Cant Access Min Sprint konto

Sprint gjort sin ubegrænset plan værre, og tilføjede en dyrere løsning

Nyheden kommer kun få uger efter, at T-Mobile og Sprint officielt erklæret en stopper for fusion samtaler. Drøftelserne mellem de to luftfartsselskaber havde været i gang i et stykke tid, men en aftale kunne blive opfyldt.

Tilfældigvis, T-Mobile tilbød sin egen forfremmelse i partnerskab med en live-streaming tjeneste tilbage i september. Alle T-Mobile One ubegrænset kunder med to eller flere linjer på deres konto, er i stand til at modtage en gratis standard Netflix abonnement.

Dette er ikke også første gang Sprint har brugt gratis kampagner for at lokke nye kunder til sine ubegrænset data planer. Denne sidste sommer, transportøren tilbudt en gratis års ubegrænset data service for op til fem linjer.

Med Sprints nyeste kampagnetilbud, du er nødt til at være på Sprints ubegrænset frihed plana at høste fordelene af en gratis Hulu konto. Med ubegrænset frihed planen, vil nye kunder får ubegrænset tale, tekst og data for $ 25 per måned per linie, hvis du køber fire til fem linjer, og hvis du tilmelder dig i AutoPay. Men du får også den femte linje gratis, hvis du vælger at tilføje fem linjer.

I Sprints småt, det nævner de besparelser â €”alias den femte linje til gratis â €” med ubegrænset frihed planen vil vare indtil 31. januar 2022. Efter dette, vil planen køre dig $ 60 pr måned for en enkelt linje, og $ 40 for den anden linje. Eventuelle yderligere linjer efter at en €”den fjerde og femte linje â €” vil koste $ 30 hver per måned. Hvis du tilmelder dig AutoPay, får du også de $ 5 per måned rabat.

Du får også HD streaming til video, musik og spil, samt en 10GB mobilt hotspot â €”men vil blive reduceret til 2 GB hastigheder efter 10GB. Med HD-video, det streams op til 1080p, musik op til 1. Mbps, og gaming streams op til 8 Mbps. Under overbelastning, vil dine data også være de-prioriteret en €”som betyder andre kunder vil have prioritet over dig for hurtige LTE hastigheder.

Med ubegrænset plan, har du adgang til Hulu Limited Reklamer plan, som normalt ville koste dig omkring $ 8 per måned. Du vil også være begrænset til én Hulu plan pr støtteberettiget Sprint konto.

Som havde været rygter i denne uge, annoncerede Hulu og Sprint i dag, at Hulus tjeneste nu vil komme samlet med Sprints ubegrænset trådløst planen. Fra den 17. november både nye og eksisterende kunder af Sprint ubegrænset frihed planen vil få adgang til Hulus Limited Reklamer tjeneste â € ”on-demand tv streaming tjeneste, der tilbyder adgang til tusindvis af tv-serier og film, samt Hulus oprindelige programmering .

Det er første gang, at Hulu har pakket sin tjeneste som en del af en trådløse luftfartsselskaber planer, selvom dens ikke den første aftale, der bundter Hulu med en service, der ydes af en anden virksomhed. I september, Hulu og Spotify gået sammen om at sælge tilbagediskonterede bundter til studerende, for eksempel.

Denne prisfastsættelse er gyldig 31. januar, 2022 på hvilket tidspunkt det ændrer sig til $ 60 for en linje, $ 40 for den anden, og $ 30 pr måned for linjerne tre gennem fem, i henhold til det med småt. Med en AutoPay rabat, HD-video-streams op til 1080p, musik op til 1. Mbps, gaming op til 8MBpbs.

Aftalen gavner begge parter på forskellige måder. For Sprint, at det er en måde at gøre sin plan mere overbevisende og giver det en måde at konkurrere mod andre luftfartsselskaber med lignende tilbud. AT & T, for eksempel, havde kunnet tilbyde abonnenter mulighed for at tilføje på DirecTV nu streaming tjeneste for kun $ 10 til sin ubegrænset valg planen. Dens også bundling HBO gratis, som følge af selskabets planer om at erhverve Time Warner for $ 85. milliard. Og T-Mobile i september begyndte bundling i Netflix abonnementer til brugere med to eller flere linjer på sin T-Mobile One planen.

