Pas på Bogus websteder, der tilbyder gratis bærbare computere, smartphones og stipendier i regeringens navn

Kerala at levere subsidierede bærbare computere til elevernes øverste minister

I det mindste 27 procent studerende har ikke adgang til smartphones eller bærbare computere til at deltage i online klasser, mens 28 procent studerende og forældre tror, ​​at intermitterende eller mangel på elektricitet er en af ​​de største bekymringer, der hindrer undervisningslæringen, ifølge en undersøgelse fra NCERT.

Undersøgelsen med over 34.000 deltagere, herunder studerende, forældre, lærere og skolesektorer fra Kendriya Vidyalayas, Navodyaya Vidyalas og CBSE-tilknyttede skoler, har påpeget, at manglende viden om at bruge enheder til effektive uddannelsesmæssige formål og lærere ikke er godt -Versed med online undervisningsmetoder forårsagede hindring i læringsprocessen.

Ca. 36 procent af eleverne brugte lærebøgerne og andre bøger tilgængelige med dem. Laptops var den næststørste mulighed blandt lærere og principper. Fjernsyn og radio var de mindst udnyttede enheder til undervisningslivet i pandemisk situation. Fraværet af beriget interaktion mellem læreren og eleverne var en af ​​grundene til, at de identificerede af interessenterne, den tilføjede.

Omkring halvdelen af ​​eleverne udtalte, at de ikke havde skolebøgerne. Selvom e-tekstbøgerne er tilgængelige på NCERT-webstedet og Diksha, er de sandsynlige årsager til denne feedback, at eleverne er vant til at studere fra hardcopy af lærebøgerne, der mangler bevidsthed om tilgængeligheden af ​​e-lærebog og paucity of Enheder med studerende og lærere, sagde det.

Størstedelen af ​​interessenterne påpegede, at matematik som et emne var svært at lære via online-medium. Da matematik indeholder en række koncepter, der kræver interaktion, kontinuerlig støtte, overvågning fra læreren og disse aspekter manglede i online-undervisningen. Ved siden af ​​matematik blev videnskaben identificeret som genstand for bekymring, da den indeholder flere koncepter og praktiske eksperimenter , som kun kunne gøres i laboratoriet under lærerens tilsyn. Et par interessenter fandt også samfundsvidenskab som et vanskeligt emne at forstå gennem online klasser, sagde undersøgelsen.

Det sagde, at omkring 17 pc af eleverne identificerede sprog som værende et vanskeligt emne at lære gennem online-medium. Mange studerende og forældre følte behovet for fysiske uddannelsesklasser gennem online-tilstand, da fysisk egnethed er behovet for timen til bekæmpelse af denne pandemi. Arts Education kan hjælpe med at reducere stress og kedsomhed. Omkring 10 procent af de interessenter nævnt kunstuddannelse som genstand for bekymring, sagde undersøgelsen.

Universiteter og skoler på tværs af landet er blevet lukket siden 16. marts, da centret annoncerede en landsdækkende klasseværelset nedlukning som led i foranstaltninger til at indeholde Covid-19-pandemien. En landsdækkende låsning blev pålagt den 25. marts. Mens flere begrænsninger har været lettet, bliver skoler og gymnasier fortsat lukket.

Retningslinjerne vil hjælpe børn, der ikke har digitale ressourcer til at få læringsmuligheder i deres hjem, med deres lærere eller frivillige. Bortset fra dette vil det også hjælpe i vores bestræbelser på at overvinde læringsmanglerne for alle de studerende, der lærer hjemme gennem forskellige alternative måder ved hjælp af radio, tv eller smartphone, fagforeningsminister, sagde Ramesh Pokhriyal Nishank.

Ministeren meddelte, at retningslinjerne og modellerne foreslås for tre typer situationer. For det første, hvor eleverne ikke har nogen digitale ressourcer. For det andet, hvor eleverne har begrænsede digitale ressourcer til rådighed. Endelig, hvor eleverne har digitale ressourcer til rådighed for onlineuddannelse, sagde han.

