Bedste børnene telefon 2021 Den perfekte håndsæt til dit barn

De 5 bedste Mobiltelefoner for Børn i 2021

Tal om online sikkerhed

Det er vigtigt at diskutere sikkerhed på nettet med dine børn, før de går i gang med deres nye enhed. At finde balance og grænsesætning er nøglen til at hjælpe dine børn at forstå dine forventninger og bruge teknologien i et måde thats rigtige for dem.

Tjek vores online sikkerhed program, Be Internet Awesome, der lærer børn, hvordan man bliver overbevist, ansvarlige opdagelsesrejsende i online-verdenen. De kan endda spille deres vej til at blive Internet Awesome med Interland, en online eventyr, der giver dem hands-on praksis af vigtige digitale sikkerhed lektioner.

Guide dit barn til godt indhold

Prøv YouTube børn til at hjælpe dem opdage familievenlige videoer i en mere indeholdt miljø. Spark deres nysgerrighed med Kids Space, en nye børn tilstand på udvalgte Android tabletter, der indeholder apps, bøger og videoer, der skal hjælpe dem med at udforske deres interesser. Og prøv fanen Børn på Google Play til lærer-godkendte apps, der både underholdende og berigende . Lær mere om at finde godt indhold for dit barn mod familier. oogle.

holde familie forbundet med kontrol

Smartphones har nu været impliceret i så mange mærkværdige outcomesâ €”bil dødsfald, søvnforstyrrelser, empati tab, problemer i parforholdet, manglende bemærke en klovn på en unicycleâ €” at det næsten synes lettere at liste de ting de dont rodet op end de ting, de gør. Vores samfund kan nå peak kritik af digitale enheder.

Alligevel spirende forskning tyder på, at et centralt problem forbliver underappreciated. Det indebærer børn udvikling, men dens sandsynligvis ikke, hvad du synes. Mere end screen-besat små børn, bør vi være bekymret om tunede-out forældre.

Ja, forældre har nu mere ansigt tid med deres børn end gjorde næsten alle forældre i historien. På trods af en dramatisk stigning i andelen af ​​kvinder i arbejdsstyrken, mødre dag forbavsende bruge mere tid omsorg for deres børn end mødre gjorde i 1960'erne. Men forlovelsen mellem forælder og barn er stadig lav kvalitet, selv surrogat. Forældre er konstant til stede i deres børns liv fysisk, men de er mindre følelsesmæssigt afstemt. For at være klar, Im ikke usympatisk til forældre i denne knibe. Mine egne voksne børn kan lide at joke, at de ikke ville have overlevet vorden, hvis Id havde en smartphone i mine koblinger 25 år siden.

Men for al den snak om børns skærm tid, overraskende lidt opmærksomhed på brugen skærmen ved forældrene selv, der nu lider af, hvad den teknologi ekspert Linda Stone mere end 20 år siden kaldet kontinuerlig delvis opmærksomhed. Denne betingelse er at skade ikke kun os, som Stone har argumenteret; det er at skade vores børn. Den nye parental-interaktion stil kan afbryde en gammel følelsesmæssig cueing-system, hvis adelsmærke er lydhør kommunikation, grundlaget for de fleste menneskelige læring. Var i ukendt territorium.

Familier med udvikling eksperter har forskellige navne for den dyadic signalering systemet mellem voksen og barn, som bygger den grundlæggende arkitektur af hjernen. Jack P. Shonkoff, en børnelæge og leder af Harvards Center på Udvikling Child, kalder det den tjener og returnering stil for kommunikation; den psykolog s Kathy Hirsh-Pasek og Roberta Michnick Golinkoff beskrive en konversation duet. De vokale mønstre forældre overalt en tendens til at vedtage during udvekslinger med spædbørn og småbørn er markeret med en højere tone, forenklet grammatik, og engageret, overdrevet entusiasme. Selvom dette foredrag er cloying til voksne observatører, cant babyer få nok af det. Ikke nok med det: En undersøgelse viste, at spædbørn udsættes for denne interaktive, følelsesmæssigt lydhør tale stil på 11 måneder og 14 måneder vidste dobbelt så mange ord i en alder af 2 som dem, der werent udsat for det.

