Flipkart elsker det eller returnerer det tilbud lader brugerne testet Samsung Galaxy Z Fold 3 eller Flip 3 i 15 dage

Flipkart lancerer 15 dages retur på Samsung Galaxy Z Flip 3, Galaxy Z Fold 3

New Delhi. Den online shoppingplatform Flipkart har lanceret den store besparelsesdagsalg i dag, 16. december, hvor du vil finde mange fantastiske tilbud, der spænder fra smartphones og bærbare computere til hjemmet og madvarer. I dag taler vi om et smartphone tilbud, hvor du kan bringe hjem Samsung Galaxy Z Flip3 5G smartphone på EMI på 7.417 i stedet for en lakh. Lad os ikke vide, hvordan ..

Samsung Galaxy Z Flip som dette tager hjem på Rs,

Samsungs Seneste Flip 5G Smartphone er prissat til Rs 99,999 på markedet, men på Flipkart sælger denne smartphone på Rs 88.999 efter 11% rabat. I dag vil vi fortælle dig en måde, hvorpå du kan bringe denne telefon hjem til bare Rs 7.417.

Bortset fra EMI vil smartphones være meget billigere

Selvom du ikke vil købe Samsung Galaxy Z Flip3 hos Emmy, kan du tage det hjem billigt. Telefonen er tilgængelig på Rs 88.999 på Flipkart i stedet for Rs 99,999. Hvis du bruger Flipkart Axis Banks kreditkort til at betale for det, får du 5% eller Rs 4.100 Cashback, og med det forudbetalte tilbud, der er inkluderet i denne aftale, får du Rs 7.000, hvis du betaler med et kreditkort. Øjeblikkelig rabat vil være tilgængelig, fordi prisen på telefonen vil komme ned til Rs 77.899.

Der tilbydes også et udvekslingstilbud i denne aftale. Hvis du køber det i stedet for din gamle smartphone, kan du få en rabat på op til Rs 15.450. Efter at have taget fuld fordel af dette tilbud, vil telefonen koste dig Rs 62.449.

Funktioner i Samsung Galaxy Z Flip

Denne 5g smartphone fra Samsung har 8 GB RAM og 256 GB internt lager. Drives af Qualcomm Snapdragon 888 Octa-Core Processor, smartphone leveres med et dobbelt bagkameraopsætning med to 12mp sensorer. Også dets front kamera er 10mp. Med en 6. -Inch Full HD + Dynamic Amoled 2x display får du et 3,300mAh batteri. Et års garanti for enheden og seks måneder til in-box tilbehør.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Flipkart har introduceret en ny kærlighed det eller returner det 'program, der gør det muligt for kunderne at opleve en premium smartphone og returnere den for fuld refusion til købsprisen inden for 15 dage efter brug. Flipkart har samarbejdet med Samsung for den nye kærlighed IT eller returner det 'program, og det indeholder den nye Samsung Galaxy Z Fold 3 og Samsung Galaxy Z Flip 3. Interesserede kunder kan bestille en ordre på Flipkart og opleve telefonen i op til 15 dage.

Købere af Samsung Galaxy Z Fold 3 og Samsung Galaxy Z Flip 3 fra Flipkart får mulighed for at returnere håndsættet, hvis de er utilfreds med det. Hvis en returanmodning påbegyndes, udføres en kvalitetskontrol af Flipkart for at sikre, at telefonen er i fuld arbejdstilstand. Beløbet refunderes til deres bankkonto. Dette tilbud gælder ikke for alle brugere i Indien. Kun købere fra Bengaluru, Hyderabad, Pune, Delhi, Mumbai, Gurugram, Ahmedabad, Kolkata, Chennai, og Vadodara kan benytte dette tilbud på Flipkart-appen.

Med denne nye løsning ser Flipkart sig for at gøre det muligt for købere at træffe en velinformeret beslutning. Dette nye program søger at løse den fælles ulempe at købe en smartphone online. Mange premium smartphone købere kan lide at gå til butikken til at fidget med håndsættet personligt før køb. Flipkart ser ud til at fylde denne Gap med den kærlighed det eller returnere det 'program.

For at indlede returprocessen skal købere klikke på returforespørgslen weblinket, der deles af Flipkart. Brugere skal derefter indtaste IMEI-nummeret for at validere og logge ind. Brugere vil kræve at indtaste personlig, enhed og bankoplysninger for en vellykket returanmodning Indsendelse og et billetnummer vil blive genereret for brugeren.