I henhold til kravet har Undervisningsministeriet en distributionsplan for bærbare computere, der skal udleveres til familier for at understøtte virtuel læring. PIB-fact-checker har debunked denne påstand og afklaret, at der ikke er foretaget en sådan meddelelse.

PiB tog til Twitter og sagde: En besked sammen med et link hævder, at uddannelsesministeriet i Indien vil give gratis bærbare computere til alle mennesker til at understøtte virtuel læring midt i Covid-19 udbrud.

Andre stater med over 10 lakh børn uden digital enhed er Haryana, Odisha og Tamil Nadu, mens Kerala har 9. Lakh børn i denne kategori, sagde han. På grund af de forlængede skole lukninger, der er tvunget af COVID-19, er lærer- og læringsprocessen flyttet online.

Sociale mediebrugere har delet en besked, der hedder, at staten distribuerer gratis bærbare computere til eleverne, der holder i betragtning overgangen til online-uddannelse midt i Covid-19-pandemien.

En besked Cirkulerende På WhatAppâ hævder, at regeringen har indført en bestemmelse om tildeling af gratis bærbare computere til eleverne, så de kan deltage i online klasser, da skoler og gymnasier er lukket som nu.

"På grund af den igangværende nye coronavirus pandemi er skoler og gymnasier blevet lukket, og på grund af denne uddannelse af eleverne bliver derfor påvirket. Derfor giver staten gratis bærbare computere til alle de studerende, så de kan afslutte deres uddannelse Og giv også eksamen ved hjælp af internettet, "siger WhatsApp-beskeden sammen med at give et registreringslink. Meddelelsen er blevet delet af mange på Twitter og Facebook også.

Desuden hævder en video, der gør runderne på flere sociale medier platforme, at Narendra Modi-regeringen har annonceret 'EK Parivar Ek Naukri Yojana', hvor et medlem af hver familie vil få et regeringsjob.

"I en whatsapp besked bliver det hævdet, at regeringen har i stand til at huske på onlineuddannelsen, besluttet at levere gratis bærbare computere til studerende. Denne påstand er falsk, da centret ikke har foretaget en sådan meddelelse. Del ikke Personlige oplysninger om ethvert sådant falsk link eller et websted, "Læs en Tweet ved PIB-faktumskontrol.

Samtidig udstedte det også en præciseringer om påstanden om, at regeringen vil yde job til hver familie. "I en viral video bliver det påberåbt, at i henhold til 'EK Parivar Ek Naukri Yojana' af staten, vil et medlem af hver familie blive givet et regeringsjob. Denne påstand er falsk. Centret har ikke annonceret nogen sådan Ordning, "PIB-fakta check udtalt.

påstanden

Som vi alle ved, har skolerne været lukket i et antal uger nu på grund af Coronavirus udbrud. Et spørgsmål om everybodys Sind var, hvordan går regeringen til at støtte skoler, lærere, forældre og elever gennem denne vanskelige tid?. Institut for Uddannelse har meddelt en række initiativer til at hjælpe skolerne i deres mission for at uddanne eleverne hjemme.

Regeringen bekræftede, at de ville give gratis bærbare computere til sårbare og ugunstigt stillet unge som en del af et skub for at gøre fjernundervisning tilgængelig for elever, der bor hjemme under Coronavirus udbrud. Dette vil hjælpe eleverne, der ikke har adgang til enheder, dem på kritiske stadier af deres uddannelse vil blive prioriteret.

Nogle forældre kører deres egne boligundervisning, mange udnytter uddannelsesmæssige applikationer. For at hjælpe forældre har regeringen annonceret lanceringen af ​​Oak National Academy. Akademiet vil tilbyde 180 videoundervisning hver uge på tværs af en bred vifte af emner fra matematik til kunst til sprog, for hver år gruppe fra modtagelse til år 10.

Regeringen vil også give 4G routere for at sikre, at < A5> Ufordelagtige Sekundære skoleelever og plejeforladere kan få adgang til internettet. Med mange enheder, der bruger Cloud Services, er denne internetadgang afgørende.

Kan edde hjælpe din skole?

Her på Edde vil vi gerne takke støtten fra uddannelsessekretæren Gavin Williamson. Men vigtigere alt NHS-personalet i hele Det Forenede Kongerige, der arbejder hårdt gennem disse vanskelige tider.