Familier udvikling er relationel , hvilket er grunden til, i et eksperiment, kunne ni måneder gamle babyer, som fik et par timers Mandarin instruktion fra en levende menneske isolere bestemte fonetiske elementer i sproget mens en anden gruppe af spædbørn, der fik nøjagtig samme instruktion via video kunne ikke. Ifølge Hirsh-Pasek, professor ved Temple University og seniorforsker ved Brookings Institution, er flere og flere undersøgelser, der bekræfter betydningen af ​​samtalen. Sproget er den enkelte bedste forudsigelse for skole præstation, hun fortalte mig, og nøglen til stærke sprogfærdigheder er de fremme og fremmede samtaler mellem små børn og voksne.

Et stykke gode nyheder er, at unge børn bliver forrålet for at få det, de har brug for fra voksne, da de fleste af os opdager første gang vores afledte blik rykkes tilbage af et par pudgy, hånlige hænder. Unge børn vil gøre meget for at få en distraheret voksne opmærksomhed, og hvis vi ikke ændrer vores adfærd, vil de forsøge at gøre det for os; Vi kan forvente at se mange flere tantrums som dagens småbørn alder i skole. Men i sidste ende kan børn give op. Det tager to til tango, og studier fra rumænske børnehjem viste verden, at der er grænser for, hvad en baby hjerne kan gøre uden en villig dansepartner. Sandheden er, vi ved ikke, hvor meget vores børn vil lide, når vi undlader at engagere sig.

Selvfølgelig lider voksne også af det nuværende arrangement. Mange har bygget deres daglige liv omkring den elendige forudsætning, at de altid kan være på "altid arbejder, altid forældre, altid tilgængelig for deres ægtefælle og deres egne forældre og andre, der måske har brug for dem, mens de også opholder sig på toppen af ​​nyhederne, Mens du også husker, på turen til bilen, for at bestille mere toiletpapir fra Amazon. De sidder fast i den digitale ækvivalent af spincyklusen.

Anbefalet læsning

Sprite Cranberry Sparkle Berry Up Holidays A Night Owl Blog

Hvis vi kan få fat i vores teknoference, som nogle psykolog er kaldt det, vil vi sandsynligvis finde ud af, at vi kan gøre meget mere for vores børn ved blot at gøre mindre "uanset af kvaliteten af ​​deres skolegang og helt bortset fra antallet af timer, vi bruger til dem. Forældre bør give sig tilladelse til at komme tilbage fra kvælende pres for at være alle ting for alle mennesker. Sæt dit barn i en Playpen, allerede! Ditch det fodbold-spil udseende, hvis du har lyst til det. Dit barn vil være fint. Men når du er med dit barn, skal du lægge din forbandede telefon ned.

Over halvdelen af ​​børnene "53 procent" nu ejer en smartphone på det tidspunkt, de er 11, ifølge en nylig, nationalt repræsentativ undersøgelse fra Common Sense Media. Og 84 procent af teenagere har også deres egne telefoner. I betragtning af statistikker som dem, er det ikke underligt, at børn så unge som grundskolealderen vil sætte dem på toppen af ​​deres ønske lister. Selvfølgelig efterlader dette forældrene grappling med mange forbehold og spørgsmål.

"Dagens forældre er både velsignet og forbandet af teknologiske muligheder, der stilles til rådighed for deres børn," siger Titania Jordan, Chief Forældreansvarlig for Parental-Control App Bark. "Mens evnen til at lokalisere og kommunikere med dit barn i realtid er utroligt, kan andres evne til at gøre det, være skræmmende og farligt."

Heldigvis er der en masse kid-venlige telefonoptioner nu, der kan holde visse bekymringer og risici i bugt. Når du går ved at vælge en, start først ved at beslutte, hvilke funktioner de har brug for, og hvad de ikke gør det. Her er et par nøgle spørgsmål, Jordan opfordrer forældre til at spørge sig selv, før de køber:

bedste telefoner til unge børn

Når det kommer til et barn, der er 9 eller under, foreslår Common Sense Media forældre til at se på telefoner med meget enkle kontroller, store knapper og ekstremt begrænsede funktioner. Du vil også gerne gå med en telefon, der kun kan foretage opkald til en kort liste over kontakter, og det har ingen spil, ingen webadgang og intet kamera. De kan lide Sprint Wego.

