Dominerer din telefon med disse Samsung Galaxy S10 tips og tricks

Sådan nulstilles en Samsung Galaxy S10, S10E eller S10 plus digitale trends

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Samsung Galaxy S10-telefoner har Companys Bixbyâ Digital Assistant forudinstalleret. Men mange mennesker vil simpelthen ikke bruge Bixby; De vil hellere bruge Google Assistant, eller bare bruge telefonen uden en digital AI-hjælper.

Sådan deaktiveres Bixby på Samsung Galaxy S

Det er selvfølgelig ikke helt deaktiveret Bixby, men det er temmelig tæt. Samsung tillader også Galaxy S10-ejere at remappe Bixby-knappen i samme menu, så den kan starte andre apps, med undtagelse af Voice-baserede hjælpere som Google Assistant. Tryk blot på skærmen Brug single, tryk på skyderen, og vælg derefter den app, du vil starte med knappen.

Alle, men de tidligste Android-telefoner har haft nærhedssensorer til at slukke for skærmen, når du er på et opkald eller slip enheden i lommen. For alle de fancy premium-funktioner i familien New Samsung Galaxy S10 synes de ikke at bruge nærhedsføleren korrekt. Ejere på tværs af internettet klager over utilsigtet hånd, mens telefonen er i en lomme, som ikke bør ske på en budget telefon, endsige en, der koster så meget som $ 1.000.

På de fleste telefoner ved nærhedssensoren, når noget trykker på telefonen, vær at dit øre på et opkald eller stoffet i lommen. GS10 synes kun at bruge nærhedssensoren, når du er på et opkald. Så det er nemt for dit ben at udløse hanen for at vække funktionen gennem stoffet i lommen. Brugere rapporterer deres telefoner affaldsbatteri og aktiver knapper på låseskærmen i deres lommer.

Ved hjælp af den nederste skærmfølsomhed synes ikke at have nogen effekt - telefonen vågner stadig op. "Forebyggende utilsigtet hånd" -visning er også tændt som standard, og det virker heller ikke. Den eneste måde at forhindre dette på er at slukke for Tryk for at vække og omgivende display, hvilket gør telefonen sværere til at vågne op med den strømknap, der ligger tæt på toppen. Forhåbentlig er dette en software bug eller overvågning, som Samsung kan patch i den nærmeste fremtid.

Ryan er en tech / science skribent, skeptisk, elsker af alle ting elektronisk og android fan. I sin fritid læser han Golden-Age Sci-Fi og sover, men sjældent på samme tid. Hans kone tolererer ham så få ville. Han er forfatter til en sci-fi roman kaldet den skæve by, som er tilgængelig på Amazon og Google Play.

Desværre, uanset hvor god vores telefonkameraer er blevet, har de stadig en lukkerlyd. Nogle påpeger, at det er ret mærkeligt at have denne lyd, når din telefon ikke har en lukker, mens andre føler, at det er en invasion af privatlivets fred.

Ting at vide om lukkerlyde

Grundlaget for dette er, at nogle kan tage upassende billeder af en anden person uden deres viden. Vi ved, at du arent her for at gøre noget, så godt gennemgå nogle løsninger til dig også.

Hvis du bor i et område, der begrænser disse indstillinger, er der alternative muligheder i Google Play Butik, som f.eks. Tredjeparts kameraapps. Selvom nogle af mulighederne nedenfor skal arbejde for dig, hvis de ikke bruger en tredjeparts app.

Hvorfor slukke det?

De fleste android-telefoner afspiller et klikstøj, når du tager et billede eller en bip-støj, når du begynder at optage video. Dette er en pæn funktion, der fungerer godt med telefonkameraet.

Der er mange grunde til, at du vil slukke for kameraudløserlydindstillingen. Du kan være i klassen og ønsker at tage et billede af whiteboard under en lektion uden at hindre foredraget. Måske vil du tage det perfekte Candid-billede af en ven og vise dem senere. Måske vil du bare sende et billede af nogen, der sover uden at vågne dem op. Eller måske finder du denne støj irriterende og vil slukke den.

