Google startside og Hjem Mini kan endelig gøre taleopkald i UK

Hvordan kan jeg foretage gratis opkald til fastnet- og mobiltelefoner fra en Google startside Mini The Big Tech Spørgsmål

Åbn assistent menuen Indstillinger, og under fanen Tjenester, åbne Voice & videoopkald efterfulgt af Video & Voice apps. Herfra vil du være i stand til at linke din Duo-konto til assistent, hvis du ikke allerede har, og vælge, hvilke Google startside enheder kan modtage opkald.

Fra nu af kan du endelig placere audio opkald til dine Google startside smarte højttalere via Google Duo. De folk på Android Politiet har været Vippet til den seneste ankomst af audio-only Duo kalder både til og fra Google startside højttalere. For at få det oprettet, skal du først oprette Google Assistant med din Duo-konto.

Google startside Mini er Google svarer til Amazon Echo Dot â € ”en puck-størrelse stemme assistent, der koster mindre end en £ 50. Det kunne være meget godt brugte penge, hvis du gøre god brug af sin seneste killer feature: gratis opkald til UK fastnet og mobiler.

For at være klar, denne Código dirigere opkald via dit hjem fastnet eller din mobiltelefon. Google Startside Mini gør opkald af sig selv, selvom du kan indtaste dit mobilnummer og har denne bruges som opkalds-id.

Dens alle helt gratis og ubegrænset. Dens en genial funktion, især hvis du ikke allerede har ubegrænset opkald på din telefon eller â € ”ligesom mig en €”du har frygtelig mobil modtagelse og hjem og ønsker en nemmere måde at foretage opkald. Heres hvordan man opsætter gratis opkald på Google startside Mini eller dens storebror, den Google startside.

Hvordan at foretage gratis opkald til fastnet og mobiler fra en Google hjemmet mini

Forudsat youve allerede installeret Google startside app på din smartphone, eller du har en Android smartphone i første omgang, Google sandsynligvis allerede har adgang til dine telefonkontakter. Har hjem, kontor og mobilnumre gemt for en kontakt? Intet problem: Â det vil spørge, som du vil ringe til.

Dens værd at påpege, at hvis youve oprettet flere brugere på Google startside Mini, vil Google være i stand til at skelne din stemme fra at dine partnere. Så hvis du siger opkald mor, theres ingen risiko for dig at ende i en hyggelig snak med din mor-in-law.

Du kan også bede Google om at ringe virksomheder ved navn. For eksempel siger kald det Shapla restaurant i Burgess Hill sætter mig igennem til min lokale curry house. Spørg Google wheres den nærmeste pizza restaurant, og efter det returns resultatet, du kan sige kalde dem at bestille bord. Alternativt diktere det nummer, du vil have det til at ringe ved at sige call 01473 121212.

at afslutte et opkald, kan du holde begge sider af Google startside Mini eller tryk på toppen af ​​Google startside. Du kan også sige OK Google, stop / hænge op selvom thats en lille smule akavet med den anden person stadig på linjen. Dens normalt lettere at vente for dem at hænge op.

Sådan opsættes opkalds-id på Googles hjemmeside mini

Hvis du ikke oprettet opkalds-id, privat nummer dukker op på andre personer telefonen. Du kan være glad drift under en sådan anonymitet, men mange mennesker afvise eller endda blokere opkald fra dem, tilbageholdelse deres nummer.

At få Google vise dit mobilnummer når du foretager opkald, så modtageren kender sin dig, kræver lidt svindel i indstillingerne. Åbn Google startside app, skal du trykke på knappen Menu og vælg Flere indstillinger. Rul ned til opfordrer Højttalere og du bør se en mulighed for at knytte dit mobiltelefonnummer. For at gøre dette, vil Google sende en bekræftelseskode via SMS, som du derefter nødt til at komme ind.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Kan jeg modtage opkald på Google hjem mini

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Hvad kan jeg gøre ved min Google startside Mini ikke lykkedes at placere opkald, jeg forsøger at gøre til nogle af mine kontakter? Det virker for de fleste kontakter jeg fortælle det til opkald, men mystisk nogle opkald vil ikke gå igennem og Mini sætter sig fast, fortæller mig det, "ikke fange det - er, at procent én dollar , procent to dollars?"

Efter mange måneders søge på internettet efter en rettelse, jeg stadig har det samme problem. Jeg har ikke prøvet nogen løsninger, fordi jeg har fundet nogen endnu. Det synes at ske for nogle kontakter og ikke andre. Mor og far har for eksempel det samme nummer opført i mine kontakter. Google Home finder far og kalder ham, men ikke mor. Hver gang jeg forsøger at sige "ring til min mor", siger det, "ikke fanget det. Er den procent en dollar, procent to dollars?" I mellemtiden, hvis jeg siger "ring til min far", ringer det deres hjem bare fint. Hvis jeg spørger, "Hvad er min mors hjemme telefonnummer," det giver mig det samme nummer svar som når jeg spørger: "Hvad er min fars hjemme telefonnummer." Det er det rigtige telefonnummer! Så det kender det rigtige. Men Google Home sidder fast, når jeg forsøger at ringe til hende og ikke ham.

