Emergency Broadband Fordel

Emergency Bredbånd Benefit NYC311

NeuBeam deltager i denne FCC-program, som er beregnet til at hjælpe husstande, der har kæmpet for at betale for internet service under pandemien. Før der ansøges om programmet, bemærk venligst, at EBB programmet slutter, når regeringen fond løber tør for penge, eller seks måneder efter Department of Health and Human Services erklærer en ende på COVID-19 sundhedsmæssig nødsituation, dog senest.

Ved afslutningen af ​​programmet, vil eksisterende kunder ikke længere modtage rabatten, mens nye kunder, som deltager bliver nødt til at opt-in til fortsat at modtage vores tjenester. Husstande, der vælger at fortsætte med at modtage tjenesten efter afslutningen af ​​EBB programmet vil blive faktureret de generelle satser for pakken, de tidligere valgte.

NeuBeam vil også tilbyde at støtteberettigede husstande en engangs-rabat stationær computer for $ 20, eller en laptop til $ 49. 9, så længe lager haves. Den EBB programmet vil være begrænset til en månedlig tjeneste rabat og én enhed rabat pr husstand.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Dette program vil have en enorm, positiv indvirkning på så mange amerikanske husholdninger. Dens en investering i amerikanske familier og en tillidserklæring i den økonomiske magt for at få os alle på nettet, siger Jessica Rosenworcel, fungerende formand for FCC. High-speed internet service er afgørende for familier at drage fordel af dagens sundhed, uddannelse og muligheder på arbejdspladsen. Og rabatten for bærbare og stationære computere vil fortsætte med at have en positiv effekt, selv efter denne midlertidige rabat program afslutter.

Den FCC Emergency Bredbånd fordelsprogram vil stille til rådighed for forbrugerne betydelige rabatter på bredbånd service og computere. Denne pandemi-relaterede program vil fortsætte, indtil de $ 3. milliarder i føderal finansiering løber ud eller seks måneder efter Department of Health og Human Services erklærer en ende på den pandemi. Kvalificerede husstande vil være i stand til at modtage på deres bredbånd regningen en rabat på op til $ 50 per måned, eller $ 75 på at kvalificere stammelandene. De vil også være berettiget til en engangs-rabat på op til $ 100 for at købe en bærbar computer, stationær computer, eller tablet fra de deltagende udbydere, hvis de bidrager mere end $ 10 og mindre end $ 50 mod købsprisen.

Husholdninger kan kvalificere gennem deres brug af de eksisterende bistandsprogrammer som SNAP, Medicaid, Lifeline eller hvis et barn er afhængig af nedsat pris skolemadsprogrammer. Emergency bredbånd fordel er også til rådighed for husstande, der er berettiget til en bredbånd udbydere eksisterende relief program, til dem, der har modtaget en føderal Pell Grant i indeværende pris år, og til de med lav indkomst husstande, der har lidt et stort tab i indtægt under pandemien på grund af tab af arbejdspladser eller orlov siden 29. februar 2022.

download fil

Den coronavirus pandemi har ændret den måde, vi lever vores liv, for ikke at nævne mange mennesker mistede deres job. Oven i det, er en masse mennesker der kræves for at arbejde hjemmefra. Dette kan være en udfordring, da ikke alle er i stand til at råd til at betale for en internet-tjeneste på grund af ikke at have et job eller andre frygtelige omstændigheder. Hvilket er hvor Emergency Bredbånd fordelsprogram kommer i spil. Dette er et program udviklet af FCC med tanken om at hjælpe mennesker, der kæmper for at betale for internettet for at stadig have adgang til disse tjenester. EN

Hvad betyder nødsituation bredbånd fordelsprogram bestå af?

