Google Pixelbook Go gennemgang

Samsung Galaxy Chromebook 2 anmeldelser Second gange charme

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

For første gang er Google gør en Chromebook, der rent faktisk nærmer sig en rimelig pris for de fleste mennesker i stedet for strengt catering til den høje ende. Dens Pixelbook Go, en enkel og ren 13. -inch bærbar computer, der starter ved $ 649 og har i alt fire indstillingsmuligheder, der koster op til $ 1.399.

Jeg stak rundt på Pixelbook Gå i cirka en time i sidste uge, og à ¢ â,¬â € tro mod den omfattende lækage 9to5Google bogført i sidste uge à ¢ â,¬â € Jeg tror det er en meget flot -looking og flot-følelse laptop. Det er helt sikkert brug for at være, som dens direkte konkurrence med mange gode Chromebooks at koste mindre. Googles anden store differentiator er påstanden om, at Pixelbook Go kan vare 12 timer på en opladning

Den vigtigste ting at vide om den Pixelbook Go er, at det er en død-ahead bærbar computer med en touchscreen. Den øverste doesnt rotere 360 ​​grader i tablet-tilstand. Efter Pixel Slate fiasko, Google sænket sine planer om at gøre mere Chrome OS-baserede tablets og bare gik tilbage til udgangspunktet.

Som det har med Pixel telefoner i fortiden, har Google valgt en malet metal finish på Pixelbook Go. Kroppen er lavet af magnesium i stedet for aluminium, og Google fortæller mig, at Magnesium har tilsyneladende en bedre styrke-til-vægt-forhold, hvilket betød, at det kunne bruge mindre materiale og holde omkostningerne nede.

Den mest markante fysiske attribut er på bunden, som er ribbet for en lettere greb. På den lyserøde model, er det et højt orange nuance, der rent faktisk ser godt ud i person. Selvom det ser ud gummibelagt , dens det samme materiale som resten af ​​den bærbare computer.

Braklægning at design pop, og det vigtigste design note er, at Pixelbook Go er defineret ved bløde, afrundede hjørner. Kanterne af den bærbare computer kurven ind i hinanden blidt, hvilket gør det hele en slags kæmpe, fladtrykt sugetablet.

Åbn det op, og youll finde en 13. -inch 1080p-skærm omgivet af kanter, som er rimelige i 2022, men bestemt ikke små. Theres en 4K Molekylær Display option på den meget høje ende, men for $ 1.400, jeg tror ikke sine værd for dybest set nogen. Jeg brugte en 1080p-version, og det lignede en temmelig standard bærbar LCD, men jeg har ikke en chance for at se på det i vanskelige lysforhold havde.

Jeg foretrækker den oprindelige Pixelbooks 3: 2 skærm til dette mere standard 16: 9 panel, men størrelsen gør den Pixelbook Go mere bærbare. Den vejer 2. pounds og er en halv tomme tyk, selv om, som er rimelig, men ikke den tyndeste, du vil finde på markedet. Fordi alle kanterne er så buede, det hele føles mindre, end den faktisk er.

Det er en lille iteration på den oprindelige Pixelbook, som allerede var fremragende. Google har fundet en måde at gøre det endnu mere stille end før. Sammenlignet med clackety ketcher en MacBook gør, dette tastatur virker næsten lydløs. Tasterne har en længere rejse og er fremstillet af et blødere materiale, så de føler sig meget bedre til at skrive på så godt. Min eneste indvending er, at de holdt den samme grå farve, hvilket gør at se bogstaverne i dæmpet belysning vanskelig.

Basen, $ 649 Pixelbook Go har en Intel 8. Gen Core m3 processor, 8 GB RAM, og 64GB lagerplads. Thats lidt bedre på nogle måder end den store gruppe af nær-identiske Chromebooks at koste omkring $ 550, men det stadig isnt særligt imponerende. Hvis du træder op til Core i5 eller i7, vil du stadig være at få 8. Gen chips, og de vil stadig være den lavere strømforbrug Y-serien sort. Der er ingen fans, i det mindste.

