Gravity Car Phone Holder Swissten Gravity G1R1

Blak Smart Phone TWZ G1 Officemate

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

For pris og batterilevetid kan du ikke slå den nye G1 smartphone fra Nuu Mobile. Weve gearet En frisk Android Driftsplatform med et kraftigt nyt batteri for at levere en af ​​de bedste værdifelte, der nogensinde er produceret.

Det nye Android GO-operativsystem er ombygget for at køre glat på mindre prissatte smartphones. Med software redesign er ydeevnen blevet forbedret snarere end nedgraderet. Tilføj i et batteri, der varer hele dagen på kun en opladning, og du har en vinder for mindre end $ 100.

Den nye G1 er perfekt til den person, der hader komplikationer. Den billige smartphone forbinder til LTE-netværk, så du kan håndtere forretning på de hurtigste hastigheder. Det gør alt, hvad du vil have en mobiltelefon til at gøre uden at brænde et hul i lommen.

Med et batteri, der varer hele dagen, er den nye G-smartphone altid klar

Det kraftfulde 5.000 mAh batteri i G1 betyder, at du kan bruge det hele dagen på kun en opladning. De fleste smartphones, der sælger for mindre end $ 100, har batterier med mindre end 3.000 mAh. Disse telefoner varer omkring halvdelen så længe som G1.

G1 drives af en 1. GHz quad-core processor fra Media Tec. Med ekstra strømforsyningskapacitet og færre programmer tegner energi, giver din G1-smartphone dig mulighed for at tale, tekst, surfe og fotografere hele dagen uden genopladning.

Androids nye GO-operativsystem Beføjelse af den overkommelige G-smartphone

Hvordan er det muligt? Android har redesignet mange applikationer, der stripper dem af unødvendige klokker og fløjter til at køre hurtigere. Virksomheden har også reduceret mængden af ​​præ-loaded applikationer til at lette trykket på hovedprocessoren.

For folk, der foretrækker en smartphone med et længerevarende batteri og en lavere pris, er den nye G1 den perfekte pasform. G1 kører hele dagen på en afgift. Phones Kraftfulde operativsystemer leverer skarpe billeder, videoer og billeder med HD + Clarity. Hvis du leder efter en simpel telefon, der altid er klar, når du er, skal du undersøge den nye G1-smartphone.

Velstøttede WiFi- og GPS-standarder

Den første telefon med Googles Android-smartphone-platform. Flere indgangsmetoder omfatter en stor kapacitiv berøringsskærm, trackball og stort QWERTY-tastatur. Andre nøglefunktioner omfatter 3 megapixel kamera, WiFi, accelerometer og problemfri integration med Google Services.

Specs.

Der er tre måder at navigere på en gadescene med G1. Du kan bruge berøringsskærmen til at kigge rundt eller bruge trackball nederst på telefonen. Men det mest sjove er at ramme "Compass" -funktionen på håndsættet og bevæge den omhånden. Du pander G1 op og se skærmen som om det er LCD søgeren på et digitalkamera, og du kigger på bygningstoppe eller i træer. Pan ned, og du kan se, om nogen faldt nogle mønter på gaden. Pan rundt for en hel 360 graders udsigt over gaden fra hvor du er, herunder taxier, bygninger eller en fyr, der går ned ad gaden, der spiser en sandwich.

Jeg kan ikke tænke på nogen nyttige grunde til at bruge Gadevisning - Google Maps er nok til at få dig, hvor du vil gå - men det er sikkert sjovt. Google udvider stadig Gadevisningsdatabasen for at inkludere flere byer.

Find apps

Applikationsaspektet af G1 kan gøre det til en af ​​de mest udvidelige håndsæt rundt. Du kan allerede finde sjove og nyttige programmer fra Android, mange af dem gratis, og de er nemme at finde og downloade.

Et ikon på håndsættets skrivebord sender dig ret til en android apps side, hvor applikationer ruller over et panel øverst på skærmen. Du kan bruge tommelfingeren på berøringsskærmen for at få panelet til at flytte til venstre eller højre for flere valg, og tryk derefter på et apps ikon for at vælge det.

Shopsavvy gør G1's indbyggede 3-megapixel kamera til en prismærkanner. Det begynder at scanne straks, når Shopsavvy er på. Du behøver ikke at snappe et billede eller noget - Kør bare en rød linje i midten af ​​ søgeren over en stregkode, og den scanner oplysningerne.

Det tog mig et par forsøg på at scanne stregkoden for bogen udførelse af Larry Bossidy, som var et af de få ting på HTCs kontor med en stregkode. Men når jeg fik det, tog det kun flere sekunder at navigere til et websted med en boganmeldelse og andre oplysninger, samt forslag om hvor man kan købe. Det koster $ 21 nye på eCampus. about, eller $ 2. 0 bruges ved halvt. om, mens detailprisen opført inde i forsiden af ​​bogen selv var $ 27. 0.