Hvis du får adgang Emergency Bredbånd fordelsprogram, så vil du modtage en rabat, der går op til $ 50 per måned, og det vil gå i retning giver internettjenester. Hvis du er berettiget, vil du også modtage en $ 100 rabat til at købe en computer, tablet eller bærbare computer fra en af ​​de deltagende udbydere. Du bliver nødt til at bidrage alt fra $ 10 til $ 50 eller mere. Servicen er begrænset til en enkelt enhed rabat per husstand og en enkelt månedlig tjeneste rabat.

Tilmelding til skadestuen bredbånd fordelsprogram

Hvis du kvalificerer dig til programmet, så bliver du nødt til at gå til den officielle FCC side og anvende der. På tidspunktet for denne skrivning blev dette program godkendt, men det er ikke tilgængeligt. FCC er svært på arbejde for fuldt ud at gennemføre og starte programmet. Vi vil opdatere dig med flere oplysninger så hurtigt som muligt. EN

FCC har åbnet dette nødbankbåndsydelsesprogram til hver bredbåndsudbyder. Det betyder, at det ikke er begrænset kun til dem, der har livsline. Det er gavnligt for udbyderne, fordi de vil modtage refusion fra programmet.

Konklusion.

Emergency Broadband-ydelsesprogrammet skiller sig ud som en god måde for regeringen at hjælpe folk, der virkelig har brug for internettjenester. Da pandemien bragte mange økonomiske spørgsmål til mange amerikanske beboere, er det yderst vigtigt for en sådan tjeneste at eksistere og hjælpe folk så meget som muligt. Det giver gode muligheder og fordele, samtidig med at man eliminerer mange Downsides og udfordringer. Det er en af ​​de grundlæggende fordele ved programmet, og det faktum, at dets hjælper folk, der virkelig har brug for disse tjenester, er meget prisværdigt! EN

Nødbåndsbånd

Nødbåndsbåndsydelsen vil give en rabat på op til $ 50 per måned mod bredbåndstjeneste for støtteberettigede husstande og op til $ 75 pr. Måned for dem på tribalarealer. Støtteberettigede husstande kan også modtage en one-time rabat på op til $ 100 for at købe en bærbar computer, desktop eller tablet fra deltagende udbydere, hvis de bidrager med $ 10- $ 50 mod købsprisen.

AL HACER CLIC EN EL ENLACE DE TRADUCCIón SE ACTIVA UN SERVICIO DE TRADUCCIón GRATUITO PARA CONVERTIR LA PáGINA AL ESPAà ± OL. Al igual que con cualquier traducción por internet, la conversiãón no es fornuftige al contexto y puede que no traduzca el texto en su betydningado original. NC State Extension NO GARANTIZA LA Exactitud Del Texto Traducido. Por favor, Tenga en Cuenta que Algunas Aplicaciones Y / O Servicios Pueden Nej Funcionar Como Se Espera Cuando SE Traducen.

Ved at klikke på oversættelseslinket Aktiverer En gratis oversættelsesservice til at konvertere siden til spansk. Som med enhver internetoversættelse er konverteringen ikke kontekstfølsom og må ikke oversætte teksten til sin oprindelige betydning. NC State Extension garanterer ikke nøjagtigheden af ​​ oversat tekst. Bemærk venligst, at nogle applikationer og / eller tjenester muligvis ikke fungerer som forventet, når oversat .

Internettet har bragt en revolutionerende ændring på alle livsområder, som personlig, social og forretning. På grund af den nylige pandemi har folk utvivlsomt indset, hvordan virtuelle møder, klasse, kommunikation har hjulpet os med at blive hjemme. Men det er det mest afgørende problem i USA, at hver moderne og avanceret amerikansk bør forblive online pænt. De bliver så tilsluttet online betyder at bruge penge, fordi man skal have en computer eller laptop med højhastigheds internet. Men nogle mennesker har måske ikke råd til enten at betale for internetregninger eller købe en enhed som en bærbar computer til opholder sig tilsluttet online.