Som udvikler er det klart for mig, at Google Home Mini er ukorrekt Evaluering Nogle% $ 1 og% $ 2 Variable referencer i en scripted prompt inden for en strengvariabel i sin kode, men nej man har gjort noget ved det. Problemet er blevet rapporteret til Google på, jeg spurgte Google Home Mini for at ringe til nogen, og det virker ikke. Stadig på grund af, hvordan spørgsmålet ser ud til at være bundet til, hvordan unikke kontakter er oprettet i min adressebog, tror jeg, at der burde være en måde, at dette kunne korrigeres af os, brugerne - måske ved at ændre den måde, vores Kontakter er oprettet. Jeg sætter dette ud der i håb om, at nogen er kommet op med en løsning!

Sådan laver du taleopkald med Google Home

Dens helt håndfri, hvilket er en temmelig nyttig funktion, hvis du har fejlplaceret din telefon. Google-hjemmet eller Home Mini bruger Google-kontakter som en adressebog og bruger Wi-Fi til at placere opkaldet.

Takket være den indbyggede hjem, kan det genkende op til seks forskellige mennesker i Storbritannien. Så alle, der bor i dit hjem, kan udnytte de taleopkald, så længe de har uddannet Google Assistant til genkende deres stemme.

Google Home Voice ringer arent ved at kalde din familie

Den håndfri stemmeopkaldsfunktion fungerer ikke bare for kontakter i din adressebog, men også virksomheder. Har du brug for at bestille en pizza eller telefon et lokalt apotek? Du skal blot spørge Google Assistant, og den finder nummeret til dig.

Det vil være interessant at se, hvordan denne nye funktion påvirker salget, nemlig i sammenligning med Amazonas Amazon Echo. Takket være en treårig start, viser de seneste tal, at Amazonas ekko shoppede med en sats på tre til en sammenlignet med Google Home.

Disse tal var op til september 2022, før den store julepush, så det er muligt, at kløften er reduceret nu, selvom Amazon-ekkoen ser ud til at have mere brandbevidsthed blandt forbrugerne.

Sådan ringer du med Google Home. Når du taler til din bedste ven, opdagede du Google Home, Googles SMART SPEAKER, kan også modtage og ringe. Vær interesseret i emnet, han gjorde nogle undersøgelser på nettet for mere information og endte direkte i min vejledning. Er det tilfældet, har jeg ret? Så lad mig fortælle dig, du er kommet til det rigtige sted på det rigtige tidspunkt!

I følgende afsnit vil jeg faktisk forklare, hvordan du ringer til Google Home, der giver dig alle de nødvendige oplysninger for at konfigurere den pågældende enhed, både for at foretage opkaldstelefon og videoopkald at besvare indgående opkald. Derudover finder du også den detaljerede procedure for at foretage et opkald fra din telefon til Google Home.

Sådan ringer du med Google Home tidligere koncepter

Før du når hjertet af denne vejledning og forklar, hvordan du ringer til Google Home, er det nødvendigt at foretage en nødvendig forudsætning om de typer opkald, der kan laves med den smarte enhed, der produceres af Google.

Du bør faktisk vide, at opkald til Google Home er lavet via Google Duo, en gratis Google-tjeneste dedikeret til opkald og videoopkald via internettet, der er tilgængelige både i en webversion og som en ansøgning til Android e iOS / iPados .

Det betyder, at med Google Home er det muligt at ringe til kun brugere, der har installeret og konfigureret Google Duo-applikationen på deres mobiltelefon eller tablet, der bruger tjenesten i sin webversion eller, der igen har tilsluttet Google Google Hjem og google duo.

Endelig, hvis du spekulerer på, hvordan du skal ringe til Google Home Mini, bør du vide, at de procedurer, du finder angivet i følgende afsnit , gælder for alle modeller, der er udstyret med Google Assistant integreret, herunder anden generation reden mini.

Sådan ringer du med Google Home Trin for trin

For, konfigurér Google Home for opkald med Google Duo, start Google Home-appen til Android-enheder eller iOS / iPados, tryk på ikonhjulet og på skærmjusteringerne, find sektionen Google Assistant Services.

I løbet af få øjeblikke vil du modtage en SMS, der indeholder en 6-cifret kode, der er nyttig til verifikation dit telefonnummer. Indtast derefter den pågældende kode i feltet, der er synlig på skærmen Verifikationskoden, og tryk på knapperne Siguiente Y-finalen for at fortsætte med at oprette opkald med Google Home.

For at afslutte konfigurationen, på skærmens stemme og videoapplikationer, skal du finde de sektionens tilsluttede enheder og flytte håndtaget til stemningen Google Home fra OFF til ON, for at foretage opkald med dit Google Home.