I mellemtiden, for Hulu, bundtet gør det muligt at tjene penge på de ekstra abonnenter den vinder gennem sin reklamebranchen. Hulu er også at få en nedskæring af Sprints pr abonnent indtægter om måneden, som en del af handlen. Virksomheden har ikke afsløre vilkårene i denne aftale.

Sprints planen giver kunderne mulighed for at streame en ubegrænset mængde af data, â € ”, som er nyttigt i betragtning af at over 80 procent af smartphone-brugere nu streame video, ifølge forskningen fra NPD, nævnt i dag af Sprint. Men som en tidligere rapport påpeget, kan Sprints netværk ikke være klar til at håndtere en betydelig stigning i video trafik.

Hulu introducerede for nylig reduceret lavere prissætning for sin service som et incitament. I en begrænset periode betaler kunder, der tilmelder sig direkte for Hulu, kun $ 5. 9 pr. Måned i stedet for $ 7. 9 pr. Måned. Denne salgsfremmende sats er god for det første år, før standard prissætning sparker ind. Forudsat sprint abonnenter stikker med tjenesten i over et år, det betyder, at denne Bundle Deal ville have en $ 7. 9 pr. Måned værdi.

Vi ved, at folk elsker at se tv på deres mobile enheder, så det gjorde det nemmere end nogensinde for sprint kunder at nyde deres yndlings shows og film på Hulu, sagde Tim Connolly, senior vicepræsident og distributionschef og partnerskaber på Hulu , i en erklæring. Dette spændende partnerskab med Sprint giver tv-fans landsdækkende en stærk, sømløs underholdningsoplevelse, som de kan tage med dem, når og hvor de vil.

Host.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Sprints nuværende ubegrænsede plan, dubbed "Ubegrænset frihed", koster $ 60 pr. Måned for en linje eller $ 100 pr. Måned for op til fem linjer for nye abonnenter indtil 31. januar 2022. Ifølge Allan Samson, Senior Vice President Af erhvervelse af erhvervelse vælger 95% af de nye abonnenter en ubegrænset plan. Af Sprints omkring 54 millioner abonnenter, over 60% Â er på ubegrænsede planer i henhold til selskabet.

En gang tilmeldt regnskabet behandles, som om de var en traditionel Hulu-abonnent. Â Brugere kunne så se streamingstjenesten på en hvilken som helst enhed, der har en Hulu-app, herunder telefoner, tabletter, videospilssystemer og smarte tv'er.

Sprint siger Streams på sit 4G LTE-netværk vil være tilgængeligt i HD på op til 1080p opløsning. De, der streamer til et tv- eller spilsystemer, kan streame det op til 4K kvalitet, forudsat at det indhold, du ser, er tilgængelig i den beslutning, og at du har 4k-kompatibel enhed.

De, der allerede abonnerer på Hulu's Limited Commercial Plan, kan lede til ovennævnte hjemmeside for at forbinde deres konto med sprint, så den trådløse transportør overtager betalingen. På samme måde som T-Mobile's aftale med Netflix og AT & T's aftale med HBO vil virksomheden fortsætte med at betale for Hulu, så længe kunderne holder deres service med Sprint.

Den nye forventning

Partnerskabet er ikke det første bundt for enten firma som begge forsøg på at tiltrække brugere på deres respektive konkurrencedygtige markeder. Udover Hulu tilbyder Sprint i øjeblikket en seks måneders gratis prøveversion af musik service tidevand til sine abonnenter. Hulu, â Imidlertid for nylig samarbejdet med Spotify på en Student Deal tilbyder Spotify Premium og Hulu's Limited Commercial-pakke til kun $ 4. 9 pr. Måned for universitetsstuderende.

Samson siger, at beslutningen om at komme ud med dette partnerskab stammer fra, hvad forbrugerne nu ønsker ud af en trådløs bærer. "Kunder Overvældende siger, at dette er en relevant faktor i deres beslutning af, hvem de vælger for deres transportør samt opholder sig hos deres eksisterende transportør." Â Â Â Â Â

Ved at undersøge sine egne kunder siger Samson, at virksomheden fandt, at en i tre Sprint-kunder sagde, at en video-tjeneste, der var bundtet, ville gøre dem mere tilbøjelige til at blive hos Carrier.

