Køb Apple iPhone 12 Pro Max Online

Knapper til iPhone 12 Pro Max

I modsætning til andre generiske sager, der masseproducerede, alle vores sager er designet i HOUSE fra bunden. Fra et koncept, hele vejen til et færdigt produkt, er alle aspekter af at oprette et produkt gjort internt for at sikre, at du får en sag, der passer perfekt, hjælper med at beskytte mod dråber og ser godt ud - sparer dig tid og PENGE!

Flydende silikone blev brugt til at gøre dette utrolige tilfælde! Sagen tilføjer godt greb og beskyttelse til din iPhone 12, mens du tilføjer et stænk af farve! Ikke ofre eventuelle aspekter af, hvad der gør en sag godt, når du vælger ELAGO.

Fuld dækning til din iPhone 12! Sagen dækker hele telefonen - herunder bund og knapper. Hævet læbe hjælper med at beskytte skærmen og kameraet mod ridser fra direkte overflade kontakt. Trådløs opladning Kompatibel!

ELAGO er et designfirma først og fremmest. Vores motto er simpel raffinement, fordi vi skaber produkter, der er nyttige og awesome! Vi opretter altid produkter, som vi selv bruger, så vi ved, at du vil elske det!

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Kun Kompatibel til iPhone 12 Pro Max 6. tommer. Særlige mintgrøn farve og smuk blomst blomster design. Letvægts og support trådløs opladning uden at tage væk fra sagen. Indbygget kofanger og beskytte din mobiltelefon godt.

Produkt information

Med sigte på at levere innovation og bekvemmelighed, Treemoda er et brand for at give den bedste udvalg af produkter til overkommelige priser. Med en enorm betydning for omfattende kvalitetskontrol, det altid holder en høj standard.

Køb i gram supcaseofficial

Foretage et Jordet beslutning hver dag komposterbare TELEFON CASE: Bladrige dæksler er lavet af en kombination af bambusfibre spilde, plantebaserede biopolymerer og indeholder organiske ingredienser, der imødekommer strenge ASTM D6400 standarder for komposteringsevne i kommunale og industrielle komposteringsanlæg. SUPERIOR BESKYTTELSE: Bambusfibre giver naturlig tekstur og stødabsorption egenskaber til hjælp skjold telefonen fra dråber / ridser uden traditionelle plast. JOIN US i at være mere opmærksomme: Ligesom dig, arbejdede på at skabe en mere bæredygtig fremtid, forlader traditionel plast ud af vores emballage, også. Vores sager er ikke-giftige for planter, plus en 5% af vores overskud går direkte til miljømæssige non-profit organisationer SLEEK & LIGHT BY DESIGN: Klip til at passe som hånd i handske omkring din oplader, højttalere, volumen og power knapper, dens også blød og struktureret for fleksibilitet uden bulk.

Bestilt tilfælde fredag ​​aften og leveret til mig lørdag eftermiddag takket være førsteklasses. Meget slanke tilfælde og let at greb. Læben omkring kameralinser og den forreste skærm tilbyde ekstra beskyttelse, når de lægger telefonen på et bord etc. Jeg købte metallet skifer sag, der komplimenterer min pacific blå iPhone 12 Pro Max meget pænt. Stor sag.

Dens en OK tilfælde, god kvalitet også. Problemet er dog, at dens ikke ligesom tidligere ThinFit sager. Det er ikke tynd. Dens store, tilføjer ligesom 3-4mm på hver side af telefonen og gør det føles akavet bulkyShame. Vil være vender tilbage

Det er 3. Spigen iPhone cover Ive havde, og jeg kan virkelig godt lide dem. Det føles godt lavet; men er ikke tyk. Fra min erfaring disse tilfælde giver ordentlig dråbe beskyttelse, selv om de er ikke at gøre telefonen uforgængelige. Fornemmelsen af ​​sagen er skridsikker, som jeg kan lide og er med til at undgå at tabe det. Dens også ikke alt for svært at få telefonen ind / ud, plus theres ingen problem med at få adgang til opkrævning af havne og kontrollerne alle arbejde godt. Samlet Im meget tilfreds med det.

