Galaxy Tab S4 10., 64DK, grå WiFi S Pen inkluderet

Samsung Galaxy Tab S4 10. Pris i Malaysia Specifikationer RM1665 Technave

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Samsung Galaxy Tab S4 er en high-end tablet, så det er ikke underligt, at det pakker Snapdragon 835-processor, 4 GB RAM og 64 DK / 256 DK Internt lager. Desuden er et 13 megapixel kamera inkluderet på bagsiden, mens et 8 megapixel frontkamera er tilgængeligt for dem, der kan lide at tage selfies. Samsung Galaxy Tab S4 prale af en 10. -Inch-skærm med 2560 x 1600 pixels opløsning og skibe med Android 8. Oreo om bord. Tabletten drives af et 7.300 mAh batteri med hurtig opladningsstøtte.

Shop Links

På trods af vores bestræbelser på at levere fuld og korrekt Samsung Galaxy Tab S4 specifikationer er der altid en mulighed for en fejltagelse på en fejltagelse

Alternative varianter

Tags: Samsung Galaxy Tab S4 10. Annoncering, Samsung Galaxy Tab S4 10. Malaysia Launch, Samsung Galaxy Tab S4 10. Malaysia Udgivelsesdato, Samsung Galaxy Tab S4 10. Funktioner, Samsung Galaxy Tab S4 10. Review, Samsung Galaxy Tab S4 10. Specifikationer, Samsung Galaxy Tab S4 10. Malaysia Pris, Samsung Galaxy Tab S4 10. Malaysia, Samsung Galaxy Tab S4 10. Forbestilling, Samsung Galaxy Tab S4 10. Harga, Samsung Galaxy Tab S4 10.

Vurder og anmeld Samsung Galaxy Tab S

Hvis du nogensinde har været nødt til at flytte ind på et nyt sted, vil du vide, at at have en vaskemaskine og en tørretumbler kan tage op ganske plads. Du kan muligvis stable enten en oven på den anden, hvis dit nye sted har plads nok. Men hvad hvis jeg fortalte dig, at du kan få dig selv en 2-i-1 vaskemaskine, der også kan tørre dit tøj? Introduktion til den frontbelastende vaskemaskine tørretumbler med AI Â ecobubbleâ "¢, 11 kg Wash & 7k Dryâ maskine.

Mere "Samsung Galaxy Tab S" Nyheder og anmeldelser

Samsung Galaxy Tab S4 er en tabletcomputer udviklet og produceret af Samsung Electronics. Det er efterfølgeren for den tidligere Galaxy Tab S3, og blev annonceret sammen med den billigere Samsung Galaxy Tab A 10..

Historie.

Fanen S4 blev afsløret online den 1. august 2022, med Preorders for Wi-Fi og cellulære modeller, der begynder på samme dag. I USA ved lanceringen er LTE-modeller til rådighed for køb via Verizon, med støtte fra andre luftfartsselskaber, der ankommer i 3. kvartal 2022.

Specifikationer

Tabsen S4 har en octa-core Qualcomm Snapdragon 835 med 4 GB LPDDR4X-hukommelse. Den fås i 64 eller 256 GB opbevaringsvarianter, med udvidelig microSD-kortstøtte til op til 400 GB. Fanen S4 har Bluetooth 5. Support og et større 7.300 mAh batteri med adaptiv hurtig opladning og en hævet videoafspilningstid på op til 16 timer. Enheden har integreret markfeltmikrofoner, der gør det muligt for Google Assistant at blive styret fra fjernafstande.

Verizon lader dig nu købe flere telefonnumre til 15mo

Sammenlignet med Galaxy Tab S3 har fanen S4 en større 10. -Inch 2560x1600 display med et 16:10 billedforhold og slankere bezels, så dets fodaftryk svarer til dets forgænger. Som følge heraf har fanen S4 ikke længere en fingeraftrykssensor eller navigations- og hjemmeknapper, og bruger en ansigts- og iris scanner i stedet. Det frontvendte Selfie-kamera er blevet opgraderet til 8 megapixel og kan optage i 1080p opløsning. De fire stereohøjttalere er også blevet indstillet af AKG og understøtter Dolby Atmos surround Sound.

Software.