Der er to USB-C-porte à ¢ â,¬â € en på hver side à ¢ â,¬â € og det understøtter hurtig opladning. Google siger, at du kan få to timers brug på bare 20 minutter af afgift. Theres et hovedtelefonstik, også, hvilket er en velsignelse givet Googles risikable historie med Bluetooth på Chromebooks. Im fortalte Pixelbook Go har en ny og bedre modul til Bluetooth.

Du også plejer at finde et fingeraftryk sensor, du kan heller ikke logge ind med dit ansigt, som du kan på den nye Pixel 4, iPad Pro, og mange Windows-computere. Google ønskede at holde omkostningerne nede, men hvis du har en Android-telefon, kan du bruge fingeraftryksensoren på det for at låse din chromebook op. Og der er også en Titan C-sikkerhedschip.

Performance syntes fint i min tid med det. Men så skal det, da kombinationen af ​​krom OS og Intel er ret stabil og moden i disse dage. Og da Google ikke forsøger at udvide Chrome til at være et tablet OS på denne særlige maskine, er alt LAG og besværet fra disse bestræbelser simpelthen ikke her.

Normalt siger ID, at I5 er den mest, folk skal få, men en $ 200 hop for at opbevaring og processor er ret heftig. Mit råd er at vente på anmeldelser for at se, hvordan basismodellen udfører.

Åh, og hvis du foretrækker 3: 2 skærm eller 360 graders hængsel på den oprindelige pixelbog, går det ikke overalt. Hverken er det desværre sine store bezels og flaky Bluetooth. Jeg bruger pixelbogen hver dag og elsker det, men Google vælger ikke at opdatere det i år.

Mærkeligt, Google skal ikke forskyde ikke bare frigivelsen af ​​pixelbogen, men også præorders. Preorders for de bare sorte $ 649 og $ 849 configs åbne i dag til USA og Canada. De to dyrere configs kommer snart, og alle de ikke pink configs vil have en venteliste. De fortolkninger, du kan sætte i dag, bør begynde at fragt inden for et par uger.

Vox Media har affiliate partnerskaber. Disse påvirker ikke redaktionelt indhold, selvom VOX-medier kan tjene provisioner for produkter købt via affilierede links. For mere information, se vores etikpolitik.

Samsung har tydeligt udvidet sit udvalg af Chromebook-enheder ved at introducere Galaxy Chromebook GO. Varerne nyeste Chromebook er ankommet som et overkommeligt tilbud til masserne. Den sydkoreanske tech Giant har introduceret den nye ChromeBook ved stille at notere enheden med specs og billeder på sin mikrowebsted. Den nye Samsung Galaxy Chromebook GO leveres med Intels Jasper-søprocessorer, op til 8 GB RAM og op til 128 GB indfødt opbevaring. Ligesom de andre Chromebooks i sit sortiment er det nyeste Samsung-tilbud også udstyret med 4G LTE-forbindelse til en valgfri variant.

Kommer til funktionerne, Samsung Galaxy Chromebook GO har en kompakt 14-tommers TFT-skærm med en opløsning på 1.366 x 768 pixels. Chrome OS-drevet tilbud er drevet af Intel Celeron N4500-processoren, som ledsages af Intel UHD-grafikken. Budget notesbogen leveres i 4 GB og 8 GB RAM varianter, mens lagringsmulighederne omfatter 32 GB, 64GB og 128 GB med EMMC-hukommelsestype. Forbrugerne kan nemt øge opbevaringsenheden ved at indsætte et microSD-kort ved hjælp af den medfølgende slot på enheden.

