Hent Motorola Connect til Android gratis

Motorola Connect App Opdateret med support for Moto 360 og Power Pack Micro, men det har nogle kompatibilitetsproblemer

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Dem, der bruger Motorola tilbehør eller intelligente enheder helt sikkert brug for noget hjælp at holde alle deres gadgets i skak. Det er derfor, der findes Motorola Connect app; at hjælpe brugerne med at administrere deres flere Motorola-artikler. Hvis du er en af ​​de mange, der udnytter denne software værktøj, kan du opleve at der er en ny opdatering afventer i Google Play Butik. Du bør gå få det snart, da det frembringer nogle meningsfulde forbedringer.

Støtte til nye Moto 360 vil kun gavne et par af jer, selv om. Hvad de fleste brugere vil faktisk varsel er den forbedrede brugergrænseflade, som gør oplevelsen mere intuitiv og nemmere at navigere. Det ligner meget den nye Moto app, som vi så på de nyeste Moto G og Moto X smartphones.

Det nye design er slankt og rent. Der er en flydende action knap, der giver brugerne mulighed for at tilføje deres enheder, og du kan bare navigere gennem dine nuværende Moto produkter og adgang deres indstillinger. Af den måde, dette apps gør det også muligt at ændre Moto 360 urskiver, og hvis du hopper ind i Wearables indstillinger kan du opleve, at Motorola også tilføjet den nye ones fra 2022 Moto 360.

selvfølgelig, theres også den sædvanlige parti af fejlrettelser, men vi har ingen idé om, hvad de handler om. Gå få din opdatering fra Google Play Store og deltage i samtalen i kommentarerne nedenfor. Er du lide den nye brugergrænseflade?

, Motorola annoncerede I begyndelsen af ​​oktober, at det ville være at lukke en håndfuld af sine populære programmer, herunder Overfør og Assist. Disse to område under afvikling, fordi Android 6. Marshmallow inkluderet lignende funktioner og så Motorola regnede.

Motorola til at lukke ned moto migrere og moto hjælpe til marshmallow brugere

At skære ned på redundans , Motorola meddelte i dag, at med den kommende opdatering til Android 6. Marshmallow, vil ejerne ikke længere se Moto Assist, Moto Overfør, og Chrome extension støtte gennem Motorola Connect. Den er angivet for disse flytninger grund er.

Moto connect opdatering bringer yderligere urskiver til moto

I løbet af weekenden, Motorola skubbet ud en opdatering til sin Connect app på Google Play, bringing et væld af nye urskiver til Moto 360, samt en ny Moto Krop oplevelse. De urskiver, som omfatter Motorolas urskiven design "face-off" vinder,  bringe en.

Det kan ikke BEA Android Wear 2., buta et par Moto 360 brugere på XDA og reddit i den seneste uge har reported være prompted til at hente og installere en firmwareopdatering. Den update bevarer softwareversion ældre firmware, 4. W., men bump Android.

Motorola connect app opdateret, bringer eksklusiv urskiven tilpasning til moto

En opdatering er rullende ud dette eftermiddag via Google Play til Motorola Connect, den app, der gør det muligt kompatibel enhed ejere til sync alle deres tilbehør og pc'er op i et enkelt sted. Opdateringen, som synes gearet til nye ejere af Moto 360 ,.

Rapporteret motorola xt mysterium kasse dukker op til afprøvning på Verizon

Vand Sprint Ltd Jobs Fuld Stack Developer

En mystisk kasse er blevet afbilledet, rapporteres at være i besiddelse af en ny enhed til Verizon fra Motorola. Motorola Mobility modelnummer XT1096 er stickered på siden, samt en meddelelse om, at enheden er meget fortrolige og ikke kan forbindes til medarbejder eller.

Motorola connect app opdateret i Google Play, bringer nyt udseende

"nyt udseende og føler" Applikationen udseende Motorola Connect at have fået en opdatering denne eftermiddag via Google Play, hvilket bringer med det, hvad Motorola kalder en Hvad der præcist det betyder, at vi ikke ved, men brugerne skal forvente at se en noget forfinet.