Tabsen S4 leveres med Samsung Experience 9., som er baseret på Android 8. Oreo. Enhedens firmware blev opgraderet til en UI, som er baseret på Android 9, på en firmwareopgraderingsrullout, der starter den 20. april 2022.

Nye funktioner omfatter Samsung Knox beskyttelse og en daglig bestyrelsestilstand, der giver mulighed for visning af billeder , og vejr og kalenderoplysninger. IXBY 2. Vil blive tilføjet i en fremtidig softwareopdatering i 2022.

Samsung Dex understøttes også indbygget og lanceres på enheden, når et tastaturdæksel er tilsluttet. Fanen S4 kan køre op til 20 multiple applikationsvinduer samtidigt, og understøtter splitskærm, træk og slip, og højreklik på funktionalitet. Når den er tilsluttet en ekstern skærm, kan skærmen bruges som en touchpad.

Tilbehør

A Aftagelig Tastatur tilbehør tilbydes også separat og magnetisk låse på fanen S4. Det har en Holster for S pen, men inkluderer ikke en touchpad, der kræver, at brugerne stole på berøringsskærmen, s pen eller en bluetooth-mus til input.

Referencer.

Tabletindustrien opvarmer hurtigt, især mellem Samsung Galaxy Tab S4 vs Tab A 10.. Mens vi for det meste hører om iPads og iPad Airs, er der ingen benægtelse af, at Samsungs som Samsung gør et godt stykke arbejde med at producere omkostningseffektive high-end tabletter. Virksomheden lancerede Galaxy Tab S4 10. og Galaxy Tab A 10. Sidste år med en flok nye funktioner, der appellerer til masserne. Men da begge tabletter har 10. -InCH-skærme, var det kun et spørgsmål om tid, før funktionerne blev sammenlignet med forvirrede brugere.

Hvis du er en sådan bruger, vil vi få alle dine forvirringer ryddet inden udgangen af ​​denne artikel. Mens de ser ud til at være ensartede tabletter på overfladen, er der en hel del forskelle mellem de tabletter, der sætter dem fra hinanden. Så lad os finde ud af.

Galaxy Tab S

Utvivlsomt en af ​​de bedste tabletter til at komme ud af Samsungs Sheds, fortsætter Galaxy Tab S4 Samsungs tradition for at lancere tabletter med Super Amoled Displays. Dette er måske et af de få 10-tommers tabletter på markedet, der pakker en superamfyldt display, der tilbyder tro mod livsfarver ideel til film og grafisk indhold. Bezels er også relativt snævrere, så du får en lidt kompakt version af et konventionelt 10. -Inch-tilbud.

Samsung har været meget forsigtig med at placere dette som et high-end-tilbud, som det fremgår af Companys valg til at gå med Snapdragon 835-processoren under emhætten, hvilket driver en håndfuld flagskibe fra 2022. Det pakker fire højttalere Med stereoanlæg indstillet af AKG / Harman, så for så vidt angår medier og ydeevne er Galaxy Tab S4 en rigtig vinder.

Den leveres med 64 GB ekspanderbar opbevaring, ledsaget af 4 GB RAM. I kameraafdelingen er virksomheden gået med en 13 megapixel bagsensor og en 8 megapixel front shooter. Det betyder, at tabletten også skal være i stand til nogle anstændige billeder og videoer. At holde enheden, der går, er en massiv 7.300 mAh batteripakke. Galaxy Tab S4 10. kører Android 8. Oreo ud af boksen med en håndfuld Samsung-specifikke software Tilpasninger om bord, herunder Bixby Assistant.

Kunder vil være glade for at vide, at Galaxy Tab S4 kommer med Companys proprietære s pen stylus, så du kan lave Doodles, redigere fotos og mere med intet andet end stylus. Tabletten leveres med en USB C reversibel port, som er i overensstemmelse med den aktuelle afgrøde af enheder. Tabletten leveres også med en 3. mm hovedtelefonstik.

Galaxy Tab S4 sælges gennem forskellige kanaler i U.. Og rundt om i verden, men du kan få den ovennævnte 64 GB variant af tabletten via Amazon. Tabletten sælges i sorte og grå varianter, uden hvid model på tilbud.

