Download æbler Ny iPhone 12 og iPhone 12 Pro Baggrunde lige her

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Qwallps. OM â € "Dette er den niende samling af alle 10 officielle tapeter af Apple iPhone 12-serien. Velegnet til iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max, Dette tapet er udstyret med den hvide mørke model. Du er velkommen til at downloade alle modellerne ved at besøge galleriet nederst i dette indlæg. Specielt designet til iPhone 12-serie, kan du også bruge dette tapet til andre smartphones.

iPhone wallpapers

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Allepsicts. n â € "Apple iPhone 12 leveres med 4 modeller. Apple iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max. Alle er 5G smartphones med forskellige priser, specifikationer og skærmstørrelser. IPhone 12 Pro Max er den største med en 6. Â ³ skærmstørrelse. Mens iPhone 12 mini er den mindste med kun en 5. -inches skærm.

En af de vigtigste funktioner i alle iPhone 12-serien er 5G-teknologi, 5G på iPhone er ikke hurtigere, dens klogere også. Når din iPhone ikke har brug for 5G-hastigheder, bruger den automatisk LTE til at gemme batteriets levetid. Men hvis du downloader en sæson af dit yndlingshow, hopper iPhone 12 til 5G.

På dette tidspunkt vil jeg gerne dele med dig 10 officielle baggrunde til Apple iPhone 12-serien. Dette tapet er den anden samling med sorte lysemodeller. Desuden kan du samle alle 10 tapeter ved at besøge galleriet nedenfor:

iPhone wallpapers

Vigtigt: Kun virker på iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone X, iPhone 8 & iPhone 8 Plus, iPhone 7 & 7 Plus, iPhone 6S & 6S Plus!

Klar til at tage et skridt op i tilpasning af din enhed? Animér din skærm med spektakulære tidsforløb scenerier, søde kæledyr, der bringer en â €

Du kan også oprette en personlig samling af tapeter efter eget valg i et tryk! Gem og gem dem i favoritkategorien. Har de baggrunde, du kunne lide ved hånden til at tilpasse din lås skærm når du har lyst.

Hent Levende Farvebilleder for mig PremiumUpgrade til Premium-versionen og låse alle premium baggrunde, få regelmæssige indhold opdateringer og fjern annoncer * Vælg mellem forskellige tegningsoptioner!. Vores standard abonnement muligheder er: 1-måned Subscription3-måned Subscription1-års abonnement

Hvad er nyt

Jeg var træt af kedelige gamle tapet op jeg ønsker at spice den op, så jeg kiggede op for nogle programmer, som var ligesom levende tapeter og jeg tror jeg har fundet jackpot du ikke engang brug for en præmie adgang til dette, som jeg elsker, fordi godt Im slags brød LOL men alt du skal gøre er at se en hurtig add og jeg elsker de hemmelige wallpapers jeg tror, ​​at de er slags sjov og ligesom du er alvorlig, fordi du er som en overraskelse, men jeg er meget imponeret over denne app, hvis du er på udkig efter noget at krydre dine tapeter og få denne app, fordi dens super enkel at downloade der er så mange gode wallpapers her fantastisk udvalg denne app er meget organiseret, og jeg gerne krydre mit tapet er ligesom hele tiden og dens super nemt at bare finde en og derefter boom der vi går mine venner elsker denne app TOI anbefales det

ikke det værd

Opmærksomhed kræves Cloudflare

En abonnement-baserede prismodel sikrer, at du får den mest effektive og yderst funktionelle apps til lavere omkostninger. Abonnement er en af ​​de nemmeste måder at støtte vores bestræbelser på at give dig den mest up-to-date og funktionel app. Vi er ked af, hvis de foreslåede abonnementstyper ikke opfylder dine behov. Du kan altid tjekke vores andre apps eller, endnu bedre, holde øje med salget i butikken!

temmelig godt, men masser af annoncer og begrænset adgang

Jeg tror, ​​det er en god app, men jeg ikke kan lide alle annoncer og ikke ønsker at betale for et abonnement til noget, jeg ikke bruger en masse, fordi for mig dens ikke værd at pengene. Jeg bruger en iPhone 6S, og er den laveste version på iPhone, du skal bruge denne app, så hovedet op, spild ikke din tid på at få denne app, hvis du ikke har en ældre version af iPhone. Også på det, mener jeg, at det skal være tilgængeligt for flere mennesker, der måske ikke har den nyeste eller største telefon. Jeg synes, det er en god app, fordi jeg kan lide de fleste af de tapeter, de har at tilbyde. Det er alligevel punktet. Tilbage til annoncerne tror jeg så mange er virkelig irriterende og kan modvirke mig fra at bruge appen til tider. Hvis udviklerne ved chance læser dette, bedes du overveje nedskæring på annoncerne, så din app kan være mere fornøjelig og populær blandt flere mennesker. Dette er bare min ærlige og enkle mening, og jeg håber, at dette kan hjælpe enhver, der tænker på at downloade denne app. Jeg kan stadig lide det og vil bruge det. ✜.