Motorola Connect Giver opdateret på Google Play og Chrome Store, bringer MMS Support

Motorolas proprietære Motorola Connect, Â En Chrome Extension / Android App Combo, der giver dig mulighed for at modtage og reagere på tekstbeskeder via din skrivebordswebbrowser, modtaget en heftig opdatering i dag. Opdateringen indeholder MMS-understøttelse, forbedret kontaktpatronering.

Motorola.

Motorola Connect App Integreres alle dine Motorola-enheder til en applikation. Moto 360, Motorola Keylink, Motorola Micro Power Pack 1500, og udvidelsen til Motorola PC Connect: Du kan også klare dem alle komfortabelt fra Motorola Connect-grænsefladen.

Blandt de forskellige handlinger, du kan gøre fra Motorola ConnectApp, omfatter nogle funktioner evnen til at tilpasse dit ur, og du kan også tilpasse displayet på dine SmartWatch-konfigurationer med tusindvis af forskellige farver og endda uploade dine egne tapeter og billeder.

Motorola Connect App Download detaljer

Motorola Connect Download til PC â € "Du vil gerne bruge Android Exclusive Apps på din pc? Nu kan du installere din yndlingsapp på din pc, selvom den officielle desktop-version eller hjemmesiden ikke er tilgængelig. I dette detaljerede blogindlæg vil vi fortælle dig, hvordan du kan downloade Motorola Connect til PC Windows 10/8/7.

Vi skal bruge Android Emulator til at installere Motorola Connect på din bærbare computer. Disse Android-emulatorer simulerer Android-miljøet i din bærbare computer og giver dig mulighed for at installere og bruge apps tilgængelige på Google Play Store. Bluestacks og Memu Play er de to øverste emulatorer tilgængelige på internettet. Så lad os se, hvordan vi kan bruge disse emulatorer til at installere din yndlingsapp â € "Motorola Connect på din pc.

Motorola Connect til PC â € "Tekniske specifikationer

Motorola Connect betragtes som en af ​​de bedste apps i kommunikationskategorien. Med sin nemme at bruge og nem at navigere bruger Motorola Connect en stor popularitet blandt Android-brugere. Det har over 10.000.000 + installationer med en ekstraordinær rating på 3. Stjerner fra brugerne.

Motorola Connect Download og installer på PC â € "

Som tidligere nævnt vil vi bruge Android-emulatorer til at downloade og installere din favorit app Motorola Connect på PC. Følg alle de nævnte måder nedenfor for at installere appen på din bærbare computer.

Download Motorola Connect til PC â € "Bluestacks

Alternativt kan du også downloade Motorola Connect APK File offline og installere den via Bluestacks ved hjælp af Installer APK-indstilling. Du kan finde denne indstilling nederst på Bluestacks Home Screen. Denne metode er kun nyttig, når du har en MOD-version af appen for at få de ekstra fordele. Ellers foreslår vi, at du downloader Motorola Connect til pc fra Google Play-butikken selv, da det er en betroet kilde til installation af apps.

Download Motorola Connect til PC â € "Memu Play

En anden bedste Android Emulator specialiseret og designet til fantastisk spiloplevelse er Memu Play. Hvis du vil spille high-end spil som PUBG, BATTLE FIELD GAME, NFC, osv., Er Memu det bedste valg for dig. Det Outperforms Bluestacks i dette aspekt, da det udelukkende er designet til at spille Android-spil på pc. Lad os starte installationsproceduren til Motorola Connect til PC Windows 10/8 / 7 ved hjælp af MemuPlay emulator.

