Find forbedre dine lokaliteter nøjagtighed

Del din placering for at fortælle venner og familie, hvor du er

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Aktivering af præcis placering gennem Twitters officielle apps giver Twitter mulighed for at indsamle, gemme og bruge din præcise placering, f.eks. GPS-information. Dette giver os mulighed for at levere, udvikle og forbedre en række vores tjenester, herunder men ikke begrænset til:

Når du aktiverer geotagging til kameraappen i iOS 7, tilføjer din iPhone automatisk placeringsbaserede tags til de billeder, du tager. I modsætning til i IOS 6, iPhones, der kører iOS 7-gruppe på samme måde geotagged varer sammen til stedbaserede øjeblikke og betydelige steder kategorier for at automatisere og forenkle processen med fotoleringsorganisation. Før du kan drage fordel af disse geotagging-funktioner, skal du slå Geotagging i indstillingsappet.

Aktiver foto geotagging

Geotagging er aktiveret på en app-by-app basis. For at slå Geotagging på for kameraappen, skal du starte med at trykke på ikonet "Indstillinger" på iPhone's startskærm for at starte indstillingerne. Tryk på "Fortrolighed" og tryk derefter på "Placeringstjenester" for at åbne skærmbilledet Placeringstjenester. Skift de virtuelle "placeringstjenester" skifter til POS-positionen, og rul derefter ned og skifter også "Kamera" -knappen til ON-positionen. Du ved, at omskifterne er tændt, når de bliver grønne.

App-specifikke geotagging og lokationssporing advarsler

For at deaktivere geotagging i fremtiden skal du skifte "kameraet" skifte tilbage til slukket position. Hvis du bruger nogen tredjeparts kameraapps, der er kompatible med GeOtagging, skal du også aktivere lokalitetstjenester til dem. Alle de apps, der kan spore din placering, er angivet på skærmbilledet Placeringstjenester. Hvis du er urolig over din iPhone, sporer du din placering i andre apps, skal du skifte kontakterne til OFF-positionen for at deaktivere placeringssporing for de tilknyttede apps. Afhængigt af hvem du fotograferer, og om du deler billeder online, kan du lade Geotagging deaktiveret. Specifikke placeringsdata gør det nemt for Strangers og andre uønskede parter for at lære dine opholdssted.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Mange organisationer som logistikvirksomheder eller cab-tjenester, sporer virksomhedens enheder 'placeringer for at sikre, at brugeren, der bærer enheden, er på rette spor. For at opnå den nyeste enhedssted skal organisationerne altid aktivere lokalitetstjenester på enhederne. Men mange brugere har tendens til at deaktivere placeringstjenesterne på enheder, enten for at reducere batteriforbruget eller for at undgå at vise enhedens placering af privatlivets fred. Mobile Device Manager Plus giver dig mulighed for at kende den nuværende enheds placering i næsten realtid og også enhedens placering over en periode. Derudover giver det mulighed for permanent at holde placeringstjenester på og forhindre placeringstjenester fra at blive slukket eller deaktiveret på iPhone og Android-enheder.

Sådan låses placeringstjenester på Android- eller Apple-enheder?: Du kan permanent aktivere og låse placeringstjenester på Android-enheder, over-the-luft ved hjælp af MDM. I tilfælde af iOS-enheder skal du have enheden i hånden til permanent at aktivere placeringstjenester, da Apple ikke tillader placeringstjenester, der er slukket over-the-Air for at beskytte brugerens privatliv.

Pre- Respektiver

For at anvende denne begrænsning for at holde placeringen altid tændt på flere enheder, skal du tage en sikkerhedskopi af en enhed efter deaktivering af placeringstjenester og gendanne backupen på flere enheder ved hjælp af de trin, der er angivet her.

Sådan forhindrer du at deaktivere stedstjenester på Android-enheder?

På en vellykket sammenslutning af profilen har enhederne placeringstjenester aktiveret permanent og låsespaceringstjenester på Android-enheder, hvilket gør det muligt for admins at spore enhedens placering til enhver tid.