Jeg har for nylig købt denne sag. Jeg malede mine negle, når neglelakfjerner spildt på bordet min telefon var på. væsken rørt hjørnet af telefonen, og det begyndte straks boblende og afskalning. Jeg vil tro, at materialet ville være lidt mere holdbart og i stand til at beskytte mod basisprodukter. det er bare underligt.

IPhone 12 er officiel. Under en virtuel begivenhed i sidste uge, annoncerede Apple fire nye iPhones, som alle har nye kameraer, et nyt organ design, støtte FORA 5ga og "keramisk skjold" displays. De nye telefoner er for det meste opkaldt ligesom iPhone 11 familie: iPhone 12, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max. Men der er også iPhone 12 Mini, som pakker iPhone 12 ind i en mindre og mere overkommelige krop og samtidig bevare alle dens funktioner. Det er den mindste iPhone du kan købe nyt, og det er endnu mere petite end den nuværende iPhone SE.

Preorders til iPhone 12 og 12 Pro er live nu, og begge telefoner vil være tilgængelige oktober 23. Start den 6. november kan du preorder iPhone 12 Pro Max og 12 Mini, som vil skib på Nov. 13. On papir det ser ud som et godt år for at opgradere din iPhone, men bemærk, at vi stadig har brug for at teste alle de nye telefoner ud.

Mellem priserne, valg i størrelser, støtte til 5G og kameraerne er der meget, der skal ophidset og forvirret omkring. Her er en oversigt over alle de vigtigste funktioner på de nye iPhones og hvad der gør dem anderledes.

Iphone får squared-off design som iPhone

Alle fire telefoner har en ny hardware design defineret af firkantede-off kanter ligner dem på iPad Pro. Du kan endda sige Apple tog inspiration fra iPhone 5, 5S og original 2022 SE. Det slags ligner ligene af iPhone 11 og iPhone 5 havde en baby, og det er ikke en dårlig ting.

Baseline iPhone 12 og 12 Mini modeller leveres med 64 GB lagerplads. Jeg vil være ærlig, jeg var slags håbede dette ville være højere, især da den 12 Pro og 12 Pro Max starter ud med 128 GB lagerplads.

Keramiske skjold skærme kunne være svært at knække

IPhone 12 og 12 Pro begge har en 6. -inch OLED-display. Mens kroppen af ​​iPhone 12 Pro og sidste års 11 Pro er nogenlunde samme størrelse, den 11 Pro havde kun en 5. -inch skærm. Den 12 Pro Max har også en større skærm i forhold til den 6. -inch skærm på 11 Pro Max. På 6. inches, den 12 Pro Max har den største iPhone-skærmen nogensinde. Så er der iPhone 12 Mini og dens 5. -inch skærm, som er større end skærmen på iPhone SE. Men uden dem iPhone 8-agtige kanter, hage og pande, kroppen af ​​iPhone 12 Mini er faktisk mindre. Jeg især begejstret for de 12 Mini.

Alle fire telefoner har en keramisk skjold skærm, der er lavet ved at tilføre glas med nano keramiske krystaller for at gøre dem mere holdbare. Apple hævder disse skærme har 4x bedre dråbe præstationer, som kunne betyde, at din iPhone har en bedre chance for overlevende en droppe ud af lommen. Jeg ser frem til at se, hvordan disse telefoner klarer i en CNET dråbe test.

Iphone: til g eller ikke g

Som de fleste Android-flagskib telefoner udgivet i år, understøtter alle fire iPhones 5G. De understøtter mmWave 5G som har nogle af de hurtigste hastigheder til rådighed lige nu, men du skal være temmelig tæt på en 5G tårn til at bruge det. Telefonerne understøtter også lav-band og mellembånd 5G, der tilbyder en længere rækkevidde, men mindre imponerende hastigheder. Tænk på forskellen som lidt ligesom AM / FM-radio - slags.

