Selskaber tilbyder gratis internet til de studerende Mens skoler er lukkede

Charter tilbyder gratis Spectrum Internet WiFi i 60 dage til K12 universitetsstuderende

Som skolerne fortsat tæt på grund af de COVID-19 pandemi, lærere og elever vil i høj grad er afhængige af online-ressourcer til at undervise og lære. Børn uden pålidelig internetadgang vil være på en bemærkelsesværdig ulempe i dette tidsrum.

Federal Communications Commission formand Ajit Pai offentliggjorde Keep amerikanerne Connected initiativ til at hjælpe sikre, at amerikanere har telefon og internet service til rådighed. Pai præsenterede Keep amerikanerne Connected Pledge, som lyder:

Hidtil næsten 400 virksomheder og foreninger har underskrevet løfte. Desuden er de store internetudbydere tilbyder gratis service, rabat og mere for støtteberettigede familier. For eksempel:

Federal bredbånd fordelsprogram for studerende

Programmet er en god anledning til berettigede studerende, der har kæmpet med at få og opholder sig online for at løse disse problemer. På grund af problemer med de FCC allerede eksisterende berettigelse kontrolsystem, men det kan tage mere tid til postsecondary studerende at komme igennem processen.

Fri adgang til internettet

Altice Advantage 30 Mbps bredbånd løsning gratis i 60 dage til en ny kunde husstand inden for serviceområdet for husholdninger med K-12 og / eller universitetsstuderende, der kan være fordrevet grund af skolelukninger og som ikke i øjeblikket har hjemme internetadgang.

Charter vil tilbyde gratis Spectrum bredbånd og Wifi adgang i 60 dage til husholdninger med K-12 og / eller universitetsstuderende, der ikke allerede har en Spectrum bredbånds abonnement og på ethvert serviceniveauet op til 100 Mbps. Installation gebyrer vil blive fraviges for nye studerende husstande. Charteret vil fortsætte med at tilbyde Spectrum Internet Assist, højhastigheds bredbånd program til støtteberettigede lav indkomst husstande leverer hastigheder på 30 Mbps. Charteret vil åbne sine Wi-Fi hotspots på tværs af vores fodaftryk til offentlig brug.

Comcast tilbyder adgang til sine 1. million WiFi hotspots til alle frem til udgangen af ​​2022. Dette omfatter ikke-kunder af Comcast. De er også at tilbyde ubegrænset data i 60 dage, ingen afbryder for sent gebyrer, gratis internet Essentials, gratis pædagogiske samlinger.

Fri og diskonteret internetadgang

Hargray vil tilbyde gratis internet service i 60 dage til husholdninger i sit serviceområde med K-12 eller universitetsstuderende, der ikke allerede har en Hargray internetabonnement. Gratis Installationen er også inkluderet.

Hargray vil også tilbyde diskonteret pakker til nye kunder og diskonteret opgraderinger til eksisterende kunder for at sikre, de har også den nødvendige båndbredde til at rumme større internetbrug i løbet af denne tid.

Discounted internetadgang

Udeladelse al aktivering og opgradering gebyrer, gratis næste dag skibsfart, T-Mobile partnere med flere spektrum indehavere til at lyse op yderligere 600 MHz spektrum for de næste 60 dage, ekspanderende netværk kapacitet

Øget kapacitet

selskaber tilbyder gratis internet til de studerende Mens skoler er lukkede

Vigtigt: Chrome og Firefox er de anbefalede browsere til en strømlinet oplevelse i Blackboard. Visse værktøjer, funktioner og komponenter fungerer muligvis ikke korrekt med andre browsere såsom Safari, Internet Explorer, og / eller Edge.

Internet adgang muligheder

Kollegiet har købt licenser til studerende, der har brug for Creative Cloud for deres klasse opgaver dette efterår. Studerende skal først tildeles en ny licens, selv om de tidligere har haft adgang til. Kontakt venligst din instruktør for at få hjælp, hvis Adobe Creative Cloud er nødvendig for dit kursus.

Virksomheden er offer hastigheder op til 100 eller 200 megabit i sekundet â €”afhængig af standarden hastighed for området en €” og WiFi-adgang i 60 dage for dem, der har brug for det til skole, herunder lærere. Tilbuddet er kun for husstande, der i øjeblikket ikke har Spectrum og skal være i Spectrums serviceområde, som omfatter Lexington.