Galaxy Tab A

Som du gættede, denne iteration af Galaxy-fanen A 10. Følger i dens forgængere Takketrykket takket være dens mid-ranged hardware. Selv om det forventes at være et budgettilbud, pakker 10-tommers display en opløsning på 1920 x 1200 pixels, hvilket er det, vi kommer til at forvente på high-end tilbud. Det pakker Android 8. Oreo på toppen Samsungs brugerdefineret hud, der frembringer et bundt af funktioner, herunder Google Assistant. Overraskende er Bixby mangler på denne enhed, så kunderne bliver nødt til at justere med Googles standardindstillingen til Android-telefoner.

De tablet kører på en octa-core 1. GHz Snapdragon 450-processor, som er toppen af ​​den linje chipsæt til budgettet og mid-varierede tilbud lige nu. Virksomheden er også kapret tilsætning af Cinematic Dolby Atmos Surround Sound, som måske ikke er så anstændig som quad-højttalersystem på Tab Galaxy S4, men bør få jobbet gjort komfortabelt.

Det bør ikke komme som nogen overraskelse, men Galaxy Tab En 10. er den billigere af de to enheder, der er nævnt på denne liste. Du kan få tabletten til fair pris på Amazon på tidspunktet for dette skrives. Husk, at dette er en Wi-Fi kun at tilbyde uden cellulære funktioner. Forhandleren tilbyder enheden i sort og grå med ingen andre varianter at vælge imellem.

Konklusion om samsung fanen Galaxy S vs fane en

I enkle vendinger, Tab Galaxy S4 er en avanceret enhed mens Galaxy Tab A 10. er en mid-varierede tilbud. Måske er det derfor Samsung havde ingen tøven lancere begge tabletter på omkring samme tid, da de imødekomme til forskellige markedssegmenter. Men hvis du som kunde er revet mellem disse to tilbud, kunne valget ikke have været lettere.

Hvis du overvejer køb af en standard tablet til meniske opgaver og lejlighedsvis mediestreaming, skal Galaxy Tab A 10. gøre det fint. Men hvis du vil have en ordentlig high-end Android tablet, der ikke kompromitterer hardware eller software, er du bedre væk med Galaxy Tab S4. I betragtning af at hardware og funktioner er en vigtig differentiator mellem de to enheder her, bliver valget endnu nemmere.

Jeg føler personligt, at Galaxy Tab en 10. er lidt dyrt til sin nuværende pris. Med en lille prisforskel mellem de to enheder vil enhver kunde blive hårdt presset til ikke at vælge Galaxy Tab S4, hvis valget var mellem de to. For ikke at nævne den ekstra fordel at have en S pen-stylus om bord, som Galaxy-fanen mangler. Mens begge tabletter pakker identiske software, er nogle funktioner som Bixby fraværende på Galaxy Tab A 10..

Sådan laver du et screenshot eller skærmfangst i en Galaxy Tab S

En væsentlig funktionalitet i dag i en mobiltelefon eller tablet er muligheden for at tage screenshots, det vil sige at optage i et billede, hvad der vises på skærmen på det præcise øjeblik på din Samsung Galaxy Tab S4 10..

Tværtimod, hvis du vil optage en video af, hvad der vises på skærmen på din Samsung Galaxy Tab S4 10., for eksempel at optage et videoopkald, en historie eller en webside eller et stykke af et internet Video, du kan følge den næste vejledning: Optag skærm fra Samsung Galaxy Tab S4 10.

Der er to metoder: Brug af Android Native Metode ved samtidig at trykke på tænd / sluk-tasten og volumennøglen ned eller via Samsungs eget system ved at trykke på tænd / sluk-knappen på højre side og startknappen, der er placeret lige under skærmen på vores Samsung. Denne metode er muligvis ikke tilgængelig, afhængigt af den version af den software, du har.

Hvad tænkte du på denne vejledning? Tag et kig på resten af ​​de værktøjer, som du kan lære om Samsung Galaxy Tab S4 10. For at få mest muligt ud af det, f.eks. Sådan optages en video fra skærmen, skal du oprette e-mail, find en Galaxy Tab S4 10 . Lost eller stjålet, nulstil Galaxy Tab S4 10., Slet Google-konto fra Samsung Galaxy Tab S4 10., Installer WhatsApp, få IMEI-koden fra Samsung Galaxy Tab S4 10., hvordan man laver videoopkald i Samsung Galaxy Tab S4 10 . Brug WhatsApp, Skype, Zoom eller en anden applikation og andre ofte stillede spørgsmål.

