dine behov.

Official galaxy s ultra g gennemsigtigt låg

The Olixar Carbon Fiber Taske Galaxy S21 Ultra har et slankt TPU organ, der vil give stød absorption . Dens ydre tilfælde er belagt for at forhindre underkjoler, samtidig at det vil forbedre comport og forbedre grebet.

Esr klart tilfælde kompatibel med Samsung Galaxy S ultra

ESR Clear Cover til Samsung Galaxy S21 Ultra vil give dig stødabsorberende beskyttelse i en slank, let og klar polymer krop. Med andre ord, vil du få fantastisk beskyttelse i en tynd pakke.

Esr metal støttebenet tilfælde kompatibel med Samsung Galaxy S ultra

AINOYAs Samsung Galaxy S21 Ultra tilfælde er lavet med en anti-gulfarvning, militær kvalitet pc tilbage og blød TPU silikone kofanger. Dette er alt pakket sammen i et slankt design, der vil give din enhed beskyttelse mod dråber op til seks fødder.

Atraing galaxy s ultra sag

ATRAINGs taske til Samsung Galaxy S21 Ultra er lavet af hård akryl og en fleksibel TPU kofanger. Det plejer tilføje ekstra vægt eller løs vægt til din nye enhed, på samme tid, at det er designet til at forbedre dit greb på enheden.

Dbrand skind til Samsung Galaxy S ultra

For dem, der bare ønsker at holde ridser væk fra overfladen af ​​deres nye Samsung Galaxy S21 Ultra, kan en Dbrand hud være vejen at gå. Tilpas udformningen af ​​bagpanel din enhed med mere end 20 forskellige muligheder.

Totallee tilfældet for Samsung Galaxy S ultra

Totallees tilfældet for Samsung Galaxy S21 Ultracomes i to farvevarianter. Du kan få det i Mate helt sorte eller på en gennemsigtig version, der er udstyret med en ultra-tynd minimalistisk design, bare 0. ounce af ekstra vægt.

Caseology hvælving kompatibel med Samsung Galaxy S ultra sag

En historiefortælling enhed, der bringer kære sammen, om de er hjemme eller miles fra hinanden.

Som altid, Otterbox er min gå til tilfældet for mine telefoner. Klippet på bagsiden fungerer som et stativ samt en nem måde at holde telefonen, da det sidder på mine fingre, at jeg kan dække skærmen med ryggen klippet er en bonus beskyttelse. telefon har overlevet en lang dråbe og spark på tværs af en sten gulv i storcenteret takket være dette mærke. Jeg er meget glad og vil fortsætte med at være kunde. Jeg ville ønske, deres var flere farvemuligheder. Men det ville være min eneste klage

Case stor og stong. Ligesom Crug. Kan falde ned fra høje ligesom Crug og ingen ondt. Sag fat Lichtbaustein® stramt, ligesom Crug fat i indre uro, og gennemtrænger tanker om sig selv tvivler og ensomhed gennem en truley ny og turbulent æra af massive skabninger og ukendte trusler om fare eller værre endnu .. sult. Måske i aften vil jeg spise på min sidste måltid før sliping ind på en dyb søvn aldrig at stige igen .. tilfælde også lilla, Crug som lilla.

Måske samt være nye. Jeg ville have været en idiot til at købe nyt. Jut sørg for at læse udskriften på, hvor produktet bliver købt og hvor dets afsendt og også beskrivelsen af ​​produktet. f den blev afsendt gennem Amazon så er det mest sandsynligt en tilbagevenden.

Jeg gerne Otter Box produkter og har brugt dem til alle mine telefoner. De er godt bygget og giver god beskyttelse til din telefon. Denne ene har beskyttet denne telefon fra flere dråber eller falder til hårde gulve og fortov. Ingen skader på sagen eller telefonen. Jeg anbefaler disse produkter.

