Store værdi mobile planer. Vælg en SIM-plan, der passer dig.

Hvilken mobil dataplan kan du komme i Filippinerne

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Det er altid et stort problem, når du har brug for mobildata. Der vil være tidspunkter, når netværksdækningen ikke er fantastisk, eller dine data tildeling løber ud. Sandheden om ubegrænset internet er, at den har en maksimal data tildeling , kan du undre sig over, hvilken dataplan der fungerer for dig.

Hvis du ikke har lyst til at binde dig selv til en efterbetalt plan for længe, ​​er der en række forudbetalte planer, der fungerer godt nok i kortere perioder. Hvis du leder efter abonnementer, der er både robuste og billige , er her de mobile dataplaner, du i øjeblikket kan komme i Filippinerne.

Data planer fra smart

Smart har en række planer, der er tilgængelige, der spænder fra rent med fokus på mobile data til planer, der omfatter forbrugsstoffer. Deres efterbetalte planer leveres med et klart layout af forbrugsdataene tildeling og freebies, der følger med det.

Smart Signature SIM-only Data Plans

Alle planer tilbyder dig chancen for at tilføje en mobiltelefon til din plan. Dette vil hæve din låseperiode fra 6 måneder til 24 måneder og kan også kræve yderligere månedlige omkostninger samt en forudbetaling.

Data planer fra kloden

Globe opdaterede deres efterbetalte plan for at inkludere SIM-eneste planer og et mere robust sæt enhedsdataplaner. Du kan vælge at få en Globe ThePlan, som giver dig mulighed for at vælge en telefon, eller få en Plus Plus, hvis du bare leder efter flere data.

Globe ThePlan Device Data Plans

Sun cellulær er kendt for at have lavere prispunkter på deres efterbetalte planer og fuldføre tilpasning over alle aspekter af deres efterbetalte planer. Disse planer starter med en basispris og tildeling , og kan tilpasses ved hjælp af koder, der blot tilføjer til din samlede månedlige regning, så du kan holde fuld kontrol over dine månedlige udgifter til data.

Sun Cellular Non-Stop Data Plans

Hurtig Answeramaysims data-kun planer er stor værdi og fri for låsekontrakter. Uanset om du leder efter et Data SIM til din iPad / Tablet, eller søger en hjem bredbåndsudskiftning, fik Weve dataplanen til at matche dine brugsbehov. ll Amaysim Data-Only-planer indeholder også ubegrænset databanking, så du kan gemme de ubrugte data fra din plan for en regnvejrsdag. Hvis du er usikker på, hvor meget data du har brug for, skal du give vores datakalkulator en hvirvel til at få et groft skøn over din månedlige dataforbrug.

Hvad er funktionerne i Amaysims data-eneste planer?

Opmærksomhed kræves Cloudflare

Drevet af Optus Mobile Network, som dækker 98.% af Aussie-befolkningen. Hvis du er i et område, der ikke understøtter Optus 4G Plus-dækning, eller du ikke har en 4G-kompatibel enhed, vil din tjeneste simpelthen falde tilbage til 3G-signalet.

Hvordan kan jeg få en data-eneste plan?

Hvis du tilfældigvis bruger din databalance, før din plan fornyes, begynder du at bruge de gemte data i din databank for at holde dig i gang, indtil din plan er fornyet. ROM-tid til tid, netværk adfærd kan betyde, at data bruges i en anden rækkefølge, men dine samlede dataindeslutninger forbliver uændret .

Hvordan kan jeg kontrollere min balance?

Vi sender dig dataforbrug advarsler gennem en kombination af e-mail- og tekstbeskeder for at fortælle dig, hvornår du har brugt op 50%, 85% og 100% af din kombinerede datatilskud, men som meddelelserne kan være Forsinket med op til 48 timer, er den bedste løsning at kontrollere din saldo via appen.