Hvad med hardware?

Håndsættet selv føles godt, solidt bygget og med smukke skærm kvalitet. Selv når du vender op på skærmen for at afsløre QWERTY-tastaturet nedenfor, det er hurtigt og glat på en måde du kan fortælle vil ikke bryde nemt.

Flipping op på skærmen, ved den måde, er den eneste måde at slå visningen på håndsættets skærm sidelæns. I modsætning til andre håndsæt, der bliver Skærmbilledet sidelæns, når håndsættet holdes sidelæns, G1 vender skærmvisningen sidelæns, når QWERTY tastatur viser.

Som 1. november, 2022 Yahoos suite af tjenester vil ikke længere være tilgængelig fra det kinesiske fastland. Yahoo produkter og tjenester forbliver upåvirket i alle andre globale steder. Vi takker for din støtte og læserskare.

Debut håndsæt vil blive foretaget af HTC og båret af T-Mobile i USA og Storbritannien

Kaldet G1, er din smartphone bliver fremstillet af HTC, som er bedre kendt for at producere en lang række af håndsæt, der kører Microsofts Windows Mobile operativsystem. Ved et arrangement i sidste uge i London, Google indrømmede, at denne tidlige håndsæt er ikke meget anderledes end HTC pendant Windows Mobile enhed i form af hardware.

Tale på et fælles lancering arrangement hos Google og T-Mobile i New York, Cole Brodman, chief technology officer hos T-Mobile USA sagde: "Der har været en mangel på tvingende grunde til at bruge mobile internettjenester Vi. virkelig har ikke været i stand til at stole på integration af mobiltelefonen og internettet til rent faktisk at tjene os. Vi vil ændre det med åbne systemer og standarder."

Det har en touch skærm, med den grænseflade optimeret til kontrol med fingrene i stedet for en pen, gnister umiddelbare sammenligninger med Apples iPhone. Skærmen glider til siden for at afsløre en flad QWERTY tastatur; dreje enheden sidelæns vil se skærmen automatisk rotere for at matche. Skærmen ikke vipper op, som det gør med TyTN II.

. "HTC, Google og T-Mobile deler en lignende vision for at gøre mobil internetadgang relevant, praktisk og sjov dag repræsenterer kulminationen af ​​denne vision ved at tilbyde en vifte af Google-applikationer, tjenester og indhold på en mobil enhed, der folk kan virkelig bruge og nyde," siger Peter Chou, administrerende direktør for HTC.

G1, som bliver solgt ved telefonen netværk T-Mobile, vil være tilgængelig fra selskabets butikker fra så tidligt som 07:00 â € ”med tusindvis af mennesker forventes at kø for at være blandt de første købere.

En T-Mobile talskvinde siger til The Guardian, at selskabet var ikke sikker på, hvor stor efterspørgsel ville være i dag, men sagde 25.000 mennesker havde registreret deres interesse, da telefonen blev afsløret i New York i sidste måned .

G1 kommer gratis med en  £ 40-en-måneders kontrakt og kan prale med en række high-end funktioner, herunder den globale satellit positionering, trådløs internetadgang og indbygget understøttelse for en række Google-programmer.

Det er internettet gigant opbakning, som har genereret størst interesse, som de californiske selskab forsøg på at flytte ind i det lukrative mobiltelefon markedet og tage på rivaler som Nokia, BlackBerry og Microsoft. Men G1 store konkurrencemæssige ser ud til at være Apples iPhone.

Lanceringen repræsenterer en stor satsning for Google, som først for nylig begyndt at producere altfavnende software i stedet for internet-baserede applikationer. Men ingeniører baseret i Californien og London har arbejdet i telefon system, kaldet Android, for de seneste tre år, og selskabet håber, at en række producenter vil tilmelde dig til at bruge sin software. Bredere take-up bliver nødt til at vente til næste år, selv om, da T-Mobile har forhandlet en eksklusiv 12-måneders aftale om at køre Android på deres telefoner.

På trods af ophidselse over lanceringen, reaktion på G1 hidtil har været blandede. Førende gadget blog Gizmodo sagde, at det ikke var den færdige artikel, men repræsenterede "en god start", mens teknologi gennemgang site CNET kaldte det "underlig" â € š og sagde det var "ikke helt der endnu".

I stedet for at bruge for meget tid på håndsættets tekniske specifikationer, du kan tage det som en given det kommer med de fleste ting: HSDPA, 3. -inch touchscreen, QWERTY tastatur, Wi-Fi, Bluetooth, microSD slot og 1GB intern hukommelse.

På håndsættet foran telefonen er stor, temmelig grim og kommer med en række irritationsmomenter . Tyk og store, G1 sport en stor touchscreen og en endnu større QWERTY tastatur. Dobbelt tykkelse Som HTC Touch Pro glider skærmen ud i en halvcirkelformet bevægelse, og hele oplevelsen er meget akkisk til T-Mobile Sidekick.