Folk har normalt et problem med store tilfælde, for mig synes det ikke at gøre en forskel på en allerede stor telefon og ærligt, jeg overvejer ikke engang det en masseagtig sag. Let at greb, og ikke glat. Har læber rundt om kameraet, så kameraet ikke rører den overflade, du lægger det ned på. På forsiden er de to hovedlæber øverst og nederst, siderne har ikke rigtig udtalt læber, faktisk siderne om linje op med skærmen. Ver alle føles, at det vil beskytte min telefon, jeg har en skærmbeskytter fra et andet firma på for at beskytte min skærm såvel som kameraets skærm på bagsiden og har ingen problemer med det tilfælde, der ikke passer over den. rying for at holde denne telefon som uberørt som jeg kan!

Anmeldelser med billeder

Dette er ikke et godt tilfælde til skærm / kamera beskyttelse! Jeg var nødt til at returnere det, fordi "lip" til skærmbeskyttelse var selv med telefonskærmen og kameraet. Dvs. ingen beskyttelse for de områder, som er de vigtigste ting, jeg ønskede ekstra beskyttelse til! Det følte også meget billigt at røre ved, materialet var bare plastik. Ikke overhovedet op til de standarder, jeg forventer af Otterbox. orst otterbox Jeg har nogensinde bestilt, få en Armadillo Tek i stedet, deres S21ULTRA-tilfælde beskytter faktisk din skærm og kameraer.

Anyway, når min S10 + sparkede skovlen efter 3 år, havde jeg ikke tøven for at købe en anden Defender Series-sag. Efter et par dage bemærkede jeg, at da jeg klikede på sagen til bælteholderen, som jeg ikke hørte den normale klikstøj. Jeg undersøgte sagen og bælteholderen omhyggeligt. Jeg har bemærket, at siden jeg har højrehåndet, når jeg klikker på i tilfælde til indehaveren, hvis jeg klikker i det tilfælde med toppen vendt fremad og bund vendt tilbage, klipper den på gummiet på tænd / sluk-knappen. Det var irriterende først, da Samsung flyttede volumenknappen på S21 til højre og sænket strømknappen. Jeg blev vant til positionen af ​​tænd / sluk-knappen på S10 +, og da jeg trykker på den på S21, holdt jeg på at ramme nedre lydstyrken.

Så som andre brugere rapporteret, skal du vende telefonen på hovedet for at klikke på den. Betydning af toppen af ​​telefonen ansigt mod ryggen og bunden af ​​telefonens ansigt mod forsiden, hvis du har holderen på højre side. Jeg dobbelt kontrollerede boksen for at se, om den er mærket til venstrehåndede personer eller at blive brugt på venstre side af bunden, men der var ingen notation. Jeg tror, ​​at de skulle nævne dette på boksen eller beskrivelsen.

Det er ikke verdens ende for mig at huske at vende telefonen på hovedet hver gang jeg hylster den. Jeg bekymrer mig siden nu er kameraerne mere til siden af ​​min krop, end det vil få en højere chance for at få skade. En cool ide på sagen vil være at få en skydedør til at dække og afdække kameraet. Sagen er voluminøs nok til at kunne rumme dette.

Jeg tog en stjerne for at se, om Otterbox kan redesign, hvor krogen på holderen klikker i sagen uden en højrehåndet person, der ikke behøver at vende telefonen på hovedet eller markedsføre denne version af sagen om en venstrehåndet person.

Min hovedprioritet med en telefon sag er holdbarhed, jeg arbejder konstruktion, og derfor har jeg brug for det bedste tilfælde, jeg kan få fra byggekvalitet og holdbarhed Standpunkt . På grund af dette er mine anmeldelser af disse sager næsten helt på holdbarhed. Hvis det ikke er en bekymring for din, så kan mine anmeldelser måske ikke være for dig.

Otter Box Defender Series har længe bedst den bedste beskyttelse til din telefon, og det har ikke ændret sig med S21. Jeg gjorde ikke nogen drop-test, men baseret på blot at sætte alle disse tilfælde på min telefon, er det let at føle og se kvalitetsforskellene.