En e-mail vil blive sendt af Flipkart med detaljer for at downloade en app til diagnose af telefonen for at sikre, at den er i drift. Send den vellykkede diagnose, vil et logistikpersonale kontakte brugeren for at planlægge en tid til at afhente telefonen. Telefonen indsamles ved fysisk verifikation med en tildelt repræsentant.

Virksomhedens "elsker det eller returnere det" -programmet lader Flipkart-brugere få premium smartphone oplevelsen med en 15 dages cap. Inden for disse 15 dage kan brugerne returnere enheden og få fuld refusion.

Hvad kan du købe?

For at startere har virksomheden samarbejdet med Samsung for at give potentielle købere en chance for at bruge sit bøjelige udvalg af visionære smartphone-enheder - Samsung Galaxy Z Fold 3 og Samsung Galaxy Flip 3.

I det væsentlige, Flipkart og Samsung Giver brugerne en chance for at se, om de sammenfoldelige enheder er den rigtige pasform til dem. Hvis ikke, løfter de comapny at tage produktet tilbage og refundere det fulde beløb, nyheder18, der først blev rapporteret.

Pilotfasen af ​​programmet "Kærlighed IT eller Return it" er i øjeblikket tilgængelig i en håndfuld byer - Bengaluru, Delhi, Gurugram, Mumbai, Pune, Hyderabad, Chennai, Ahmedabad, Vadodara og Kolkata.

Over tid forventer vi, at programmet udvides til et bredere udvalg af smartphone-enheder. medmindre det tanke. Hvis du ikke ender med at lide enheden, skal du blot placere en returanmodning, som du normalt ville på nogen e-handelsplatform fra afsnittet "Mine ordrer".

Indien er en af ​​verdens største smartphone markeder, der kun strækker sig Kina og efterspørgslen forventes kun at rejse sig op. For nylig afslørede Apple CEO Tim Cook, at virksomheden havde fordoblet sin virksomhed i Indien i år.

Skal du prøve det nye Samsung Foldable Range alle takket være Flipkarts interessante Eksperiment ? Del dine tanker med os i kommentarerne nedenfor. For mere i verden af ​​teknologi og videnskab fortsæt med at læse indiatisme. om. EN

Flipkart Big Save Dage Salg: Bedste tilbud på Smartphones: Flipkart I dag startede sit årlige store besparelsesdage salg i dag. Flipkart store besparelsesdage salg bringer flere attraktive rabatter på produkter fra forskellige kategorier og vil fortsætte til 21 december. Flipkart har samarbejdet med SBI for de store besparelsesdage salg og tilbyder en 10 procent instant rabat på køb foretaget via SBI kreditkort og EMI-transaktioner. Med den første dag i salget i gang, lad os tage et kig på nogle af de bedste tilbud under Flipskarts Sidste store besparelsesdage Salg til 2022.

Apple iPhone 12 / iPhone 12 mini â € "iPhone 12 mini er Solgt til en nedsat pris på Rs 44.199 og fremadrettet til 64 GB under Flipkart store besparelsesdage salg. Dette kan yderligere reduceres til Rs 42.999, hvis brugerne betaler ved hjælp af et SBI-kreditkort. Tilsvarende er iPhone 12 prissat til Rs 54,199 og fremover, som kan reduceres til Rs 52.999, hvis brugerne betaler via SBI-kreditkort.

Infinix Hot 10 Play â € "The Infinix Hot 10 Play er prissat til Rs 7.999 under Flipkart Big Saved Days Sale. Dette er en Rs 2.000 rabat over sin Rs 9,999 stickerpris. Brugere kan også benytte en 10 procent rabat over dette, hvis de betaler via SBI kreditkort.

Redmi 9i Sport â € "The Redmi 9i Sport er prissat til Rs 8,499 under Flipkart-salget mod sin Rs 9,999 stickerpris. Smartphone leveres med et 5.000mAh batteri og kører på Mediateeks Helio G25-processor.

Realme GT Master Edition â € "The REALME GT MASTER EDITION med en 120Hz AMOLED DISPLAY er prissat til Rs 18,999 effektivt under Flipkart Big Saved Days Sale. Dette er en Rs 7.000 rabat over smartphones Rs 25,999 stickerpris.

Mens tilbudene på smartphones er naturligvis gode, er der også tilbud på andre produkter. Laptops sælges for eksempel til op til 40 procent rabatter, mens der er en 60 procent rabat på mobil- og laptop tilbehør.