Beyond hardware-understøttelse for 5G og arbejde med luftfartsselskaber, Apple optimeret iOS til at være hurtigere og mere effektiv, når de på en 5G-forbindelse. De nye iPhones har også en "Smart Data" mode at skifte mellem 5G og 4G LTE for at spare på batteriet.

Hvis du er interesseret i at få nogen af ​​de iPhones 12 alene på grund af 5G, vil jeg anbefale at checke ud, som luftfartsselskaber tilbyder 5G i dit område, hvad de hastigheder er ligesom og hvad luftfartsselskabets planer er for at bygge 5G ud yderligere.

Lidar, smarte hdr og et nyt kamera

Normalt ville nye kameraer være den største element i enhver iPhone lancering. Og mens det nye design og 5G vil få en masse opmærksomhed, kameraerne fortjener nogle så godt. Det vigtigste vidvinkel kamera på alle fire iPhones har en ny linse med en blænde på f / 1. og en ny større sensor. Apple hævder denne combo tilbud 27% forbedring i svagt lys situationer.

Så er der historien om to forskellige tele-kameraer på iPhone 12 Pro og 12 Pro Max. Den 12 Pro har en lignende 52-millimeter linse som sidste års iPhone 11 Pro. Men den 12 Pro Max får en ny længere 65-millimeter linse, som byder på en 2. x optisk zoom i stedet for 2x optisk zoom på 12 Pro.

oneplusrealmeredmiboatnoiseamazfitgarminharman kardonjblsonylgmarshallinfinityphilipssennheisergoqiimicosmic byteitekevmlogitechlenovocasematecrosslooptufficmuvtechkingstonjabralavaermurbanfire - Bolttxp-PenredgearMoza

Gun MetalViolet & PinkBlack & RedNavy BlueBlack & YellowGrey & GreenNeonMaroonTransparentSunrise FlareBlackOrangeBluePinkGoldPurpleVioletGraphite BlackWhiteRedYellowGreenSilverSpace GreyBrownGreyMintRose GoldTealLavenderBlack BlueRadiant MistCoralPrism WhitePrism BlackFusion BlackOcean BlueInterstellar GlowMidnight BlackAura GlowAura BlackAura RedArctic WhiteJet Blackslate GreyPrism MagicOLIVE BLACKAURORA BLUEDawn WhiteNebula BlueWatery BlueWatery GreyTitanium SapphireCreamMidnightStarlightGraphiteOrchidDiamond

Info

Gør din iPhone 12 Pro Max ser mere unikt med vores Premium Skins. Thisa Pastel Magic Mint Skin er en enkel og nem måde at dække & personliggøre iPhone give den et nyt udseende og samtidig give et tyndt lag af beskyttelse.

Kunder også set

Woodcessories BioCASE Case iPhone 12 Pro Max - Mint Green blade ingen økologiske fodaftryk! Med denne plante-baserede tilfælde tilbyder vi den perfekte miljøvenligt alternativ & erklære krig mod plastik!

Hvad er der i det? BioRecBioRec består af en blanding af halmrester og forurenende-fri bio-plast, som er biodegradedable & også dræber bakterier! Den biomateriale er certificeret i henhold til den europæiske standard EN 13432!

! upcycling Produkt Woodcessories bruger kun landbrugsaffald som ellers ville blive forbrændes & producere en ærlig produkt. Anlægget-baserede tilfælde er også 100% fri for skadelige stoffer og bly. Din sag til god samvittighed!

En grøn co - biologisk nedbrydeligt iphone pro max sager

Hos A Green Co, vi er ikke alene forpligtet til at give vore kunder med miljøvenlig produkter. Vi hjælper uddanne offentligheden om, hvad der gør noget miljøvenligt og hvordan man kan gøre miljøvenlige valg. For eksempel er en to vigtige faktorer, vi beder vores community-medlemmer til at kigge efter, er:

Råmateriale

Virksomheder, i dag, er behov for at Designa bæredygtige og naturlige produkter. Primært for at undgå at bruge nogen syntetiske, olie baserede indgange. For det første, de kræver mere energi til at producere og frigive giftige stoffer under produktionen. For det andet er de hverken genanvendes eller genbruges. Hertil kommer, at mange virksomheder bruger AA fælles greenwashing praksis med at sælge deres produkter som plante-baseret iphone 12 pro max tilfælde. Henviser, disse indeholder kun 10 eller 20% naturprodukter og resten er kunst- og syntetiske forbindelser .