Når man overvåger folk, der var i færd med at skifte luftfartsselskaber, fandt virksomheden, at en ud af fire personer sagde, at inddragelsen af ​​en videotjeneste spillede en rolle, hvor bærer de skiftede til.

Samson videregiver ikke Hulu-aftalen, men sagde, at partnerskabet ville løbe for "flere år". Â Virksomheden planlægger at tilbyde en mulighed for Hulu's Live TV-program i 2022, selvom Samson ikke ville Uddybende om hvor meget det kan koste, eller hvilken slags rabattrint ville tilbyde.

VPN til HULU

Expressvpn, som giver en trusselfri 30-dages cash-back-forsikring, til enhver tid har et par servere, der arbejder med Hulu. For at finde ud af, hvilken, bare gå til deres hjemmeside og bede en køber hjælpe Konsulent på opholdschat. Live Assist er tilgængelig 24/7, hver eneste dag i året. ExpressVPN-forbindelser er ekstraordinært Steady and Bandwidth er større end nok til at streame Hulu udstillinger i top videokvalitet. Flere server steder kan findes i hele USA.

Tryk på ikonet, der hævder at afinstallere over appen, eller vandhanen X-ikonet i øverste venstre krog af appen. Åbn derefter App Store eller Google Play Store og søg efter Hulu. Tryk på Installer eller få efterfølgende til Hulu-ikonet. Flyt nærmere din internetrouter.

Den måde at løse Hulu problemer

Hulu recommendsspeedof. E for tempo eksamener. Du kan også kontakte din internetudbyder leverandør i tilfælde af dine hastigheder er for gradvis. Uanset om du kunne have problemer med buffering eller ikke at kunne få adgang Hulus hjemmeside, er der en række punkter, du kan støde på med video. Her er nogle bestemte video punkter, du måske har brug for, og hvordan man kan afhjælpe dem.

Hvis din web-forbindelse ikke passer Hulus virkelig nyttige web hastighed, kan du opleve forbindelsesproblemer, mens du ser Hulu. Brug følgende metoder til at teste din forbindelse hastighed på din enhed. Med over 30 millioner abonnenter i hele sin on-demand og opholde TV planer, Hulu er sandsynligvis et af de største og ekstra genkendelige streaming-tjenester rundt. Selv med et så stort abonnent base, ikke desto mindre, Hulu isnt resistente over for problemer. Lad os tage et kig på, hvad du kan gøre, hvis Hulu isnt fungerer korrekt for dig. Virksomheden anbefaler også, at brugere gentagne gange kontrollere for eventuelle software program opdateringer â €”en ny kunne komme hvert øjeblik, herunder den ene thats sigende på vej.

Nogle folk forsøger at indtaste deres gamle Hulu personnavne og adgangskoder, men din aktive konto kan kun tilgås med bundter forbruger og password. Genstart eller looping indhold â € ”Det er et fælles problem med Blu-Ray gamere. Du har måske til at skifte til et andet system, som at se Hulu indhold. Sørg for din browser eller Hulu app er up-to-date. Sommetider hele Hulu service vil gå ned eller bære vedligeholdelse i dit rum. Du kan diagnosticere problemet ved hjælp af en enhed som DownDetector at se, om andre er tekniske problemer.

iBeckTech Min webudbyder gør vedligeholdelse arbejde i aften, så ingen nettet for mig lige nu. God faktor Jeg har endda hele sekvensen af ​​LastManStanding og bigbangtheory på DVD. Jeg plejer streame OfficialHIMYM eller LastManStanding på Hulu, ikke desto mindre sin hele tiden godt at have en backup plan. SteveYaeger3 StatTradeEdge ikke fortrudt. Den hårde halvdel er at finde en billig internetudbyder og derefter bruge Roku boks og YouTube TV, Hulu eller en anden streaming-tjeneste, der kan give dig en bred vifte af kanaler.

CarlaJM StatTradeEdge jeg gjorde det sidste år. Jeg har faktisk Hulu til live tv + en overflødig række andre streaming beslutninger. Ingen beklager som følge af Comcast Xfinity er en forfærdelig uetisk pris-gouging firma med frygtelige kundesupport. y2sky2022 Nogen ellers have point med Hulu? At få en masse buffer på live-TV med dette rekreation . Telefon wifi trækker 200+ Mbps så ikke ligne min forbindelse.

