Kundebedømmelser Anmeldelser

Clever ny tablet kunne erstatte din bærbare computer

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Samsung er et sydkoreansk multinational virksomhed, der producerer tech gadgets og er berygtet for sin Galaxy linje. I år er ikke anderledes. På 5. august 2022 Samsung annonceret udgivelsen af ​​deres nyeste tablets. Hvoraf den ene var Galaxy S7 + med en AMOLED-skærm. Denne nye meddelelse er en mere kraftfuld udgave af den tidligere Galaxy S6 tablet. Det vil være tilgængelig som en wi-fi og 5G variant hvor denne indstilling er mulig. Heldigvis vil 5G varianten være tilgængelig i USA og andre lande, der i øjeblikket understøtter 5G-netværket. Da dette er en ny meddelelse udgivelse, her er en komplet gennemgang af Galaxy S7 + Â som vil hjælpe dig med at beslutte, om dette er den rigtige tablet til dig.

Specifikationer

Med hensyn til design, Galaxy S7 + ser meget slanke. Dette en 12. -inch tablet. Derfor er dimensionerne 11. 2 x 7. 8 inches. Dette gør denne tablet perfekt til alle opgaver. Det er en stor tablet, der vil sikre, at tegningen, videoopkald, og se film bliver en fornøjelig oplevelse.

Det er kun 5. mm tyk. Til sammenligning IPAD Pro 12. er 5. mm, hvilket gør det 0. mm tykkere end Galaxy Tab S7 +. Derfor er dette en meget tynd og let tablet. Faktisk er det vejer kun 571 gram, uanset om du beslutter dig for at få wi-fi version eller den 5G-versionen. Betydning, vil det passe ind i et medium til store og mellemstore taske eller rygsæk, hvilket gør det rejse-venlige.

Galaxy S7 + har en fuld aluminium build med smukke metal sider, der giver en high-end føler. Hjørnerne er afrundede, hvilket giver et slankt og moderne føler denne tablet. Derudover, det kommer i 3 forskellige farver. Det er mystisk bronze, mystiske sorte, og mystiker sølv. Derfor har du mulighed for at vælge, hvilken tone vil passe til din stil mest. Dog skal det nævnes, at 5G version kommer kun i mystisk sort.

Skærm

Displayet er bygget af glas, som vil føle luksuriøse. Skærmen har en bezel rundt i kanten af ​​skærmen. Derfor skærmen-til-krop-forholdet er ca. 84.%. Dette forhold ser passende og bør ikke påvirke oplevelsen.

Galaxy S7 + Tab har en Super AMOLED kapacitiv touchscreen, som hovedsageligt er kun tilgængelig for Samsung-enheder, med nogle få undtagelser af Asus enheder. Â AMOLED forkortelse står for Active Matrix Organic Light-Emitting Diodes. I praksis er denne type skærm er tyndere end den klassiske LCD-display, fordi den kapacitive touchscreen er blandet ret inde i displayet. Det betyder også, at reaktionen af ​​den berøringsfølsomme skærm forbedres. Desuden tilbyder en bred vifte af farver med en utrolig grad af farve klarhed og større opløsning. Betydning, vil en bedre kvalitet billede på skærmen blive produceret og en ekstraordinær oplevelse kan opnås.

Opløsningen er 1752 x 2800 pixels. Det svarer til omkring 266 pixels per inch, som er en god løsning. Desuden er denne tablet har HDR10 + teknologi. Dette giver den dynamiske metadata til løbende at justere skærmindstillingerne, der sikrer, at hvert billede vil have den bedst mulige farve. Desuden er denne model leveres med en 120 Hz opdateringshastighed. Dette indebærer, at det viste billede opdateres hyppigere end på enheder med en lavere sats. Derfor kan det konkluderes, at det vil give en vidunderlig og dynamisk oplevelse, mens du ser film, der arbejder på din kunst, eller mens du spiller spil.

Ydeevne

Galaxy S7 + bruger Android 10, One UI 2. som et operativsystem. Et UI 2.-softwaren forbedrer design og funktionalitet af den tidligere One UI 2. udgave. Det er blevet sagt, at denne nyere version vil bringe Googles UI navigation gestus til tredjeparts app lanceringer og der kan være forbedringer af kameraets funktioner. Men der er ingen yderligere oplysninger, og kun tiden vil vise, om det er en forbedring fra den tidligere version.

Den leveres med 6 GB RAM og 128 GB lagerplads. Det er mere end nok til at gøre det muligt for dig at spille de nyeste spil og programmer uden problemer. Men du kan også vælge mere hukommelse, hvis du føler behov for det. Af denne grund er det muligt at få denne tablet med 8 GB RAM og 256 GB lagerplads. Derudover har den en dedikeret MicroSD-slot, så du kan udvide hukommelsen op til 1 TB.