Så det er et regeringsprogram for at sikre, at lavindkomstfolk kan godt have en internetforbindelse. Under dette program kan de kæmpende husholdninger, der har lav indkomst, kvalificere sig til dette program og få rabatter på en bredbåndsforbindelse og engangsrabatter for at eje en gratis bærbar computer fra EBB-programmet.

Internet er ikke bare en luksus, men det har været et af værktøjerne i livet at fortsætte. Når der er nogen pandemi, er alt lukket ned. Men kommunikation og virtuel indsamling er stadig mulig, selvom alt er lukket. Så internettet er et værktøj for at sikre, at virtuel kommunikation er mulig. De fleste studerende og mennesker har måske ikke råd til at købe en bærbar computer eller enhed for at blive fusioneret med internettet, så der er forskellige bistandsprogrammer for lavindkomstfolk som EBB-programmet.

Hvordan EBB-programmet virker?

Emergency Broadband-ydelsesforbindelser er virkelig en af ​​en god aftale for berettigede husstande. Federal Communications Commission driver dette program, og det giver hjælp til personer, der ikke er forbundet via internettet. I USA fungerer dette virkelig fantastisk at få internettet nemt for lavindkomstfamilier.

Vigtig

Sådan aktiveres og installeres ESIM til iPhone ved hjælp af DUAL SIM med en esim

Sådan aktiveres og installeres ESIM til iPhone ved hjælp af DUAL SIM med en esim

Dual Sim giver bekvemmeligheden af ​​at have to telefonnumre på en enkelt iPhone. Du kan have separate personlige og forretningsmæssige numre eller tilføje en anden linje, når du rejser internationalt.

Guide til Apple iPhone 11 Pro Max Aktiver Esim Vodafone Australia

Guide til Apple iPhone 11 Pro Max Aktiver Esim Vodafone Australia

Dual Sim giver bekvemmeligheden af ​​at have to telefonnumre på en enkelt iPhone. Du kan have separate personlige og forretningsmæssige numre eller tilføje en anden linje, når du rejser internationalt.

Apple iPhone 12 Pro 5G Dual esim 128GB 6GB RAM Sølv, Den bedste pris i EU

Apple iPhone 12 Pro 5G Dual esim 128GB 6GB RAM Sølv, Den bedste pris i EU

esim bonus Køb esim online med gratis e-mail forsendelse. Smartphones med esim støtte. Sådan tilsluttes esim. Nem overgang og bruge op til 5 numre i en smartphone.

Apple iPhone 13 Pro Max 5G Dual esim 128GB 6GB RAM Blå, Den bedste pris i EU

Apple iPhone 13 Pro Max 5G Dual esim 128GB 6GB RAM Blå, Den bedste pris i EU

Tidligere iPhones støttet en esim og en traditionel SIM-kort. Som den første med dual esim, iPhone 13 er her for at ændre alt dette.

Apple iPhone Dual SIM med en esim Vis Tilgængelig SIM esim IMEI

Apple iPhone Dual SIM med en esim Vis Tilgængelig SIM esim IMEI

Lær hvordan du tilmelder dig til Verizon service, når du er ved hjælp af en smartphone med en indbygget esim. Port dit nummer fra et andet luftfartsselskab youre berettiget til at få en 250 forudbetalt MasterCard.

Verizon Service vil ikke fungere godt med æbler Dualsim Setup for nu

Verizon Service vil ikke fungere godt med æbler Dualsim Setup for nu

Heres info om, hvordan du tilføjer en cellulær plan med en esim til din iPAD.

Brug af Dual Sim med en esim

Brug af Dual Sim med en esim

Få dine support svar her. Gå online for at spare tid og bruge vores database med artikler, genveje og LiveChat.

International ESIM for Google Pixel 4a 5g af MobilityPass Smartphone

International ESIM for Google Pixel 4a 5g af MobilityPass Smartphone

Mens pixelenheder kun har et fysisk SIM-kort, kan du samtidig bruge en ESIM med Dual Sim Dual Standby. Pixel 5 5G DSD'er er ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.