Otterboxen er den nemmeste, langt at tage og slukke med den 3 stk konstruktion. Det behøver ikke tilføje en masse vægt til min telefon, det stadig holder fint til min magnetiske telefonholder i min bil.

Den Zizzo var overraskende min næste nærmeste plukke så langt som holdbarhed. Det vinder i departementet ser efter min mening, men OtterBox stadig blæser det væk med holdbarhed. Den Spidercase er godt for en billig helt vandtæt løsning, for måske en dag på søen.

^ Rabatter gælder til nyeste forrige billet / annoncerede pris. Som vi forhandle på pris, produkter har sandsynligvis solgt under billet / annoncerede pris i butikkerne før rabat tilbud. Priserne kan variere på lufthavnen & udtrykkelige butikker.

Vigtig

Diccionario Bilingue Cambridge SpanishEnglish Paperback Pocket Edition

Diccionario Bilingue Cambridge SpanishEnglish Paperback Pocket Edition

Diccionario Bilingue Cambridge SpanishEnglish Paperback Pocket Edition

Amazon. about Nokia 7. Android 9. Pie 64 GB Dual Camera Dobbelt SIM Unlocked Smartphone VerizonATTTMobileMetroPCSCricketH2O 5. 4 FHD HDR Screen Blå U.. Garanti Mobiltelefoner Tilbehør

Amazon. about Nokia 7. Android 9. Pie 64 GB Dual Camera Dobbelt SIM Unlocked Smartphone VerizonATTTMobileMetroPCSCricketH2O 5. 4 FHD HDR Screen Blå U.. Garanti Mobiltelefoner Tilbehør

Chase ofrece una amplia gama de alertas de cuenta para ayudarte en monitorear tus Finanzas, mantener tu CUENTA Segura y evitar los sobregiros.

Bluefin SUP 14 Sprint Stand Up Paddle Board Kit Touring SUP

Bluefin SUP 14 Sprint Stand Up Paddle Board Kit Touring SUP

Den GAERNE G. print landevejscykling sko er lavet af højkvalitets materialer, der tilbyder både høj komfort og fremragende tekniske kvaliteter. EPS Carbon Power eneste garantier pedalerne uden tab energi og fremragende stivhed.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Fik en ny iPhone og spekulerer på, hvordan du tilslutter din nuværende Apple Watch uden at miste sundhedsdata Lær via iCloud, Finder eller iTunes

OPDATERET Pappas BarBQ Restaurant på Little York Burns til jorden i TwoAlarm Blaze

OPDATERET Pappas BarBQ Restaurant på Little York Burns til jorden i TwoAlarm Blaze

Opdater 1230 s. . Christina Pappas, direktør for Marketing for Pappas Restaurants, Inc., forudsat denne erklæring til Houston Press Vi vil gerne takke The Houston Fire Department for deres tapperhed på vores kontor på Lille York. Vi er meget taknemmelige for, at alle vores medarbejdere og alle brandfolk er ...

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Køb billetter online. Paramount Hudson Valley billet reservationssystem. Bestil dine billetter med det samme.

Bred vifte

Bred vifte

Paramount Abonns og Paramount Network Viewers er meget forskellige. Heres, hvordan et medieselskab kan bruge disse indsigter til at vinde annoncører.

Gratis Hulu Plus Regnskab 2021 Få en måned Trial Uden kreditkort

Gratis Hulu Plus Regnskab 2021 Få en måned Trial Uden kreditkort

Brug Vaults gratis password bestyrer app, kan du styre et ubegrænset antal passwords, noter, dokumenter og andre følsomme data. Synkroniser dine adgangskoder på tværs af flere enheder og få adgang til dine data overalt i verden. Prøv vores gratis password bestyrer i dag.

Sådan installeres og streamer Paramount Plus på Android TV Smart TV-tricks

Sådan installeres og streamer Paramount Plus på Android TV Smart TV-tricks

Cast on Android Devices Download den seneste Paramount-app på din Android-telefon eller tablet. Tilslut din telefon eller tablet til det samme WiFi-netværk som din chromecast.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.