Sluk lukkerlyden

Ved blot at bruge lydstyrken på siden, slukker du ikke lukkeren, så du skal bruge systemvolumenet specifikt. Husk dog, at når du tænder for lydstyrken igen, vil kameraets lukkerlyd være tilbage.

midlertidig stum

Alternativet til at reducere volumenet er simpelthen indgreb i Silent Mode. Effekten her er identisk, så du kan bruge denne metode til at opnå det samme som med faldende volumen. Men hvad denne metode tilbyder midlertidigt muting alle lyde på din enhed, herunder lukkerlyden.

For at gøre dette, knalde ned fra toppen af ​​skærmen. Dette vil vise menuen Indstillinger og Meddelelser. Find lydstyrken ikonet â € ”det ligner en megafon . Tryk på ikonet vil aktivere lydløs tilstand. Holde den nede, men vil åbne menuen lydtilstand, at displays 3 ledige muligheder, Lyd, vibrere, og Mute. Vælg indstillingen Slå og tænd for Midlertidige indstillingen Slå lige under det.

slukke den direkte

Hvis disse muligheder virkede som slinger i valsen, thats fordi de hovedsageligt er måder at slukke lukkerlyden uden faktisk at slukke det. Disse tilgange er nyttige for folk, der ikke har noget imod lukkerlyden for meget, undtagen ved visse lejligheder. Men hvis du vil slå lukkerlyden fra direkte og permanent, heres hvad de skal gøre.

Dette vil deaktivere kameraets lukker lyden i hver tilstand, lyd, Vibrer, Lydløs, og Mute. Husk, at dette også vil slukke for videoen bip lyd i din Kamera-app. Hvis du bruger en tredjeparts kamera app, dont forvente denne mulighed for at arbejde, medmindre du har slået din volumen, ved hjælp af de ovenfor nævnte metoder.

Stilhed, omsider

Der har du det! Ved hjælp af en hvilken som helst af de tre skitserede metoder, kan du slukke for kameraet lukkerlyden. Indrømmet, de tre metoder Arent identiske og montering til særlige forhold og præferencer.

Tænd og bruge fejlsikret tilstand

Irriteret ved konstant at modtage apps underretninger på din Samsung Galaxy? Du kan blokere eller tavse meddelelser på Galaxy S10 Plus og S10. Her er hvordan man slukke apps underretninger på Samsung Galaxy S10 +. Som standard viser underretning på låseskærmen og startskærmen, når du modtager nogen underretninger. Du kan skjule alle underretninger indhold fra låseskærmen eller Altid-på skærmen på din enhed.

Du kan individuelt slukke underretninger for irriterende apps i dine Samsung Galaxy enheder. Også kontrollere app meddelelser på din S10 plus. Følg nedenstående-given trinvis proces til at deaktivere apps underretninger på Samsung Galaxy S10 og S10 plus.

Sådan aktivere / deaktivere meddelelser på Samsung Galaxy S plus & s: apps

Og thats alle. Vi håber, at dette gør det klart, hvordan du slår appunderretninger om Galaxy S10 Plus. Hvis du har nogen form for problemer, fortæller os i nedenstående kommentarfeltet. Ophold og forbinde med os til den nyeste Samsung Galaxy S10 & S10 plus opdateringer.

Jeg har for nylig haft et problem med min Samsung s10. Skærmen slukker ikke når jeg låser telefonen med afbryderknappen. Det bliver låst, men skærmen holde på. selvom jeg genstartet telefonen mange gange. Udslettet cachen. kontrolleres hver parameteren .

Hej, Tak for svaret. Jeg er blevet registreret nu. Jeg kontrolleres hver indstillinger for skærmen eller displayet. Jeg gendannet telefonen fabriksindstillinger og de spørgsmål, der stadig. En anden ting jeg har bemærket, at jeg kan slå det fra, hvis telefonen er tilsluttet på magten. ellers kan jeg ikke slukke den på alle, og det forbrugende batteriet for hurtigt.