Hvis du nogensinde har spekuleret på, hvor du var i sidste uge, kan du bruge din iPhone eller iPad til at se din placeringshistorik. Og hvis du bruger Google Maps, kan du finde meget detaljerede oplysninger om dine opholdssted.

Placering Historie og privatliv

Apple, for eksempel, indsamler kun en pulje af betydelige steder, som du tidligere har besøgt, og hævder, at det ikke deler disse data med nogen. Google, på den anden side, holder en detaljeret styr på alle dine aktiviteter, især hvis du bruger Google Maps.

Hvis du åbner Google Maps Tidslinjevisningen, vil du være i stand til at se præcis, hvor du på en bestemt Daya €”selvom du ikke bruger Google Maps til navigationâ €” takket være baggrunden sporing af placering.

Hvis du ønsker at rydde historie, kan du rulle ned og tap på Ryd oversigten. Hvis du ønsker at stoppe placering tracking på din iPhone eller iPad, gå til toppen af ​​skærmen, og tryk på skift siden Betydelige Steder.

Find din placering historie i google maps

Apple butikker en begrænset mængde placering historie data og udvisninger lade dig gennemse data i en tidslinje visning. Google, på den anden side, har en detaljeret tidsplan visning, der lader dig gennemse veje, du rejste gennem og de steder, du har besøgt på en given dag.

Google Maps mulighed for at spore din placering afhænger af dine personlige indstillinger. Du kan vælge at tillade Google at spore din placering, når du er ved hjælp af app eller til altid at spore din placering i baggrunden. Du kan ændre denne indstilling på din iPhone eller iPad ved at gå til Indstillinger> Fortrolighed> Positionstjenester> Google Maps.

thea Google Maps Tidslinje side kan tilgås på nettet på din iPhone, iPad eller computer. For den bedste oplevelse, så prøv at bruge en bærbar eller en stationær computer. Youll se kortet over verden med nogle steder fremhævet. Her kan du panorere rundt og klikke på en placering for at se de tilgængelige datapunkter.

I øverste venstre hjørne, vil du se tidslinjen interface. Herfra kan du vælge hvilken som helst dato for at se den detaljerede fordeling af dine rejsedata. Til højre, vil du se den rute, du tog i kortvisningen.

Til venstre, vil du se tidslinjen visningen med detaljer om de steder, du har besøgt, tidspunktet for besøget, og hvor længe du boede på et sted. Hvis du bruger Google Billeder, youll se også alle dine billeder fra din tur her.

Mens dette stopper Google Maps-appen på dine enheder fra spore din placering, vil nogle af Google programmerne stadig gemme tidsstemplede lokaliseringsdata. Du kan deaktivere denne aktivitet ved at slukke web- og appaktivitet i indstillingerne.

Nu hvor du ved, hvordan man se op placering historie på din iPhone og iPad, husk at bringe det op næste gang du er gad vide hvor du gik, og hvad du gjorde på din sidste ferie. Mens Apple måske ikke har præcise data, være sikker på, Google Maps.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Badger Maps har en Naviger funktion på iPhone, der giver dig turn-by-turn retninger, som du rejser fra et stop til et andet. Men denne funktion wont arbejde, hvis din placering Código delte. Hvis du ikke ved, hvordan du deler placering endnu, fortsætte med at læse for at finde ud af hvordan.

3. Rul ned gennem listen over apps i bunden, og kigge efter Badger. Tryk på den, og vælg, om du vil dele din placering, mens du bruger App, Aldrig eller Ask næste gang. Gør det samme for resten af ​​de apps.

hvordan du deler din placering ved hjælp icloud eller familie deling

Location tjenester har masser af anvendelsesmuligheder. De hjælper apps giver dig mere relevante resultater til søgninger, skal du aktivere Find min telefon, tildele placering tags til fotos, justerer din tidszone, og udføre andre nyttige opgaver, du sandsynligvis tager for givet. De dræne også batteriet og give virksomhederne persondata om dig.

