Kan jeg opgradere min enhed via JUMP hvis skærmen er revnet

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Diane er en enlig mor, der roser sig selv på at være en mester manipulator. Hun har ingen problemer med at bruge noget eller nogen at få, hvad hun ønsker. Uanset om det er at behandle hendes søster, Celia, da hendes personlige ATM eller forføre usandsynligt, intetanende mænd, hun vil gøre, hvad det tager for at komme foran.

Hendes datter, Kendra, er en hårdtarbejdende studerende, der gør et bedre stykke arbejde forældrerollen sine yngre tvillingesøstre end deres mor gør. Hun er bestemt til at være noget som hendes mor, og i stedet, bestræber sig på at følge i hendes tante Celias fodspor for at få den bil, hus, og karriere af hendes drømme. Efter mødet med Bilal, en smuk, streetwise iværksætter, kan hun bare lander manden i hendes drømme så godt.

Når tragedien rammer en af ​​tvillingerne, i stedet for at være der for sin familie, Diane ser det som endnu en mulighed for at udnytte hende ejer personlig vinding. Og når en hemmelighed, at både Diane og Kendra har været at holde kommer ud, er hele familien revet fra hinanden. Will Kendra kunne holde på alt det, der betyder verden for hende, eller vil hendes mamas drama snuppe det hele væk?

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Emne toÃ, resultatet af en kreditvurdering, kan du opgradere så ofte som du ønsker under dit tilbagebetaling sigt, hvis enheden returneres i god stand, eller to gange hvert 12 måneder, hvis dets beskadiget, så længe du tager op en støtteberettiget nye telefon eller tablet på en enhed tilbagebetaling arrangement med en privilegeret planen.

Opgrader & Protect kan kun tilføjes, når man tager op en kvalificeret enhed tilbagebetaling arrangement med en upfront planen. Kom instore senest 7 dage efter enhedens køb for at se, hvis du er berettiget til at tilføje den.

For nylig, jeg var jogging fra min bil til en pizza butik at afhente middag for familien, der bærer mine nøgler og iPhone i den ene hånd, mens grave gennem min tegnebog til kontanter med den anden, ikke at være omhyggelig med enten.

Midt i skubbet elementerne om, min ærværdige iPhone 6 tog et dyk og ramte fortovskanten screen-først. Cracked begynder ikke at gøre skaden retfærdighed; skærmen var positivt knust , så kryds og tværs med revner, at det næsten ikke kunne tænde.

Hvis din iPhones skærm er beskadiget, og telefonen er uden for garanti, og du ikke har AppleCare + dækning, en ny telefon kan meget vel være vejen at gå à ¢ â,¬â € i det mindste du kan anvende værdien af ​​en handel ind på din nye telefon. ,EN

Udskiftning af skærmen på en iPhone X uden en garanti eller AppleCare + planen koster $ 279. En iPhone 8 Plus eller 7 Plus-skærm koster $ 169. Og en iPhone 6 skærm udskiftning koster $ 129, hvis du ikke har dækning.

Tjek de produkter, der er nævnt i denne artikel:

Den bedste plan for håndtering af en revnet skærm iPhone er at forhindre, at skaden i første omgang. Brug altid en skærm beskytter, og overveje at bruge en robust sag, der fuldt ud indkapsler telefonen, ligesom en OtterBox Defender Series taske.

Sådan reparere revnet iphone skærme

Hvis din telefon er under garanti, eller du har betalt $ 5. 9 til AppleCare + dækning, er din iPhone dækket for op til to tilfælde af hændelige skader med kun en $ 29 gebyr tilføjet til skærm reparation, så ved alle midler bruge Apple til rettelse, brudt skærm.

Du kan medbringe en beskadiget iPhone til en Apple butik eller en autoriseret serviceudbyder for en skærm udskiftning, som ofte kan være afsluttet samme dag, eller du kan sende din iPhone til Apple i en forsendelseskasse, de giver på Deres anmodning . Forvent at være uden din telefon til én lang, opslidende uge, men hvis du bor i et område uden nem adgang til Apple-butikker eller med samarbejdspartnere steder, dette er en fin mulighed.

Hvis din iPhone ikke har en dækning planen, så kan du prøve at bringe det til en billigere skærm værksted. Bare sørg for at tage en sikkerhedskopi af iPhone til iCloud først, da du aldrig vide, om cut-rate operation kan ende med et uheld beskadige din telefon. Hvis dette sker, kan det også ugyldiggøre enhver iPhone garanti, du har.