Hej, Ja, faktisk. når jeg trykker på afbryderknappen det låser skærmen, men det forbliver tændt, selv om jeg klikker på det mange gange. Også, når det er tilsluttet er problemet løst! Nu forsøger jeg at eftergøre stikket, jeg tilsluttet kablet til telefonen uden at tilslutte den til noget at ladning, og problemet er væk. men så snart jeg fjerner det det går igen!

Hej mustang7757, jeg ikke forsøge endnu fejlsikret tilstand nu, fordi problemet er væk pludseligt! For nu er det virker fint, men jeg har tvivl om, at det kunne gå tilbage. Jeg vil overlade dette spørgsmål åbent, hvis det skete igen, og så vil jeg prøve den fejlsikret tilstand. Tak fyrene for at hjælpe. Dette er meget værdsat.

Det var præcis min tanke. Hvis du sætter enheden i, selv uden strøm, forårsager alt for at arbejde det lyder næsten som om der var fugt i havnen i telefonen. Ligesom to ben af ​​havnen blev krydset og sætte det i brød dette kredsløb og tilladt indretningen til at virke normalt. Dette ville også forklare den hurtige batteri udtømning . Jeg kunne have forventet enheden til at være varm eller endda varmt på grund af det så godt.

Din Samsung Galaxy S10 har et par funktioner, der kan holde sin skærm på. En funktion, der hedder "Always On Display" vil vise detaljer som den tid, dato og forskellige meddelelsesikoner selvom telefonen sover.

Du kan desuden ændre opførelsen af ​​hoved S10 displayet, så skærmen forbliver på, så længe du ser på det - dette er en utrolig bekvem funktion, da mange telefoner slukker displayet selv mens Du kigger på det, da det er uvidende om, at du stadig er opmærksom.

Sådan holder du Samsung Galaxy S's skærm på hele tiden med 'altid på display'

Dave Johnson er en teknologisk journalist, der skriver om forbrugerteknologi og hvordan industrien er Transforming den Spekulativ World of Science Fiction i det moderne virkelige liv. Dave voksede op i New Jersey, før du kom ind i luftvåbenet for at betjene satellitter , lære rumoperationer og gøre pladslanceringsplanlægning. Han tilbragte derefter otte år som indholdsledning på Windows-teamet hos Microsoft. Som fotograf har Dave fotograferet ulve i deres naturlige miljø; Han er også en scuba instruktør og co-vært af flere podcasts. Dave er forfatteren af ​​mere end to dusin bøger og har bidraget til mange steder og publikationer, herunder CNET, Forbes, PC World, Sådan Geek og Insider.

Drej mobildata til eller fra

Hvis en forkert PIN-kode indtastes tre gange i træk, bliver din SIM blokeret. For at fjerne blokering af din SIM, skal du indtaste din PUK. Du kan få PUK ved at ringe til kundeservice på 191 fra en Vodafone mobiltelefon. Hvis du bruger en jordlinje, skal du ringe 03333 040 191. Bemærk venligst: Hvis du indtaster den forkerte PUK ti gange i træk, bliver din SIM blokeret permanent. I dette tilfælde har du brug for et nyt SIM fra Vodafone.

Samsung Galaxy S10 leveres med en utrolig funktion, jeg. ., Her er adgangskode eller den etablerede sikkerhedsopsætning følt væsentligt, mens enheden slukkes, såvel som under genstart af det samme. Denne funktion er også tilgængelig der med Galaxy S10 Plus og S10E.

Men glemmer adgangskoden er faktisk ikke noget forbløffende for et menneske. Hvad skal man gøre end at være en Samsung Galaxy S 10-bruger efter at glemme adgangskoden? Gode ​​nyheder er, at det er muligt at omgå adgangskodeforanalen og dermed gå til en fabriks nulstilling. Det kan også være nyttigt ved de lejligheder, når en bruger ønsker blot at genstarte enheden og gøre adgangskodeanmodningen gå omgået.

Hvordan kan dette være fordelagtigt ?