Tak fordi du har valgt din mening og undskyld for ulejligheden . ADS kompensere det faktum, at appen er fri til at bruge. Hvis du ikke er tilfreds med denne mulighed, kan du altid overveje at tjekke vores ADS-Free Premium-planer, hvor alle billeder er låst op og tilgængelig for download. Håber det hjælper og tak for din overvejelse!

App Privacy

iPhone 12 Mini: En fuld trin for trin nedgang, med amerikanske og EU-udgaver, for at gå igennem det lille batteri, mmwave antenner og teeny taptic motor. Plus en video version, er filmen bedre end bogen? Du bliver nødt til at se, så kommentere for at fortælle os!

Denne sæson har ikke stoppet med at give, og Weve fik mere revet handling på vej, men hvis vi allerede har savnet dine favoritter, så lad os vide i kommentarerne! Du kan også lade os vide, at gøre et godt stykke arbejde, gift elsker at høre det.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Apple har lige udgivet deres nyeste 2022 flagskibs smartphones med en række iPhone 12 lineup. Den 12. iteration af Apple smartphones kommer i 4 varianter, nemlig iPhone 12, iPhone 12 PRO, 12 Pro Max, og en ny post kaldet iPhone 12 mini. IPhone 12 mini er den mindste af dem, som også er tyndere og kompakte. Alle er 5G understøttet med den nyeste teknologi fra Verizon og understøtter også T-Mobile eller Sprint 5G-netværk.

Som for iPhone 12 Pro og Pro Max har begge disse enheder pro-funktioner som Super Retina XDR-display, PRO-kameraer med nattilstand til lavt lysfotografering og keramisk skjoldbeskyttelsesglas til holdbarhed. Det nye glas leverer fire gange bedre drop ydeevne. Checkout alle iPhone Pro Series specs officielt fra Apple her.

Download iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, og iPhone 12 Pro Max Live Wallpapers eller Video Wallpapers, der skal passe bedst på Homescreen og Låsskærm af enhver smartphone eller tablet. Også ved alt om iPhone 12 PRO / MAX / MINI officielt fra Apple Live-arrangementet 2022 her.

Downloads

Her er alle iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, og iPhone 12 pro max lager wallpapers officielle og modded eller optimeret til forskellige smartphones, tabletter og skærmstørrelser. Få også Apple Event 2022 Wallpapers der.

Vores case beslutningstagere tilpasse hvert tilfælde individuelt og designe det med premium sublimering blæk, der beskytter ryggen, siderne og hjørner af din telefon fra stød og ridser. Case-profilen er slank, nem at vedhæfte, og giver adgang til alle forbindelser, knapper og sensorer for at holde dig komfortabel under transport. Vores sager er lavet af høj kvalitet og lave omkostninger. Denne Cover Mate Case er ikke kun et telefon tilbehør til din iPhone, det giver også kølig og sexet trendy hud. er også tilgængelig til iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone XR, iPhone XS MAX, iPhone XS, iPhone X, iPhone 5, 5S, 6, 6S, 6 Plus, 6S Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 plus , Samsung telefon og mange andre modeller.

Du tror måske, at en telefonhus kun er et tilbehør, der beskytter din enhed, men denne detalje kan også fuldt ud afspejle din stil og personlighed. Beskyttelsessagen giver dig adgang til alle nødvendige knapper, der er ikke nødvendigt at tage sagen ud for at oplade telefonen og Snuggly pasform.

Har du lige fået den nyeste iPhone-model? Eller måske vil du krydre din nuværende kedelige telefon med nogle gratis øje-slik? Telefon Baggrunde er en af ​​de billigste og bedste måder at fremvise til din unikke personlighed på. Der er tusindvis af ressourcer til rådighed på internettet i dag. Fra galakse, natur, dyr, tech, 3d og endda levende wallpapers, valgene og uendelige!

De bedste HD og K iPhone wallpapers

Baggrunde iPhone 12 Pro Max. 56 downloads i alt. Her kan du downloade de bedste mørke wallpapers til iPhone 12 og iPhone 12 Pro Max. Apple iPhone 12 Pro Max Baggrunde â € 4K og HD Baggrunde.

Hvis du leder efter et nyt sæt af tapeter til din iPhone 12, så er du på det rigtige sted her, hvor du finder 30 æstetiske billeder til din iPhone. Download iPhone 12 Pro Max Baggrunde til gratis brug til mobil og desktop. Download iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max Wallpapers.