Nu er Motorola Connect installeret på din pc. Du kan finde appikonet på startskærmen sammen med alle de andre installerede apps. Dobbeltklik for at åbne Motorola Connect på Windows, og du kan se den samme UI, som du ser appen på din smartphone. Der er andre temmelig gode emulatorer som KO Player, NOx-afspiller, Android, osv., Som også har anstændigt installationer og popularitet. Hvis du allerede har installeret nogen af ​​disse, kan du prøve at installere Motorola Connect til PC med disse. Bluestacks og memuplay er dog de hurtige og anbefalede til at spille eller installere Motorola Connect nyeste version på din bærbare computer.

Motorola Connect til PC â € "Konklusion:

Motorola Connect, udviklet af Motorola Mobility LLC., Er en af ​​de bedste apps med Clean UI i kommunikationskategori. Det er nu tilgængeligt at downloade på din pc ved hjælp af Android-emulatorer. Vi har nævnt en detaljeret vejledning til Download Motorola Connect til pc ved hjælp af to af de bedste emulatorer, bluestacks og memuplay. Hvis du har nogen forespørgsler, der installerer Motorola Connect på din pc, eller hvis du har fundet nogen anden bedste app i kommunikationskategori, så lad os vide gennem kommentarafsnittet.

App rank historie

Rank historie viser, hvor populær Motorola Connect er i IOS, og hvordan det er ændret over tid. Du kan spore udførelsen af ​​Motorola Connect hver time hver dag på tværs af forskellige lande, kategorier og enheder.

Opdag mere efter gratis registrering!

Hvilke ord bruger folk, når de forsøger at finde en app? De rigtige søgeord kan hjælpe en app til at blive opdaget oftere, og øge downloads og indtægter. App Annie sporer millioner af søgeord, så du kan få flere downloads til din app, og forstå, hvilke søgeord dine konkurrenter bruger. Tanmeldelser og vurderinger

Tilføj eller fjern konti: â € ¢ Gør det muligt for appen at udføre operationer som at tilføje og fjerne konti, og slette deres adgangskode. Find konti på enheden: â € ¢ Tillader appen at få listen over konti kendt af enheden. Dette kan omfatte eventuelle konti, der er oprettet af applikationer, du har installeret. REATE-konti og indstil adgangskoder: â € ¢ Tillader appen at bruge kontoen Authenticator AccountManager, herunder oprettelse af konti og at få og indstille deres Passwords .. SE-konti på enheden: â € ¢ Gør det muligt for appen at anmode om godkendelses tokens. Læs Google Service Configuration: â € ¢ Gør det muligt for denne app at læse Google Service Configuration Data ..

Rediger telefonstat: â € ¢ Tillader appen at styre enhedens funktioner på enheden. En app med denne tilladelse kan skifte netværk, drej telefonradioen til og fra og lignende uden nogensinde Meddelelse Du .. Irectly Ring til telefonnumre: â € ¢ Tillader appen at ringe til telefonnumre uden din < A3> Intervention . Dette kan resultere i uventede afgifter eller opkald. Bemærk, at dette ikke tillader appen at kalde nødnumre. Ondsindede apps kan koste dig penge ved at foretage opkald uden din bekræftelse. Ead Phone Status og Identity: â € ¢ Tillader appen at få adgang til enhedens funktioner på enheden. Denne tilladelse gør det muligt for appen at bestemme telefonnummeret og enheds-id'erne, om et opkald er aktivt, og det fjerntliggende nummer, der er tilsluttet af et opkald ..

Læs opkaldslog: â € ¢ Tillader appen at læse enhedens opkaldslog , herunder data om indgående og udgående opkald. Denne tilladelse gør det muligt for apps at gemme dine opkaldslogdata, og ondsindede apps kan dele opkaldslogdata uden din viden ..

Læs indholdet af din USB-lagring: â € ¢ Tillader appen at læse indholdet af din USB-lagring .. Odify eller Slet indholdet af din USB-lagring: â € ¢ Gør det muligt for appen at skrive til USB-opbevaring ..