Som for de andre specifikationer kommer Samsung Galaxy Chromebook GO leveres med et fuld størrelse tastatur med et stort tastatur. Notebook'en er 15. mm tykt og vejer 1. 5 kg, og enheden har en temmelig slank krop med en børstet sølv finish. Forbindelsesfunktionerne omfatter valgfri 4G LTE, Dual-Band Wi-Fi, Bluetooth 5., to USB-type-C-porte, en USB 3. port og en hovedtelefonstik. Den bærbare computer leveres med et HD-webcam og en 42. WH batteri. Navnlig har enheden også to 1. W stereohøjttalere til at give en fordybende medieoplevelse.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Samsung wowed alle under CES 2022, da det debuterede Svelte Galaxy Chromebook â € œâ € en brandmotor-rød krom os laptop med topspecifikationer, en S pen stylus og en øjenveje $ 999 pris tag til at matche. Chromebooken endte med at ramme markedet med to definerede funktioner: en fantastisk 4K display og fuldstændig abysmal batterilevetid. Med Galaxy Chromebook 2 nulstilles Samsung sine prioriteter. Det faldt 4K-skærmen og andre funktioner, der favoriserer hele dagen batterilevetiden og en lavere pris. Var handel værd? Find ud af i Android Authority Samsung Galaxy ChromeBook 2 anmeldelse.

Hvad du behøver at vide om Samsung Galaxy Chromebook

To grundlæggende varianter er tilgængelige, en med en Intel Celeron-processor, 4 GB RAM og 64 GB lagerplads og et sekund med en Intel Core I3-processor, 8 GB RAM og 128 GB lagerplads. Den mindre model sætter dig tilbage $ 549, og ramped-up-modellen kommer ind på en mere dyr $ 699. Galaxy Chromebook 2 er tilgængelig fra Best Buy og Samsung. om. Det konkurrerer med muligheder fra Google, Acer og andre.

Hvordan er designet?

Samsung Galaxy Chromebook 2 er en boxy maskine. Det er ikke så tyndt eller som slank eller letvægt som den oprindelige Galaxy Chromebook, men den har stadig sin charme. Den super lyse røde farve indstilling er for eksempel tilgængelig for den nye maskine, ligesom high-end se takket være aluminiumslåget og slående skarpe sidekanter. Jeg kan godt lide skråningen, der er blevet skåret i krombogens øverste kant. Dets tynde og subtile men stadig fanger lyset fra tid til anden. Samsungs logo er ætset dybt ind i metallet, så det skiller sig ud korrekt. Den grå model er klassiske leder, også selvom det mangler den visuelle wow faktor af den røde én.

Beyond the æstetik , Chromebook 2 er en spinding cabriolet . Det virker i bærbar tilstand, samt tablet, telt, og præsentationsteknik tilstande. To metal hængsler forbinde den øverste og nederste halvdele af enheden og er stærke nok til at holde Chromebook på uanset vinkel du angiver. Jeg havde samlet tro på hængslerne, der var flydende og let at manipulere , endnu krævende og fast. Theres ingen medfølgende pen med Chromebook 2 som var med den oprindelige enhed. Skærmen understøtter en aktiv digitizer hvis du holder af at levere dine egne.

Låget kan være af metal, men resten af ​​kabinettet er en tung plastmateriale. Dette er mest indlysende, når interagerende med tastaturet, da dækket er plast. Id opkald det hele godt sat sammen. Sømmene er alle så stram som de skal være, og alt om den bærbare computer linjer op perfekt. Samsungs nyeste Chromebook ser mere avanceret end det i virkeligheden er, men thats nok.

Hvordan er skærmen og tastaturet?

Dens ingen 4K OLED, men Chromebook 2s Full HD QLED stadig imponerer . Dens en 13. -inch touch-panel med en 16: 9-format. De mere interesseret i produktiviteten kan have foretrukket en 16:10 for mere lodret plads, men medier elskere vil nyde den mere traditionelle 16: 9 setup. Skærmen har tynde kanter på toppen og siderne, men theres en rimelig mængde af sort indramning under skærmen.