De fleste Kentucky skoler begyndte skoleåret online og mange distrikter, herunder Fayette County Public Schools, har kæmpet for at give nok hot spots for studerende, der bor i boliger uden bredbåndsforbindelse.

Spectrum først lanceret sin gratis internet for fjernstuderende i marts, hvor de fleste skoledistrikter i hele landet skiftede fra i-person til fjernundervisning i begyndelsen af ​​pandemien. Company embedsmænd sagde 448.000 husstande i hele landet udnyttede handlen.

Beth Musgrave har dækket regering og politik for Herald-chef i mere end et årti. En kandidat fra Northwestern University har hun arbejdet som reporter i Kentucky, Indiana, Mississippi, Illinois og Washington D..

Comcast internet Essentials

Comcast tilbyder billig internet service. Nye kunder vil modtage to måneders gratis service. Klik Hera for flere detaljer. Ud over den internet service, er Comcast tilbyder laptops for $ 150 til Internet Essential kunder.

AT & T

AT & T vil ikke opsige tjeneste enhver trådløs, hjemmetelefon, eller bredbånd bolig eller lille virksomhed kunde på grund af deres manglende evne til at betale deres regning på grund af forstyrrelser forårsagede af coronavirus pandemi. Desuden vil  AT & T afkald forsinkede betaling gebyrer.

Verizon

overdosering afgifter og sent gebyrer vil blive frafaldes til servicering af kunder, der kan være økonomisk berørt af COVID-19-krisen, Desuden er Verizon tilbyder to måneder frafaldes internet og voice gebyrer for nuværende Lifeline kunder, og en ny overkommelig internet indstilling for husholdninger med lav indkomst.

T Mobil

Will increase godtgørelsen data gratis til skoler og studerende, der bruger ITSA EmpowerED digitale læringsprogrammer for at sikre hver enkelt deltager har adgang til mindst 20 GB data om måneden til 13 maj 2022.

AT & Ta $ 10 / måned planer til familier med lav indkomst og ubegrænset data for eksisterende kunder, også hjemmesiden lister en ny bevilling fond for skoler at søge om at få hjælp med deres online læringsressourcer.

Suddenlink / Altice Advantage gratis internet i 60 dage for husstande med en K-12 eller universitetsstuderende. Familier kan Calla 1-800-251-7313 og tale med en repræsentant for at finde ud af, om de er i stand til at modtage service.

Student og medarbejder diskonteret tjenester

Behov for arbejdsbeklædning til en jobsamtale eller arbejde? Den Career Closet er tilgængelig på begge campusser at hjælpe dig klar. THEA Main Campus Karriere Closet ligger i nærheden af ​​boghandel og er åben mandage 02:00 PM - 4:00 PM og onsdage fra 15:00 til 05:00 PM. Studerende og medlemmer af fællesskabet kan forhøre sig om Bay College West Career Closet ved at stoppe ved Student Services Department. Tøj er tilgængelig uden omkostninger for studerende og medlemmer af fællesskabet.

For at hjælpe eleverne påvirkes direkte og indirekte af COVID-19 pandemi, er chartret tilbyder gratis internet og WiFi i 60 dage til en K-12 eller college studerende husstand, der ikke på nuværende tidspunkt har internet. Husstanden skal være inden for AA charter / Spectrum rækkevidde. Ring 1-844-488-8395 ogen navigere i automatiserede beskeder. For mere campus oplysninger om coronavirus, besøge Bay College coronavirus webside.

Reducerede omkostninger eller gratis internetadgang

Som California Community Colleges flytte klasser og tjenester online, adgang til pålidelig internet service er kritisk. Nedenfor isa en liste over ressourcer og internetudbydere tilbyder reducerede omkostninger eller gratis internetadgang.

Emergency Bredbånd Benefit Emergency Bredbånd Fordel vil give en rabat på op til $ 50 per måned mod bredbånd til berettigede husholdninger og op til $ 75 per måned for husholdninger på at kvalificere stammelandene. Støtteberettigede husstande kan også modtage en engangsrabat på op til $ 100 for at købe en bærbar computer, stationær computer eller tablet fra deltagende udbydere, hvis de bidrager med mere end $ 10 og mindre end $ 50 mod købsprisen.