Batteri

Galaxy Tab S7 + har en ikke-aftagelig Li-Po 10090 mAh batteri. I gennemsnit vil du være i stand til at få op til 14 timers videoafspilning tid, før de skal til at oplade tabletten igen. Det leveres også med 45W hurtigt opladning teknologi. Med denne teknologi kan apparatet blive opkrævet fra 0% til 50% på bare 20 minutter. Men for at drage fordel af dette, en specifik oplader vil blive krævet, og desværre er det ikke kommer med tabletten.

Kamera

Den har en bageste kamera, samt en front kamera. Den bageste kamera har en dual-kamera system. Den består af en 13 MP primære kamera og en 5MP ultrabred kamera. Derudover har den et HDR-funktion, panorama-funktionen, og kan optages 4K-opløsning videoer.

Frontkameraet består af en enkelt 8MP kamera, der er anstændigt sammenlignet med andre tabletter. For eksempel, iPad Pro 12. kun har en 7MP frontkamera. At nævnte, Galaxy Tab S7 + har ingen yderligere funktioner knyttet, såsom en ansigtsregistreringsteknologi funktion. Med hensyn til positionering, er det blevet flyttet til højre kant. Dette er strålende, hvis du planlægger at bruge din tablet til video eller telefonmøde, eller foretrækker at tage billeder i landskabs-tilstand. Det kan dog tage nogle at vænne sig til for selfie-hensyntagen. Generelt kan det konkluderes, at god kvalitet billeder kan opnås, og vil tilfredsstille den gennemsnitlige bruger.

Vores artikler er dedikeret til at hjælpe dig med at finde det rigtige produkt til den rigtige pris. Vi modtager kan indtægter fra affiliate og reklame partnerskaber for at dele dette indhold, og når du foretager et køb. Lær mere

Samsungs seneste udgivelse har taget den almindelige tablet og vendt det på hovedet. Den Tab S7 rækkevidde isnt bare for at tjekke e-mails eller online shopping, dens en oprettelse af indhold enhed, der kunne gøre det af med behovet for en bærbar computer.

Samsung Galaxy Tab S7 er en Android drevet tablet med en 11 tommer skærm, der kan gøre dobbelt told til arbejde og underholdning. Det ville passe en elev, koncerndirektør eller enhver, der bare ønsker at binge streaming videoer.

Fanen S7 fås med en stylus, hvilket betyder at du kan bruge det til at tage noter med naturlige pennestrøg at se og føles som den ægte vare. Noter kan udløses, selv når skærmen er slukket, så du plejer nødt til at søge efter en app eller endda låse enheden til tøddel noget ned. Noterne også synkronisere til skyen gøre dem tilgængelige på din telefon eller computer. Samsung har tilføjet lydoptagelser ind i at tage noter session også. Det betyder, at man kunne trykke på en af ​​dine noter for at høre hvad der blev sagt i, at universitet forelæsning på at nøjagtig tidspunkt. Dette er yderst praktisk, når dine noter er enten ulæselige eller ufuldstændige.

Fanen S7 har 5G tilslutningsmuligheder, så du vil ikke være at vente på emner til download eller erfaring buffering under online video og spil. Den store skærm bruger en 120Hz skærm betyder, at din rulle og skiftende billeder vil blive vist glat og uden nogen forsinkelse.

Den interne ydeevne Tab S7 er 25% hurtigere end sin forgænger, og kan endda håndtere spille Xbox-spil på enheden. Med alt dette ydeevne har stadig formået Samsung at holde batteriets levetid er længere end en arbejdsdag med op til 14 timers videoafspilning.

En bærbar isnt bare om at have den rigtige form, selvom, det fungerer forskelligt på en tablet. Samsung kender dette og tilføjede en desktop oplevelse tilstand til tabletten kaldet DeX. Denne tilstand ændrer hele grænsefladen af ​​tabletten bedst passer tastaturet og musen og giver også mulighed for vinduer, der skal bruges, ligesom du ville se på din bærbare computer.

USB-C-port på Tab S7 gør det muligt at tilslutte en større skærm eller endda en trådløs mus og headset. Du kan nu deltage dine virtuelle møder, udføre præsentationer, arbejde på store Excel-filer og så meget mere. Når du er færdig, det Tab S7 er nem at bære væk med dig vejer kun 575 gram og 5. mm tynd.