Sådan foretager opkald til Google Home

Når forbindelsen mellem Google Home og Google Duo er færdig, er du klar til at foretage dit første opkald. Alt du skal gøre er at aktivere Voice Assistant ved at sige det «o« o "Hej Google" og indtast personens navn eller det telefonnummer, du vil ringe til.

I slutningen af ​​opkaldet skal du dog bare sige kommandoen "ok Google, hænge op" O "Hej Google, hænge op" for at afslutte opkaldet. Hvis du har et Google Nest-hub, Google Center med skærmen, kan du også trykke på OPTION AF-opkaldet synlig på skærmen.

Det vil være nyttigt at vide, at når du opretter Google Home for at foretage opkald, vil enheden også automatisk aktivere sig at modtage opkald. I tilfælde af et indgående opkald begynder Google Home at ringe, og du kan reagere ved at sige kommandoen "Hej Google, svar på opkaldet" eller ved at trykke på toppen af ​​enheden. Siger dog "ok google, afvis opkaldet", du kan afslutte opkaldet ved ikke at svare.

Sådan ringer til Google Home

Når du vil ringe til dit Google Home, og sidstnævnte er oprettet med samme konto, der bruges til Google Duo, skal du starte appen Google Home, tryk på ikonet på CASA, nederst til venstre og tryk på knappen Knappen til hjemmet, for at starte opkaldet.

Funktionen AD Google Home tillader dig ikke at foretage rigtige opkald, men optage en talemeddelelse fra din telefon og overføre den til Google Home hjemme. Derfor er det den ideelle løsning til at sende korte beskeder, som ikke har brug for et svar til alle i rummet, hvor Google Smart Device er placeret.

På dette tidspunkt siger meddelelsen til at være transmitteret , og hvis alt gik i den rigtige retning, vil du se skrivningen "Okay, jeg sender det med det samme", hvilket tyder på, at meddelelsen er ved at blive sendt fra dit google hjem.

Vigtig

Sådan bruges zoom eller FaceTime med en Apple TV eller ethvert TV

Sådan bruges zoom eller FaceTime med en Apple TV eller ethvert TV

Du kan bruge en digital av eller vga adapter til at forbinde din iOS-enhed toknow Alt Made Easy

Sådan AirPlay Mirror iPhone til Smart TV uden Apple TV

Sådan AirPlay Mirror iPhone til Smart TV uden Apple TV

Tilslut enhver telefon eller tablet til dit tv ved hjælp af vores Castto app

Sådan oprettes en mappe på Samsung Galaxy S20 UltraS20S20

Sådan oprettes en mappe på Samsung Galaxy S20 UltraS20S20

Overførsel af programmer fra gammel Samsung til nye Samsung skulle være meget enkelt. Følg denne artikel for at lære 4 måder om, hvordan at overføre apps fra Samsung til Samsung nemt.

Hvad skal man gøre, hvis du ikke kan flytte apps til SD-kort på Android UnlockUnit

Hvad skal man gøre, hvis du ikke kan flytte apps til SD-kort på Android UnlockUnit

Tips om, hvordan du flytter apps til SD-kort på LG Stylo 5. Lær i denne artikel Den mest effektive metode til at flytte apps til SD-kort på LG Stylo 5.

Hvordan overfører jeg filer fra min Galaxy s8 til min computer ElectroAnswers

Hvordan overfører jeg filer fra min Galaxy s8 til min computer ElectroAnswers

Få skridtvise vejledning i at oprette din e-mail, skal du tilslutte Bluetooth, opdatere din telefon og mere for din unikke mobile håndsæt.

Sådan flyttes apps til SD-kort Galaxy S9 og Galaxy S9 Plus

Sådan flyttes apps til SD-kort Galaxy S9 og Galaxy S9 Plus

Nedenunder godt få i en del af arrangementer om Hvordan til at flytte filer fra Internt lager til SD-kort Samsung Galaxy S9 S9 Galaxy S9

Hvordan til at overføre fotos til SD-kort på Google Pixel 3a

Hvordan til at overføre fotos til SD-kort på Google Pixel 3a

Deltag i samtalen i HPs Support Forum for at finde løsninger, stille spørgsmål og dele tips for HP Notebooks, printere, computere, tablets mere.

Sådan Transfer Billeder til SD-kort på Huawei telefoner

Sådan Transfer Billeder til SD-kort på Huawei telefoner

Hvordan flytter jeg mine billeder og videoer på mine telefoner Huawei P8 Lite, købt i marts 2016 SD-kort jeg ikke finde ud af, hvordan man gør det på min egen, så jeg ...

Samsung Galaxy Note 4 Overfør billeder til SD-kort løst

Samsung Galaxy Note 4 Overfør billeder til SD-kort løst

I denne vejledning til Android-smartphone finder du teknikken til at overføre fotos til SD-kortet på din Samsung Galaxy A8.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.