Vi har hjulpet en række skoler introducere flere digitale enheder til deres elever og give forsikring på disse enheder. Hvis du har spørgsmål om de offentlige initiativer eller hvordan EDDE kan hjælpe din skole, bedes du kontakte nedenfor!

En meddelelse, der hævder, at staten distribuerer gratis bærbare computere til eleverne, der holder i betragtning overgangen til online-uddannelse midt i COVID-19-pandemien, viral på sociale medier

Meddelelsen hævdede, at uddannelsen af ​​eleverne er blevet hårdt ramt, da skoler og gymnasier er blevet lukket på grund af Covid-19-pandemi. Det har også et link, hvor eleverne kan få en bærbar computer

Meddelelsen stater, på grund af den igangværende nye coronavirus pandemi, er skoler og gymnasier blevet lukket, og på grund af denne uddannelse af eleverne bliver berørt. Derfor giver staten gratis bærbare computere til alle de studerende, så de kan gennemføre deres uddannelse og også give eksamen ved hjælp af internettet

PiB tweeted siger, at besked hævder, at regeringen leverer gratis bærbare computere til eleverne er falsk. Staten har ikke foretaget en sådan meddelelse. Del ikke personlige oplysninger om en sådan falsk link eller hjemmeside

à¤|ाà¤μा: ठठ• #WhatsApp à¤®à ¥ à¤¸à ¥ ‡ ज à¤®à ¥ ‡ à¤, à¤¯à ¤¹ à¤|ाà¤μा ठ• िया जा ठ° हा à¤¹à ¥ ठ• ि ठ'नलाठ‡ न शिठ• à ¥ ठ· ा ठ• à ¥ <à¤§à ¥ à¤¯à¤¾à ¤ à¤®à ¥ ‡ à¤, ठ° à¤-à¤¤à ¥ ‡ à¤¹à ¥ ठसठ° ठ• ाठ° à¤> ठ¾à¤¤à ¥ ठ° à ¥ <à¤, ठ• à ¥ <à¤®à ¥ ठ«à ¥ त à¤²à ¥ à¤ªà¤Ÿà ¥ ‰ प à¤ªà ¥ ठ° à¤|ान ठ• ठ° ठ° à¤¹à ¥ € à¤¹à ¥ à ¥ ¤ # PIBFactCheck: यह à¤|à ¤¾à¤μा # ठ«à¤¼à¤ ° à ¥ à¤œà¤¼à ¥ € à¤¹à ¥ à ¥ ¤ ठ• à ¥ ‡ à¤,à¤|à ¥ ठ° सठ° ठ• ाठ° à¤¨à ¥ ‡ à¤ à¤¸à ¥ € ठ• à ¥ <ठà¤~à ¥ <ठ· ठ£ ा à¤¨à¤¹à ¥ € à¤, ठ• à ¥ € à¤¹à ¥ à ¥ ¤ à¤ à¤¸à ¥ ‡ ठ• à¤¿à¤¸à ¥ € ठ«à¤¼à¤ ° à ¥ à¤œà¤¼à ¥ € लिà¤,ठ• या à¤μà ¥ ‡ बसाठ‡ à ¤Ÿ पठ° à¤¨à¤¿à¤œà ¥ € जानठ• ाठ° à ¥ € साठा न ठ• ठ° à ¥ ‡ à¤,à ¥ ¤ pic. Witter. about / uMdMRbX7EJ

Top nyheder

De #CoronavirusFacts databaseposter fact-kontrol offentliggjort siden begyndelsen af ​​COVID-19 udbrud. Den pandemien og dens konsekvenser er under konstant udvikling, og data, der var nøjagtige uger eller endda dage siden kunne have ændret sig. Husk at tjekke det tidspunkt, hvor fact-check, du er læsning blev offentliggjort inden du deler den.

Den 12. standard studerende lanceret en hjemmeside til at bygge bro over den digitale kløft ved at hjælpe de studerende med behov for en bærbar computer, en tablet eller en smartphone at deltage online klasser som nu er blevet den dagens orden.