A Green Co. gør sin hvedehalm materiale fra 100% plantebaserede naturmaterialer. Ellers ville dette materiale gå lige ind i affaldsstrømmen. Desuden er vi muliggør et skift af energi spild i retning af et nyttigt og æstetisk produkt.

Enden på livet

I dag bruger vi de fleste smartphones til et gennemsnit på 2 år, inden kassering eller bryde dem. Derfor bør en ideel telefon dækning ikke blive tilbage i mere end 1 år efter sin nytte er overstået. Ligeledes bør det ikke føre til nogen udledning af skade kemikalier i jord eller vand. Desuden bør det ikke nedbrydes til mikro-plast kun til at skade vores levesteder. Derfor skal vi Selecta 100% A Eco-Friendly produkter, der er certificeret af en pålidelig tredjepart, ikke blot af producenten.

Et grønt Co. udvikler sager, som fuldt kompost inden for 6 måneder til 1 år. Derfor er det kun 100% komposterbare telefon sag øjeblikket på markedet. Desuden vores tilfælde overholder strengeste globale standarder for kompostering: ASTMD6400 og EN13432.

Hvorfor en grøn co for biologisk nedbrydeligt iphone pro max sag?

Nearly 1 milliard plast telefonen tilfælde sælges hvert år. Som et resultat, mennesker dumpe tonsvis af unødvendige plast ind lossepladser og ulovlige lossepladser. Indtil dato har 20.000 kunder sluttet sig til os på denne rejse. Således blot ved at skifte til A Green Co, har de medvirket til at reducere 1,200+ kg plastproduktion.

Vigtig

Introduktion til sociale medier og digital markedsføring

Introduktion til sociale medier og digital markedsføring

Hvad betyder SCM på Snapchat, ved alt om Snapchat Slang som BRB, SMH SCM og hvordan man bruger dem hensigtsmæssigt på dit tekst slang spil

Ved hjælp af SMS og MMS i din ansøgning Application Development

Ved hjælp af SMS og MMS i din ansøgning Application Development

Hvis du er en Android bruger på Sprint, ATT, tmobile, eller Verizon, og står over for MMS WiFi spørgsmål, så tjek løsninger vi har givet her.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Bruger manual til støtte og indstillinger til din mobile enhed. Få specifikke oplysninger om din smartphone eller tablet.

Sådan foretages fejlfinding af MMS Problemer på Android

Sådan foretages fejlfinding af MMS Problemer på Android

For at rette iPhone ikke sende billedbeskeder, 3. 1. Genstart din iPhone 2. Prøv at sende den til en anden kontakt Aktiver MMS til Message 4. Problemer med iMessage ..

Aktivering af MMS på My Samsung Galaxy S III

Aktivering af MMS på My Samsung Galaxy S III

Hvordan kommer du i gang modtage MMS-beskeder ved hjælp node.js med Plivo

Hvordan kan jeg oprette min telefon til internetadgang og MMS Mint Mobil

Hvordan kan jeg oprette min telefon til internetadgang og MMS Mint Mobil

Her er en enkel guide til rettelse og sikre din telefon fra MMS sårbarhed på Android-platformen og gør telefonen sikkert.

Opsæt MMS.

Opsæt MMS.

Med SMSMMS relæ kan du sende og modtage grønne boble tekst og multimediebeskeder på din iPad lige så nemt som på din iPhone

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Find hjælp til din telefon eller tablet. Godt hjælpe dig med at komme i gang, og tilbyde dig råd og tips om at bruge din enhed.

Video Sådan Aktiver MMS-beskeder på iPhone 2021 2021

Video Sådan Aktiver MMS-beskeder på iPhone 2021 2021

I LoginFaq. about du vil finde og få adgang login portaler med den mest optimerede proces.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.