Du vil måske også kunne lide

Flipkart Big Savings Days Salg: Hvis du tænker på at købe en ny smartphone, så har du en god chance. På nuværende tidspunkt offentliggøres en celle efter den anden på Flipkart. Flipkart Big Saving Days Sale er startet fra den 16. december. Der vil være nogle specielle tilbud på mobiler, tabletter, tv og andre elektronikudstyr i salget. Hvis du aldrig har kunnet drage fordel af salget på Flipkart før, så er dette en særlig mulighed for dig. I dette salg kan du bringe Galaxy Z Flip3 5g hjem på EMI for bare Rs 7.417 i stedet for Rs 1 Lakh.

Denne Samsung Galaxy Z Flip3 5G Smartphone har enorme funktioner. Telefonen er en 5G-smartphone med 8 GB RAM og 256 GB opbevaring. Opbevaringet kan udvides op til 1000 GB via microSD-kort. Qualcomm Snapdragon 888 Octa Core Processor er blevet givet i denne smartphone.

Det har også en 6. -Inch Full HD + Dynamic AMOLED 2X DISPLAY. Denne telefon har et dobbelt 12 megapixel bagkamera. Det har et bredt kamera og et ultra vidvinkel kamera. Det har både 12MP sensor og 10mp front kamera. Også 3300mAh batteri er blevet givet i denne telefon. Den smartphone leveres med et års garanti, mens tilbehøret kommer med en seks-måneders garanti.

Køb galakse z flip g om emi af rs

Prisen på Samsungs Galaxy Z Flip3 5G smartphone er Rs 99.999. Men på Flipkart, er denne smartphone få en rabat på 11 procent. Så for at købe denne telefon, bliver du nødt til at betale Rs 88,999 stedet for Rs 99.999.

Du kan medbringe denne telefon hjem i 7417 kun på EMI. Muligheden for no-cost EMI har fået i denne telefon. Så for det næste år, du bliver nødt til at betale Rs 7,417 per måned. Da dette er en no-cost EMI, vil du ikke behøver at betale nogen ekspeditionsgebyr eller interesse på det.

Andre muligheder er også tilgængelige til at købe Galaxy Z Flip3 5G. Du har brug for Flipkart Axis Bank kreditkort for at få 5% cashback af Rs. , 100. Også, sammen med andre forudbetalte tilbud til rådighed, hvis du betaler med kreditkort, vil du få en øjeblikkelig rabat på Rs. , 000. Så prisen på denne telefon vil være Rs 77,899.

Erfarne Senior Content Writer med en demonstreret tradition for at arbejde i industrien informationsteknologi og tjenester. Dygtige i SEO Copywriting, Web Content Skrivning, Storytelling, Blogging, og sociale medier. Stærke medier og kommunikation professionelle med en masse kommunikation med fokus på journalistik fra Sjmc davv indore.

Vigtige højdepunkter

Samsung har annonceret en række spændende tilbud på sin Galaxy smartphones som en del af Samsung Dage på Flipkart. Disse tilbud er i form af attraktive cashbacks, no-cost udstedere af elektroniske penge og særlige tilbud på Samsung Care + planen.

Galaxy S20 linje: Købere af Galaxy S20, Galaxy S20 +, og Galaxy S20 Ultra vil få en instant cashback på op til Rs 4.000 om HDFC Bankkort. Derudover kan forbrugerne også vælge en 12-måneders no-cost EMI tilbud. Forbrugerne er også berettiget til en Samsung Care + pakke til blot Rs 2.499. Disse tilbud er gyldige på Galaxy S20 Ultra, Galaxy S20 + og Galaxy S20.

Samsung tilbud

Samsung Care + er en total pleje service for Galaxy smartphones. Samsung Care + giver forbrugerne mulighed for at være beskyttet ud over den normale garanti, med dækning for utilsigtet og væske skade i op til 2 år.

Galaxy Note10 Lite: Forbrugerne ønsker at købe den præmie Galaxy Note10 Lite kan også få øjeblikkelig cashback af Rs 2.000. Ved køb af Galaxy S10 Lite og Note10 Lite, forbrugerne er berettiget til Samsung Care + pakke til blot Rs 2.299.

