Fix kan ikke foretage udgående opkald på Android

Samsung Galaxy Note 2 kan ikke foretage udgående opkald

Indhold:

  1. Trin 1: Hvis din Galaxy Note 2 ikke kan foretage udgående opkald, så er det første skridt du skal tage, er genstarte telefonen og se, om problemet er løst. Ved at genstarte din telefon vil genetablere sin forbindelse til netværket.
  2. Hvis din telefon er brat ude af stand til at foretage udgående opkald, den første ting du skal gøre er at vurdere signalet bar og forsøge at forbedre modtagelsen styrke. Ved lejligheder, signalbjælken bugs ud og forkert Viser status for tilgængelige modtagelse. Flyt rundt og søge efter områder med mere pålidelige receptioner.
  3. Jeg købte min første Samsung Galaxy J3 i I maj i år. Mit problem har været, at når jeg kalder nogen, de kan høre en Crash slags støj på deres ende, og de kan ikke høre mig, eller oftere kan jeg høre dem tale, men de kan ikke høre mig. Jeg har fået to udskiftning J3 telefoner, men det samme problem eksisterer. Nu planlægger de at sende mig en anden udskiftning telefon. Hver gang det er en anden J3. Jeg ved ikke hvorfor denne udskiftning vil være bedre. Mens jeg var på telefonen i dag med kundeservice to gange min stemme ikke kunne høres og repræsentanten måtte kalde tilbage. Kan du hjælpe mig? Tak skal du have. à ¢ â,¬â € Dee Hobrle
  4. Hej. Jeg købte for nylig en 2. hånd Samsung J3. Jeg gjorde opmærksom på, at der er et problem med den mobile dataforbindelse. Når jeg forsøgte at gøre det muligt for de mobile data min mobil netværk / signal vil pludselig tabt. Det vil sige Ingen service, men når jeg slukker de mobile data og søge efter manuel netværk mit signal er fint. Nogle gange, hvis jeg forsøgte at gøre den manuelle netværk søge jeg kan få mobildata tegn eller ikon, men dens eneste giver mig E tegnet ikke engang 3G, H + eller 4G. Jeg forsøgte at gøre den sikker tilstand, fabriksnulstilling og opdateret min APN men Im stadig har det samme problem. à ¢ â,¬â € Lamamonmark9

Jeg har også bemærket, at under Kontakter er der ingen kontakter, der skal vises på min Google-konto, selvom jeg ved, at de alle er gemt under der. Jeg kan ikke engang manuelt indtaste et nummer for at ringe, som når jeg trykker på opkaldsknappen, sker der ikke noget. Jeg kan ikke gemme nogen numre, enten det er i min enhedsopbevaring, SIM-kort eller Goggle-konto.

Jeg forsøgte at trække batteriet ud og sim og genstarte, men løste ikke problemet. Jeg forsøgte at logge ud af min Google-konto og tilbage, men stadig ingen glæde. Jeg sætter mit SIM-kort i en anden telefon, og det kan lave udgående opkald, så jeg ved det ikke et netværksproblem.

Jeg ringede til mit netværk fra en anden telefon, men de kan ikke løse problemet. Det er meget mærkeligt, at jeg ikke kan gemme nogen numre, og det siger, at jeg ikke har nogen kontakter under enhver telefon eller SIM-lagring. Eventuelle forslag, tak?

Bare udslettet min cache partition, men kan stadig ikke foretage nogen udgående opkald eller gemme nogen kontakter. Vores endda se alle kontakter. t siger, at jeg ikke har nogen. Også jeg kontrollerede, at jeg ikke har ringet til at bede på enten. Hjælp venligst

Også jeg har lige opdaget, at jeg kun kan gøre det muligt at opkalde opkald ved at bruge Google Voice Search. Det hent faktisk det navn, jeg fortæller det at ringe, og det forbinder faktisk opkaldet. Men det er kun en midlertidig løsning, da jeg også næsten kaldte nogen i mine kontakter, som jeg ikke ønskede!

Et af de andre forslag, jeg stødte på tværs af foreslået opstart i sikker tilstand og deaktivering af 3. parti apps, og se, hvis du kan se dine kontakter. Hvis du er i stand til at se kontakter efter deaktivering af dem, så er det nok en af ​​de 3-parti-apps, der er synderen. Prøv at genaktivere dem en ad gangen, og kontrol af dine kontakter efter hver enkelt. Ts ComputerÃ, NETWORKINGDESKTOPSFACEBOOKGOOGLELAPTOPTOPTOPSÃ, BOODBOOKSMONITORSMSNYSPACEOTHERNaDERET

CamcorderScamerascellÃ,  PhonesÃ, "PLANESHOMEÃ, TeaterlandÃ," FONERSMOBILEÃ, "THONESÃ, og PLANSMUSICÃ," MUSISK SPILLINGSNINTENDOÃ, WIIOTHOTHOTHAREAÂ-  ElectronicsPCPDASÃ,  &  DVRsTVsXbox

Hvis du bruger en galakse note 2 og nogle gange står du over for problemet at foretage udgående opkald, så er du ikke alene, mange brugere har været klager , at deres Galaxy Note 2 ikke kan foretage udgående opkald. Men vær ikke panik, problemer med smartphones er meget almindelige, og løsninger er også der for de fleste af dem.