Der er en række faktorer, som kan udløse Hulu at fryse. Det kunne være anlagt den ved en browser eller app problem, et problem med den enhed, du bruger, eller endda på internettet hastighed. Anført under er de fejlfindingstrin, som du bør gøre for at løse problemet. Hvis du har problemer sammen med din pc eller Android-systemet så være glad for at kontakte os udnytte denne form. Vi skal være mere end glade for at hjælpe dig med eventuelle problemer, som du kunne have sammen med dit system.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

310-571-4700 Mens 310-571-4700 er Hulu bedste gratis nummer, der er 4 af total måder at komme i kontakt med dem. Den næste bedste måde at tale med deres kunde support team, i henhold til andre Hulu kunder, er ved at kalde deres 888-907-0345 telefon â € |

Hulu kundeservice telefonnummer #:

888-907-0345 Denne Hulu telefonnummer er rangeret # 2 ud af 2 fordi 266,952 Hulu kunder forsøgte vores værktøjer og oplysninger og gav os feedback efter de kaldte. Grunden kunder kalder 888-907-0345 er at nå den Hulu kundeservice afdeling for problemer som Dispute en Charge, streaming eller download Trouble, Konto Access, Annuller konto, Upgrade

Hvordan til at annullere en hulu abonnement nemt alphr

Med mere end 35 millioner abonnenter i USA, Hulu er en af ​​de største præmie streaming-tjenester i Amerika. Det handler ikke kun tillader on-demand adgang til tusindvis af klassiske, seneste, og selv originale tv-shows og film, men det giver også næste dag adgang til nye episoder til tv-serien, der er vist aftenen før på broadcast netværk som NBC, ABC, og Ræv. Thats noget at rivaler som Netflix og Amazon Prime Video ikke tilbud.

Vigtig

Texas Sprint Cup Race udskudt

Texas Sprint Cup Race udskudt

Tmobile ændrede roligt sin kunders privatlivspolitik, så den kan begynde at sælge kundedata til annoncører uden at skulle få kunderne eksplicit samtykke.

Finde hr. Right.

Finde hr. Right.

Seattles Nevin Harrison gør historie ved at vinde guld i 200 meter kano sprint på Tokyo Olympics

Sprint ruller ud et begrænset tidsrum tidligt opgraderingsprogram kaldet Easy Pay

Sprint ruller ud et begrænset tidsrum tidligt opgraderingsprogram kaldet Easy Pay

Jeg søger at lave en tidlig opgradering med min Sprint-telefon gennem Costco, og en af ​​mulighederne er for Sprint Easy Pay. Jeg forstår, at dette ...

Sprint Abandons sin ene op tidlige opgraderingsplan efter blot et par måneder opdateret

Sprint Abandons sin ene op tidlige opgraderingsplan efter blot et par måneder opdateret

I sidste uge sluttede Sprint overraskende sin ene op tidlige opgraderingsplan efter kun fire måneder, og vi blev efterladt, hvis transportøren havde besluttet ikke at tilbyde et alternativ til tmobiles hoppe på at gå ...

Apple SIM helvede Hvordan Sprint Mobile sendt min iPad til en kundeservice mareridt

Apple SIM helvede Hvordan Sprint Mobile sendt min iPad til en kundeservice mareridt

Kan jeg købe den ulåst version af denne telefon med Sprint aktivering og derefter bruge denne pho Lær om Google Pixel 4a 128 GB ulåst Just Sort med 1 Svar Best Buy

Cell Phone Svig

Cell Phone Svig

Justia Patenter Patenter og patentansøgning Resources

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

I webcontactus. om Du finder kontaktoplysninger. Hjælp dig med at kontakte hurtigt med de oplysninger, du har brug for at finde

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

H2O Wireless og Pure Talk, som begge er mobile virtuelle netværksoperatør MVNO-mærker, der ejes af Telrit Holdings, begynder at tilbyde ESIM i 1. kvartal 2021.

Ulåst Bemærk Ultra Need Fysisk Sim eller esim til Sprint

Ulåst Bemærk Ultra Need Fysisk Sim eller esim til Sprint

Tidlig iPhone XS og iPhone XS Maks adoptanter bør vide de vil være i stand til at bruge den dobbelte SIMenabling esim teknologi på Sprint på et tidspunkt i notsodistant fremtid i tillæg til Verizon, ATT, og tmobile ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.