Takket være iOS 14, iPhones har robuste personlige indstillinger, der gør alle apps bede dig om tilladelse, før du aktiverer sporing af placering. Men du kan ende med at give disse oplysninger til en app kun at fortryde det senere, eller beslutter, at du ikke vil have nogen app sporing dig.

Uanset dine grunde, vi er her for at forklare alle de værktøjer til din rådighed for at beskytte din placering privatliv. Her er hvordan at slå iPhone lokalitetstjenester til eller fra for individuelle apps, eller slukke iPhone sporing helt.

Hvordan at slukke placering tjenester til alle iOS-apps

Denne kernekraft til side, mange af jer vil i stedet vil nulstille placering privilegier til individuelle apps. I menuen Placering Tjenester, kan du rulle ned for at se de enkelte tilladelser for hver app â € ”Aldrig, Ask næste gang, mens du bruger, eller altid en €”og tryk, at appen kan ændre sin indstilling.

I samme menu, vil du se, at 'Nøjagtig placering' er aktiveret som standard for hver app, numre, du. Du kan slå denne indstilling fra individuelt for hver app, som vil sikre den app kun kender din ' tilnærme placering.'

En anden mulighed ville være at nulstille disse tilladelser, så gå til Indstillinger> Privatliv> Sporing og fravælge 'Tillad apps til Request til Track.' Dette vil forhindre disse tilladelse prompter fra nogensinde at blive vist igen.

Sådan slukker du Placeringssporing til Apple System Services

Apple fortjener kredit for at lave apps, spørg dig om tilladelse, før du sporer dit hvert træk. Men det sporer dig som standard for mange af sine egne tjenester, hvoraf nogle måske ikke har brug for eller ønsker.

Forudsat at du ikke vil slukke sporing helt, skal du rulle til bunden af ​​menuen Placeringstjenester for at finde systemtjenester. Inde i den undermenu, vil du se hver tjeneste, som Apple bruger dine personlige placeringsdata til at levere. Ved siden af ​​hver tjeneste vil du se pile, der angiver, om det har brugt din placering for nylig eller i de sidste 24 timer.

Du kan untogle visse tjenester for at reducere mængden af ​​placeringsdata Apple anvendelser. Apple siger ikke i menuen, hvad disse tjenester gør, så vi vil hurtigt opsummere dem nedenfor, så du ved, om du virkelig har brug for det eller ej.

Michael Hicks begyndte hans freelance Skrive karriere hos Techradar i 2022, der dækker Emerging Tech som VR og selvkørende biler. I dag arbejder han som medarbejderredaktør for Android Central, men skriver stadig lejlighedsvis TR-anmeldelser, How-TOS og Explecters på telefoner, tabletter, smart Home Devices og Other Tech.

Bemærk: Når du tænder for at finde min iPhone, er aktiveringslåsen automatisk tændt. Aktiveringslås gør det sværere for alle at bruge eller sælge din iPhone, hvis det nogensinde er tabt eller stjålet. For mere information, besøg Apple Support-artiklen Find min iPhone Activation Lock. Hvis din enhed er tabt eller stjålet, og batteriladningsniveauet bliver kritisk lavt, sendes dets placering til Apple automatisk. Når du bruger Find min iPhone til at finde den enhed, ser du, hvor det var før batteriet løber ud af opladningen.

Bemærk: Hvert familiemedlem skal oprette deres enheder og computere for at dele deres placeringer med andre familiemedlemmer. På en iOS-enhed: Gå til Indstillinger> iCloud> Del min placering. På en Mac: Åbn iCloud-indstillinger, klik på Administrer familiedeling, og vælg derefter familiemedlemmer en ad gangen. For mere information, se Apple Support Artikel Familie Deling.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Nu hvor din iPhone er konfigureret til at bruge Find My iPhone-tjenesten, kan du se på, hvordan du finder din enhed og andre funktioner. Du kan endda låse din enhed eller slette den eksternt, hvis den falder i de forkerte hænder.