Løsninger til Galaxy Bemærk kan ikke foretage udgående opkald

Trin 1: Hvis din Galaxy Note 2 ikke kan foretage udgående opkald, så er det første skridt du skal tage, er genstarte telefonen og se, om problemet er løst. Ved at genstarte din telefon vil genetablere sin forbindelse til netværket.

Trin 2: Hvis der stadig problemet er der, tage ud af SIM-kortet og sætte det på en anden telefon. Så prøv at foretage opkald fra der, hvis der stadig problemet opstår, så problemet er sandsynligvis relateret til netværket eller luftfartsselskab. I en sådan situation, du har brug for at kontakt med din udbyder.

Trin 3: Men hvis der ikke er noget problem med udgående opkald, når SIM bruges i en anden telefon, så problemet er med din Galaxy Note 2. Du skal starte din telefon i fejlsikret tilstand for at kontrollere, om nogen tredje- part app skaber problemet.

At være let at bruge og tilpasningsdygtige , Android er hovedsagelig en af ​​de mest populære operativsystemer til mobile enheder i dag. Telefoner, der kører på Android rutinemæssigt giver en god gennemgang af sig selv i forskellige applikationer og kan matches til særlige smag med relativ lethed. Når det er sagt, brugere af Android-enheder stadig komme på tværs af emner og kan ikke foretage udgående opkald Android er genstand for en masse klager. Mens mange former for kommunikation findes bortset fra kald, dens både frustrerende og ubelejligt for at bruge en telefon, der undlader at behandle udgående opkald.

Ønsker at genvinde evnen til at foretage udgående opkald med din Android-telefon, men ikke ved, hvor du skal begynde? Hvis det sker for at være tilfældet, så er du kommet til det rette sted. Denne artikel indeholder stort set alt, hvad du skal vide om rettelser til Android-enheder, der nægter at foretage udgående opkald.

Hvad skal være doneÃ,Â

Home Communications Test Design, Inc.

Hvis din telefon er brat ude af stand til at foretage udgående opkald, den første ting du skal gøre er at vurdere signalet bar og forsøge at forbedre modtagelsen styrke. Ved lejligheder, signalbjælken bugs ud og forkert Viser status for tilgængelige modtagelse. Flyt rundt og søge efter områder med mere pålidelige receptioner.

Prøv at rydde cachen dataÃ,Â

Cachelagrede data utvivlsomt fremskynder driften af ​​dine telefoner men bliver data, kan det blive beskadiget over tid og føre til masser af mærkværdigheder. Så hvis du har problemer med at gøre udgående opkald på din Android-telefon, skal du først fjerne det cachede data.

Sluk enheden / på

Næsten hver enhed oplever mindre fejl fra tid til anden, og en simpel genstart bør normalt returnere ting til normal. I mange rapporter om, kan ikke foretage udgående opkald Android, de vedrører enheder faktisk begynde at gøre glat og støt udgående opkald igen efter en genstart. Just in case, dens udbredte anbefales, at du undgår at dreje din Android-telefon og tænde i hurtig rækkefølge . Efter at slukke for enheden, vent mindst et minut, før du tænder den igen.

Svarende til cachede data, netværksindstillinger kunne til tider opfører uregelmæssigt . Hvis din Android sker for at være en Samsung-model så du måske ønsker at hvile netværksindstillingerne til at tackle eventuelle spørgsmål i forbindelse med dem.

Overvej fabrikken nulstille deviceÃ,Â

Opkaldene dont blive initieret fra Android Auto, og heller ikke nogen kontrol er synlige. Det sætter sig fast på den kaldende skærmen. Kan modtage opkald, men kan ikke foretage opkald. Så snart vi forlader Android Auto, opkaldet kommer igennem.

Valg af netværk. Check i dine indstillinger, at telefonen er indstillet til automatisk at vælge et netværk. Hvis telefonen allerede er indstillet til at vælge automatisk et netværk, så prøv at vælge din mobiltelefon Network Provider til Vodafone manuelt. Det kan være nødvendigt at slukke for telefonen og tænd den igen for at ændringen kan være i kraft. ,EN

Løsning: Hej Alex. Identifikation af årsagen til et kald problem er vanskelig og kan kræve hjælp fra din udbyder. Nedenfor er de fejlfindingstrin, som du kan prøve. De fleste af dem er fejlfindingstrin enhed.