Mens du ikke behøver at bruge en Samsung-telefon med denne tablet, der er fordele. Galaxy enheder kan arbejde sammen om at synkronisere dine noter eller notater. Billeder taget på hver enhed kan være synlige med det samme, så du plejer nødt til at overføre noget mellem telefon og tablet.

Hvis du er arbejder på Tab S7 og et opkald eller tekst kommer til din telefon, vil du være i stand til at håndtere det fra tabletten uden at røre telefonen overhovedet. Da Samsung gør produkter til alle hjørner af det hjem, du kunne styre dit TV, luftrenser eller kontrol musik hele fra SmartThings app på Tab S7.

Samsung og Microsoft har også arbejdet sammen for at tillade deres suite af applikationer at arbejde effektivt på fanen S7 for arbejde og lege, herunder brug af MS-hold og Outlook for Corporate Life.

Mange har forsøgt at slå iPad, men ingen har været så vedholdende på udfordrende æbler tabletdominans som Samsung. Den helt nye Samsung Galaxy Tab S7 + er absolut det koreanske virksomheds bedste forsøg hidtil.

Ved første øjekast har Galaxy Tab S7 + det hele: super-slank og fantastisk design, 5G-forbindelse, en smuk og super-glat 120Hz display, top-of-the-line processor, en funktionel s pen med lavere Latens, og endelig en grænseflade, der er skræddersyet til forbedret produktivitet. Med sit valgfrie tastaturkasse, Humongous Batteri og Dex Mode, er det nu tættere end nogensinde at være den mytiske laptop udskiftning.

Heldigvis falder den positive oplevelse ikke væk, efter at du har brugt skifer i et stykke tid; Faktisk siger ID, at fanen S7 + bliver en endnu mere tiltalende enhed, da du bedre passer til den inden for din daglige rutine. Dens liste over tilgængelige funktioner langt Outweighs Det eneste, men temmelig store problem, jeg har med fanen S7 +: Det er bare for stort, og denne hardwarekonfiguration er kun tilgængelig i denne størrelse - den mindre fane S7 er ikke så imponerende som fanen S7 +. Bortset fra det er Galaxy Tab S7 + den bedste Android-tablet hidtil.

Galaxy Tab S + Design

Galaxy Tab S7 + er smukt sammensat sammen med slankt frostet glas tilbage, der føles behageligt for berøring og skarpe kanter, der ser meget ud til, hvad vi har på iPad Pro. Den skarpe ramme ser godt ud, men er ikke den mest behagelige form til længere brug. Den rene ramme afbrydes kun af Quad Akg-Tuned højttalere og et par antenne linjer. De rene linjer på bagsiden afbrydes kun af en blankbar bar nær den side, der bruges til magnetisk fastgørelse og opladning af s pen. Super-tynd og lys for dens størrelse, fanen S7 + er designet meget godt.

Nu er størrelsen noget, du bliver nødt til at vænne sig til. Hvis du ofte bruger det udenfor, kan folk mistanke om, at du har stjålet en Teslas Touchscreen-skærm. Ja, på trods af de slanke bezels og effektiv brug af rummet, er Galaxy Tab S7 + en stor, stor tablet, og det tager lidt tid at blive vant til dens Humongous størrelse. Som jeg nævnte tidligere, kan du ikke have fanen S7 + S-specifikationer i enhver anden størrelse, da den mindre fane S7 er teknisk en anden enhed med en LCD-skærm og Humbler-hardware. Således, hvis du vil have det bedste af det bedste, bliver du nødt til at bosætte sig med den store størrelse af fanen S7 +.

Galaxy Tab S + display

Galaxy Tab S7 + har en 12. -Inch AMOLED display med rige farver og fremragende skarphed. Displayet er nok det største salgssted her, og mens iPad Pro også rocker en smuk skærm, er det en LCD-en; Med fanen S7 + har du rigere, mere fængslende farver.

En anden velkomstfunktion er støtten til en 120Hz opdateringshastighed. At have en høj opdateringshastighed på et så stort og farverigt display er virkelig en ærefrygt inspirerende oplevelse, men det dræner også batteriet lidt hurtigere. Det er værd at det - oplever et stort og lyst OLED-skærm med en 120Hz opdateringshastighed, nemt ødelægge alle andre skærme for dig.

En sådan stor og enestående skærm er godt for næsten alt, det være it-spil, Regneark Rulning, eller Netflix binges imellem zoommøder med dine medarbejdere. Multimedieforbrug er, hvor det virkelig skinner, og jeg fandt ofte mig selv engrossed i 4k HDR-videoer.