Full HD-opløsning er mere end nok til en skærm af denne størrelse. Punkter på skærmen er ren og glat. Tekst var let at læse, og jeg fandt displayet for at være skarpe og sprød, med masser af lysstyrke til indendørs og udendørs brug. Den har en skinnende finish, der har tendens til at være lidt reflekterende, men lysstyrken er nok til at overvinde dem reflektioner . Dens helt god til at se film.

Samsungs tastatur design aber der af en anden populær bærbar maker, hvis du ved hvad jeg mener. Tasterne er tynde og tilbyde minimal rejse og feedback, ligesom Apples MacBook-serien. Jeg ligesom afstanden mellem tasterne og deres profil, som tillod mine fingre til at glide over tastaturet hurtigt og præcist. Hvis du er en fan af store mekaniske tastaturer, denne ene sandsynligvis plejer gøre dig glad. Hvis du kan lide lav profil design, bør du finde denne ene tiltalende.

Den baggrundslys funktionen isnt helt så imponerende. Tegnene på de enkelte taster lyser, når tastaturet fornemmer det er i mørke omgivelser, eller når du begynder at skrive noget. Du vil ikke se en traditionel baggrundslys , hvilket ville skitsere de egentlige nøgler selv. Dette skridt sandsynligvis bruger mindre batteristrøm, især fordi tastaturet er temmelig aggressiv på at dreje nøglen lysene slukket efter et par sekunder uden brug. Desuden belysningen isnt særligt lyse à ¢ â,¬â € dens lige nok til at give dig mulighed for at se nøglerne til orientering formål. Endelig dont du har nogen kontrol over baggrundslys funktion, så du er stak med det.

Vigtig

CRC reas de cobertura del servicio

CRC reas de cobertura del servicio

Få hjemmeside, telefon, timer, retninger for Claro Centro de Atencin en Clientes, Calle Del Sol Santiago de los Caballeros, 1 8092201111. Find andre Internet Service Provider i Santiago de los Caballeros med Gule Sider Network.

Claro Brasil Opgrader Bredbåndsinternet til 500 Mbps

Claro Brasil Opgrader Bredbåndsinternet til 500 Mbps

Stream Hablando Claro gratis online. Lyt til gratis internetradio, nyheder, sport, musik og podcasts. Stream Live CNN, FOX News Radio og MSNBC. Plus 100.000 Amfm-radiostationer med musik, nyheder og lokale sports snak.

Claro Dominicana Claro Mobile Internet

Claro Dominicana Claro Mobile Internet

Genoplad Claro Call kredit sendt direkte til din telefon sikker Sikre betalingsmetoder

El nmero de telfono no es vlido.

El nmero de telfono no es vlido.

Claro 2. niveau, som ligger på Plaza Carolina Claro, den vigtigste teleudbyder Puerto Rico med en bred vifte af avancerede tjenester på fastnet telefon, mobiltelefon, internet og TV.

RocketReach Find e-mail, telefon, sociale medier til 450m Professionals

RocketReach Find e-mail, telefon, sociale medier til 450m Professionals

HC BO 9162, 00778 Caguas, Puerto Rico Shopping Retail

Ppt septimbre 2 claro

Ppt septimbre 2 claro

Claro Virtual Planes Postpago i La Molina Kontaktoplysninger, adresse map, fotos, tilbud, realtid anmeldelser og vurderinger

Claro Telfono Virtual Corp 1.. 2 APK Mod Gratis køb til Android

Claro Telfono Virtual Corp 1.. 2 APK Mod Gratis køb til Android

Compra Super anime Naruto Akatsuki Clan nube smbolo claro silicona TPU telfono Funda para iPhone 5 SE 6 6s Plus 7 XR XS MAX 8Plus XR X 10 da AliExpress por US 1. 5 3. 7. Encuentre ms Productos de Telfonos y Telecomunicaciones, Fundas y bolsas para telfonos y Funda de cobertura medier. Disfruta de ENVO gratuito en todo el mundo Venta por tiempo limitado Devolucin sencilla.

Gratis WiFi søgemaskine

Gratis WiFi søgemaskine

Big Image Net Claro Wifi

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.