Før i tiden en måned er Gunisha aggarwal samlet 25 helt nye tablet-enheder med hjælp fra ngo'er og har allerede uddelt fem af dem til fortjent studerende, der nåede ud gennem hjemmesiden.

Hjemmesiden giver folk der kan lide at donere, og elever med behov for hjælp register med et klik på en mus. De, der har brug for hjælp bliver bedt om at nævne deres indkomst i familien og uploade deres skole identitetskort eller Aadhar kort.

Gunisha aggarwal, datter af Chennai City Police kommissær Mahesh aggarwal, Â besluttede at gøre hende bed efter at have indset, at den digitale kløft, der altid eksisteret var steget manifold på grund af den Covid-19 pandemi som næsten hver skole har henvendt sig til online klasser.

Jeg så min mor, dra Vaneeta aggarwal, hvilket giver en brugt bærbar til vores hus hjælp til sin datter, og det er, når jeg indså, hvor leverer reservedele enheder kan hjælpe de trængende. Så jeg besluttede at hjælpe studerende, hvis forældre har måske ikke de nødvendige økonomiske midler til at købe dem en smartphone. Jeg gjorde det som et medmenneske, Gunisha aggarwal Tolda Deccan Herald.

Min far leverer drikkevand i området, og han har brug for telefonen fleste gange. Jeg var nødt til at gå glip af mine klasser flere gange på grund af den manglende adgang til en telefon. Men nu har jeg en tablet enhed alle for mig selv, og det har gjort mit liv meget let. Ikke bare for at deltage i undervisningen, enheden er nyttigt at komme i kontakt med lærere på WhatsApp, Kelvina Tolda Deccan Herald.

Gunisha har bundet op med ngo'er for at finde modtagere og distribuere de enheder, da hun føler, de kan hjælpe hende nå målet om at hjælpe de nødlidende. I de næste par dage, vil hun give fem enheder til Seva Chakra Samajam, en børnehjem her, som en del af hendes initiativ.

Vigtig

Fem store Android WiFi opkald apps

Fem store Android WiFi opkald apps

Læs anmeldelser, sammenlign kundeudviklinger, se screenshots og lære mere om Softwarename. Download softwarename og nyd det på din iPhone, iPad og iPod touch.

Uanset hvad du gør, opgrader du ikke din telefon

Uanset hvad du gør, opgrader du ikke din telefon

Nyd Great Boost Mobile Deals, når du handler for mobiltelefoner ved hjælp af promo-koder og kuponer. Få rabatter på iPhones, Android-telefoner og planer.

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

GRATIS VPN SERVICE VPNBOOK. OM er den 1 premium gratis VPN server kontoudbyder. USA, UK og offshore VPN-servere til rådighed.

Bedste gratis WiFi Speed ​​Test Apps og Master Key Apps Anmeldt

Bedste gratis WiFi Speed ​​Test Apps og Master Key Apps Anmeldt

Download denne app fra Microsoft Store til Windows 10 Mobile, Windows Phone 8., Windows Phone 8. Se skærmbilleder, læs de nyeste kundeanmeldelser og sammenlign vurderinger til Osmino Wifi Gratis WiFi.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Hvis du leder efter gratis internet, så tjek vores omfattende guide. Vi deler med dig nemme juridiske måder at få gratis wifi i nærheden af ​​mig eller ej farten.

WiFi-hotspots af digitale kløfter

WiFi-hotspots af digitale kløfter

Emergency online undervisning. Fjernbetjening levering af instruktion. Eller bare almindelig online læring. Kald det hvad du vil, mange af de nationer studerende er ...

Signal Box, Euston Fullers Pub og Restaurant London

Signal Box, Euston Fullers Pub og Restaurant London

Opret forbindelse til vores gratis WiFi

Blokeret Altice USA

Blokeret Altice USA

Hvor kan man gå gratis adgang til computere og internettet

Hent Connectify Hotspot gratis nyeste version

Hent Connectify Hotspot gratis nyeste version

Gratis WiFi-hotspot software til at vende dine Windows 7 eller Windows 8 pc til et trådløst WiFi-hotspot.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.