Galaxy Tab S + Hardware Specifikationer

Med en snapdragon 865+ chipset på dæk, er fanen intet mindre end et stærkt kraftværk. Det føles aldrig, at det kæmper for at holde op med brugerne tempo og der er altid ydeevne i reserve. Parret med den høje opdateringsdisplay og den strømlinede en UI-grænseflade, er denne tablet spring og grænser over sine forgængere i form af opfattet Snappiness. Det er let den hurtigste Android-tablet-ive, der nogensinde er brugt, og hvis vi tilsidesætter de syntetiske benchmarks, der er bogstaveligt talt ingen opfattende præstationsforskel i forhold til den nyeste iPad Pro.

RAM kommer ind på enten 6 eller 8 GB. Disse dage har vi telefoner med 12 GB RAM, men medmindre du er en tung Multitasker , betyder dette meget meget. Alligevel, da fanen S7 + beordrer et højere end gennemsnittet pris, ville 8 GB RAM i den grundlæggende version og 12 GB i ville have været et meget mere tiltalende valg for strømbrugere.

Vigtig

Samsung Book Cover Keyboard til Galaxy Tab S7 11.0 DA Keyboards

Samsung Book Cover Keyboard til Galaxy Tab S7 11.0 DA Keyboards

Køb Samsung Galaxy Tab S7 tastaturbetræk, Sort UK version online nu på Carrefour UAE. Butik fra et stort udvalg af smartphones, tabletter i slid i Dubai, Abu Dhabi, UAE og nyd Carrefours fantastiske priser, garanteret kvalitet, sikker betaling, hurtig levering og instore afkast

Samsung kunne lancere to nye Litebranded tabletter denne sommer

Samsung kunne lancere to nye Litebranded tabletter denne sommer

Den seneste læk afslører Galaxy Tab S7 Lite vil funktionen 44W hurtig opladning støtte, men Samsung vil skibet 15W adapter.

Samsung Galaxy Tab S7, Galaxy Tab S7 lanceret i Indien Pris, tilbud og flere gange af Indien

Samsung Galaxy Tab S7, Galaxy Tab S7 lanceret i Indien Pris, tilbud og flere gange af Indien

Samsung Galaxy Tab S7 Plus LTE Pris i Indien er Rs. 6999 som 19 December 2021. Check Samsung Galaxy Tab S7 Plus LTE specifikationer, anmeldelser og Egenskaber, Brugernes bedømmelse, FAQ og billeder. Køb Samsung Galaxy Tab S7 Plus LTE online på MySmartPrice.

Dagens Oplev Samsung tilbud er udstyret med den Tab Galaxy S7 og mere

Dagens Oplev Samsung tilbud er udstyret med den Tab Galaxy S7 og mere

Samsung har måske et uheld faldt dens longrumoured Galaxy Tab S7 FE 5G Android-tablet tidligt.

Bedøvelse Samsung Galaxy Tab S7 tilbud Drys til laveste priser nogensinde på Amazon

Bedøvelse Samsung Galaxy Tab S7 tilbud Drys til laveste priser nogensinde på Amazon

Hunger Apps Indien Private Limited OPC Tilbud LTE og WiFi Samsung Galaxy Tab S7 Plus LTE, Skærmstørrelse 12. Inches, Model Namenumber T975N i Hyderabad, Telangana. Få den bedste pris og læs om firmaet. Få kontaktoplysninger og Adresse ID 22565275273

LTEenabled Samsung Galaxy Tab S7 og S7 specifikationer, pris, tilgængelighed

LTEenabled Samsung Galaxy Tab S7 og S7 specifikationer, pris, tilgængelighed

Samsung Galaxy Tab S7-serien er nu tilgængelig i Filippinerne

Sammenligne Samsung Galaxy Tab S6 LitevsSamsung Galaxy Tab S7 Plus

Sammenligne Samsung Galaxy Tab S6 LitevsSamsung Galaxy Tab S7 Plus

Samsung Galaxy Tab S7 FE i 4GB RAM 64GB opbevaring option er prissat på Rs 46,999, mens den højere spec 6GB RAM 128GB kan havde for Rs 50,999.

Samsung Galaxy Tab S8 udgivelsesdatoen rygter, pris, nyheder og lækager

Samsung Galaxy Tab S8 udgivelsesdatoen rygter, pris, nyheder og lækager

Samsung Galaxy Tab S8 kunne være et reelt alternativ til de bedste iPads, og der forventes at være fire modeller.

Sådan Set Up Face Unlock på Samsung Galaxy telefoner

Sådan Set Up Face Unlock på Samsung Galaxy telefoner

Lær at bruge den Mobile Device Unlock kode af Samsung Galaxy Light.SIM unlock phoneContact Customer Care for at anmode om Mobile Device Unlock kode til din phone.Verify IMEI ved at skrive 06

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.