Find din iPhone med en anden iOS-enhed

Hvis du har en anden iPhone, iPad eller iPod touch, kan du nemt finde en enhed, der har fundet min iPhone tændt. Hvis du ikke har find min iPhone app, skal du starte App Store, søge efter appen og installere den. Appen er gratis.

Start derefter appen og log ind med dit Apple ID. Der vises en skærm med et kort øverst og dine Apple-enheder, der er angivet nedenfor. Når dine enheder er fundet, vises en grøn prik ud for hver enhed.

Vigtig

Hvordan at slukke eller tænde for din Samsung Galaxy A51

Hvordan at slukke eller tænde for din Samsung Galaxy A51

I denne artikel til Android-telefoner, vil du finde den teknik til at slukke eller tænde for din Samsung Galaxy A51.

Olixar Samsung Note 10 Lite Thin USBC Trådløs opladning adapter

Olixar Samsung Note 10 Lite Thin USBC Trådløs opladning adapter

Her er, hvordan du slår GPS-position til din Galaxy Note10 Note10 Note10 5G til eller fra.

Samsung Galaxy S20fe Online 8 GB RAM, 128 GB ROM, Cloud Mint til Best Price VIJAY SALG

Samsung Galaxy S20fe Online 8 GB RAM, 128 GB ROM, Cloud Mint til Best Price VIJAY SALG

Køb Samsung Samsung Galaxy S20fe online til bedste pris i Indien på Vijay Sales. Butik til 8 GB RAM, 128 GB ROM, Cloud Mint Farve med fantastiske tilbud Tjen MYVS-belønninger i dag. Køb nu

Seneste opdatering til Samsung Galaxy S20 Fe 5G lover at fastsætte berøringsskærmsproblemerne

Seneste opdatering til Samsung Galaxy S20 Fe 5G lover at fastsætte berøringsskærmsproblemerne

Få Samsung Galaxy S20 Fe 5G SMG781U støtte til emnet tilgængelighed. Find mere Stepbystep Device Tutorials on Att. om.

Seneste opdatering til Samsung Galaxy S20 Fe 5G lover at fastsætte berøringsskærmsproblemerne

Seneste opdatering til Samsung Galaxy S20 Fe 5G lover at fastsætte berøringsskærmsproblemerne

Køb Samsung Samsung Galaxy S20fe online til bedste pris i Indien på Vijay Sales. Butik til 8 GB RAM, 128 GB ROM, Cloud Mint Farve med fantastiske tilbud Tjen MYVS-belønninger i dag. Køb nu

Sådan oprettes du og aktiverer New Samsung Galaxy S20 ESR Blog

Sådan oprettes du og aktiverer New Samsung Galaxy S20 ESR Blog

Skifte fra den dyreste Android-telefon til den billigste iPhone fik mig til at indse meget om de ting, jeg normalt overser.

Samsung Galaxy Ikke Tænd problem løst

Samsung Galaxy Ikke Tænd problem løst

Ofte stillede spørgsmål til Samsung mobiltelefon. Find mere om Hvad gør man, når Samsung telefonen ikke tænde med Samsung Support.

Samsung Galaxy S21 5g Gennemgå et stort skridt fremad

Samsung Galaxy S21 5g Gennemgå et stort skridt fremad

Sådan finder du en Samsung Galaxy S21 5G tabt eller stjålet. Genoprette, hent, spor eller find en Samsung Galaxy S21 5G og bloker den eller slet alle dets indhold. Find eller spor min telefon

Samsung Galaxy S21 Plus 5g tilbud Kontrakter Tesco Mobile

Samsung Galaxy S21 Plus 5g tilbud Kontrakter Tesco Mobile

Få Samsung Galaxy S21 5G Galaxy S21 5G Galaxy S21 Ultra 5G G991UG996UG988U Support til emnet Bluetooth. Find mere Stepbystep Device Tutorials on Att. om.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.