Kære Studerende: Under disse hidtil usete tider og de mulige personlige udfordringer witha få adgang til internettet, er MCCCD giver en liste over internet / WiFi ressourcer til dig. Dette kan gøre det nemmere for dig at holde forbindelsen og få adgang til din online og hybrida klasser. På denne måde kan du fortsætte med at arbejde på dine opgaver , projekter, anda relaterede opgaver. Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse, som vi arbejder gennem the skiftende landskab på grund af COVID-19 udbrud.

Som en påmindelse, er spring break blevet forlænget med i-personers klasser gennem marcha 20, 2022. Alle online og hybride klasser i øjeblikket i session, og dem, der starter thisa uge, vil fortsætte med deres online komponenter som planlagt.

MCCCD er fuldt engageret i din succes og afslutningen af ​​din forår 2022 klasse. Hvis du har specifikke spørgsmål om dine klasser, bedes du kontakte dit respektive fakultet eller andre ressourcer på universitetet. Vi vil fortsat give opdateringer og oplysninger for at hjælpe dig med at opretholde dit akademiske momentum.

Men der kunne være i det mindste en lettelse i syne fra den føderale regering. Coronavirus relief-pakken, der er underskrevet i lov i sidste måned, indeholder en $ 3. Milliarder Emergency Broadband Connectivity Fund, der vil hjælpe lavindkomstfamilier med en $ 50 månedligt Refusion for internettjenester. College studerende, der modtager Federal Pell Grant Aid, er også berettigede.

"Dette er gode nyheder til - blandt andet - lavindkomst / minoritetskolleger, der ikke har kunnet deltage i personlige klasser eller studere på biblioteket og dermed nødt til at stole på bredbåndsadgang hjemme for Klasser og Opgaver , "sagde USC Professor Hernán Galperin, en forsker af internetpolitik og digital ulighed .

Vigtig

Offentlige ressourcer.

Offentlige ressourcer.

Missouri Department of Social Services

Gratis Regeringen Laptops For lav indkomst familier Grant Supporter

Gratis Regeringen Laptops For lav indkomst familier Grant Supporter

Alle dine North Carolina EBT og mad stempel SNAP spørgsmål besvaret i ét praktisk sted. Bragt til dig af Providers, den 1 EBT app.

Gratis chatrum Gratis online chat uden registrering

Gratis chatrum Gratis online chat uden registrering

Leder du efter Chat Room Group Vores online chatrum tilbyder dig live chatter mobil app i gratis chatrum uden registrering med folk rundt om i verden.

Modtager ikke tekst på din telefon Heres hvordan man fix

Modtager ikke tekst på din telefon Heres hvordan man fix

Cant sende tekstbeskeder på din telefon Denne artikel vil guide dig på 7 mulige rettelser for at kunne sende SMS på din smartphones.

Få Soundtracks Musik Ringetoner Microsoft Store

Få Soundtracks Musik Ringetoner Microsoft Store

IPhone er en af ​​de mest populære smartphones. Mens ringetoner, der kommer med telefonen er nyttige, tilpasse telefonen med downloadet ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Hent informationer her httpsbit. y3higgskif du ønsker gratis Netflix-konto hver dag bare abonnere på min anden kanal httpswww. Outube. omchan ...

55 Gratis Netflix-konti Brugernavn Adgangskode 2021 100 Arbejde

55 Gratis Netflix-konti Brugernavn Adgangskode 2021 100 Arbejde

Få gratis Netflix-konti og adgangskode Se dine yndlingsfilm, viser Web Serial, osv. Helt fri. Besøg og få dagens Netflix Premium-konti.

Gratis Netflix Regnskab E-mail og adgangskode arbejdsmiljø

Gratis Netflix Regnskab E-mail og adgangskode arbejdsmiljø

Gratis Netflix konti december 2021 Gratis Netflix-konto E-mail Adgangskode List, Netflix konto Generator, Netflix id adgangskode, Hack trick

Medbring din egen telefon Aktiver din telefon online

Medbring din egen telefon Aktiver din telefon online

Mens sort fredag ​​er nu over, synes de bedste telefonaftaler stadig at gå stærk i weekenden.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.