Den ovennævnte strategi kan være nyttig på mange måder. Først og fremmest kan sikkerhedsfunktionen krævende adgangskode til blot at slukke en enhed, hvis en person glemmer adgangskoden eller hans / hendes adgangskode ændres uden hans / hendes meddelelse. Strategien for Omgåelse Adgangskoden kan være nyttig ved sådanne lejligheder. Faktisk kan det være praktisk at låse op for enhver form for lås, være det om gennem pin, mønstre osv.; bortset fra adgangskoder. Desuden kan tricket være nyttigt for enhederne som Galaxy S10 Plus og Galaxy S10E også, bortset fra simpelthen Galaxy S 10. Tjek proceduren forklaret nedenfor.

Metode til Bypassing Adgangskoden:

Fjern først Google-kontoen fra den pågældende enhed for at undgå FRP-fabriks nulstillingsbeskyttelse, fra at blive involveret og dermed kræve post-id eller adgangskode efter genskabelse. Google-konto bør også fjernes for at undgå, at brugerne af brugerne sidder fast i midten, efter at have glemt adgangskoden. Det ville være endnu bedre at have en backup til enheden, hvis det er muligt.

Vigtig

AAGNT190626 Bekræft PIN-kode uden at tappe OK-indstillingen mangler, når enheden er tilmeldt via arbejdsprofil i enhedens indstillinger 81688

AAGNT190626 Bekræft PIN-kode uden at tappe OK-indstillingen mangler, når enheden er tilmeldt via arbejdsprofil i enhedens indstillinger 81688

Du vil finde mange grunde til at opleve problemer med Samsung Galaxy S21 5G. Men før du gør noget for at løse, hvad der er galt, skal du identificere først hvad

Galaxy S21 slukket af sig selv, vil ikke vende tilbage på

Galaxy S21 slukket af sig selv, vil ikke vende tilbage på

Udforsk Samsung Galaxy S21 5G-telefonen designet til Google FI for at skifte mellem flere større netværk, og giv dig bedre dækning på flere steder.

Sådan låser du SAMSUNG GALAXY S6 Glemt adgangskode løsning

Sådan låser du SAMSUNG GALAXY S6 Glemt adgangskode løsning

Glemt din Samsung Galaxy Tab S2 8. Adgangskode eller mønsterlås Denne artikel forklarer nemme metoder til at låse op din Samsung Galaxy Tab S2 8. Uden hård nulstilling eller taber data.

Sluk skærmen på en Mac uden at sove HERES, hvordan

Sluk skærmen på en Mac uden at sove HERES, hvordan

Udforsk ofte stillede spørgsmål for at lære mere om, hvordan du bruger duet på enten din Mac, PC, IOS eller Android-enheder

Sådan deaktivere skærm støbt

Sådan deaktivere skærm støbt

Hej, Oxygen OS har allerede en skærm støbt mulighed, som er ok. Jeg sagde ok, fordi lige nu det fungerer kun, hvis Smart TV er tilsluttet via Wi-Fi Direct ...

Sådan slukke skærmen Chromebook, når enheden er tilsluttet en ekstern skærm

Sådan slukke skærmen Chromebook, når enheden er tilsluttet en ekstern skærm

Hvis du har tilsluttet din Chromebook til en separat skærm og interageret hovedsagelig på aftagelige skærm, kan du helt slukke for skærmen på

Readdle

Readdle

iPad og iPhone Tips og tricks Dækker alle iPhones og iPads, der kører iOS 11

IOS Screen Mirroring Sådan EnableDisable IOS Screen Mirroring på din enhed 2021 NewGia

IOS Screen Mirroring Sådan EnableDisable IOS Screen Mirroring på din enhed 2021 NewGia

Sådan Stop iPhone til at forbinde automatisk AirPlay til tv. Venligst ligesom og abonnere på min kanal, og tryk på ikonet klokke for at få nye video opdateringer. techno ...

Sådan tager du kontrol over kontrolcentret i IOS og iPados Digital Trends

Sådan tager du kontrol over kontrolcentret i IOS og iPados Digital Trends

Dit iPhone eller iPad Control Center er en funktion, du måtte tage for givet. Vi viser dig, hvordan du tager kontrol over kontrolcentret og gør det til din egen.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.