Bortset fra tastaturet, der er godt fordelt, selvom det er svært at se på grund af hvidt belysning på hvide nøgler, skal telefonen også servicere og drop opkaldsknapper, en hjemme-knap, en rygknap og en perle svarende til det fundet på BlackBerry-håndsætene. Hvis det ikke var nok, er der en menuknap, volumenknapper på siden og en dedikeret kameraudløserknap. Hvis du kan lide knapper, vil du være i orden.

ud af 10, håndsættet design scorer omkring en 3. Ja, det er virkelig så slemt, når du sammenligner det med andre HTC-enheder, hvis du presser, for eksempel iPhone, BlackBerry Storm, selv Samsung Omnia. Ordet på gaden er, at Google havde en stor kontrollerende indsats i at designe håndsættet. Hvis det er tilfældet, lad os bare sige, at det er et godt stykke arbejde, Google gør softwareprogrammer snarere end hardware.

Så lad os gå videre til operativsystemet. Et nyt operativsystem betyder masser af nye legetøj for at vænne sig til, og med Google ved roret er der høje forventninger. Nå, efter at have brugt nogen tid med håndsættet, får vi følelsen af, at Android har potentiale, men det er ikke helt der endnu, bestemt ikke fra et forbrugersynspunkt.

Som iPhone App Store leveres Android med sin egen markedsplads, og her kan du downloade yderligere apps for at personliggøre din telefon mere. I de første par måneder får du kun gratis apps, og det vil sandsynligvis forstyrre, hvad der er tilgængeligt, men det vil betyde, at du kan vænne sig til, hvordan systemet fungerer uden frygten for at trykke på den forkerte knap.

Så skal du grøfte din nuværende mobil og tilmelde dig? Hvis du selv klasser dig som forbruger, absolut ikke. Håndsættet vil få dig til at grine ned på puben og manglen på et tastatur på skærmen, dårlig design og samlet clunkiness vil betyde, at det ikke kommer til at være for dig.

Vigtig

Få en ulåst Samsung Galaxy A11 telefon til 130

Få en ulåst Samsung Galaxy A11 telefon til 130

Ankommer af Mon, Jan 10 Køb ATT Samsung Prepaid Galaxy A11 32GB, Sort på Walmart. om.

Et UI 4. Når din Samsung telefon bliver opdateret til Android 12

Et UI 4. Når din Samsung telefon bliver opdateret til Android 12

Shop Samsung Galaxy-modeller fra ATT. Lær mere om Samsung Galaxy tilbud til alle, uden tradein kræves. Plus, få gratis express forsendelse gratis afkast.

Xiaomi Mi 12 måske slå Samsung Galaxy S22 til punch for en præmie funktion

Xiaomi Mi 12 måske slå Samsung Galaxy S22 til punch for en præmie funktion

Siden 96. De seneste nyheder, scores, højdepunkter og statistik fra LA Galaxy.

Samsung 5G Smartphone Samsung 5G mobiltelefon Samsung 5G Cell Phone Pris

Samsung 5G Smartphone Samsung 5G mobiltelefon Samsung 5G Cell Phone Pris

Brug for rådgivning Spørg vores eksperter for at finde ud af mere om Samsung Galaxy A52S 5G 6128GB Green.

Samsung Galaxy a10e specs seneste nyheder om Samsunggalaxya10especs Breaking Historier og Mening Artikler Firstpost

Samsung Galaxy a10e specs seneste nyheder om Samsunggalaxya10especs Breaking Historier og Mening Artikler Firstpost

Klik nu til Samsung Galaxy A10e specs, Pris, Unboxing, billeder fra de fleste betroede website Telefoner Tæller. Samsung Mobile Phoens Specifcations, Egenskaber ...

Sammenligning Samsung Galaxy A22 5G vs Galaxy A12 PhonesData

Sammenligning Samsung Galaxy A22 5G vs Galaxy A12 PhonesData

Samsungs Galaxy telefonlinje er enorme. Her er de bedste muligheder fra Galaxy Z Fold 3 til de billigere Galaxy telefoner.

Samsung Galaxy A12 5G Pris i Argentina Mobile Med Priser

Samsung Galaxy A12 5G Pris i Argentina Mobile Med Priser

Vi sammenligner Samsung Galaxy A13 5G med Galaxy A12 for at finde ud af, hvilken telefon har en bedre kamera, skærm, ydeevne og batterilevetid.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Samsung lancerer fire Galaxy Book laptops to med AMOLED-skærme, den ene med RTX 3050 Ti grafik

Samsung lancerer fire Galaxy Book laptops to med AMOLED-skærme, den ene med RTX 3050 Ti grafik

Samsung Galaxy Book Go kunne være den bedste budget laptop af året kommer ind på den lave pris på 349 Perfekt blanding af magt og batterilevetid takket være ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.