Samsung Galaxy Tab S SM-TN - IN - GB - Wi-Fi - Android - Grå

Udforsk, arbejde og se dine yndlingsprogrammer på en klar og Bedøvelse Brilliant Screen. Transformér din Galaxy Tab S4 i pc-oplevelsen med proceslinjen, du er vant til med dex. Opret en PowerPoint-præsentation og revidere budgetter i Excel på din yndlings café. Derefter redigere, skitsere og fange inspiration med den medfølgende s pen. Og du bruger FAR FIELD MICS, kan du endda styre din fane S4 fra en afstand med Google Assistant.

Vigtig

Samsung Galaxy Tab S7 FE og Galaxy Tab S7 FE 5G Spotted på Google Play Console og Understøttede enheder Liste MySmartPrice

Samsung Galaxy Tab S7 FE og Galaxy Tab S7 FE 5G Spotted på Google Play Console og Understøttede enheder Liste MySmartPrice

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Samsung Galaxy Tab S7 FE pris, slip og 5G detaljeret

Samsung Galaxy Tab S7 FE pris, slip og 5G detaljeret

Samsung Galaxy Tab S7 FE er drevet af en Qualcomm SM7225 Snapdragon 778G CPU-processor med 4 GB RAM, 64 GB ROM. Indretningen har også et 12. tommer TFT 1600 x 2

Samsung Keyboard cover til Galaxy Tab S7S7 FE Sort

Samsung Keyboard cover til Galaxy Tab S7S7 FE Sort

Galaxy Tab S7 FE bogomslag EFBT730PJEGWW Se fordele og komplette features af dette produkt. Få mere at vide og finde de bedste Mobil Tilbehør til dig på Samsung Hongkong.

Samsung Galaxy Tab S7 FE 8GB RAM pris i Indien Phoneaqua

Samsung Galaxy Tab S7 FE 8GB RAM pris i Indien Phoneaqua

Det tilbyder en konstellation af stjerneklare funktioner uden at koste jorden

Samsung Galaxy Tab S7 Fe Review Underwhelming Performance

Samsung Galaxy Tab S7 Fe Review Underwhelming Performance

Få Samsung Galaxy Tab S7 Fe Mystic Black Tablet med stort 10,090 mAh batteri og ansigtsgenkendelse. Tilgængelig på Abenson. om via samme dag levering.

Galaxy Tab S7 Fe WiFi Black 128 GB Samsung Australia

Galaxy Tab S7 Fe WiFi Black 128 GB Samsung Australia

Udtryk dig selv med den ikoniske Tab S7 Fe. Med en massiv, levende 12. Display inkluderede Dynamic Spen og et langvarig, fastholdelsesbatteri, th

Køb Samsung Tab S7 Book Cover Keyboard Efdt870bbggde

Køb Samsung Tab S7 Book Cover Keyboard Efdt870bbggde

Køb til Samsung Galaxy Tab S7 11 SMT870 Taske med tastatur Aftagelig tastatur PU Læder Cover til Samsung Tab S7 Plus 12,4 T970Tab A 7 2020 T500TAB S6 Lite P610TAB A 8.4 T307TAB 10.1 2019 T510 på Wish Shopping Made Fun

Samsung Book Cover Keyboard til Galaxy Tab S7 11.0 DA Keyboards

Samsung Book Cover Keyboard til Galaxy Tab S7 11.0 DA Keyboards

Køb Samsung Galaxy Tab S7 tastaturbetræk, Sort UK version online nu på Carrefour UAE. Butik fra et stort udvalg af smartphones, tabletter i slid i Dubai, Abu Dhabi, UAE og nyd Carrefours fantastiske priser, garanteret kvalitet, sikker betaling, hurtig levering og instore afkast

Samsung kunne lancere to nye Litebranded tabletter denne sommer

Samsung kunne lancere to nye Litebranded tabletter denne sommer

Den seneste læk afslører Galaxy Tab S7 Lite vil funktionen 44W hurtig opladning støtte, men Samsung vil skibet 15W adapter.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.