Gizmo er også psykolog -Avt. "Jeg finder, når børnene får en smartphone, det fører til mere familie konflikt og mindre ansigt til ansigt social interaktion og nogle gange endda negativt påvirket karakterer og søvn," siger Sarah Berger, ph.., En psykolog i Chevy Chase, Maryland. "Gizmo tillader børnene at have mere uafhængighed, til tekst med et par mennesker, der er en GPS i det - så det giver mulighed for en smag af en telefon uden at give en telefon."

bedste nødstelefoner

En anden at overveje, ifølge Tim Uittenbroek, grundlægger af Vpnmash, et firma dedikeret til online privatlivsuddannelse: Alcatel Go Flip, som leveres med enkle hjælpeprogrammer, et 2mp kamera og store og klare nøgler. "Dens Mobile Virtual Network Operator Ting, med sin månedlige $ 6-gebyr, gør det muligt for dit barn at bruge i tilfælde af nødsituationer ved afhentning og aflevering i skole- eller efterskoleprogrammer," siger Uittenbroek.

Vigtig

GPS tracker til børn Weenect børn

GPS tracker til børn Weenect børn

Søgning efter en GPS-tracking løsning til dine børn iPhone mamabear har lige hvad du har brug for. Find ud af hvorfor den mamabear Familie Tracking app er bedømt til 1 af forbrugerne

Child GPS tracking-enhed børn GPS tracker ure Reparation Producent fra Bengaluru

Child GPS tracking-enhed børn GPS tracker ure Reparation Producent fra Bengaluru

HUAWEI WATCH KIDS 4 Pro understøtter 4G tale- og HD-videoopkald, 9system AI positionering, 5 ATM Vandtæthed, sollys eksponering sporing, nat LED lys vagt og ryst for at tilføje friendsfeature. Flere funktioner til at hjælpe børn vokse op sundt venter på dig.

ATTS nyeste SmartWatch for børn er både lettere og hårdere

ATTS nyeste SmartWatch for børn er både lettere og hårdere

I hælene på Samsungs seneste SmartWatch skub, er ATT prøve en anden anvendelse for enheden en digital snor til beskyttende forældre. Luftfartsselskabet vil bringe et kidtargeted SmartWatch ...

Verizon Wireless Forældrekontrol Guide Bark Forældrekontrol App

Verizon Wireless Forældrekontrol Guide Bark Forældrekontrol App

Find mange gode nye brugte muligheder og få de bedste tilbud til LG GizmoPal 2 VC110 Verizon Wireless GPS Bærbar Smart Watch God til de bedste online priser på eBay Fri fragt ved mange produkter

Amazon. Om Kids Cell Phone Watch

Amazon. Om Kids Cell Phone Watch

Gennemse vores udvalg af børns GPS-ure Køb online i dag. Se, hvad hver GPS-ur tilbyder Vælg det bedste ur for dit barn. Besøg Find mine børn

Vkids Vodafone GPS Kid Tracker Pink

Vkids Vodafone GPS Kid Tracker Pink

Spacetalk Kids SmartWatch med telefon og GPS GRAY

Find mine børn Child Cell Phone Placering Tracker Apps på Google Play

Find mine børn Child Cell Phone Placering Tracker Apps på Google Play

Køb Vandtæt GPS Tracker Child Kids Smart Watch GSM Phone SOS Ring til iOS Android Online nu på Carrefour UAE. Køb fra et stort udvalg af mode, tilbehør bagage i Dubai, Abu Dhabi, UAE og nyd Carrefours Great Prices, garanteret kvalitet, sikker betaling, hurtig levering og instore returneringer

4g Kids Smart Watch, Børn Telefon SmartWatch W GPS Tracker Vandtæt, Alarm, Pedometer, Kamera, SOS, Touch Screen Wifi Bluetooth Digital Armbåndsur til Boys Girls Android iOS, 312 år Børn Gaver

4g Kids Smart Watch, Børn Telefon SmartWatch W GPS Tracker Vandtæt, Alarm, Pedometer, Kamera, SOS, Touch Screen Wifi Bluetooth Digital Armbåndsur til Boys Girls Android iOS, 312 år Børn Gaver

Ankommer af Mon, Dec 27 Køb 4G Kids Smart Watch, børn Telefon SmartWatch W GPS Tracker Vandtæt, Alarm, Pedometer, Kamera, SOS, Touch Screen Wifi Bluetooth Digital Armbåndsur til Boys Girls Android iOS, 312 år Børn Gaver på Walmart. om.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Kids ure Køb Watch for Girls Boys Online til Botty Price. Vælg fra en trendy samling af analoge digitale displayure for børn på Myntra

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.