Relaterede dækning fromÃ, hvordan man gør alting: tech:

Man kunne næsten se det sker i slowmotion: din smartphone er i din hånd et øjeblik, og den næste ting du ved, er det barreling mod jorden i et styrtdyk. Undertiden lag glas og plast vil holde op, men alt for ofte, vil dette scenario føre til en tilhugget, revnede, eller brudt skærm.

Takket være højre-til-reparation bevægelse, har mulighederne for reparation af en beskadiget brudt skærm udvidet. Mellem simple DIY rettelser, tredjeparts værksteder, og endda producent-sponsorerede mail-in-programmer, der er en mulighed for alle.

Hvorfor skærme bryde så let?

Det hele kan koges ned til en vanskelig at nå kompromis mellem forbrugernes ønsker og teknik virkelighed. Med andre ord ønsker vi telefoner med maxed ud skærme, der også et elegant design. Men disse slanke kanter og næsten falsen-mindre skærme er nødt til at foretage nogle indrømmelser i holdbarhed afdeling.

For at bekæmpe denne virkelighed, er producenter som Apple og Samsung eksperimenterer hele tiden med skrappere former for glas til at afbøde stød. Rød Zombie siger de fleste virksomheder blande zink i aluminium for at skabe en stærk base for kroppen af ​​telefonen.

Hvad gør man med det samme

Broken skærme kommer i forskellige niveauer af severityà ¢ â,¬â € fra lette ridser, at spindelvæv -lignende mønstre, til helt mangler bidder af glassà ¢ â,¬â € og du kunne have at gøre med alt fra en helt knust skærm og en brækket telefon, til en simpel kosmetisk problem.

Først bør du vurdere skaderne, hvilket betyder, at få telefonen på en fast overflade og i henhold til et godt lys, ikke bare at give det en hurtig gang over, før udstopning den tilbage i lommen. Med en lille smule af stresstest og omhyggelig prodding bør du være i stand til at arbejde ud af, om skærmen er ved at falde eller mislykkes fuldstændigt. I mange tilfælde vil det forblive på plads, revner og alt, så du kan i det mindste holde tweeting, så længe skærmen er stadig synlige og fungerer.

Hvis telefonen er alvorligt beskadiget, sikkerhedskopiere dine data så hurtigt som du kan, og sørg for alle dine fotos, videoer og vigtige filer gemmes et andet sted i tilfælde det dør helt, og du kan ikke få den telefon arbejde igen. Hvis det allerede er holdt op med at fungere, så en professionel reparation er nok din bedste satsning.

Mulighed #: emballage tape

Navnet på spillet her er, "holde ud, indtil jeg er berettiget til en opgradering." Hvis du ønsker at fortsætte med at bruge den krakkede telefon, og ikke ønsker at risikere at miste glas eller skære op fingrene, dække skærmen med et lag af emballage tape. Linje alt op omhyggeligt og trimme det med en X-Acto kniv og det kan se næsten som en rigtig skærm beskytter.

Mulighed #: skærmbeskytter

Dette er den gussied-up version af indpakningstapen løsning. Det sikrer, at du ikke har nogen sømme og en ren linje omkring kanterne af skærmen. Indrømmet, der måske ikke være meget af en bekymring, når theres en spindelvæv af revner nedenunder.

Mulighed #: erstatte skærmen selv

Det er muligt at erstatte en telefon skærm på egen hånd. Nå henvise dig til iFixit for deres fremragende, trin-for-trin guide med fotos. Et par vigtige ting at huske på her: Før du beslutter at gå denne vej, kig ind i udgifterne til udskiftning skærmen. Dagens telefon skærme, der inkorporerer touch-interaktion og eventuelt biometriske sensorer, dont komme billigt.

Du bør også se på garantien situationen. Hvis du er den slags person, der er villig til at fastsætte en telefon selv, du er nok ikke alt for bekymret opretholde din warrantyà ¢ â,¬â €, men det stadig ikke ondt at vide, hvis du er kommer til at annullere den.

Endelig, medmindre du allerede er udført Ved reparation af moderne solid state elektronik mangler du sandsynligvis de specialiserede værktøjer, du har brug for til jobbet. Heldigvis sælger Ifixit et praktisk kit, der indeholder stort set alt, hvad du har brug for, med den mulige undtagelse af IOPENER, et rør du opvarmer og gælder for telefonen for at blødgøre dens klæbemidler .