Samsung et-serie også tilgængelig på rabat

Flipkart har annonceret en Newa program, hvorunder det vil give brugerne mulighed for at teste præmie smartphones og få en fuld refusion, hvis de ikke kan lide det. Den nye kærlighed det eller returnere det program giver indiske kunder Toa opleve en præmie smartphone og returnere den til en fuld refusion på købsprisen senest 15 dage efter brug. Læs også - Samsung Galaxy Tab en børn med 8. -Inch skærm, et 5,100 mAh batteri lanceret

For det første ben af ​​programmet, har Flipkart partnerskab with Samsung at lade kunderne experience Samsung sammenklappelige enheder, herunder the Samsung Galaxy Z Fold 3 og Samsung Galaxy Z Flip 3. Også Læs - Samsung Galaxy S21 FE lækager tyder 8 GB RAM , en tredobbelt bageste kamera setup og mere

Kunderne kan placere the ordre på Flipkart og opleve enheden i op til 15 dage, hvorefter de kan vende tilbage det IFA utilfreds en eller anden grund. Selskabet vil derefter køre en kvalitetssikring kontrol for at sikre, at enheden ISA i komplet stand. Så vil de udstede Aa fuld refusion på din smartphone købsværdi direkte til kunderne bankkonto. Også Læs - Flipkart Big Saving Dage Salg 2022 går i luften ved midnat: Tilbud på smartphones, tablets, Smart TV, og mere

At benytte tilbagebetaling kunder vil blive krævet Toa klikke på anmodningen tilbagevenden WebLink deles af Flipkart, hvorefter de vil have Toa indtaste IMEI-nummeret for at validere og derefter logge ind på den app. De vil derefter indtaste their personlige oplysninger og bankoplysninger, som vil hjælpe med at generere en billet nummer for tilbagebetaling. Efter dette, vil en e-mail blive delt til at hente app'en til at diagnosticere mobiltelefon for at sikre, at det er i stand. Indlæg vellykket diagnose, vil logistik personale kontakte for at planlægge et tidspunkt for afhentning af enheden. Enheden vil blive indsamlet ved en fysisk QC af en autoriseret repræsentant. Kunderne vil få en tilbagebetaling inden syv arbejdsdage.

Vigtig

Hvordan til at spejle en Mac til en iPhone

Hvordan til at spejle en Mac til en iPhone

Træt af at sidde foran din Mac hele dagen ved hjælp af et tastatur og mus Heres hvordan du kan spejle Mac til iPhone til at gøre dit arbejde problemfri.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Ser din iPhone indhold direkte på din pc på en widescreen laptop lyde sjovt. Hvordan til at spejle iPhone til PC Sådan overfører din iPhone til din pc

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Lær at Screen Mirror din iPhone til TCL Roku tv. Screen Mirroring iPhone til TCL Roku TV med ReplicaApp og bare få klik.

6 Gratis måde at spejle iPhone til Samsung TV uden Apple TV

6 Gratis måde at spejle iPhone til Samsung TV uden Apple TV

Mirroring din iPhone til dit Samsung TV bliver mere komfortabel med alle disse metoder til at streame fra iPhone til Samsung TV.

Download skærm afspejling af bedste software apps

Download skærm afspejling af bedste software apps

Trådløst spejl, del og optag din chromebook, iPad, iPhone, Android, Windows og MAC-skærme med Mirroring360. Øverste valg til uddannelse og erhvervslivet

Sådan skærmen spejl iPhone til Samsung TV TechStory

Sådan skærmen spejl iPhone til Samsung TV TechStory

Her er hvordan du deler din skærm eller mediefiler med en anden tv, spilkonsol osv bruger din Galaxy S10e Galaxy S10 Galaxy S10.

Sådan Slut iPhone til TV trådløst

Sådan Slut iPhone til TV trådløst

Samsungs SmartThings, tidligere Smart View er et gratis program, der forvandler din iPhone eller iPad til en fjernbetjening til Samsung Smart TV og andre intelligente enheder i dit hjem. For at bruge dette program, alt hvad der kræves, er, at alle enheder, du ønsker at bruge er tilsluttet det samme lokale netværk.

Kan jeg bruge skærm spejling med mine Apple mobile enheder såsom iPhone

Kan jeg bruge skærm spejling med mine Apple mobile enheder såsom iPhone

Dette wikiHow lærer dig, hvordan at spejle din iPhones skærm til din Mac, Apple TV, eller en anden AirPlay 2enabled Smart TV. Youll brug for en Lightning-kabel til spejl til din Mac, men du kan spejle til et TV trådløst, så længe begge enheder er ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Prøv disse muligheder, når du ønsker at spejle iPhone eller iPad indhold på en større skærm.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.