Nogle gange kan en simpel genstart gøre underværker, især hvis du er har nogle netværk problemer. For fuldt ud at genstarte enheden, slukke den først, og derefter fjerne batteriet. Efter 10 sekunder, genindsætte batteriet og tænde telefonen igen.

Hvis du er positivt, at din konto har nok balance, den næste bedste ting at gøre, er at sikre, at både opkaldsspærring og begrænsede numre funktioner er ikke aktiveret på enheden eller på din konto. Hvis du ikke er sikker på, hvordan man kan kontrollere dem, skal du kontakte din udbyder for at få hjælp.

Du har ikke angive, om du er har problemer med at kontakte lokale eller internationale tal. Â Hvis du forsøger at kontakte en række uden for dit land, eller hvis du forsøger at kalde en fastnettelefon, skal du sørge for, at du ved, hvad opkaldet proceduren er. Kontakt din udbyder for at få hjælp.

Hvis du vil være i stand til at foretage både indgående og udgående opkald normalt i en anden enhed, der betyder, at theres et problem med din J3. For at rette det, så prøv at tørre cache og data i telefonen app først. Heres, hvordan det er gjort:

Alternativt kan du bare tørre hele telefonen for at sikre, at du returnere alle software-indstillinger tilbage til deres standardindstillinger. Følgende er de trin, du skal gøre for at fabrikken nulstille din telefon:

Husk, fabriksnulstilling sletter alt inklusive billeder, videoer, kontakter osv Sørg for at sikkerhedskopiere alt først, før du udfører den. Vi foreslår, at du bruger Smart Skift til sikkerhedskopiere dine filer op.

Problem: galaxy j gør Crash støj under opkald

Jeg købte min første Samsung Galaxy J3 i I maj i år. Mit problem har været, at når jeg kalder nogen, de kan høre en Crash slags støj på deres ende, og de kan ikke høre mig, eller oftere kan jeg høre dem tale, men de kan ikke høre mig. Jeg har fået to udskiftning J3 telefoner, men det samme problem eksisterer. Nu planlægger de at sende mig en anden udskiftning telefon. Hver gang det er en anden J3. Jeg ved ikke hvorfor denne udskiftning vil være bedre. Mens jeg var på telefonen i dag med kundeservice to gange min stemme ikke kunne høres og repræsentanten måtte kalde tilbage. Kan du hjælpe mig? Tak skal du have. à ¢ â,¬â € Dee Hobrle

Løsning: Hej Dee. Hvis problemet fortsætter i mindst 2 telefoner, kan det betyde theres enten et problem med den app du er bruger til opkald, eller theres et netværksproblem i dit område. Før du accepterer den tredje udskiftning, skal du sørge for at fabrikken nulstille telefonen, at du har og se, hvordan stemme kalde fungerer, når kun pre-installerede apps er i systemet. Med andre ord, efter at du har fabrikken nulstille enheden, dont du ønsker at geninstallere dine apps med det samme. Du er nødt til at tjekke først, hvordan kalder værker og hvorvidt der vil løse problemet.

Hvis problemet fortsætter efter en nulstilling til fabriksindstillinger dog overveje at indsætte SIM-kortet til en anden telefon og se, hvordan stemme kalde værker. Hvis theres ingen problem, der betyder, at spørgsmålet kun ligger i telefonen. Men hvis problemet stadig fortsætter i den anden telefon, kan der være et netværksproblem, som du skal rapportere til din udbyder. I dette tilfælde, plejer en telefon udskiftning løse ethvert problem overhovedet.

Også før du sender din nuværende telefon, der skal udskiftes, skal du huske at skrive sit serienummer ned. Når du modtager erstatningen telefonen fra din udbyder, skal du sørge for at kontrollere, om de har sendt dig en anden telefon. Nogle servicecentre kan mærke processen som erstatning når de i virkeligheden, de simpelthen gjorde en reparation eller slet ikke.