Se Wi-Fi-forbindelser: â € ¢ Tillader appen at se oplysninger om Wi-Fi-netværk , som om Wi-Fi er aktiveret og navn på tilsluttede Wi-Fi-enheder. Vis netværksforbindelser: â € ¢ Gør det muligt for appen at se oplysninger om netværksforbindelser, f.eks. Hvilke netværk der findes og er tilsluttet. Ull netværksadgang: Â € ¢ Tillader appen at oprette netværksstik og bruge brugerdefinerede netværksprotokoller. Browseren og andre applikationer giver midler til at sende data til internettet, så denne tilladelse ikke er forpligtet til at sende data til internettet. Modtag data fra internettet: â € ¢ Tillader apps at acceptere Cloud til enhedsmeddelelser, der sendes af appens service. Brug af denne service vil medføre dataforbrug. Ondsindede apps kan forårsage overskydende dataforbrug.

Vigtig

Moto G Stylus 2021 Anmeldelse komme til det punkt S3 Android News

Moto G Stylus 2021 Anmeldelse komme til det punkt S3 Android News

I betragtning af Motorola Moto G Stylus 2021 Få alle de anmeldelser på ét sted, sammenligne priser, stille spørgsmål mere.

Hvorfor min Motorola Moto et es ikke lade mig Rece QA Best Buy

Hvorfor min Motorola Moto et es ikke lade mig Rece QA Best Buy

Hvis du står over problemer med messaging service på din Android-telefon, og du ikke er i stand til at modtage tekster eller sms, så er denne simple metode vil hjælpe yo ...

Motorolas 4 nyeste sub400 telefoner er her, og vi gik hands

Motorolas 4 nyeste sub400 telefoner er her, og vi gik hands

Motorola One 5G Ace vs Motorola Moto G Power 2021. Sammenlign specs og funktioner af Motorola One 5G Ace og Motorola Moto G Power 2021 for at se, hvilket er bedre.

Motorola One 5G Ace Cases

Motorola One 5G Ace Cases

Smartphone Motorola én 5G UW ace specs udgivelsesdato 2021 OS Android, skærmstørrelse 6. tommer, 48MP kamera. Kontroller alle specifikationer, anmeldelse, fotos og meget mere.

Amazon giver 25 rabat på Motorola One 5G telefon

Amazon giver 25 rabat på Motorola One 5G telefon

Hvad er forskellen mellem Motorola One 5G Ace og Motorola Moto G9 Find ud af, som er bedre og deres samlede resultater i smartphone ranking.

Taske til en Motorola One 5G Ace mobiltelefoner med ejer ...

Taske til en Motorola One 5G Ace mobiltelefoner med ejer ...

Vi undersøgte prisen på Motorola Et tilfælde Amazon, Walmart, Ebay ... Hvem har den bedste pris i USA Find resultaterne i Lowpi. om.

Amazon. Om Otterbox Commuter Serie Taske til Motorola One 5g Ace Black Cell Phones Tilbehør

Amazon. Om Otterbox Commuter Serie Taske til Motorola One 5g Ace Black Cell Phones Tilbehør

Motorola en 5g ACE er en funktionspakket telefon, der ikke koster for meget. Motorola en 5g aceshares et lignende kamera system som stylus, men det

Tilpasset Motorola One 5G Ace Clear Case

Tilpasset Motorola One 5G Ace Clear Case

Ankommer ved Wed, Dec 29 Køb på Motorola Moto One 5G sag, Moto One 5G UWMoto G 5G Plus med Indbygget Screen Protector, Nagebee Hele kroppen Beskyttende Robust coverlåget, Stødsikker Holdbar Case Pink Glitter på Walmart. om.

Motorola One 5G bedste pris i Bhutan 2021, Specifikationer, anmeldelser og billeder

Motorola One 5G bedste pris i Bhutan 2021, Specifikationer, anmeldelser og billeder

Den laveste pris Motorola én 5g es pris i pakistan R'er 65.200 Check priser fra alle online-butikker i Pakistan, sammenligne specs, funktioner sæt pris beskeder 2021

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.