For at give dig kontinuerlig dataadgang, hvis du ikke har nogen data, der er gemt i din databank og løbe tør for din planens inkluderede data, tilføjer vi automatisk en $ 10 / 1GB til din konto. Data Top-UPS vil blive tilføjet til dine planer Pool af data, udløber samtidig med din plan og blive opkrævet som en del af din næste månedlige regning.

fornyelse & Genopladning

For forudbetalte kunder kan dette forblive en sømløs proces, hvis du linker en betalingsmetode til din konto, da dette gør det muligt for databladsplanen automatisk at genoplade i slutningen af ​​din 28 dages planperiode.

Vores data-kun sims

Vores data-only sims er præcis, hvad du har brug for at nyde data på farten på din tablet, data dongle eller mobil wifi enhed â € "bare pop det ind og du er klar til at gå. Du kan glemme databegrænsninger med vores ubegrænsede dataplaner og vælge mellem 4G og vores nye, endnu hurtigere 5G-netværk. At gå i udlandet er også en brise - alle vores data-only sims giver dig mulighed for at strejfe fri i masser af destinationer over hele verden. Plus tjek vores rækkevidde af betal, når du går data-kun sims. EN

rød GB Data SIM plan

Mobilplaner med masser af data er meget tilgængelige i disse dage - du kan få over 30 GB for så lidt som $ 30! Forresten viser vi vores partnere øverst på bordet - det er planerne med en grøn 'Gå til site' link. Vi kan tjene penge, hvis du tilmelder dig via disse links.

Mens der ikke er noget konkret nummer, der definerer noget som en høj-data mobil plan, har vi set på, hvordan vores brugere interagerer med vores mobilplaner søgemaskine. Vi fandt ud af, at alt over 30 GB har tendens til at være det beløb, som folk anser for at være "store data".

Mens Gaming, kan videochats og YouTube tygge gennem din data, der er givet tid, det er virkelig højkvalitets video streaming-tjenester som Netflix og Stan, der kan fortære op til 3 GB en time, hvis du lader dem fortsætte. Hvis du ikke bruger disse tjenester meget, kan du være bedre at tjekke vores almindelige SIM-kun mobile planer.

Hvad er forskellen mellem en mobilplan og en mobilt bredbåndsplan?

Den vigtigste forskel mellem mobile bredbånds- og mobilplaner er, at førstnævnte kun giver dig data, mens sidstnævnte stadig er en fungerende telefonplan, der giver dig mulighed for at foretage opkald og sende tekster.

På den anden side, hvis du er tilfreds med din mobilservice og ikke har noget imod de ekstra par trin involveret, eller du er bare ekstremt data-sultne, mens du er ude og om, kan du finde en fremragende værdi Mobile bredbåndsplaner, der passer til dine behov. Mobilt bredbånd har den tilføjede funktion, som den kan fungere enten via et bærbart hotspot eller et sim, der kan indsættes i flere enheder, ikke kun telefoner.

Seneste mobilplaner overskrifter

Sam Baran er en forfatter til Finder, der dækker emner på tværs af Tech, Telco og Hjælpeprogrammer Sektorer. De nyder at dekryptere teknisk jargon og hjælpe folk med at sammenligne komplekse produkter nemt. Når de ikke skriver, finder du Sams hoved begravet i en bog eller arbejder på deres seneste korte historie. Sam har en bachelor af avanceret videnskab fra universitetet i Sydney.

Seneste mobilplan handler om finder

^ Vores retfærdige brugspolitik gælder for alle ubegrænsede planer og ubegrænsede komponenter af planer. Brug, som ikke er Tilladt ved vores Fair brugspolitik er ikke inkluderet i dit månedlige opkaldsgodtgørelse eller den relevante komponent i planen. Du kan se vilkårene for vores fair brugspolitik her.