Problem: galaxy j cellulære signal forsvinder når mobil data er på

Hej. Jeg købte for nylig en 2. hånd Samsung J3. Jeg gjorde opmærksom på, at der er et problem med den mobile dataforbindelse. Når jeg forsøgte at gøre det muligt for de mobile data min mobil netværk / signal vil pludselig tabt. Det vil sige Ingen service, men når jeg slukker de mobile data og søge efter manuel netværk mit signal er fint. Nogle gange, hvis jeg forsøgte at gøre den manuelle netværk søge jeg kan få mobildata tegn eller ikon, men dens eneste giver mig E tegnet ikke engang 3G, H + eller 4G. Jeg forsøgte at gøre den sikker tilstand, fabriksnulstilling og opdateret min APN men Im stadig har det samme problem. à ¢ â,¬â € Lamamonmark9

Løsning: Hej Lamamonmark9. Dens ikke normalt for en Galaxy J3 at tabe cellulære signal, når mobildata er aktiveret. Hvis en fabrik reset ikke gøre en forskel overhovedet, kan det betyde, at der kan være et problem med telefoner radio. Prøv at se, om der er verserende opdatering for enheden som nogle af dem kan have rettelser til de problemer telefon modem fra tid til anden. Hvis theres ingen tilgængelig opdatering på dette tidspunkt, kan du enten bare tage hvad du har, eller prøv at se om du kan erstatte den.

genstarte din telefon

Den første løsning op til bat er simpelthen at genstarte telefonen. Tryk og hold afbryderknappen og vente på det til at lukke ned. Giv din Android smartphone et minut at hvile før fyring det op igen.

tjek dit signal

Smartphones har en uvurderlig , og praktisk, evnen til at vise, hvor stærk eller svag et signal er. Når du bevæger dig omkring i verden, er din Android Smartphone hele tiden opdateret på styrken af ​​et signal. Naturligvis som du bevæger dig væk fra et signal signalet tendens til at få svagere, men langsomt. Dette giver din Android smartphone rigelig tid til at bestemme styrken og derefter hermed at styrke til dig gennem dens signal ikon.

. Og det er her problemet kommer i Sig du bevæger dig væk fra et signal for hurtigt til telefonen til opdateringen naturligt. Du kan derefter køre ind på spørgsmålet om et signal hængende. Når du besøger et websted, men du er hele tiden at se hjulspin og intet sker. Thats et eksempel på hængende, ligesom en pause i signalet. Din Android smartphone faldt bolden, eller din tjenesteudbyder gjorde, og du er tilbage med en tabt signal om, at isnt repræsenteret ved telefonen.

Du kunne genstarte telefonen. Dette vil kunne løse problemet, i det mindste, ved at vise den reelle signalstyrke. Men dens også sandsynligt tjenesteudbyderen gik ned et øjeblik eller ned for vedligeholdelse. Når du får mulighed for, kontakt person med den samme service, som du og sammenlign noter.

Vigtig

Hvordan bruger jeg Google Cast på Sonys Android TV eller Google TV

Hvordan bruger jeg Google Cast på Sonys Android TV eller Google TV

Philips 4K Ultra HD Smart TV med HDR High Dynamic Range og Chromecasts indbygget. Fås i vores Android og Roku TV-modeller.

Cat S22 Flip er en robust Android-telefon i Oldschool Clamshell Guise

Cat S22 Flip er en robust Android-telefon i Oldschool Clamshell Guise

I betragtning af katten S22 Flip Få alle anmeldelser på ét sted, sammenlign priser, still spørgsmål mere.

CAT ArchivesCat Mobile Price i Bangladesh 2021 MobileDokan

CAT ArchivesCat Mobile Price i Bangladesh 2021 MobileDokan

Hårde telefoner og robuste mobiltelefoner og tabletter. Vi tilbyder hårde mobiltelefoner, Sonim, Atex, Ulefone, Defender, Blackview og mange flere.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Vi er den eksklusive canadiske distributør for CAT Telefoner Robust Android Smartphone til den industrielle arbejdstager

Cat S62 Pro Dual Sim Smart Phone i Black Costco UK

Cat S62 Pro Dual Sim Smart Phone i Black Costco UK

Cat S62 Pro Dual Sim Smart Phone i sort

CAT S22 Flip smartphone gennemgang Chunky men ikke klodset Den Gadgeteer

CAT S22 Flip smartphone gennemgang Chunky men ikke klodset Den Gadgeteer

Tmobile tilbyder et stort udvalg af Cat mobiltelefoner. Shop og sammenligne forskellige modeller, priser, funktioner og mere få gratis forsendelse med nye aktiveringer.

CAT S42 vil overleve dommedag, men dens batteri Wont overleve en Weekday

CAT S42 vil overleve dommedag, men dens batteri Wont overleve en Weekday

Smartphone Cat S42 specs udgivelsesdato 2020 OS Android, skærmstørrelse 5. tommer, 13 MP kamera. Kontroller alle specs, revision, fotos og meget mere.

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Shop digitale kameraer, 35mm kameraudstyr, fotoskrivere, hjemmebiograf, dvd-afspillere, autoriseret forhandler Canon, Sony, Nikon, Apple, Olympus, Panasonic, Kodak, JBL, Mino

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Byggeri verifikation og overholdelse app

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.