Skærm reparationssæt

Du kan altid bare tage din brudte telefonskærm i butikken. Hvis du er en iPhone person, skal du kigge efter din lokale Apple-butik her eller overveje at prøve Apples nye mail-in reparationsprogram. Bedste køb vil arbejde på iPhones og Samsung-telefoner. Og endelig har Ubreakifix mere end 400 steder over hele landet.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres på denne side for at hjælpe brugerne med at give deres e-mail-adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på klaver. O.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Hvis du har købt forsikring fra O2 til din enhed, hvis din garanti er udløbet, eller hvis din enhed eller tilbehør er beskadiget, og vores Fejlfinding har ikke været i stand til at løse problemet, ã ,â hoved til De øvrige reparationsindstillinger sektionen længere nede på denne side.

Trin - Fejlfinding af dit problem

Hvis du har haft din enhed eller tilbehør i 30 dage eller mindre, og vores Fejlfinding har fastslået, at der er en ægte fejl, skal du springe over reparationen og enten erstatte din enhed eller give dig en refusion. Besøg vores returside for at finde ud af, hvad du skal gøre.

Trin à ¢ â € œ Send din enhed til reparation

Apples iPhone Upgrade-program giver dig mulighed for at foretage månedlige betalinger på din iPhone og opgradere hvert år uden at skulle låses ind i en toårig transportplan. Det tilmelder dig også din nye iPhone i AppleCare +, så du kan få en revnet skærm fast eller udskifte en brudt enhed til en reduceret pris. Hvis du kan lide at få en ny iPhone hvert år, gør Iphone Upgrade-programmet det muligt for dig at gøre det uden at skulle betale ekstra omkostninger.

Vigtig

5 Bedste Vandtæt Phone Cases til iPhones og Androids i 2020

5 Bedste Vandtæt Phone Cases til iPhones og Androids i 2020

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

CLOT OG CASETIFY genforenes for Luxe Silk Royale iPhone Cases

CLOT OG CASETIFY genforenes for Luxe Silk Royale iPhone Cases

Læs anmeldelser, sammenlign kundeudviklinger, se screenshots og lære mere om Softwarename. Download softwarename og nyd det på din iPhone, iPad og iPod touch.

Hvordan bruger jeg Google Cast på Sonys Android TV eller Google TV

Hvordan bruger jeg Google Cast på Sonys Android TV eller Google TV

Philips 4K Ultra HD Smart TV med HDR High Dynamic Range og Chromecasts indbygget. Fås i vores Android og Roku TV-modeller.

Cat S22 Flip er en robust Android-telefon i Oldschool Clamshell Guise

Cat S22 Flip er en robust Android-telefon i Oldschool Clamshell Guise

I betragtning af katten S22 Flip Få alle anmeldelser på ét sted, sammenlign priser, still spørgsmål mere.

CAT ArchivesCat Mobile Price i Bangladesh 2021 MobileDokan

CAT ArchivesCat Mobile Price i Bangladesh 2021 MobileDokan

Hårde telefoner og robuste mobiltelefoner og tabletter. Vi tilbyder hårde mobiltelefoner, Sonim, Atex, Ulefone, Defender, Blackview og mange flere.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Vi er den eksklusive canadiske distributør for CAT Telefoner Robust Android Smartphone til den industrielle arbejdstager

Cat S62 Pro Dual Sim Smart Phone i Black Costco UK

Cat S62 Pro Dual Sim Smart Phone i Black Costco UK

Cat S62 Pro Dual Sim Smart Phone i sort

CAT S22 Flip smartphone gennemgang Chunky men ikke klodset Den Gadgeteer

CAT S22 Flip smartphone gennemgang Chunky men ikke klodset Den Gadgeteer

Tmobile tilbyder et stort udvalg af Cat mobiltelefoner. Shop og sammenligne forskellige modeller, priser, funktioner og mere få gratis forsendelse med nye aktiveringer.

CAT S42 vil overleve dommedag, men dens batteri Wont overleve en Weekday

CAT S42 vil overleve dommedag, men dens batteri Wont overleve en Weekday

Smartphone Cat S42 specs udgivelsesdato 2020 OS Android, skærmstørrelse 5. tommer, 13 MP kamera. Kontroller alle specs, revision, fotos og meget mere.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.