HD wallpapers og baggrundsbilleder tonsvis af awesome bedste iPhone 12 pro max wallpapers at downloade gratis. Du kan også få de officielle lager wallpapers af iPhone 12 mini pro. IPhone 12 Pro Max har en 12 megapixel hoved.

Apple sender iPhone 11 og iPhone 12-serien med sæt af unikke tapeter, herunder dens mørke version. Foran dig er en samling af 30 kvalitet iPhone 12 pro max wallpapers, som du vil dekorere din telefon. Beslutningen af ​​alle de 4 tapeter er den samme som iPhone 12 Wallpapers 1356 x 2934 PixelsThe mindste iPhone 12 model er iPhone 12 mini, som har en 54 skærmstørrelse og 1080 x 2340 pixels skærmopløsning til iPhone 12 Pro Max.

Baggrunde er udviklet i forskellige nuancer som guld sølv grafit og pacific blå. Bedste Baggrunde til iPhone 12 Pro 12 Pro Max. Download iPhone 12 Pro Max 4K Baggrunde til gratis brug til mobil og desktop.

Weve samlet mere end 5 millioner billeder uploadet af vores brugere og sorterede dem af de mest populære. Disse billeder er hentet fra riphonewallpapers Denne SUBREDDIT har en enorm samling af nye og imponerende tapeter. HD wallpapers og baggrundsbilleder.

Ikke kun bedste iPhone 12 Pro Max Wallpaper 4K Du kan også finde andre billeder såsom tapet iphone 12 pro max iphone xs tapet 4k iphone 11 tapet 4k ipad pro 12 tapet tapet iphone mini 12 hd iphone xr tapet 4k iphone 12 pro Pacific Blue iPhone 12 Pro Backround HD og tapet iPhone 9 4K. Uanset hvilket tapet du kan lide, har vi tapetet til dig. Oplev Mere Apple Wallpaper Apple iPhone Baggrund Baggrund Baggrund Ipad Wallpaper Lock Screen Baggrund.

Vigtig

FCC godkendt TMobileSprint fusionen. Hvad nu

FCC godkendt TMobileSprint fusionen. Hvad nu

Med deres multibilliondollar fusion i USA stadig uafklaret, ledende medarbejdere i tmobile og Sprint tog deres sag til Washington. Nogle der tvivl om, hvorvidt deres løfter om priser og konkurrence var troværdig.

Sprint Center skifter navn til tmobile Center i downtown Kansas City

Sprint Center skifter navn til tmobile Center i downtown Kansas City

Køb billetter til en kommende koncert på tmobile Centre. Liste over alle koncerter, der finder sted i 2021 ved tmobile Center i Kansas City.

Australien oversvømmes med Scam opkald og tekster Heres Hvorfor

Australien oversvømmes med Scam opkald og tekster Heres Hvorfor

SMS-svindel er stigende, men theres lidt, der kan gøres for at stoppe dem.

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Mange apps bruger TwoFactor Authentication til at bekræfte din identitet. Hvis du er ligesom mig, og skiftede telefonen nylig, skal du bekræfte din identitet med nogle apps som Gmail eller PayPal med henblik på at ...

StackPath.

StackPath.

Hvad betyder ingen opkalds-id gennemsnitlige Hvordan til at spore nogen opkalds-id En af de mest almindelige måder at foretage et opkald uden nummervisning er at ringe til nummeret før telefonnummeret, når du ringer 67, da dette vil Automatica

ukendt opkalds ID for udgående opkald

ukendt opkalds ID for udgående opkald

Hej alle, jeg har lige tilmeldt Public Mobile. Jeg placeret et opkald i dag til en fastnet, og det viste sig som ukendt ringer op. Det er vigtigt

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Hvorfor er tastaturarrangementet anderledes for en telefon og en lommeregner

Hvad er Sprint MCM Er det stadig værd i 2021

Hvad er Sprint MCM Er det stadig værd i 2021

Hey alle sammen. Im om ShoreTel 13. og har to SG220T1 switche fungerer som primære og sekundære kontakter, sammen med en 24A afbryder til alle mine analoge behov.

Hvordan ændrer jeg fra Ukendt for at vise, hvem der ringer mig

Hvordan ændrer jeg fra Ukendt for at vise, hvem der ringer mig

Dette wikiHow lærer dig, hvordan du blokere opkald fra et nummer du ikke genkende bruge en Android-telefon, samt hvordan man kan blokere alle ukendte opkald til din Android. Da de fleste Androids ikke støtte indbygget callblocking, kan det være nødvendigt at bruge ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.