Shahry efterbetalt planer

En månedlig P1,499 Data-eneste plan vil for eksempel have 40 GB brugbare data, mens en tilsvarende prisplan med ubegrænsede opkald og tekster til alle netværk vil have 20 GB brugbare data. Data-kun planer appellerer til brugere, der kommunikerer på chat og ringer til apps mere end traditionel tekst og opkald.

Globe lancerede også en promo kaldet Gplans med gcash, der giver abonnenter penge på gcash. En P1,499 månedlig plan giver f.eks. Abonnenter P13.600 på GCASH sammen med en 10 GB månedlige data tildeling . Promoet løber indtil 30. juni, 2022.

En anden promo kaldet GBS for point vil også løbe indtil 30. juni, hvilket gør det muligt for abonnenterne at konvertere deres ubrugte data til Globe Rewards Points. Den -konvertering er 1 belønningspunkt pr. 1 GB til mobile forudbetalte brugere; 10 Belønninger Points pr. 10 GB til efterbetalte brugere; og 3 belønninger punkter pr. 3 GB til Home Prepaid Wifi brugere. â € "rappler. om.

Vigtig

Sådan nulstilles APN-indstillingerne til standard på min Apple iPhone

Sådan nulstilles APN-indstillingerne til standard på min Apple iPhone

Base BELGIEN 4G LTE 5G Internet- og MMS-APN-indstillinger til Apple iPhone 12, iPhone 12 Pro, Pro Max, SE, 11 7plus 6S iPad Pro Base 4G LTE APN Instellingen FR iPhone i din Apple iPhone Gå til Indstillinger Cellular Cellular Data Network APN og ENTER Følgende detaljer Cellular Data APN

Targetsetting Metoder og Data Management til Support Performancebased ressourceallokering ved Transport Agencies

Targetsetting Metoder og Data Management til Support Performancebased ressourceallokering ved Transport Agencies

De anvendte datakilder til en food service retningslinje evaluering varierer afhængigt af indstillinger og spillesteder.

Hongkong forudbetalt SIM-kort for turister Hongkong Lufthavn Pick Up

Hongkong forudbetalt SIM-kort for turister Hongkong Lufthavn Pick Up

Køb Tourist 3G4G SIM-kort til Hongkong online på Klook Pick up en lokal 3G4G Bali SIM-kort til højre ved ankomsten til Hong Kong lufthavn. Nyd en pålidelig mobil service og hurtige Internet hastigheder med denne Hongkong turist SIM-kort.

Moto G Play Administrer databrug

Moto G Play Administrer databrug

Lær at kontrollere dit dataforbrug med disse instruktioner. Disse teknikker er blevet brugt af over 27 millioner mennesker at kunne kontrollere deres dataforbrug.

Tmobile Backtracks fra plan til gasspjæld Apple Watch hastigheder til 512 kbps

Tmobile Backtracks fra plan til gasspjæld Apple Watch hastigheder til 512 kbps

au sport levende streaminglndiaRealEstateNewsIndiaandIREFPropertyDiscussion

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

ACDC strømforsyning forvandler AC til et stabilt DC spænding. Enfaset ACDC-systemer er enklere, men trefasede ACDC systemer levere mere magt i en mere stabil måde.

OnePlus NORD N200 5G TDLTE US 64GB DE2118 Fuld enhedsspecifikationer

OnePlus NORD N200 5G TDLTE US 64GB DE2118 Fuld enhedsspecifikationer

Teknisk information om AndroidDownloadManager11 Linux U Android 11 DE2118 BuildRKQ1. 01217. 02 Brugeragentstreng

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Hent Android APK Mirror Refleksion Billede App fra ApkOnline og køre online Android apps med en webbrowser Pakke Navn com. irror. eflection. mage. pp

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

De apps nedenfor er forudinstalleret på Samsung Galaxy A12. Forinstalleret apps Android Auto Android System WebView Lommeregner Kalender Kamera Chrome Clock ConfigAPK Kontakter DECO PIC Device Ca

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.